Στο helpmevote.gr έχετε μπει να παίξετε;
*Μου βγάζει δαγκωτό Ζωίτσα* *το χριστουλίνο μου*![]()
Deafening, painstaking, BB King
k emena dagkwto zwitsa k meta kke
den exei tin antarsya mesa omws
Αντιλαμβάνομαι ότι ο OniBocho είναι ο OniBocho, αλλά αυτό έχει εν μέρει συμβεί στην πραγματικότητα.
Δέχομαι ότι μπορείτε να χαρακτηρίζετε σεξιστικά τα σχόλια για την συντρόφισσά σας. Αλλά με το ίδιο σκεπτικό, αυτό που γινόταν πριν κάποια χρόνια με την Μελίνα Τσιλιμίγκρα δεν είναι το ίδιο; Τα "χώνατε την Μελίνα" και άλλα που δεν θυμάμαι δεν είναι σεξιστικά; Μόνο η ύπαρξη του "φασιστογκόμενες" ή "ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ" θρέντ, σύμφωνα με το σκεπτικό που ξεδιπλώνεται εδώ, υποδηλώνει σεξισμό.
Εγώ προσωπικά νομίζω ότι υπερβάλλετε στο τι είναι σεξιστικό. Καταλαβαίνω ότι αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά, τότε το τελευταίο πράμα που θα σχολιάζαμε θα ήταν το πόσο ωραίο γκομενάκι βρίσκεται στο κέντρο και θα ασχολούμασταν με το περιεχόμενο του βίντεο. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο ηαρ και εγώ δεν θα πρέπει να ψάχνω μόνος μου στο φβ την Ηρώ και θα έπρεπε ήδη να έχει ποσταριστεί λινκ.
Και όσον αφορά το περιεχόμενο του βίντεο, αυτό που λέει ο κύριος Πράσσος περί "σχεδίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" πού μπορώ να το βρω; Ψάχνω στο site, ρωτάω κόσμο και δεν έχω βρει πουθενά μια απάντηση για το "μετά την ρήξη τί";
Last edited by The Good Son; 19-09-2015 at 11:42.
iparxei tetoio 8rent man mu, dn ekrakse kaneis
Φανδομντακ δεν έχω καταλάβει τι σε ενοχλεί. Αν σε ενοχλεί τόσο που ο ατομσμασερ ή ο wραιτηγρ είναι εκτός θέματος, θα μπορούσες να σχολιάσεις το τελευταίο μέρος του προηγούμενού μου ποστ και να μην μένουμε οφφτοπικ. Αν σε ενοχλεί η λέξη "γκομενάκι" αυτή καθεαυτή, τότε γελάει ο κόσμος.
εκτιμηση εκλογικων αποτελεσματων
συριζα 31,5
νδ 28
χα 7,5
κκε 6
πασοκ 5,5
λαε 4,5
ποταμι 3,5
καμμενος 2,8
λεβεντης 2,5
ανταρσυα 1,1
Παντως βγαλανε κατι νεες δημοσκοπησεις και η Φωφη με Σημιτη και Λαλιωτη βγαινει τριτη στο 8%.
Τι να πω... Το πασοκ εκανε εργα μαλλον...
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
οταν ελεγα οτι ο συριζα θα τα θερισει ολα εισεπραξα κοροιδια (οπως και οτι θα υπογραψει με χερια και ποδια με αλλοθι δημοψηφισμα). ας περιμενουν τωρα οσοι δεν ηθελαν δραχμη τη διπλη ισοτιμια (ευρω επισημο νομισμα, δραχμη για τις αναγκες της χωρας) με τη ληξη του υπαρχοντος προγραμματος γιατι με 50 δις ταιπεδ τα 3% πρωτογενους δε τα πιανουμε (ουτε και πριν τα πιαναμε αλλα λεμε τωρα)