Καλά δεν έχει φτάσει και στο ανώτερο κλίμαξ του να τσακώνεται με το ΦΙΞΕΡ για το πως ψήνεις τις μπριζόλες αλλά κάτι έχει κάνει και η ηρώ στη ζωή της, ναι.
Καλά δεν έχει φτάσει και στο ανώτερο κλίμαξ του να τσακώνεται με το ΦΙΞΕΡ για το πως ψήνεις τις μπριζόλες αλλά κάτι έχει κάνει και η ηρώ στη ζωή της, ναι.
Γιατί χιουμοριστικά; Που θα χαθεί τέτοια πολιτική οξυδέρκεια;
Γιατι, ειστε ανοιχτοι σε ιδεες;
Χωρις σαρκασμο ομως, αν εχεις καποιο λινκ σχετικα με το τι εχει κανει η κοπελα και δεν ηταν ο λογος που νομιζω που μπηκε στο βιντεο, θα ηθελα να το διαβασω.
Shall I say I was wrong, if I'm right?
δηλαδή τι θα πρέπει να έχει κάνει για να μπει στο βίντεο; κάντε λίγο κράτει με το σεξισμό σας και καμιά φορά ε
σε άλλα νέα, ποιος αντέχει να το δει ολόκληρο;
11 δευτερα άντεξα.
1) e4, c5
2) Νf3
Λογικό αφού δεν ήταν γκομενάκι.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Κατάλλα πρόκειται για ένα κομψό σποτάκι, που δείχνει πως το κίνημα ελλάδα κεσυγχρονίζεται σύμφωνα με τις επιταγές του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Σορρυ που μενω στο εξωτερικο και δε μπορω να ερθω να ενημερωθω σε συνελευση ε. Βεβαια θα μου πεις δεν μου επιτρεπεται να ψηφισω απο το εξωτερικο οποτε δεν υπαρχει λογος να εχω προσβαση σε τετοιες πληροφοριες, ε;
chris_boss, η κοπελα φανηκε σαν να διαβαζε πρωτη φορα το κειμενο της ανακοινωσης. Ειναι σεξισμος να περιμενω οτι θα επρεπε να εχει κανει καποια προετοιμασια ή γενικα να εχει καποιο λογο να εκπροσωπει ενα κομμα το οποιο ζηταει την ψηφο μου; Αν σε βοηθαει, δεν ηταν ουτε το φυλο της ουτε η εμφανιση της που με εκανε να αναρωτηθω, οποιος και να εβγαινε να κανει προκυρηξη πολιτικων θεσεων με αναγνωση δημοτικου θα αναρωτιομουν γιατι ειναι εκει.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εξαιρετική ειρωνεία OniBocho.
wraithgr, πέρα από τη χρήση της λέξης γκομενίτσα, έδειξες να επιμένεις στο ότι τη διάλεξαν για τα κάλλη της και να τσιμπήσουν τα λιγούρια. οκ, το δέχομαι αυτό που λες, εξάλλου ούτε εμένα μου άρεσε το σποτάκι.
Ήταν του ίδιου επιπέδου με τον πολιτικό στοχασμό των υπολοίπων του σχήματος, chris_boss.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Το γκομενιτσα πηγαινε στην (οπως μου φανηκε) στρατηγικη που ακολουθησαν αυτοι που εστησαν το σποτακι, αλλα εχεις δικιο, κακως το εγραψα ετσι.
Παντως αν θελει κανεις να δωσει πληροφοριες για το αντιθετο θα κατσω να τις διαβασω χωρις προκαταληψη.