Αυτό παιδιά, τίποτε άλλο. Διαφωνώ επί της αρχής!
Printable View
Άκουσα το νέο "Battle Hymn" (το κομμάτι). Οκ εντυπωσιακός ήχος κλπ, αλλά το πρωτότυπο -παρά τη μέτρια παραγωγή του- εχει το προσόν ότι κάθε_γαμημένο_δευτερόλεπτό_του σε ανατριχιάζει.
Αυτό όχι. Αν δεν έγραφε Manowar θα ήταν "μια ικανοποιητική επανεκτέλεση που φυσικά δεν αγγίζει το μεγαλείο του αυθεντικού".
Δεν έχει νόημα να ακούσω τα υπόλοιπα.
Όσοι δεν νιώθετε την ανατριχίλα με το καινούριο αναρωτηθείτε το εξής: Εάν ένας μεταλλάς που τώρα ξεκινά ακούσει την επαναηχογράφηση και προφανώς πορωθεί γιατί θα είναι 12, όταν μετά από χρόνια ακούσει το πρωτότυπο θα ανατριχιάσει περισσότερο ή θα του φανεί ίδιο ή σαν demo ξερωγώ;
ξέρω άτομα που προτιμούν το Behind Blue Eyes από τους Limp Bizkit παρά από τους Who επειδή άκουσαν πρώτα το καινούριο και επειδή "δεν έχει αυτό το χαζό rock στη μέση" και "είναι αγνή μπαλάντα". Your argument is invalid
Ίσα ίσα αυτό που λες ενισχύει το επιχείρημά μου. Απλά το να έλεγα ότι το παλιό θα αρέσει λιγότερο μου φάνηκε υπερβολικό.
φίλε αν το demo σημαίνει βαρύτερο ήχο (γιατί το original έχει Βαρύτερο ήχο) και αν το demo σημαίνει ένα από τα διαχρονικότερα leads στην ιστορία του Ηeavy Metal (στο battle hymns, στις τάξεις των οπαδών της μπάντας το σόλο αυτό είναι σημείο αναφοράς και αυτό δεν είναι προσωπικό γούστο) και αν demo σημαίνει μία από τις συγκλονιστικότερες ερμηνείες στο metal (σε αντίθεση με την επανεκτέλεση όπου ο Adams, ε απλά είναι 50φεύγα ρε φίλε, γαμεί αλλά δεν είναι 30) τότε, ναι, DEMO KAI ΠΑΛΙ DEMO, KAI AΣ ΠΕΘΑΝΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!
Από'κει και πέρα όλα είναι θέμα ερεθισμάτων. Ένα πιτσιρίκι που έχει μεγαλώσει με mp3s (και ΠΟΛΎ καλά κάνει) δεν ξέρω αν μπορεί να εκτιμήσει τον αναλογικό ήχο αλλά αν δεν καταλάβει την διαφορά στη "φούρια", στον "καννιβαλισμό" ,στην "επιθετικότητα", στο "πίσω και σας γάμησα ότι σας έμεινε αγάμητο" του αυθεντικού με την ,ελαφρώς, "βολεμένη" επανηχογράφιση τότε απλά δεν ακούει.
Μπόρει όλα τα παραπάνω να σου φένονται γραφικά ,προερχόμενα από ένα τύπο όπου το μουσικό του ημερολόγιο έχει κολλήσει στο 1985 (μερικές φορές βάζω και το alice in hell, έτσι για το prog της φτιάξης) αλλά ,φίλε, στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ απλά: το B.H. 2010 σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό αλλά έχει την ατυχία να συγκρίνεται με ένα ντοκουμέντο. Δεν λέω, καλή είναι η Πέγκυ Ζήνα αλλά η Κελεκίδου είναι πιο μούναρος ,τι να κάνουμε τώρα..................
den pisteyw na akousei kanena 12xrono prwta to bj 2010...
isa isa pou me th voitheia tou internet kai ta discography torrents kai alla xilia myria telospantwn ola tha ta akousei...
episis h thelksi tis pataei kai tis dyo nomizw louloudi mou..
Το "ντεμο" σημαίνει το ίδιο με την περίπτωση που όταν αγοράζαμε reissues είχε μέσα και τα demo ή τις πρώιμες ηχογραφήσεις. Το λέω για να σου δείξω ότι τα λες αυτά γιατί έχεις δεθεί συναισθηματικά με την πρώτη - γνωστή ηχογράφηση που ακούς. Δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικό που να κάνει το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπορεί να μην με πιστεύεις αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Και το 12 χρονο σαφώς και θα ακούσει το πρώτο (edit:to deftero) λόγω marketing. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το εξηγήσω περαιτέρω αυτό.
Επίσης ο Logan είναι ότι πιο ιδανικό υπάρχει για τους Manowar αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι είστε κολλημένοι με την ωμότητα και την βαρβατίλα και την τρουίλα του ross αλλά οι 80s manowar έχουν πεθάνει καιρό τώρα. Αν συνέχιζαν με τα ίδια μυαλά το πιθανότερο θα ήταν να είναι "άλλη μια καλτ μπάντα που μας πρήζει ο εκάστοτε τρουμεταλλάς στο er". Πολύ πιθανό επίσης να ήταν κάποιοι άλλοι στη θέση τους! Ο Logan λοιπόν είναι ταμαμ γιατί τους ακολουθεί πιστά σε όποια επαγγελματική κίνηση κάνουν, παιχτικά είναι στην λεπτή γραμμή του shredding και του παραδοσιακού rock αυτοσχεδιασμού (καθώς μπουρμπουλήθρες + manowar = fail) και επίσης είναι λεπτούλης και εμφανισιακά σπάει την μυική μάζα στις ομαδικές Pics αλλά δεν τον λές και τσιλιμπήθρα λόγω γράμμωσης. Το μόνο που με χαλάει είναι το υπερβολικά λασπώδες distortion αλλά το καλύπτει η overall ικανότητα του να ανταπεξέρχεται και να παίζει καρμπόν τα τραγούδια σε κάθε Live.
ok ,τότε ακούμε με διαφορετικά αφτιά (λογικό) στάνταρ. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω παραπάνω.................
Good son κάνεις λάθος φίλε. Δε κολλήσαμε με το Battle Hymns, το powerslave, το defenders of the faith, το open the gates απλά και μόνο γιατί τα ακούσαμε το 1985. Κολλήσαμε γιατί τα γαμημένα ορίζουν το heavy metal, γιατί 20τόσα χρόνια μετά μας καυλώνουν, μας ανατριχιάζουν, μας πορώνουν.
Οι επανηχογραφήσεις είναι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό, χάνει κάτι από τη γεύση του. Όσοι το τόλμησαν πχ Saxon, Jag Panzer, Manowar, απέτυχαν και υπάρχει λόγος γι αυτό. Δεν είναι ίδια η καύλα μετά από 30 χρόνια, πως να το κάνουμε δηλαδή. Χέστηκα για τη παραγωγή και τις τεχνολογικές εξελίξεις, heavy metal ακούω με την καρδιά μου.
Όσο γι' αυτό:
ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί αν θα δεθεί συναισθηματικά με το ΒΗ2010. Καλά θα κάνει. Για μένα μετράει ότι ένα παιδί 12 χρονών, σε μια εποχή που για τη μάζα το ΗΜ είναι νεκρό (χα), θα γουστάρει Manowar και πιθανότατα αυτό θα τον οδηγήσει να ψάξει κι άλλα τέτοια γκρουπς.Quote:
Εάν ένας μεταλλάς που τώρα ξεκινά ακούσει την επαναηχογράφηση και προφανώς πορωθεί γιατί θα είναι 12, όταν μετά από χρόνια ακούσει το πρωτότυπο θα ανατριχιάσει περισσότερο ή θα του φανεί ίδιο ή σαν demo ξερωγώ;
Αν ήθελαν κάποιον που απλά να ακολουθεί, το έκανε και ο Shankle. Tα δε σόλο του Lolgan είναι άνετα τα χειρότερα, ενώ στα λάιβ είναι όντως σταθερός στο να τα σκοτώνει. Σοβαρευτείτε.
Πώς ορίζεις το "απέτυχαν"; Γιατί αν για σένα αποτυχία είναι το να μην αρέσει ο δίσκος σε κάτι ξεχασμένους μεταλλάδες που ακούνε heavy metal με την καρδιά τους τότε κανείς δεν νοιάστηκε. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως το εγχείρημα αυτό συζητείται άρα οι πωλήσεις αυξάνονται. Επέστρεψε ο παλιός drummer και παίζει και στον δίσκο πράγμα θετικό για τις πωλήσεις και τέλος βγάλαν έναν δίσκο από το τίποτα (δεν χρειάστηκε να γράψουν νέα κομμάτια και να κριθούν για το πόσο τρου είναι εν έτει 2010) και μια περιοδεία με retro χρώμα. Όλα αυτά είναι $$ δηλαδή επιτυχία. Δεν ξέρω εάν οι μπάντες που αναφέρεις ξαναηχογράφησαν ολόκληρο δίσκο (τολμηρό εμπορικό βήμα) ή απλά κάποια κομμάτια για καινούριο δίσκο (αρκετά ασφαλές) αλλά το δεύτερο είναι σίγουρα μια αφορμή παραπάνω για να συζητηθεί η μπάντα και να πουλήσει κάτι παραπάνω.
Θα μου πεις ότι ταυτίζω την επιτυχία με το κέρδος. Κάτι που ισχύει για αυτές τις μπάντες είτε είναι manowar και έχουν εξελιχθεί σε μηχανή χρήματος ή jag panzer δηλαδή ξεχασμένοι δεινόσαυροι μεταλλάδες που θέλουν και κάνα μεροκάματο λόγω του "cult status". Όχι, επιτυχία σίγουρα είναι και το να ικανοποιήσεις μεγάλο μέρος του κοινού σου. Να σου θυμίσω όμως ότι το να αρέσει ένας δίσκος και το πώς πλασάρεται είναι κάτι που διαμορφώνεται εύκολα και πλάθεται.
Και γιατί να μην είναι ένα από τα κριτήρια επιτυχίας κι αυτό? Σε όλα τα επίπεδα (καλλιτεχνικό, εμπορικό) οι προσπάθειες αυτές είναι αποτυχημένες εξ ορισμού. Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που δεν μπορεί να βρει το αυθεντικό ample destruction και πρέπει να αγοράσει τις επανηχογραφήσεις. Άρα οι κινήσεις αυτές είναι καθαρά για τα φράγκα, για να τα πάρουμε από τους βλαμμένους οπαδούς που και τη κουράδα μας να τους πουλήσουμε θα τη χρυσοπληρώσουν. Και ειδικά για τους οπαδούς των Manowar αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο.Quote:
Πώς ορίζεις το "απέτυχαν"; Γιατί αν για σένα αποτυχία είναι το να μην αρέσει ο δίσκος σε κάτι ξεχασμένους μεταλλάδες που ακούνε heavy metal με την καρδιά τους τότε κανείς δεν νοιάστηκε.
Γι αυτό θα τις κράζω και το μόνο καλό που μπορώ να δω είναι αυτό που είπες, να μπει το 12χρονο σε ένα σιντάδικο, να του γυαλίσει το ΒΗ2010 και να μάθει τους Manowar και παραπλήσιες μπάντες. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και χωρίς επανηχογραφήσεις.
Δεν ξερω ποσο ειναι ο warlord, αλλα μαλλον ειναι απο τους ξεχασμενους μεταλαδες που λες και αρκετα μεγαλο μερος του κοινου των manowar ειναι αυτοι, οποτε το 'κανεις δε νοιαστηκε' καπως αστοχο το βρισκω. Αλλωστε ακομα και οι πωλησεις δισκων (οχι μονο δισκων τετοιων συγκροτηματων, γενικα) απο αυτους επηρεαζονται, τι να σου πω, δεν νομιζω να υπαρχουν τοσα πολλα 12χρονα πια, οχι που θα ακουνε manowar, αλλα ακομα περισσοτερο που θα τρεξουν να δωσουν 15 ευρω για να αγορασουν ενα καινουργιο (remastered) δισκο ενω μπορουν να το κατεβασουν για να το ακουσουν στο κινητο. Και οπως γραφτηκε και πριν, πλεον με τα τορεντς και τις δισκογραφιες, το 12 χρονο παιζει να ακουσει πρωτα το original.
Συμφωνω παντως, πως οι επαναηχογραφησεις τους εφεραν στην επικαιροτητα, any publicity is good publicity και ετσι, αλλα για εναν οπαδο η επιτυχια ενος συγκροτηματος ειναι αποκλειστικα και μονο αν ακουγονται καλα στα δικα του αυτια, οχι το τι θα βγαλουν.
Επειδή όπως σου γράφω και στο Post που έκανες quote, κανείς δεν νοιάστηκε. Όσο για τα υπόλοιπα, welcome to the music business. Προσπάθησα να σου εξηγήσω αλλά εις μάτην.
@green machine: @@ την επηρεάζουν. Δεν μπορώ να στο αποδείξω αλλά δεν πιστεύω ότι την επηρεάζουν τόσο. Το γιατί το ψιλοείπα πριν και βαριέμαι να ασχοληθώ να σου εξηγήσω επειδή δεν έχεις πολλά πόστ (!).
Όσον αφορά το θέμα κιθάρας τώρα. Σαν γούστο γουστάρω ross the boss και καταλαβαίνω πλήρως τι λέτε. Όμως αυτά είναι αντικειμενικά (edit: ipokimenika). Όπως ακριβώς δεν γουστάρετε solos Logan, κάποια άλλη μερίδα οπαδών γουστάρει. Το γιατί έχει την θέση αυτή είναι συνιστώσα διαφόρων πραγμάτων όπως συμπεριφορά στα tours, επαγγελματισμός, ικανότητα να παίζει τα κομμάτια άρτια, solos που ικανοποιούν μερίδα των οπαδών και άλλα που δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν είμαι manager.
Παρ'όλ'αυτά όσον αφορά το θέμα shankle: Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ο τύπος δεν δένει σαν σύνολο. Ανούσιο shredding κάνει. Και το shredding είναι κάτι που ο μέσος οπαδός manowar δεν θέλει. Plus κάνει τον κιθαρίστα να φαίνεται πιο γρήγορος από τον demaio, plus ο χαρακτήρας του "γρήγορου" ανήκει στον demaio στην μπάντα. Γενικά ταιριάζει πολύ περισσότερο με οποιαδήποτε 80s hair metal band. Επίσης όπως μπορείτε να δείτε εδώ από τα 3 σόλο ο shankle είναι πουθενάς όχι μόνο γιατί δεν ακούγεται αλλά γιατί φλυαρεί χωρίς λόγο. Αντίθετα ο Logan συνδυάζει και τους 2 προηγούμενους και παίζει φράσεις που μετά το πέρας του κομματιού τις θυμάσαι.
Κατ'αρχάς αυτό το "ξεχασμένοι μεταλλάδες που ακούνε hm με την καρδιά τους"....τι ακριβώς θες να πεις? Μπορείς να μου δώσεις ορισμό του επίκαιρου hmetalά που ακούει hm με την καρδιά του? Απλά από περιέργια ρωτάω γιατί το κοινό των Manowar είναι παραδοσιακοί οπαδοί του heavy metal (στην πλειοψηφία του). Βοηθησέ με σε παρακαλώ
Το ότι συζητιέται, και? Οκ ,φυσικά και θα συζητιθεί, οι Manowar βγάζουν δίσκο ,όχι οι Steamroller, και βασικά επαναηχογραφούν κάτι τόσο κλασσικό. Από'κει και πέρα πως αυτό θα επιρρεάσει ,θετικά μιλάω, τις πωλήσεις του αφού στους κύκλους των παραδοσιακών μεταλλάδων πέφτει ,κυρίως, θάψημο?
Και άντε να δεχτώ ότι οι οπαδοί των Manowar είναι τύποι που θέλουν να τα έχουν όλα από την αγαπημένη τους μπάντα(σεβαστό, και εγώ είμαι έτσι με Running Wild) και θα τον πάρουν το δίσκο......με μισή καρδιά όμως..........αυτό κάνει το δίσκο επιτυχημένο? Επειδή δεν θα μείνει στο ράφι?
γαμώ
oxi kai @@ thn ephreazoun...
isa isa pou aytoi exw thn entypwsh einai h pleiopsifia pou AGORAZEI pleon en antithesei me ta 12xrona,13xrona k.o.k. poy kanoun ena klik katevazoun diskous pou oloi aytoi ksepatwthikan sthn hlikia tous na anakalipsoun / apokthsoun kai meta apla skeftontai "omg ayto gamaei,rofl pou den to ksera o noob,LOL se mena" kai loipes omorfies..
alla oute gw exw arketa post distihws..
@Witchkiller: Όχι δεν μπορώ να σου δώσω ορισμό. Επίσης όπως είπαν παραπάνω any publicity is good publicity. Καλύτερα ένας δίσκος να συζητιέται και να θάβεται παρά να μην συζητιέται και να γαμάει. Ο πρώτος θα πουλήσει παραπάνω. Σου επαναλαμβάνω επίσης ότι το αν γαμάει είναι υποκειμενικό και διαμορφώνεται.
@namiroth: Τσέκαρε comments σε youtubes σε forums κλπ. Ούτε εγώ μπορώ να σου κάνω στατιστική μελέτη για το αγοραστικό κοινό των manowar, αλλά θα δεις ότι η ζυγαριά δεν γέρνει τόσο απόλυτα προς την "πλειοψηφία" που λες.
Στην τελική το νέο δίσκο όπως είπε ο witchkiller θα τον αγοράσει και μεγάλη μερίδα κολλημένων οπαδών. Δεν θα τους αρέσει; Σταρχίδια μας, κάνουμε μια κίνηση όπως στο Live που τους μάζεψαν όλους και ξεχνιέται το θέμα (και βγάλαμε και φράγκα). Οπότε έχουμε τους καινούριους οπαδούς και μια μεγάλη μερίδα παλαιών να το αγοράσει. $$. Επίσης ένα άλλο Plus του νέου δίσκου είναι τα δικαιώματα ε. Πολύ πιθανώς στα ραδιόφωνα/μαγαζιά να παίζεται το καινούριο. Και δεν μιλάω σαφώς για Ελληνικά μαγαζιά.
ta xw dei .....
den shmainei oti oloi aytoi to agorasan.....
pio pithanon na eswsan mia playlist sto tube h na to katevasan....
to gousto tous einai asxeto sthn prokeimenh...
Φίλε, σόρυ, αλλά μιλάς σαν manajer
Oκ ,με την ίδια λογική και το X - Factor είναι πετυχημένος δίσκος, και το Turbo επίσης,και τα load, reload.....μόνο που για την επιτυχεία του δίσκου αγόρι, και αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις, παίζει ρόλο και η υστεροφημία. Το Battle Hymn θα συνεχίσει να φιγουράρει σε σχετικά αφιερώματα,δημοψηφίσματα στην κορυφή, η επανηχογράφηση όχι. Αλήθεια σου λέω, θα το δείς. Έι, θα έχεις και τις σχετικές σου δημοσκοπίσεις και άκοπα.
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά σου λένε κάτι γιατί απ'ότι βλέπω αντμετωπίζεις την "επιτηχεία" με νούμερα. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Α, και που'σαι ,εφ'όσον δεν μπορείς να μου δώσεις ορισμό για τον "ξεχασμένο hmεταλλά που ακούει με την καρδιά του" μπλα μπλα τότε τότε πως ξέρεις ότι πέτυχε το εγχείρημα?
απο το τελευταιο ποστ μου το θρεντ πηρε πολυ δρομο
γενικα, καλα τα λεει ο μαγισοσκοτωστρας
βασικα οσοι δε γουσταρουν μανογουορ, πουλο απ οτο θρεντ γιατι δεν εχει νοημα
οι μανογουορ για τους πιο πολλους, (οχι για εμας τους τρου βεβαια) εδω και καιρο, πολυ καιρο εχουν καταντησει γραφικοι. αρα τι να περιμενεις απο δαυτους σε μια δισκοκριτικη?
οταν ομως οπαδοι τους αρχιζουν και λενε τι μαλακιες ειναι αυτες μωρε, ε τοτε κατι παιζει.
το ριπλει δεν ειναι καλο
τελεια και παυλα.
οι μειντεν ειχαν κανει ριμαστερ ολα τα λμπουμ τους αλλα το αποτελεσμα ηταν μια χαρα. αλλα καναν ριμαστερ. δε βαλαν το ντικινσον να ξανατραγουδα ξερω γω κιετς. διορθωσαν καποια πραγματα μιας και η τεχνολογια εξελιχθηκε και ολα οκ.
το ιδιο εκανα α και οι τουιστιντ σιστερ στο στει χανγκρι. μια χαρα και εκει. οχι ομως οι μανογουορ. επρεπε ολα απ οτην αρχη. πηραν ενα ρισκο, και τελικα τα σκατωσαν
τελοσπαντων, το αλμπουμ ειαι καο. αυτο ειναι αντικειμενικο.
εχουμε ομως το αυθεντικο οποτε στα αρχιδια μας. και οι ανωριμοι ξανα εγραψαν το ασε κατω το δικανο γιαγια και το γαμησαν. ενταξει τι περιμενεις? ειδικα οταν τοσα χρονια εχεις ταυτιστει με το πρωτοτυπο
τελοσπαντων
το θεμα ειναι αλλο
μπορουν να παιξουν λαιβ ελλαδα και να τα γαμησουν ολα οπως τη τελευταια φορα?(2006 αν θυμαμαι καλα)? με το ντραμερ αυτο δε νομιζω. αν ομως μπορουν ε τοτε σταρχιδια μου. ας παιζω ντραμς και εγω.
η ουσια μετραει
και το ποστ αυτο ειναι ανουσιο
απλα βαριωμουν και ειχα καιρο να γραψω μαλακιες
Witchkiller Από τους δίσκους που αναφέρεις, νομίζω πως μόνο το Load πούλησε ικανοποιητικά. Σε άλλα νέα, εάν διαβάσεις τα προηγούμενά μου ποστ, θα διαπιστώσεις ότι κάπου λέω στον warlord IIasdf mdk "Θα μου πεις ότι ταυτίζω την επιτυχία με το κέρδος...Όχι, επιτυχία σίγουρα είναι και το να ικανοποιήσεις μεγάλο μέρος του κοινού σου". Συγκεκριμένα μάλιστα η γενιά μου θεωρεί τους δίσκους που αναφέρεις πολύ καλούς. Εκτός από το turbo lover γιατί δεν το πρόλαβαν όταν έβγαινε και τους το πασάρανε ως "ξεπούλημα των Priest". Προσωπικά βέβαια το ομότιτλο κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου priest. Ξέρω επίσης πολλούς που λένε ότι το x-factor είναι το καλύτερο maiden ενώ προσωπικά εγώ θεωρώ το outlaw torn από το load, το αγαπημένο μου τραγούδι metallica. Δεν σου τα λέω αυτά για να σε πείσω ότι είναι καλοί δίσκοι, αυτό είναι γούστο. Απλά επειδή συμφωνώ με το ότι η υστεροφημία και η ιστορία κρίνει έναν δίσκο σου δείχνω αυτό που σου λέω παραπάνω. Ότι το "τί είναι καλό" διαμορφώνεται. Αλλά όλα αυτά είναι άσχετα γιατί μιλάμε για επαναηχογράφηση, όχι για νέο δίσκο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Τα λέει και ο demaio στο promo video. Η υστεροφημία θα επηρεαστεί από την κίνηση. Η οποία είναι για τα φράγκα χαίρω πολύ καλά κάνουνε γιατί είναι ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΑΡΤΕΤΟΧΑΜΠΑΡΙ.
Επίσης αν διαβάσεις τι λές, μου ζήτησες ορισμό για τον "επίκαιρο hmetalά που ακούει hm με την καρδιά του" όχι τον "ξεχασμένο hmεταλλά που ακούει με την καρδιά του". Για τον δεύτερο μπορώ να σου δώσω:ορίστε.
:moutza:
για το λινκ.
και δεν υπάρχει δίσκος turbo lover.
α, επισης το τουρμπο που αναφερατε ειναι δισκαρα, το χ φακτορ σιγουρα δεν εινα ιτο χειροτερο μειντεν (εχουμε και το μπρειβ λολ) και γενικα αν ξεπερασεις τη φωνη του μπλειζ και καταλαβεις οτι κανουν κατι διαφορετικο πιο νταρκ κιετς και δεν εισαι μαλακοπιτουρας, ειναι καλο αλμπουμ, εμενα μου αρεσει αρκετα), και το λοαντ ριλοαντ ειναι σκατα. ειδικα το ριλοαντ ε.βεβαια σκατα θεωρω και το μισο μπλακ αλμπουμ οποτε...
Burnin, δεν σου τα παν καλά οι Sister στο "Still Hungry" επανηχογράφησαν ολάκερο τον αυθεντικό δίσκο.
Από 'κει και πέρα θέλω να πω το εξής: σέβομαι απεριόριστα "πάλιουρες" (:pink:) οπαδούς της μπάντας στη φάση των Warlord και Guardian, παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι η καλύτερη στιγμή των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (:dfinger:), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί. :dfinger:
και πάλι δεν μου απαντάς πουθενά. Αυτούς τους δίσκους (που πούλησαν καμπόσο, όχι τρελά αλλά καμπόσο) δεν τους θυμάται κανένας τώρα (οκ, οι Metallica δεν μηνμονεύονται για τα load). Μη μου πεις για το πιο κομμάτι σ'αρέσει κτλ κτλ. Και 'μένα το αγαπημένο μου από Maiden είναι το bring your daughter... αλλά είμαι στους "απ'ώξω" γι'αυτή την επιλογή μου.Προφανώς και οι Maiden δεν γίναν maiden Για το bring your daughter...........
Τα περί εταιρείας τι τα βάζεις σε κεφαλαία? Ναι, το ξέρουμε ότι είναι εταιρεία.....εγώ απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτός ο δίσκος δεν είναι τόσο καλός όσο το αυθεντικό. Γιατί πολύ απλά ,όσο και να πουλήσει, το αυθεντικό θα μηνμονεύεται στον αιώνα των αιώνων. Θες να είναι αφιέρωμα στο epic? Θες να είναι στα 200,300,1000 καλύτερα? Θα υπάρχει. Αυτό, όχι η επανηχογράφηση. Απλά πράματα. Και φυσικά υπάρχουν και λόγοι που ΘΑ συμβεί αυτό. Τους ανέλυσα............
Αυτή η φώτο αντιπροσωπεύει ξεχασμένο μεταλά? Μάλλον ο εφήμερος μεταλλάς είναι πιο στυλάτος? Ωραίος................
an oi sister to eπανηχογραφησαν (δε το θυμομουν), τοτε ειχαν κανει γαμηστερη δουλεια γιατι το ακουγα αρκετα οταν βγηκε και μου αρεσε. πες μας και εσυ τη γνωμη σου πανω στην επανηχγραφηση των σιστερ για να δουμε τι ψαρια πιανουμε.
για το υπολοιπο κομματι διαφωνω αρκετα εως πολλλυυυυυυυυυυυυυυυυυ αρκετα οποτε δε μπαινω στη διαδικασια
Μην σου πω ψέματα, στο σπίτι μου ακούω το αυθεντικό ("Stay Hungry") κι όχι του 2004 ("Still.."), κυρίως επειδή αυτό έχω κι αυτό εμπιστεύομαι. Όπου έτυχε να ακούσω το "Still..." μου άρεσε πάντως.
To τραγικό της φάσης είναι ότι το 2001 έκαναν remaster στο συγκεκριμένο και κυκλοφόρησε με το εξής εξώφυλο:
http://1.bp.blogspot.com/_0045QUb87l...20/2whqd88.jpg
Προφανώς το τσίμπησα κάπου τότε και γαμάει.
Για την επανηχογράφηση γελάει ο κόσμος, ακόμα και οι οπαδοί.
Στην τελική, άμα γουστάρεις κάτι τέτοιο, βγάλε δίσκο και δίνε το σαν 2ο cd μαζί με αυτόν.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και δυστυχώς σαν μπάντα ορίζουν νέα επίπεδα πάτου όσο περνάει ο καιρός...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: ΣΤΙΣ 15/01/2011 ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ER ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ALBUM ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΑ ΒΟΗΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΒΡΙΣΙΕΣ/ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ADAMS TO 2010, ΠΑΛΙΟΞΕΚΩΛΙΑΡΗ" 'Η "Ο ORSON WELLS ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ RE-RECORDINGS ΚΑΙ REMASTERS TΩΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΘΕΜΙΤΕΣ
3 είναι οι εκδόσεις
1. παραπανω απο 10 χρονια...
2. βελτιωση που γυρισαν 30 χρονια πισω; σου λεει κατι οτι απλα επαναλαμβανουν τους εαυτους τους χωρις να σημαινει επ ουδενι πως ξαναθυμηθηκαν την τεχνοτροπια που ειχαν;
Ξερναω στην ιδεα της επανηχογραφησης. Φτυνω στα μουτρα τους και τους πεταω ενα 10ευρω για την συνταξη.
Αν το δουμε οπως το βλεπουν ομως αυτοι, καθαρα μαρκετινιστικα, εχει λογω υπαρξης. Αλλα οχι για μενα. Για τους πελατες τους μονο.
πινκαρα ατομ