μπορείτε να εμπιστευτείτε και τα μάτια σας βέβαια!
Printable View
μπορείτε να εμπιστευτείτε και τα μάτια σας βέβαια!
στο οτι οι μεταλλικα δεν ειναι μεταλ μαλλον!
σοβαρα τωρα...οτι αξιζουμε παιρνουμε!
Ο Βασιλης που ειναι? Γιατι δεν απανταει στο τηλεφωνο μετα το βιντεο του Μαριλλιον? Where is your bill now?
αν και τον Ζάχαρόπουλο δεν τον πάω, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και να'χει δίκιο.
όμως το "απόλυτα επιβεβαιωμένη πληροφορία" σε συνδυασμό με το "κάποια πράγματα είναι καλώς νοούμενα μυστικά του σιναφιού μας και αν θέλετε μπορείτε να μη με πιστέψετε αλλά αν αποδειχτεί ότι τελικά ήταν ντραμ μασίν να θυμηθείτε ότι εγώ το έγραψα πρώτος" μου κάνει ροκιν, από εκείνα τα ποστ που όλοι έχουν απόλυτα έγκυρες πηγές και έχουν ακυρώσει τους bolt thrower, έχουν φέρει 3 φορές για λαιβ τον Μπον Τζόβι και άλλες τόσες τους red hot chili peppers κλπ.
Ε, εντάξει, αν του το είπε ο Prater ξέρω γω, και με πείσει ότι του το είπε στα σοβαρά, να το δεχτώ. Αλλιώς πραγματικά το όλο σκηνικό είναι κλασσική κακομοίρικη δημοσιογραφική εξυπνάδα, "σοκαριστική αποκλειστικότητα". Ντραμ Μασίν. Θεέ μου. Ο Μάικ ψεύδεται! Απόλυτα επιβεβαιωμένο. Τραστ μι. Το έγραψα πρώτος. Λες και η πηγή ας πούμε το φανέρωσε πρώτη φορά στον Ζαχαρόπουλο το 2010.΄
Τρίχες.
ο Βασίλης του "μεγαλύτερου μεταλλικού εντύπου της Ελλάδας" είχε βάλει σε δισκοκριτική 0, χωρίς να τον ακούσει καν το δίσκο (όπως έγραφε στις 2 γραμμές που έκανε τον κόπο και την τιμή στο γκρουπ να γράψει), επειδή η μπάντα έπαιζε AOR. Τη συγκεκριμένη δισκοκριτική δεν τη βρήκα, παίζει να έχει ξεμείνει Ελλάδα, για να μην κατηγορούμε τζάμπα όμως, 10/2005 κριτική Terra Nova και 12/2006 κριτική Surveillance.
Να τον χαίρεστε τον καλύτερο συντάκτη του καλύτερου μεταλλικού περιοδικού στην Ελλάδα
Ο καλύτερος συντάκτης του Χάμερ είναι προφανώς ο Καραολίδης. Δυστυχώς για το Χάμερ είναι και ο συντάκτης που γράφει λιγότερο.
this thread now is "best μεταλχαμεροσυντάκτης" και η απάντηση είναι κισαντζεκιάν μόνο και μόνο για το παλμαρέ, ζαγγογιάννης (respect) ενώ πλάκα έχει κι ο τσουνταρος.μουτζώχτε.thanx
O Τσούνταρος γράφει ωραία, διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Ο Κισατζεκιάν μου είναι πολύ συμπαθής αλλά μερικές φορές όταν τον διαβάζω έχω το εφέ που ντρέπεσαι και αισθάνεσαι αμηχανία όταν βλέπεις κάποιον στην τηλεόραση να εκτίθεται. Όχι ότι εκτίθεται ο άνθρωπος, αλλά ναι, αυτό. Κάτι υπέρμετροι σεβασμοί και ευχαριστίες στις συνεντεύξεις, πολλαπλά θαυμαστικά, πολυθεϊστής σε σημείο small gods και το λέω εγώ που την έχω την λέξη εύκολα, και επίσης όταν κάποιος μετά τα 30 χρησιμοποιεί την στρατιωτική έκφραση "θα πήξει η μούνα σας" για να περιγράψει λάιβ Πόρκιουπάιν Τρι, με προβληματίζει.
Κατά τ'άλλα Κήπος του Προφήτη.
Οντως ο Τσουντάρος είναι πολύ ωραίος. Ο παλιός Χάκος, πριν γίνει σουπερστάρ, ήταν και γαμώ τα παιδιά τουλάχιστον αυτό μου έβγαζε σε 2-3 συζητήσεις που είχαμε κάνει από κοντά. Ο Ζαχαρόπουλος παραμένει σταθερή αξία και ο Γιοβανίτης, αν και απο τους 100 δίσκους που θα παρουσιάσει θα αγοράσω τους 2, παραμένει ο πιό ενδιαφέρον συντάκτης με τραγικά τεράστια διαφορά απο τον δεύτερο.
Χάκος θυμάμαι μου ήταν αρκετά συμπαθής όταν πρωτοεμφανίστηκε, είχαμε κ πολλά μουσικά γούστα, είχε γράψει κ ένα αρκετά καλό αφιέρωμα "15 διαμάντια του power" *, ε μετά κάπου με ξενέρωσε...
βέβαια ένας είναι ο συντάκτης που τους έχει όλους ---------->Spoiler
* είχε βέβαια 1-2 ανακρίβειες
O Χάκος έγραψε το 1994 "οι Suicidal Tendencies διαλύθηκαν (ΕΥΤΥΧΩΣ!)" και κάπου αλλού ανέφερε τον Cyco Miko ως "γνωστό μπαντανοφόρο καραγκιόζη" επιδή τόλμησε και είπε ότι τα δικαστήρια με τους Πριστ τελικά τους βγήκαν σε καλό λόγω δημοσιότητας (άκουσον, άκουσον τι σκέφτηκε ο βερμουδάκιας!~11). Δεν τον είχα προσέξει μέχρι τότε. Έκτοτε ήξερα ότι έχουμε να κάνουμε με κλασσικό μεταλλά κομπλεξάρα κολλημένο που επιβεβαίωνε σχεδόν πάντα αυτή την εντύπωση. Με τον καιρό μεγάλωσε, μαλάκωσε, αλλά δεν παύει ο άνθρωπος να είναι μια μέτρια πένα και ακόμα περισσότερο δεν κάνει για τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Κατά τ'αλλα μπορεί να είναι καλό παιδί, γαμώ τα παιδιά ολότελα που λένε και στην Κρήτη και έχουμε κοινά γούστα σε πολλά πράγματα και να πίναμε ευχάριστα μια μπύρα μαζί αλλά ναι, αν αυτός είναι η αφρόκρεμα και βιτρίνα του Χάμερ (που είναι το τελευταίο αναγκαστικά), δεν είναι καθόλου περίεργο που πολύς κόσμος θεωρεί το έντυπο πολύ λίγο.
Επίσης, έχει γράψει τη κριτική για το Scenes From A Memory που θυμάμαι να μου αφήνει την εντύπωση ότι ήταν από τις χειρότερες που έχω διαβάσει. Αν την βρει κανείς ας την ποστάρει :P
Για το άλλο θέμα, οκ πες ότι του το είπε όντως ο Prater, μαζί με το αποπάνω βίντεο στο youtube έχει άλλα 9 με τις ηχογραφήσεις και σε κάποια από αυτά βλέπεις και τον Oberkircher. Δηλαδή το κάνει λίγο δύσκολο (όχι αδύνατο) να πεις ότι πχ αυτά βιντεοσκοπήθηκαν μετά.
Θα το πω κι εγω σε κανα φιλο μου, αυτος μετα θα λεει "ο Φιξξερ μου ειπε οτι ο Κρουξ του ειπε οτι ο Πρατερ του ειπε οτι ο Πορτνου ειχε βαλει drum machine στο Images and Words"
Συνεχίστε να κάνετε υποθέσεις χωρίς να γνωρίζετε, έχει τόσο πλάκα. Εγώ ανέφερα απλά τι έγραψε ο Ζαχαρόπουλος και έχετε βάλει όλοι την τήβενο και έχετε βαλθεί να βγάλετε ετυμηγορία με την γνωστή silly light διάθεση του φόρο.
Και ξαναλέω οτι για να το έγραψε κάτι θα γνωρίζει. Συνεχίστε τώρα.
Ούτε ξέρω ποιός είναι ο brummie όπως επίσης και δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο τι σημαίνει το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ".
Δεν ειναι δυσκολο, εγραψες οτι για να το εγραψε κατι θα ξερει και σου απανταω πως αν επρεπε οτιδηποτε γραφει ο καθενας να εχει βαση τοτε κλαφτα χαραλαμπε, μπορει και να μη γνωριζει τιποτα, μπορει και να γνωριζει κατι. Και γενικα οτι σου ειπε ακριβως αποπανω ο Κρασερ
θα ακολουθήσει review για paranoid & Made in Japan ή να περα΄σω σε άλλα τόπικ;
O brummie, αν θυμάμαι σωστά, ήταν ο άλλος ο Ζαχαρόπουλος (Δημήτρης; ) που είχε γραφτεί στο φόρουμ και-καλά να μας κάνει πλάκα. Το στόρυ έχει ως εξής, ο Ζαχαρόπουλος (ο μπίλι ντε) είχε γράψει ένα editorial στο Sniper του Hammer.gr για το ER και για το πως άτομα πίσω από την ανωνυμία του "enterthename" και με ψηφιακές δισκοθήκες δεν πρέπει να μπορούν να έχουν άποψη για μουσική και κριτικές ( λολ ) και μετά έσκασε μύτη ο άλλος ενώ το συζητούσαμε να μας πει "συνεχίστε, έχει τόσο πλάκα".
Here you go, enjoy:
http://www.electricrequiem.com/forum...47-Peri-forums
Το θυμάμαι εκείνο το άρθρο στο sniper αλλά δεν ήξερα οτι ουσιαστικά μιλούσε για το ER του οποίου την ύπαρξη τότε ούτε καν γνώριζα.
Απο αυτά που βιαστικά διάβασα πάντως καταλήγω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
edit : και μια χαρά τα λέει ο brummie στην σελίδα 14.
χαχαχαχαχ τα ταγκς στο αλλο θρεντ :touched:
Κρουξ, το οτι γουσταρεις τοσο πολυ τα μουσικα γουστα ενος ανθρωπου θα σε κανει να υπερασπιστεις οποιαδηποτε αποψη εχει αυτος και συμπεριφορα?
Η τον γνωριζεις προσωπικα και εισαι biased?
τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλου δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε μιλήσει καν, δεν ταυτίζονται τα μουσικά μας γούστα αλλά απο αυτά που διαβάζω στην σελίδα 14 μπορώ να πω οτι συμφωνώ με την πλειοψηφία τους.
Πω, μπλαστ φρομ δε παστ. Και Devilworx σκηνικά!
Κρουξ, το άρθρο ήταν κακό και η αντίδραση του Μπράμι ήταν τραγική. Στη σελίδα 14 απλά λέει με άλλα λόγια "εσείς το ξεκινήσατε" (το οποίο έχει δόση αλήθειας όπως έλεγα και τότε, δύσκολο φόρουμ το ER!) αλλά δεν παύει να είναι εμετικά τα ποστ που έκανε μόλις προέκυψε το θέμα. ΦΦΣ είχε φτάσει να μιλάει για μπουρδέλα και μάνες και να "γελάει" (υπενθυμίζοντάς το κάθε τρεις και λίγο μη τυχόν και φανταστούμε ότι τον έχει τσούξει η επίθεση). Ε.
Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν.
Ισως μου θυμίζει κάτι όλη αυτή η κατάσταση. Ισως.
Quote:
Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
Ρε φιλε εδω ερχεσαι σε αυτο το θρεντ να μας μειωσεις τον απολυτο θεο του drumming Mike Portnoy λεγοντας οτι ειχε βαλει drum machine και θα μας πεις για χλευασμο? Να προσεχεις τα λογια σου και μετα να απαιτεις την ιδια αντιμετωπιση.
πφφφ ούτε ένας δεν το εκτίμησε, το παίρνω πίσω!
Point. Αλλά δεν μπορεί, πρέπει να το βλέπεις ότι όταν αρθρογραφείς στο χάμερ και μοστράρεις φάτσα φόρα στην πρώτη σελίδα αυτό το άρθρο, που είχα ξεχάσει πόσο τραγικό ήταν και πόσο ισοπεδωτικό και πόσο ψευτοελιτισμό της καραπουτσακλάρας έβγαζε και στο κατόπι να κάνεις συνεχόμενα ποστ "γελάω, είστε μπουρδέλο, η μάνα σου με πιπώνει", τουτέστιν ακριβώς αυτό που και καλά καταγγέλεις ως ωριμότερος, ε. Ε! Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο νέο χρήστη στο ΕΡ, μιλάμε για το όπως το έλεγες το μεγαλύτερο μέταλ έντυπο και ΚΑΠΑΚΙ πλήρης ακύρωση του κειμένου. Εσύ ξέσπαγες εδώ. Αν καθόσουν και έβριζες το ΕΡ μέσα από την πρώτη σελίδα του Χάμερ γιατί είχες θέμα με τον Ικόνοκλαστ, το ίδιο θα έλεγα. Είναι χαοτική η διαφορά. Ο άλλος τα έγραφε σαν κότα από το Χάμερ με καμία δυνατότητα απάντησης και κρυμμένος πίσω από το κύρος και την δημοτικότητα του περιοδικού και ο αδερφός του συμπλήρωνε την εικόνα παίζοντάς το ανωτερότητα του δημοτικού.
Καταλαβαίνω ότι συμπαθείς τα παιδιά και καταλαβαίνω επίσης πως είσαι πιο ευαίσθητος στα δίκια τους (τα οποία είχα αναφέρει και εγώ τότε) αλλά καμία συμπάθεια από μέρους μου όταν ουσιαστικά η στάση τους είναι "ό,τι και να λέτε, εγώ είμαι ο Ζαχαρόπουλος και γράφω στο Χάμερ, με μια δισκοθήκη ΝΑ και εσείς είστε ένα ψωροφόρουμ πουθενάδων ανώνυμων που δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε περί μουσικής". Ε, χέσε μας.
είσαι σοβαρός; σου λέμε ότι αυτός ο καλός άνθρωπος μοιράζει μηδενικά σε AOR δίσκους, όχι σε ένα κωλοφόρουμ, αλλά σε σοβαρό υποτίθεται περιοδικό μουσικής, επειδή θεωρεί το είδος ντροπη της μουσικής. και περιμένει και σεβασμό μετά.
ου απειλές, εμείς οι ακροατές AOR τον ψάχνουμε.
Κακό παράδειγμα όμως. Δηλαδή οκ, βλέπεις πως μέχρι τη 4η σελίδα υπάρχει μια συζήτηση (ναι με τις ειρωνίες, τα πειράγματα και όλα αλλά κανείς δε προβληματίζεται από αυτό αν παρατηρήσεις ε, welcome to the internets) και γυρνάει τη συζήτηση γιατί θίχτηκε. Του απαντάει και ο άλλος απο κάτω στη πλάκα (έλα ακόμα κι εσύ το βλεπεις) ότι το europower είναι gay και "the truth hurts :D" και ο άλλος θίγεται κι άλλο. Σιγά το φοβερό, το παρών θρεντ να έβλεπε θα είχε βγάλει αφρούς και θα έκανε ποστ 3 παραγράφων.
και μιας και το φερε η κουβέντα με τους ζαχαροπουλαίους, ας διαβάσουμε λίγο Βασίλη (τεύχος 296, "Τα 100 σπουδαιότερα albums όλων των εποχών"):
"Ορόσημο.Αξεπέραστο στο χρόνο.Δίχως ακολούθους.Μοναχικό. Κάθε νέα ακρόασή του είναι σαν πρώτη. Η μουσική σε περιβάλει.Για λίγο, πριν εισβάλλει μέσα σου. Για πάντα. Απο εδώ και πέρα θα ξενίζεις τον ιό του "Rage For Order".Είτε σου αρέσει είτε...όχι (!), σ' έχει χαράξει. Ας μην το ξέρεις.Κάθε φορά που το ακούς, ή απλά το θυμάσαι, αλλάζεις. Η πραγματικότητά σου σχετικοποιείται. Ο χρόνος λιώνει. Ο χώρος ανακαλύπτει νέες διαστάσεις. Το διάνυσμα μοιάζει ατελεύτητο. Προσπαθείς να οριοθετήσεις τον δίσκο στην εσωτερική ιεραρχία των Queensryche. Εμπειρικά συναισθάνεσαι ότι το συγκρότημα αυτό έχει καλύψει μία αισθητική απόσταση αναρίθμητων μετρικών μονάδων - διάλεξέ τις εσύ. Αν το 1986 ηχούσε εξωγήινο, σήμερα το εκτόπισμα και η ακτίνα του παραμένουν ακατάληπτες έννοιες στο χώρο του heavy metal, μα και του rock συλλήβδην. Είναι μία καθαρή τυχαιότητα το οτι βγήκε το 1986. Αλλά σκέτος ντετερμινισμός το ότι παραμένει μυστήριο, ανεξερεύνητο, δαιδαλώδες. Αχαρτογράφητο. Κυρίως ως αισθητικός αγωγός. Ως μύχια κοίτη άβατων χημικών ενώσεων.Ως υπόφυση και λεμφαδένας ορμόνης.Που τρέφει το μυαλό, την ψυχή. Ως μέλλον που βιώνεται σε κάθε παρόντα χρόνο που καταλύεται στην κάθε ακρόαση. Θες από τ' απίστευτα, θεατρικά φωνητικά του ερμηνευτή Geoff Tate; Θες από τη συνολική απόδοση των Queensryche των οποίων οι υποδόριες δυναμικές και pop (μην τρομάζεις πιο metal δεν πάει) μελωδίες έμειναν αναντίγραφες, αν κι επηρέασαν πολύ κόσμο.Κόσμο που δεν ήταν έτοιμος για τους Queensryche. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι; Ούτε σήμερα είναι! Αυτό συμβαίνει διότι τίποτε δεν προοιώνισε την κάθοδο του "Rage..." στην ιστορικότητα του σκληρού ήχου. Θα δεχόμασταν και παρθενογένεση δίχως να εθελοτυφλούμε ενώπιον των σοβούντων επιρροών.Έχω εξαντληθεί και η μουσική μου όραση έχει ακονιστεί στον υπερθετικό βαθμό.Τέτοια βαθιά συναισθηματική άροση πάσχω κάθε φορά που επανέρχομαι στο "Rage for order", το album που κάθε μελλοντική πολιτιστική εξουσία θα προσλαμβάνει ως ανοίκειο, κριτικό, εχθρικό. "
:touched:
Μαλάκα, εμένα μου έκανε εντύπωση ο Βενέρης που έγραφε "Ω, ναι! Η παράνοια είναι γεγονός!". Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα σκέφτεται ένα 12χρονο που διαβάζει ότι το Rage for Order είναι αχαρτογράφητο ως μια μύχια κοίτη άβατων χημικών ενώσεων, μια υπόφυση και λεμφαδένας ορμόνης.
ο,τι κι αν διάβαζε κάτι τέτοιο σε σχολικό βιβλίο. θα το έκλεινε και θα πήγαινε να παίξει προ