ε ναι.
Printable View
E ρε κόλλημα με την ΑΚ. Όχι ρε μαλάκες, δεν είμαι ΑΚίτης. Τα 'χουμε πει αυτά.
Εσύ Sherlock από πού το βγάζεις το αυτό το συμπέρασμα:
Η πρόταση "οι απόψεις των αναρχικών είναι περισσότερο ατομική παρά συντεγμένη υπόθεση" είναι ΑΚίτικη;
Ή μήπως πρέπει να είσαι ΑΚίτης για να πιστεύεις ότι οι απόψεις της αριστεράς εκφράζονται περισσότερο μέσω κεντρικότερων συλλογικών διαδικασιών παρά ατομικά;
Έντιτ: Όχι πες πως ήμουν, τι δηλαδή, νταντά; Ή θα άλλαζε η απάντησή σου στα γραφόμενά μου ανάλογα με το αν ανήκω σε μία ομάδα για την οποία έχεις κάποια άποψη;
Έχει δίκιο ο συναγωνιστής. Άλλωστε το έχουμε δει να γίνεται στην Λάρισα τον Δεκέμβρη. Με τους ανήλικους που έμειναν με τον τρομονόμο τι έγινε τελικά;
Πάντως όσοι λέτε ότι οι αριστεροί δεν συγκρούονται ποτέ και πουθενά είστε λάθος. Απλά έχουν διαλέξει άλλο δρόμο από τα χαζομπάχαλα. Συγκρούονται όχι εκεί που τους την έχει στημένη η αστυνομία αλλά διαλέγουν οι ίδιοι το πεδίο μάχης. Το κάνουν με όρους μαζικότητας οργανωμένοι, εξοπλισμένοι και αποφασισμένοι γιατί αλλιώς με την πρώτη κρότου αρχίζει άτακτη υποχώρηση, τρομάζει ο κόσμος και χαλάει η πορεία. Κυρίως προσέχουν αν χρειαστεί να υποχωρήσουν να μην κινδυνεύσει κόσμος να φάει ξύλο ή να υπάρχουν συλλήψεις. Δεν είναι ο σκοπός τους να πάνε ξεβράκωτοι στα αγγούρια, να πέσουν πάνω στα ΜΑΤ να φάνε καμία και μετά να λένε επιτέθηκαν άγρια οι κακοί αστυνομικοί και να κάνουν δηλώσεις με ανοιγμένα κεφάλια για δείξουν μεν ότι είναι αγωνιστές αλλά να τους λυπηθεί και ο τηλεθεατής. Κοιτάνε να υπάρχει κάποια προοπτική νίκης και να μην πέφτουν στην παγίδα την ανούσιας σύγκρουσης για το ξεκαύλωμα, για την συσπείρωση και για το καλό πλάνο που θα το κάνουν δέκα αφίσες. Δεν είναι όλοι οι αριστεροί αρασίτες λολ. Τέτοιες συγκρούσεις έχουμε δει και στο θερμό φθινόπωρο που έρχεται θα δούμε ακόμα περισσότερες.
πχ:
http://www.youtube.com/watch?v=kvGpSIGx6-Y
Το σημαντικότερο ζήτημα με τον νέο τρομονόμο είναι ότι ποινικοποιεί πλέον ανοιχτά την συνδικαλιστική δράση και θέτει για παράδειγμα απεργίες ή άλλες μορφές "βίαων" κινητοποιήσεων (αποκλεισμούς πλοίων, περιφρουρήσεις εργασιακών χώρων, αναρτήσεις πανώ, καταλήψεις ραδιοφωνικών σταθμών κλπ) στα πλαίσια κακουργηματικής πράξης. Επίσης σημαντικό ότι νομιμοποιεί την ύπαρξη ανώνυμων μαρτύρων κατηγορίας πράγμα που βέβαια αυτόματα σημαίνει ό,τι σημαίνει (πηγή).
Επίσης τώρα που πάτησα πρεηβιου ποστ συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κι άλλα ποστ στο θρεντ πέρα από αυτά που διάβασα και λέτε για τα παραπάνω αλλά στ' αρχίδια μου εγώ τα λέω καλύτερα. Συμπέρασμα: στον πούτσο μας φρικιά.
Na pw ki egw?
ρε μαλάκα πόσο καιρό περίμενες τέτοιο θρεντ για να φέρεις τον κύπριο;
Χαχαχα αν αυτό και η αντιπαραβολή (!) μνημονίου και νέου τρομονόμου (σε φάση ποιος την έχει μεγαλύτερη) δεν είναι τρολάρισμα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Επίσης αν κατάλαβα καλά εσείς λέτε οτι η απάντηση στο νέο τρομονόμο είναι η κήρυξη εμφυλίου πολέμου. Γιατί με κάτι τέτοιο ισοδυναμεί το να "κάνει επιτέλους από άποψη νομιμότητας η αριστερά ό,τι κάνει η αναρχία".
Σόρρυ αν είμαι βλάκας για τα μέτρα σου, φαντάζομαι το στέκι της ΑΣΟΕΕ είναι κάτι σαν class reunion του Princeton.
Τι δεν καταλαβαίνεις τώρα, μας έχετε πρήξει τον μπούτσο για τη λεγκαλιστική αριστερά, ε πείτε εσείς ποιά είναι η πρότασή σας για το κίνημα. Και με τον τρομονόμο τι να κάνουμε, να ζητάμε την κατάργησή του ή να λέμε "οι νόμοι δεν λένε τίποτα, ίδιος είναι πάντα ο καπιταλισμός";
μπορούμε να εφαρμόσουμε τον δικό μας τρομονόμο, αρχίζοντας απ' αυτό το θρεντ