Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60

Thread: βασικη απορια για τους αριστερους του παρεακίου μας.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Και γενικά ρε παιδί μου, άσχετο με το τι απόφαση θα παρθεί τελικά από τις συλλογικές σας διαδικασίες, εσείς, ατομικά, πώς πιστεύετε ότι πρέπει να αντιδράσει η αριστερά; Ένα παράδειγμα, στη δεδομένη περίπτωση που αυτός ο νόμος γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί, κάποιος συλληθφεί φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα και πάει να δικαστεί ως τρομοκράτης, με ποιον τρόπο θα αντιδράσετε; Με μία ακόμα πορεία που θα γίνει φύλλο και φτερό με το που θα πεταχτούν χημικά; Με έκκληση στα κανάλια και δικηγόρο την Ιωάννα Κούρτοβικ; Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή; Θα πάρετε τα βουνά; Θα ενωθείτε μαζί μας σε έναν σούπερ ταξικό αγώνα για την ελευθερία και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και όλοι θα τρέχουμε μονοιασμένοι στα δάση με χαμόγελο; Τι;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Όλα τα παραπάνω.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Σοβαρευτείτε, τι είναι ο νέος τρομονόμος μπροστα στο μνημόνιο δντ-εε-κεφαλαίου;

βοηθητικό εργαλείο;

Βασικά την αριστερά τη συμφέρει ο τρομονόμος γιατι => περισσότεροι α/α στις φυλακές => περισσότεροι αριστεροί δικηγόροι/λαφαζάνηδες στη ΓΑΔΑ => περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες βουλευτικές

οπότε τι κόπτεστε

Ναι, και τον αντιεξουσιαστικό χώρο τον συμφέρει, γιατί => περισσότεροι α/α στις φυλακές => ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και οικονομική ενίσχυση σε συναυλίες όπως της κυριακής για τον σεϊσίδη => περισσότερα τεχνητά πόδια για αναρχικούς!
    Όλοι ικανοποιημένοι!

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Βασικά την αριστερά τη συμφέρει ο τρομονόμος γιατι => περισσότεροι α/α στις φυλακές => περισσότεροι αριστεροί δικηγόροι/λαφαζάνηδες στη ΓΑΔΑ => περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες βουλευτικές

οπότε τι κόπτεστε
    Σόρρυ αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα σύνδρομο καταδίωξης, σύνελθε.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Ένα παράδειγμα, στη δεδομένη περίπτωση που αυτός ο νόμος γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί, κάποιος συλληθφεί φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα και πάει να δικαστεί ως τρομοκράτης, με ποιον τρόπο θα αντιδράσετε; Με μία ακόμα πορεία που θα γίνει φύλλο και φτερό με το που θα πεταχτούν χημικά; Με έκκληση στα κανάλια και δικηγόρο την Ιωάννα Κούρτοβικ; Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή; Θα πάρετε τα βουνά; Θα ενωθείτε μαζί μας σε έναν σούπερ ταξικό αγώνα για την ελευθερία και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και όλοι θα τρέχουμε μονοιασμένοι στα δάση με χαμόγελο; Τι;
    Η αλήθεια ότι δεν έχει ξαναγίνει δίκη συλληφθέντα σε πορεία, ούτε με τρομονόμο, αλλά έχω μερικές ιδέες (btw αυτή η βλακεία που λες υπάρχει στον ήδη ισχύοντα τρομονόμο, τώρα γίνεται προσπάθεια ποινικοποίησης ανεκτών μέχρι τώρα μέσων πάλης όπως η κατάληψη και φαντάζομαι, απεργιακές περιφρουρήσεις και τα ρέστα). Λ.χ., θα παίζουμε ξύλο με τους μπάτσους μέχρι να τους σπάσουμε τ' αρχίδια τόσο πολύ που θα πουν "ουφ, αφήστε τους μπαγάσες". μλκ, ρωτάει ο άλλος και στην τελευταία πρόταση αδειάζει και τον ίδιο του το χώρο, σε φάση "ούτε εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά ΕΣΕΙΣ γαμιέστε, κομματόσκυλα".

Έχω κι εγώ μια αντίστοιχη ερώτηση, τα φρικιά του φόρουμ ήσασταν πάντα τόσο καθυστερημένα ή γίνατε στο ER;
    Last edited by Phantom Duck; 29-09-2010 at 16:02.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    σε συναυλίες όπως της κυριακής για τον σεϊσίδη
    δικτυο.

φαντομ βουλωσ'το βρε αγορακι μου να χαρεις.

οσο για εμας, θα κανουμε κατι.
    this is radio freedom.

Σταμ, άλλοι εχουν σύνδρομα τα τελευταία 60 χρόνια, μην το ψάξουμε.
    Από τον α/α χώρο, συμφέρον έχουν μόνο όσοι θέλουν να βλέπουν το Γκίνη γεμάτο σε κάθε πουτσοσυνέλευση.
    Κατα τ' άλλα, καλύτερα να γίνονται συναυλίες για τεχνητά μέλη παρά για την κάθε επιπλέουσα κομματική πίπα. Τουλάχιστον θα περπατάει λίγο ο άνθρωπος, δε θα σέρνεται στο βάλτο της δημοκρατικής νομιμότητας (σαν την αριστερά).

Κάλκη, το πολύ καμιά συλλογική κουζίνα ε.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    σε συναυλίες όπως της κυριακής για τον σεϊσίδη
    δικτυο.

φαντομ βουλωσ'το βρε αγορακι μου να χαρεις.

οσο για εμας, θα κανουμε κατι.
    ρε αναρχική μόδα της βδομάδας, έχω πραγματικά απορία, όταν διάβασες το άρθρο για το νόμο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν κάτι αντικρατικό ας πούμε, ή "χαχ, πούλο οι αριστεροί, δε θα έχουν τι να απαντήσουν!".

δηλαδή πραγματικά, όχι πως νοιάζεται κανένας για τους μπάχαλους του er που καίνε 10 κοινοβούλια τη μέρα (όταν είναι offline ο server), αλλά έχω περιέργεια αν το trolling έχει διαδικτυακή προέλευση ή αν και οι συνελεύσεις ξέρω γω έχουν αντίστοιχο επίπεδο.

farfetch'd Ace's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post

οπότε τι κόπτεστε
    χαχαχαχαχαχ wat.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    δηλαδή πραγματικά, όχι πως νοιάζεται κανένας για τους μπάχαλους του er που καίνε 10 κοινοβούλια τη μέρα (όταν είναι offline ο server), αλλά έχω περιέργεια αν το trolling έχει διαδικτυακή προέλευση ή αν και οι συνελεύσεις ξέρω γω έχουν αντίστοιχο επίπεδο.
    Μ' αρέσει που ταυτίζεις έτσι αβάδιστα το φρικιό με το μπάχαλο. Δηλαδή αν κάποιος υποστηρίξει αναρχικές απόψεις σε ένα μουσικό φόρουμ, η εικόνα που σου 'ρχεται στο μυαλό είναι μολότωφ, κοτρώνι και καγκελάκι; Τον πολύ τον Πρετεντέρη τον βαριέται κι ο ΜΑΤάς, χαλάρωσε λίγο.
    Κι αυτό πάλι το "μαγκάκια του ίντερνετ δεν κλάνετε μία μπροστά μας" τι είναι;

Διορθώσου λίγο στις εκφράσεις σου, παίζει να γίνεις λιγότερο αντιπαθητικός, γιατί φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος.

Εν τέλει το ερώτημά μου δεν πάει μόνο στην αριστερά, εδώ έχεις δίκιο, γιατί "εμείς" τις ίδιες μαλακίες που κάναμε δε θα κάνουμε; (όπως είπε και ο agoraphobic με το συντροφική κουζίνα). Απλά η υπόθεση του τι θα κάνει ο κάθε αναρχικός είναι περισσότερο ατομική, ενώ γενικά από τις πιο συντεταγμένες και οργανωμένες δομές των κομμάτων/σχημάτων της αριστεράς, θα περίμενε κανείς μία πιο συγκροτημένη πρόταση. Ή έστω μία πρόταση.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    . Δηλαδή αν κάποιος υποστηρίξει αναρχικές απόψεις σε ένα μουσικό φόρουμ, η εικόνα που σου 'ρχεται στο μυαλό είναι μολότωφ, κοτρώνι και καγκελάκι;
    χαχαχχ γαμησε

read between the lines Shadowking's Avatar

και επειδή κρίση έχουμε και τα τεχνητά μέλη έχουν ακριβύνει πολύ:

Spoiler
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.