Results 1 to 15 of 60

Thread: βασικη απορια για τους αριστερους του παρεακίου μας.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Ένα παράδειγμα, στη δεδομένη περίπτωση που αυτός ο νόμος γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί, κάποιος συλληθφεί φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα και πάει να δικαστεί ως τρομοκράτης, με ποιον τρόπο θα αντιδράσετε; Με μία ακόμα πορεία που θα γίνει φύλλο και φτερό με το που θα πεταχτούν χημικά; Με έκκληση στα κανάλια και δικηγόρο την Ιωάννα Κούρτοβικ; Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή; Θα πάρετε τα βουνά; Θα ενωθείτε μαζί μας σε έναν σούπερ ταξικό αγώνα για την ελευθερία και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και όλοι θα τρέχουμε μονοιασμένοι στα δάση με χαμόγελο; Τι;
    Η αλήθεια ότι δεν έχει ξαναγίνει δίκη συλληφθέντα σε πορεία, ούτε με τρομονόμο, αλλά έχω μερικές ιδέες (btw αυτή η βλακεία που λες υπάρχει στον ήδη ισχύοντα τρομονόμο, τώρα γίνεται προσπάθεια ποινικοποίησης ανεκτών μέχρι τώρα μέσων πάλης όπως η κατάληψη και φαντάζομαι, απεργιακές περιφρουρήσεις και τα ρέστα). Λ.χ., θα παίζουμε ξύλο με τους μπάτσους μέχρι να τους σπάσουμε τ' αρχίδια τόσο πολύ που θα πουν "ουφ, αφήστε τους μπαγάσες". μλκ, ρωτάει ο άλλος και στην τελευταία πρόταση αδειάζει και τον ίδιο του το χώρο, σε φάση "ούτε εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά ΕΣΕΙΣ γαμιέστε, κομματόσκυλα".

Έχω κι εγώ μια αντίστοιχη ερώτηση, τα φρικιά του φόρουμ ήσασταν πάντα τόσο καθυστερημένα ή γίνατε στο ER;
    Last edited by Phantom Duck; 29-09-2010 at 17:02.