in b4 "e auta ta eixa katalavei to idio leme lol"
Printable View
in b4 "e auta ta eixa katalavei to idio leme lol"
ρε λες βλακείες.
edit: βασικά δεν έχεις καταλάβει ότι ο ikonoklast όταν λέει βοηθάς εννοεί δεν δυσκολεύεις.
Άσε που δεν εννοεί αυτό, αφού έλεγε ότι "κατεβαίνει ο πήχυς, τι δεν καταλαβαίνεις", δε χρειάζεται να έχει πάντα δίκιο. Κανείς.
Εντάξει, αλλά όταν η πρόθεση ψήφου σου είναι αντιπασοκική και διαμαρτυρίας τότε δεν πετυχαίνεις το στόχο σου, δεν είναι ότι είσαι απλά indifferent.
ό,τι είπα και στο λόκι, μη γίνεσαι φάνμποη.
Έχεις φάει φρίκη ή κάτι τέτοιο, λες κι είχα εγώ καμία κάψα με τον ικόνοκλαστ... Γενικά το "βοηθάς" έτσι χρησιμοποιείται. Δεν είναι μυστικό αυτό που λέει παραπάνω (εξωκοινοβουλετικά => "βοηθάς τους πασώκη), κοινή γνώση είναι και αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για τη συνεννόηση, τι να κάνουμε τώρα.
Καλά, διάβασε πιο πάνω τι ΦΡΙΚΗ είχε φάει ο ικόνοκλαστ με τις παπαριές που έλεγα. Δε χρειάζεται ούτε δικηγόρο, ούτε να δικαιολογήσεις αυτά που έλεγε, τα οποία προφανώς δεν έστεκαν, διάβασε εκεί που έλεγε ότι κατεβαίνει ο πήχυς της αυτοδυναμίας άρα διευκολύνεις το πρώτο κόμμα. Πουθενά δεν είπε αυτό που λες εσύ, ότι "απλά δεν το δυσκολεύεις". Άλλωστε κι εγώ το ίδιο έλεγα από την αρχή, δεν είπα κάπου ότι δυσκολεύεις την αυτοδυναμία με το να ψηφίσεις εξωκοινοβουλευτικά. Επιμένεις να τον βγάλεις σωστό ντε και καλά = φάνμποη, σόρι. Προβληματίσου!
καλά, δεν ξέρω, βρείτε τα μόνοι σας
http://fanisx.files.wordpress.com/20...andreou_01.jpg
Δεν μπορώ να παρακολουθήσω εύκολα τι γράφεις. Γενικά το παθαίνω αυτό με τα ποστς σου, όχι μόνο τώρα.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Καταρχήν ξεκινάς απο μια υπόθεση που δεν είναι η καθολική ρε φίλε μου καλέ. Στην περίπτωση που έτσι κι αλλιώς το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 42.69% και είναι αυτοδύναμο έτσι κι αλλιώς, προφανώς και ισχύει ότι δεν παίζει ρόλο τι θα ψηφίσεις γενικά...Έστω όμως ότι με τα 3 μύρια ψήφους που παίρνει το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ συγκεντρώνει το 42.69% στο σύνολο των έγκυρων ψήφων, πίανει ας πούμε ένα 42% άρα ΔΕΝ είναι αυτοδύναμο απο την αρχή. Ίσως αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι με βάση τον ν. σκανδαλίδη ως βάση για τον καθορισμό των εδρών του κάθε κόμματος σε όλη την επικράτεια λαμβάνονται ΜΟΝΟ οι ψήφοι των κομμάτων που ξεπέρασαν το όριο του 3%. Άρα όσο περισσότερα κόμματα μείνουν εκτός Βουλής, τόσο μικρότερο ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα, για να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή. Έτσι λοιπόν, αν για παράδειγμα εγώ κι εσύ και ο candiru κατεβάσουμε τρία διαφορετικά κόμματα που πιάσουν το καθε ένα απο αυτά 2.9% τότε το σύνολο των εξωκοινοβουλευτικών ψήφων φτάνει το 8.7%. Με βάση και το πινακάκι που εχω ποστάρει καναδυο φορές υπολογίζουμε εύκολα ότι ο πήχυς της αυτοδυναμίας πέφτει αμέσως περίπου στο 39%.
Για να τους δωθούν λοιπόν οι 151 έδρες που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει με τις 3 μύρια ψήφους του ένα 39%.
Με βάση την υπόθεση που έκανα έχει ήδη καβατζωμένο το 42. Κερδίζει δηλαδή μια άνετη πλειοψηφία εδρών. Πότε δεν θα την κέρδιζε; Αν τα τρία κόμματα μας δεν είχαν κατέβει στις εκλογές και δεν υπήρχαν οι εξωκοινοβουλευτικοί ψήφοι μας. Τι συνέβη σε αυτή την περίπτωση; Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα χάρισαν την αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι όλο.
Λάθος. Αυτό που λες θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τα κόμματά μας και οι ψήφοι που πήγαν σε αυτά είχαν πάει σε κάποιο εντός βουλής, εκτός πασόκ. Από μόνα τους τα κόμματά μας δεν επηρέασαν.
Συγκεκριμένα, το ποσοστό αυτοδυναμίας είναι το 42,85% (αν θυμάμαι καλά) επί των ψήφων στα κόμματα που μπήκαν στο κοινοβούλιο. Άρα τα 3.000.000 ψήφοι στο σύνολο των ανθρώπων που ψήφισαν κοινοβουλευτικά κόμματα θα αντιστοιχούν πάντα στο ίδιο ποσοστό, ανεξάρτητα από το τι ποσοστό θα έχουν στο σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων. Οπότε δεν επηρεάζει την αυτοδυναμία το αν θα πας ή όχι, αν θα ρίξεις λευκό, άκυρο ή εξωκοινοβουλευτικό. Την αυτοδυναμία την επηρεάζει μόνο το αν θα ψηφίσεις πασόκ ή κάποιο άλλο από τα εντός βουλής, καθώς ανάμεσα σε αυτά γίνεται η μοιρασιά. Όπως ξαναείπα, αν ψηφίσεις ανταρσύα ΑΝΤΙ για σύριζα, τότε ναι, βοηθάς την αυτοδυναμία. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή ψηφίζοντας σύριζα δυσκολεύεις το πασόκ και όχι επειδή το βοηθάς ψηφίζοντας ανταρσύα. Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά, ειλικρινά, είναι όσο πιο απλό γίνεται. Δεν ξέρω αν έχω εγώ πρόβλημα μεταδοτικότητας όπως μάλλον λες ή αν έχεις εσύ πρόβλημα κατανόησης, πάντως μόνο που δεν το έχω ζωγραφίσει, έφερα παραδειγματάκια, σε λίγο θα το κάνω αναπαράσταση με πλεημομπίλ για να το καταλάβεις.
Δε βρισκεί κανείς και κάτι επίσημο -και όχι άρθρα που μεταφράζουν τι λέει το επίσημο- για να σταματήσετε να τσακώνεστε; Ο Ντράγκονλορντ λέει ότι αφού το διάσημο αυτό ποσοστό μετριέται από τις ψήφους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και μόνο, δεν έχει καμία σημασία τι κάνουν τα εξωκοινοβουλευτικά. Αν ισχύει έχουν λογική αυτά που λέει. Αν δεν ισχύει, έχουν λογική αυτά που λέει αλλά δεν ισχύουν. Οπότε ας βρει κάποιος το νόμο να δούμε τι λέει.
Δε μετράνε ρε μάνα μου (σου) τα εξωκοινοβουλευτικά. De facto αυτό, αξίωμα. Και οι δύο δίκιο έχουν. Απλά όταν λέει ο άλλος βοηθάς το πασοκ εννοεί ότι ενώ ψηφίζεις κάτι αντιπασόκ δεν επηρεάζει αυτό καθόλου το πασοκ.
Είναι εξουθενωτικό, δεν διαβάζεις τα ποστ μου, μάλλον δεν ξέρεις τον νόμο και κάνεις δικές σου υποθέσεις. Αυτό που λες θα συνέβαινε στην απλή αναλογική. Σε κάθε πλειοψηφικό νόμο ή νόμο με πλειοψηφικά χαρακτηριστικά που δεν μετρά ψήφους κάτω απο ένα όριο (το 3% εν προκειμένω), συμβαίνει αυτό που λέω. Ο πήχυς αυτοδυναμίας δεν είναι πάντα ο ίδιος, είναι μεταβλητός και αφορά αποκλειστικά τα μπουρδέλα τα κόμματα εκτός βουλής. Εχω ποστάρει 7 φορές τον πίνακα. Δεν το ξανακάνω, βαρέθηκα, δες όσα άρθρα αγαπάς, δες τον εκλογικό νόμο, κάνε και πίστεψε ό,τι αγαπάς.
Quote:
Επειδή ως βάση για τον καθορισμό των εδρών του κάθε κόμματος σε όλη την επικράτεια λαμβάνονται μόνο οι ψήφοι των κομμάτων που ξεπέρασαν το όριο του 3%, όσο περισσότερα κόμματα μείνουν εκτός Βουλής, τόσο μικρότερο ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα, για να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή.
Ούτε τα λινκς που ποστάρει δε διαβάζει η ρουφιάνα, το άρθρο 5 που εξηγεί αυτό που συζητάμε δεν περιλαμβάνεται εκεί.
Λολ, είναι αστείο το πόσους θεωρείς πανηλίθιους εδώ μέσα (κι εμένα μαζί λίγες σελίδες πριν) και δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι αρκετά απλό. Θες να πάμε πάλι; Ας πάμε. Λόλα να ένα μήλο. Ο πήχυς αυτοδυναμίας ΕΙΝΑΙ πάντα ο ίδιος, όσον αφορά τις ψήφους στα κόμματα εντός βουλής. Είναι το 42,85% επί αυτών των ψήφων (σε πεντακομματική βουλή). Αυτό δεν επηρεάζεται, είτε πάνε άλλοι τόσοι και ψηφίσουν εξωκοινοβουλευτικά είτε κάτσουν σπίτι τους. Αν δηλαδή το 50% των έγκυρων ψηφοδελτίων μοιραζόταν στα εξωκοινοβουλευτικά (από άτομα που δε γουστάρουν κάποιο εντός βουλής και θα το έριχναν άκυρο ή δε θα πήγαιναν), το ποσοστό αυτοδυναμίας (μετρώντας το με βάση το σύνολο των έγκυρων) θα έπεφτε στο μισό του 42,85% αλλά αυτό θα αντιπροσώπευε τον ίδιο πραγματικό αριθμό ψήφων - και το ίδιο ποσοστό στα εντός βουλής. Επειδή μάλλον δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ, απλώς κράτα αυτό: αν ψήφισες ανταρσύα αντί να ρίξεις άκυρο, λευκό ή να κάτσεις σπίτι σου ΔΕ βοήθησες το πασόκ να γίνει κυβέρνηση. Ψήφος στα εκτός βουλής ΔΕΝ είναι ψήφος στο πασόκ, παρά μόνο αν υποθέσουμε ότι θα το έριχνες σε νδ λαος κκε ή σύριζα. Μπορείς να βασιστείς στο λόγο μου αφού δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά.
Α, αυτό ισχύει, αλλά δεν είναι το θέμα μας. Σύμφωνα με αυτή τη λογική άλλωστε ψήφισα οπ, επειδή έπαιζε να μπουν. Ρίχνοντας ανταρσύα ήξερες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ώστε να έχεις εξακομματική βουλή, όπου όντως θα χρειαζόταν περισσότερες ψήφους το πρώτο κόμμα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι ο ruthless. Eίπες το ίδιο πράγμα μαλάκα, ακριβώς. Γδύνομαι και χορεύω και μαστιγώνομαι!
ΠΟΛΛ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΩ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΜΠΑΝ.
(αν κερδίσω απλα θα ΣΚΑΣΕΙΣ)
τι είπα το ίδιο πράγμα ρε καθυστέρα, που δεν έχεις καταλάβει καν τι λέμε, το μόνο που έχει μείνει είναι να μπει ο καντιρού να στα εξηγήσει.
Και για να εξηγήσω και το ενδεχόμενο εξακομματικής βουλής (για όποιον μπορεί να παρακολουθήσει έστω), το ποσοστό δεν αλλάζει, 42,69% είναι (το 42,85 που έγραφα πιο πάνω ήταν λάθος, τόσο θυμόμουν), απλώς παίζει το εξής. Έστω ότι οι οικολόγοι είναι στο μεταίχμιο. Αν δεν μπουν, έστω ότι το πασόκ εξασφαλίζει οριακά το 42,69% επί των ψήφων των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Αν τελικά ξεπεράσουν το 3%, οι ψήφοι τους προστίθενται στις ψήφους των κοινοβουλευτικών, οπότε ξαφνικά το ποσοστό του πασόκ επί αυτού του αριθμού μειώνεται. Μόνο με αυτή τη λογική δηλαδή δυσκολεύεται περισσότερο σε εξακομματική βουλή. Αν οι ψήφοι της νδ πχ μοιράζονταν σε δύο κόμματα, αυτό δε θα επηρέαζε.
run4rum, σοβαρά, δε θέλω να ρίχνω μπαν, ηρέμησε.
Επίσης για όποιον βαριέται να διαβάσει το νόμο λέει το εξής απλό, ότι οι 260 έδρες μοιράζονται αναλογικά σε όσα μπήκαν στη βουλή (επί του συνολικού αριθμού ψήφων που πήραν αυτά δηλαδή) και οι υπόλοιπες 40 πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα. Γι'αυτό και χρειάζεται το 42.69% επί των ψήφων κοινοβουλευτικών κομμάτων, που δίνει 111 έδρες, συν τις 40 μπόνους ίσον 151. Ο καινούργιος νόμος που θα ισχύσει από τις επόμενες μοιράζει αναλογικά τις 250 και δίνει μπόνους τις 50 στον πρώτο.
Η αυτοδυναμία δεν επηρεάζεται αν εκατό χιλιάδες που θα έριχναν άκυρο το ρίξουν σε κόμματα που και πάλι θα μείνουν εκτός βουλής, απλώς θα μειωθεί το ποσοστό όλων των κομμάτων επειδή θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή.
Aμην. Απο 2 σελιδες πριν, αλλα μια χαρα το ειπες. Φτανει τωρα. Ξεκινα τα μπαν.
dragon μηπως θελεις να πεις
1) Ψηφος εξωκοινοβουλευτικη δεν επηρεαζει το bonus 40 εδρών διοτι το κερδιζει οποιος απο τους ενδοκοινοβουλευτικους πήρε περισσοτερες αριθμητικα ψηφους.
2) Ψηφος εξωκοινοβουλευτικη δεν επηρεαζει τις 260 έδρες διοτι αυτές προκυπτουν απο 260 / [αθροισμα ψηφων ενδοκοινοβουλευτικων] * ψηφοι συνδυασμού.
Δεν επηρεαζεις κατανομη εδρων => δεν επηρεαζεις που κατεληξε η αυτοδυναμια.
Έτσι απλά (με το κλάσμα ανάποδα στον υπολογισμό των 260).
εντιτ: για να προλάβω οντονιάν, δεν είναι μαθηματικά λυκείου όπως είπα πιο πριν. Γυμνασίου είναι.
έντιτ 2, λολ, τώρα το γάμησες το κλάσμα, εννοούσα τον αριθμητή στη θέση του παρονομαστή και τούμπαλιν όπως το είχες πριν.
ok σωστα, ηθελα να κανω submit νωριτερα και δεν ειχα δει το τελευταιο σου post πριν το δικο μου.
xaxaxaxa τωρα ειδα στο interent οτι βγηκε ο ανατολακης:dfinger:
ΕΤΣΙ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ
ela, na afisoume tis saxlamares.
vouli loipon.
kai o giorgos anatolakis?
kai h pemh zouni?
kai h magia tsokli?
kai o
http://i36.tinypic.com/2wc1vyd.jpg
courtesy of rat_poison
[QUOTE=Dragonlord;917685]run4rum, σοβαρά, δε θέλω να ρίχνω μπαν, ηρέμησε.[/QUOTE
έκανα ένα ζεστό banιο και ηρέμησα
Σωστός ο Χρυσόγελος, δεν έπεσε στην πασοκική παγίδα που έπεσαν οι Ευθυμιόπουλος και Βούγιας παλιότερα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67557&cid=6
Πραγματικά σιχαμένοι είστε ε.
Σας προσφέρεται υπουργείο περιβάλλοντος όπου ακόμα και σε πασοκικό περιβάλλον θα μπορείτε να κάνετε δυο πράγματα απαυτά που διαφημίζετε και λέτε όχι.
Δεν πειράζει, να περιμένετε να γίνετε κυβέρνηση.
έντιτ : Σήμερα έγινε η πρόταση απότι λένε στις ειδήσεις.
να η απάντηση:
Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουν πρόταση συμμετοχής τους στην κυβέρνηση
Σήμερα έγινε επικοινωνία από το γραφείο του νέου πρωθυπουργού προς την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων με σκοπό την συμμετοχή τους στην νέα κυβέρνηση. Η απάντηση των Οικολόγων Πράσινων ήταν αρνητική.
Ευχαριστούμε το ΠΑΣΟΚ για την πρόσκληση αλλά στόχος μας είναι να αλλάξουμε τις πολιτικές. Η συμμετοχή στη διακυβέρνηση και την εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μας.
Ενδεχόμενη συμμετοχή μας σε κυβέρνηση, θα έπρεπε να στηρίζεται σε προγραμματικές συμφωνίες, σε θεματικές πλειοψηφίες στην κοινωνία, σε μια λαϊκή εντολή που θα απέκλειε αυτοδύναμες κυβερνήσεις, αλλά και στην ύπαρξη μιας κοινοβουλευτικής ομάδας των Οικολόγων Πράσινων που να μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις.
Αν ο εκλογικός νόμος ήταν δίκαιος, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είχαμε σήμερα 7 βουλευτές. Εάν το ΠΑΣΟΚ πράγματι πιστεύει ότι πολιτικές προτάσεις όπως αυτή που εκπροσωπούν οι Οικολόγοι Πράσινοι πρέπει να είναι στη Βουλή, αν θεωρεί ότι όλες οι ψήφοι των πολιτών πρέπει να έχουν την ίδια εκπροσώπηση, τότε μπορεί να πράξει αναλόγως.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι παραμένουμε κριτικοί στην κυβέρνηση και την εξουσία, αλλά και ανοικτοί στον προγραμματικό διάλογο με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.
Τις επόμενες μέρες θα περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και θα τοποθετηθούμε επί της ουσίας.
δεν είμαστε κωθώνια να πατήσουμε την μπανανόφλουδα εξαγοράς. Η προταση έγινε στον Χρυσόγελο προσωπικά και θα είχε την τυχη του Ευθυμιόπουλου και θα ήταν και ολέθρια για το κόμμα, μια και θα συγκρούονταν ένα από τα ικανότερα στελέχη του με το κόμμα
Μαλακίες.
Αυτό που λέτε ουσιαστικά είναι "προτιμάμε να είμαστε απόξω και να ασκούμε κριτική από το να έχουμε Υπουργείο".
Ναι οκ, ΠΑΣΟΚ μπλα μπλα μπλα, δε συμφωνείτε μπλα μπλα μπλα, αλλά ρε γαμώτο Υπουργείο σας πρότεινε, όχι κάποια αστεία θέση σε κάποιο αστείο Συμβούλιο, προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά έστω και έτσι όπως είπα και πριν 2 πράγματα θα μπορούσατε να τα κάνετε.
Δηλαδή με 7 βουλευτές που λέτε κι εσείς θα είχατε μεγαλύτερη δύναμη απότι με έναν Υπουργό;
Αν πάλι ήταν τόσο σκατά τα πράγματα στην πράξη και δε σας άφηναν κανένα περιθώριο να κάνετε οτιδήποτε, θα μπορούσε εύκολα ο Χρυσολόλ να τους κράξει "εκ των έσω" και να παραιτηθεί.
Αλλά όχι, μη χωθείτε στα σκατά, από μακριά με κριτική.
Λοιπόν, να κάνω μια σούμα όσων έγραψα πιο πάνω για να μην επανέρχομαι αργότερα.
Ikonoklast, ούτε προσωπικά έχω μαζί σου (δε σε ξέρω καν από κοντά) ούτε θέλω να φας ban (όπως δέχεσαι αν έχεις άδικο, που έχεις). Έχω ξαναγράψει ότι και ξύπνιο παιδί είσαι (συνήθως!), και χιούμορ έχεις και έχεις κάνει μερικά από τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το υφάκι σου και ο τρόπος που προσπαθείς συνεχώς να εξυψώσεις τον εαυτό σου υποβαθμίζοντας τους άλλους. Σε αντιστοιχία με κάτι που είπα πριν λίγες μέρες στη χάβοκ: μπορείς να είσαι αστείος και να τα λες ωραία και να'σαι γαμώ-τα-παιδιά ή ό,τι άλλο αγαπάς χωρίς να προσπαθείς όλη την ώρα να γελοιοποιήσεις τους υπόλοιπους, αλήθεια. Γιατί, ρε παπάρι, από πού κι ως πού θα πεις ότι "δεν έχεις πολλές ελπίδες να συνεννοηθούμε εδώ μέσα κάνοντας ποστς που απαιτείται να καταλάβει ένας τύπος που ψηφίζει πράσινους" (αφού προφανώς είσαι σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ νοημοσύνης) τη στιγμή που εσύ δεν καταλαβαίνεις μαθηματικά γυμνασίου; Όταν κάθομαι και σου εξηγώ δεκαπέντε φορές κι εσύ έχεις κολλήσει στο "μα αφού πέφτει το ποσοστό, άρα είναι ευκολότερο" θυμίζοντας τον τύπο από τους spinal tap με το "...but this one goes to eleven"; Από πού κι ως πού έχεις την πολιτική ΑΠΟΨΑΡΑ και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα όταν δεν καταλαβαίνεις ούτε τι αντίκτυπο έχει η ψήφος σου στα πλαίσια ενός αρκετά απλού εκλογικού νόμου (που υποτίθεται πως έχεις διαβάσει); Ακόμα κι ο ρούθλες έχει κάνει γύρω στις πεντακόσιες φορές πιο δύσκολα μαθηματικά από αυτά για να πάρει το πτυχίο του. Με τι αρχίδια, τέλος πάντων, θα συνεχίσεις να βγάζεις ετυμηγορίες και να κολλάς στους πάντες ετικέτες τύπου ηλίθιος, πασόκος, ρούθλες κλπ κλπ όταν κι εσύ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε φάνηκες και κανένα τέρας εξυπνάδας; Γιατί, κατά βάθος, όσο ΓΑΜΑΤΑ κι αν τα λες συνήθως, είσαι απλώς ένας θλιβερός, μίζερος τύπος που προσπαθεί να αντλήσει αίγλη από ένα φόρουμ κι ένα τσάτρουμ και γι'αυτό το σκοπό θα χρησιμοποιήσει τα πάντα: κλοπή κωδικών, τηλέφωνα καντιρού, ειρωνία και υποτίμηση της νοημοσύνης των συνομιλητών του, μπας και ψαρώσει κανείς (που προφανώς ψαρώνουν, congrats). Άει γαμήσου λοιπόν, γίνε άνθρωπος, δεν μπορώ να στο πω πιο γλυκά.
Τα είπα χύμα, δε φοβάμαι τίποτα και τα ρέστα.