εκανε τον κωλο του φυσερο και διατηρουσε ασβεστη την φωτια στο χυτηριο για τα επερχομενα σπαθια
λοιπον πρεπει να με μειναν μερικα τευχη με τον γκουρου των ιπποφορβειων...θα βγαλω καμια φωτο τα ελεσντι αυριο
Printable View
εκανε τον κωλο του φυσερο και διατηρουσε ασβεστη την φωτια στο χυτηριο για τα επερχομενα σπαθια
λοιπον πρεπει να με μειναν μερικα τευχη με τον γκουρου των ιπποφορβειων...θα βγαλω καμια φωτο τα ελεσντι αυριο
Δεν πολυδιαφωνώ. Αλλά νομίζω ότι έχεις υπερεκτιμήσει το συνειδητό τρολάρισμά του και το μέγεθος της προβοκάτσιας. Θα έλεγα ότι πολλά από τα κείμενά του ακροβατούν μεταξύ αστείου (προβοκατόρικου όπως λες) και σοβαρού αλλά προσωπικά αυτά τα ακριβατικά τα θεωρώ εξίσου προβληματικά από τα απολύτως σοβαρά.
Το έπικ μέταλ ούγκα μπούγκα έχει διαμορφωθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον Πρασούλα. Ο ίδιος δεν είναι ούγκα μπούγκα χαζός με την καμία αλλά ούγκα μπούγκα σωβινίσταρος και ψωνισμένος ελιτιστής ήταν από την αρχή και ειδικά όταν επέστρεψε ως Sun Knight. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μουσικά του γούστα, ούτε ότι την βρίσκει με τον ρομαντισμό των ιπποτών, μεγειά του. Είχα πρόβλημα από τότε που έκανε αυτός το μέταλ τσιφλίκι του με κανόνες και περιορισμούς και πίτσες μπλε. Ο Λορντ ήταν ελληναριό έμπορας και λίγο γίδι αλλά τουλάχιστον δεν μάντρωνε το είδος σε ένα χωραφάκι με ναρκοπέδιο γύρω-γύρω. Μέχρι να φτάσουμε στους faith no more υπήρχε αρκετό πράμα. Ο άλλος είχε άρθρο για την κιθάρα φαλλικό σύμβολο και την αντρίκεια μουσική των Λευκών. Υπάρχει μια αποστασάρα. Το να διαγράψω το άρθρο του ως "Τρολιά" πού πατάει; Σάμπως δεν τα πιστεύει; Και εν πάση περιπτώσει, αν είναι μία φορά μαλάκας ο συντάκτης που θάβει μια μπάντα γιατί έτσι του καύλωσε, είναι εκατό φορές μαλάκας ο άλλος που γαμάει το κεφάλι του πιτσιρίκου που διαβάζει για ανδρικές μουσικές και Αληθινούς Πολεμιστές και Φωλς Πολεμιστές.
Είναι δε τόσο κωλοτούμπας που ενώ από την μία έθαβε θρας, όταν του έκατσε και γούσταρε το Show No Mercy, ξεκίνησε την ανάλυσή του από το γεγονός ότι ο τράγος έχει μπέρτα και κρατάει σπαθί. Άρα πολεμιστής, απλά του Σκότους ενώ αυτός (και οι συμπολεμιστές του) πολεμάνε για τον Ήλιο. Μαλακιάρες τραβηγμένες από τα αυτιά για να βγει από την μύγα ξύγκι. Τέτοια φαφλατάδικη κωλοτούμπα δεν είχα ξαναδεί.
Το δε μπλογκ του είναι μνημείο επιβεβαίωσης όλων των παραπάνω. Χίλιους πόντους που προώθησε Manowar και Warlord νωρίς αλλά μείον εκατομμύρια για το τι έκανε τελικά σε μεγάλη μερίδα κόσμου.
δυστυχως περα απο ενα μεγαλο αρθρο για παγανισμο/σατανισμο κλπ επιπεδου ανεστη κεραμυδα κλπ και ενα μικρουλη για kai hansen δεν βρηκα κατι αλλο...τεσπα
σε οτι εγραψε ο φορντ συμφωναμε διακοσαταεκατο
και να προσθεσω για Slayer οτι ειχε κανει αναφορα και οταν ειχαν βγαλει το Seasons In The Abyss...ξερετε με τον αετο...
τοτε εγραφε οτι ''ηρθαν στο φως'' αν και διατηρουν ακομα καποιους δεσμους με τον κομμουνιστη διαολο μπλα μπλα και αλλα τετοια ψυχεδελικα
τα περι τρολλαρισματος ειναι το λιγοτερο γελοια ε?
ξέρεις γενικά με τους ιδεολόγους, δε πα να είναι φασιστάκια ή αρχικομμουνισταράδες, μέχρι να συναντηθούμε ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, γενικά δεν μου πολυλέει κάτι η θεωρητική έπαρση του πολεμιστή τους κτλ. Δεν διαμόρφωσε ιδεολογία δίκη μου ο Sun Knight και από όλες τις φάσεις που πέρασα στη ζωή μου ήταν μια απειροελάχιστη επιρροή, περισσότερο κακό μου έκανε ο συμμαθητής που ήρθε να μου τσαμπουκαλεφτει επειδή χ ψ παρά ο καθε Sun Knight, όποτε δεν πρόκειται να σκίσω και τα ρούχα μου, ετσι; Θα διάβαζαν τα χεβιμεταλλάκια κάποια στιγμή και για την Άρεια Φυλή, τι να πω. Δεν έφτιαξε φασίστες ο Sun Knight, άλλα τους φτιάξανε.
Ξανά, ο κομπλεξισμός του ήταν και είναι πιο στενάχωρος, όχι το ιδεολόγημα.
γιατι τον αποκαλεις Sun Knight και οχι Χαριλαο Πρασουλα?
Είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το μυαλό του και τις πράξεις του και τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης. Δεν ήταν ούτε ο μοναδικός διαμορφωτής, ούτε με το ζόρι. Αλλά δεν παύει να ήταν. Αυτό μόνο.
http://sunwarflag.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
πέτυχα αυτό το διαμάντι το πρωί που χάζευα το μπλογκ.
εντάξει ήταν αρκετά προφανές από το κόνσεπτ του και τις πολιτισμικές του επιρροές αλλά τα λέει και μοναχός του.
Δε γράφει άσχημα πάντως!
γιατί ο κόναν δεν είναι καλογραμμένος;;;
Sun Knight τον λέω επειδή ετσι υπογράφει, δεν τον ξέρω και προσωπικά τον άνθρωπο.
σύμφωνοιQuote:
όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης
γιατί όμως να μπεις στη διαδικασία να τσιγκλίσεις ένα τέτοιο τύπο?
επειδή σαρέσει να ασχολείται μαζί σου :/
να σε ρωτησω χελμ...δεδομενου οτι στο μεταλχαμμερς οι μονες του αναφορες σε κομικς ηταν για τον κονανουλη,αιντε και για κανα αλλο αναλογο με καναν καλιντορ ή ατορ...
εσυ το εξαιρετικο του γουστο στα κομικς που το ξερεις? αφου ουτε το μπλογκ του παρακολουθεις (που και εκει δεν εχει και καμια αναφορα εδω που τα λεμε)
εχει το Θοργκαλ που γαμει μανες παντως σε φωτογραφια κατω δεξια!