καλά να σου πω, δε με ξεσηκώνεις να γράψω σχεδόν 10000 λέξεις για να ξεφύγεις τόσο εύκολα, κανόνισε. Και οι Taake είναι αυτοί με τα έξω πουλιά.
Printable View
καλά να σου πω, δε με ξεσηκώνεις να γράψω σχεδόν 10000 λέξεις για να ξεφύγεις τόσο εύκολα, κανόνισε. Και οι Taake είναι αυτοί με τα έξω πουλιά.
τοσα πολλα λογια για τοσο λιγη μπαντα
τελικα ο μπομπ ο ντυλαν δεν κλανει μια μπροστα στο φενριζ
να το δεχτουμε λοιπον
A Storm Of Light - 2009 - Forgive Us Our Trespasses
μπραβο Jarboe αλλη μια παπαρια στο παλμαρε σου...πεντε δεκα τσιριτρι τσιριτρο και πας για ''ιερεια'' του πουστ μεταλ...γαμω το Βαλτικο σου οξυγωνειο κεφαλι παλιοπατσαβουρα που διαλυσες τους Swans
βρυα και λειχηνες στο μουνι σου και να σε γαμανε μεταλλαδες
Τι εννοείς;;
Δεν είναι αλήθεια ότι μπορώ να διαφωνήσω με αυτές τις παραγράφους. Για κάποιο λόγο όμως πάντα χρειάζεται να σε τσιγκλίσω για να γίνεις τόσο επεξηγηματικός και ήπιος. Δηλαδή δεν γίνεται να κωδικοποιείς όλα αυτά τα παραπάνω σε "έξω ο χαβαλές απο το μέταλ μας" (καλά σ' αυτό θα αστειεύεσαι και λίγο) και κύρια σε επιθέσεις στο αυτοαναφορικό, "μεταμοντέρνο", "άψυχο" untrue μέταλ.Quote:
Καλά κάνεις και μου λες ότι πίνεις μπύρες και γουστάρεις να ακούς darkthrone και σωστά καταλήγουμε εδώ, στην παράθεση της προσωπικής αισθητικής και εμπειρίας, άλλωστε και αυτά που γράφω εγώ δε είναι παρά μια εκλογίκευση και περιγραφή του τι γουστάρω και τι ψάχνω να βρω, πράγμα που δεν έχει να κάνει καθόλου με χέβιμέταλς ή οτιδήποτε, αυτά είναι απλά ονοματάκια για να κωδικοποιούμε τις εμπειρίες μας και να συνεννοούμαστε, όχι να ορίζουμε μικρόκοσμους και να παθαίνουμε νευρώσεις επειδή ο κόσμος δεν ακολουθεί τους κανόνες που θέλουμε να θέσουμε για το μικρό συνοικιακό μας κλάμπ. Πιο πολύ ον τόπικ (ποιο?) η μουσική, η συλλογή αυτών των στυλ και αισθητικών δηλαδή που λέγεται χέβι μέταλ, έχει δώσει πολλά παραδείγματα τέχνης ολοκληρωμένης, σύνθετης, υπερβατικής, όλα αυτά τα πραγματάκια τα οποία έχουν λίγο περισσότερο περιεχόμενο και απαιτήσεις από το επίπεδο μπάκραουντ ήχος για μπυροποσία, όπως και αντίστοιχα πολλά περισσότερα παραδείγματα αδιαφοροσύνης, αγελοσύνης, και στυγνής ηλιθιότητας, πράγμα που κάνει όμως το σχετικό σου quote περισσότερο μια παπαριά παρά αλήθεια, διότι κανένας (σοβαρός) καταναλωτής της τέχνης δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους πολλούς και τους χαζούς, αλλά για τους λίγους και τους καλούς. Για αυτό αποφεύγουμε record collectors, -πατέρες και τα σχετικά.
Το γεγονός λοιπόν ότι έχουμε εμπειρίες μεγάλες και δίσκους καταπληκτικούς σε ένα παρίκιουλαρ μιούζικ τζένρ, μας ανοίγει την όρεξη και τις προσδοκίες για την επανάληψη αυτών των εμπειριών, λογικό είναι και ανθρώπινο. Φυσικά και είναι ψυχαναγκαστικό και άκρως ηλίθιο να περιμένεις από μία μικρή γωνίτσα του κόσμου να πέσουν θησαυροί ολόκληροι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ευνουχίσεις τα "θέλω" σου, και ιδιαίτερα την κριτική σου, επειδή και αυτή η μικρή γωνίτσα έχει τη σημασία της, δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο για το σκοπό. Δε θέλω να ξορκίσω το χαβαλέ από τη μέταλ, εγώ τους Darkthrone θέλω, που κάποτε έκαναν μεγάλα πράγματα και τώρα τους έπιασε η midlife crisis και το ρίξανε στο χαβαλέ. Αν δε, ιτς οκέι, θα τους ακούτε εσείς, εγώ θα πάω αλλού.
Εγώ πάντως αν λέω κάτι είναι να μη χλευάζουμε την ελαφριά μουσική. Να μην είμεθα ενοχικοί μαζί της. Δεν ανησύχησα ποτέ για τους μεταλλοπατέρες (λολ), εκεί που αρπάζομαι συνήθως είναι τα ψήγματα ζαχαροπουλισμού. Του ανθρώπου δηλαδή που έχει περάσει χρόνια στα κλειστά πλαίσια μιας υποκουλτούρας, που ΜΥΧΙΑ το ξέρει ότι είναι τέτοια και νιώθει ενοχές! Γι' αυτό παθαίνει αμοκ για να προασπίσει την "πχοιότητα" και τα "σημαντικά" πράγματα εναντί της φτου-κακιάς σαβούρας. Πώς είναι ο φίξερ που ακούει lost, dream theater και metallica και η μεγαλύτερη του απόλαυση είναι να βρίζει αυτούς που βρίζουν το icon, το falling into infinity και το load γιατι είναι "μεταλλάδες"; Ε, κάπως έτσι αλλά λίγο καλύτερα!
Αυτό το quote είναι απολύτως ηλίθιο btw.Quote:
Black Metal cannot be about itself. If it is, it is dead. The worst part of Black Metal is itself. The best part of black metal is that it gets to talk about the most interesting things: evil, death, mystery, and darkness. We don’t want to hear about you from you. If black metal becomes self-reflective then it is doing a bad job at being black metal.
Και εν τέλει, οντόπικ: Την ίδια περίοδο που όλοι αυτοί οι κρυόκωλοι κατσικομπηχτες καίγαν εκκλησίες, σφαζόντουσαν μεταξύ τους, κόβαν τις σαρκες τους και λάτρευαν τον βελζεβούλη, μπήγαν κατσίκες και γενικώς δε φοβόντουσαν τίποτα, σε μια άλλη γωνιά της γης, deep in the carribean, ξεπρόβαλε ένα βρεφικό διαμάντι που έσπαζε ολωνώνε αυτών τα σαγόνια:
http://img33.imagefra.me/img/img33/2...9m_f4a5008.jpg
Seems like I've been here before!
ενω αυτο δεν ειναι φαουλ...μαλιστα...
οτι πεις μαυρε αρχοντα,απο δω και περα σε οτι λες εγω θα λεω ναι,ναι?γιατι εσυ ξερεις την γαμημενη μαυρη ΑΛΗΘΕΙΑ και εχεις σπουδασει το σκοτος και τον ζοφο του blackmetal
τελος οι κακες κουβεντες για το συγκεκριμενο ειδος
ΠΡΕΠΕΙ να το γουσταρω θελω δε θελω
Ε, βαριέμαι να γράφω λες και γράφω πρεφάς για διπλωματική εργασία ειδικά όταν έχουμε και μερικά χιλιάδες ποστ και τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά τα πράγματα γενικότερα, αν και τα εγώ-γουστάρω-αυτό-εσύ-γιατί-εσύ-όχι-αντικειμενικό-υποκειμενικό-γούσταειναιόλα-ουυυυαααααα γιατί δε σέβεστε την άποψή μου θα ταλανίζουν τα μουσικά φόρουμ ανά τους αιώνες των αιώνων. Είπαμε, ο καθένας μιλάει για την πάρτη του: είμαστε σε ένα φόρουμ όλοι και φωνάζουμε αααααααααααακούστε κόσμε, δε μ' αρέσουν οι νταρκθρόουν, το πάνκ είναι σκατά, η αλήθεια βρίσκεται στο χέβι μέταλ, όχι για να πείσουμε δικτατορικά την κοινή γνώμη ότι η δικιά μας προτίμηση είναι η σωστή, αλλά απλά για να το βγάλουμε από μέσα μας και κυρίως να επικοινωνήσουμε, έστω και στη βάση των διαφορετικών απόψεων, να ανταλλάξουμε γνώμες και να βρούμε άλλους που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με εμάς. Αυτή είναι η σημαντικότερη λειτουργία και χρησιμότητα της τέχνης, εκ αρχαιοτάτων χρόνων, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει κάποια αλήθεια στο εάν οι νταρκθρόουν είναι επιθυμητοί ή όχι για την ανθρώπινη μουσική τέρψη, υπάρχει ίσως στην ερμηνεία τους (για αυτό και θα σου πω σε ένα quote στην συνέχεια ότι λες μαλακίες) αλλά γενικότερα, τα επιχειρήματα με τα οποία εκλογικεύουμε και περιγράφουμε την εμπειρία μας και τις προτιμήσεις μας και τα οποία χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κοινό έδαφος με τον άλλον δεν μπορούν να εξηγήσουν τίποτε άλλο από το πώς το βλέπουμε εμείς οι ίδιοι, το ότι σου εξηγώ εγώ γιατί δε γουστάρω τους darkthrone δε σου λέει τίποτε εσένα για τους λόγους που εσύ τους γουστάρεις, σου λέει μόνο για εμένα σαν άνθρωπο. (αυτό προσπαθούσα να πω και στο θρεντ για τον μάικλ τζάκσον στο τέλος αλλά δε νομίζω ότι πέρασε). Καλά βέβαια μερικοί όπως άλλοι από πάνω βλέπω πάντοτε θα έχουν την εντύπωση ότι μιλάνε λες και διαπραγματεύονται universal αλήθειες, αλλά δε πειράζει.
Γιατί μωρέ? Ας την χλευάζουμε και λίγο, πλάκα έχει! Σίγουρα θα πονέσει κάποιους που είναι διαφορετικοί από εμάς, αλλά αν είναι να προσέχουμε μην προσβάλλουμε τον έναν και τον άλλον, δε πρόκειται να ξανανοίξουμε ποτέ το στόμα μας μέχρι να ψοφήσουμε. Ακόμα και η κριτική που είναι πλήρως υποκειμενική μπορεί να προσφέρει κάποια πράγματα, να σου δείξει ένα δυό γωνίες που δε πρόσεξες, όχι να σου βάλει στο κεφάλι με το τρυπάνι ότι θέλει.
:moutza: είσαι ο καντίρου του μιούσικ σέξιον. Αυτό το quote λέει για τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και ιδεατού, πρώτο υλικό και πιθανότητες, δυνατότητες. Ψάξτε (όχι εσύ, εσένα βλέπω μόνο τα πουλιά Ταακε σε ενδιαφέρουν όσον αφορά το μπλακμέταλ, μπαχαχαχα!) τη συνέντευξη των Deathspell Omega στην Ajna για περισσότερα.
minmin λες βλακείες.
ikonoklast, σε θέμα πρωτοπορίας, feeling, ουσίας, συναισθήματος, ποιότητος, σύνθεσης, evil, mystery, οι κατσικομπήχτες δημιούργησαν ένα από τα πλέον τεράστια πράγματα στην μουσική. Τα όσα έγιναν τότε, και τα όσα προέκυψαν από τα όσα έγιναν τότε, δέρνουν εκατόνδεκαπέντε ωπ! η h. στη σειρά.
Καλακαλά λέγε συ. Εγώ έχω το ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και τον Η. στο πλευρό μου.
Φθόγγε: "the most interesting things: evil, death, mystery, and darkness."
χαχαχαχαχαχα πήγα να απαντήσω σοβαρά στο quote αλλά διαβάζω αυτό κάθε φορά, μου φαίνεται πιο αστείο και αρνούμαι!
εδω μας εβγαλες κομπλεξικους επειδη δε γουσταρουμε Barkthrone
και ασχετοσυνη?
καλα κανε μας κανα tutorial
κοιτα να επαναπροσδιορισεις την σχεση σου με την μουσικη γιατι καταντας ραπαπαριας οταν σου θιγουν μερικα πραματα που τα εχεις αναγαγει σε δε ξερω κι εγω τι
νεος ανθρωπος εισαι...προλαβαινεις