Ποσα χιλιομετρα βγαζεις ?
Printable View
μεχρι αιγυπτο και γυριζει πισω
17/litre
τι να σου πω, στη θαλασσα κολυμπαω με μια σταθερη μετρια ταχυτητα. οσο πιο γρηγορα μπορω χωρις να κουραστω. βγαζω μεγαλη αποσταση, χανομαι απο τα ματια τωνηλιοκαμενων, αλλα δε μπορω να σου πω αποσταση. για να εχω ενα μετρο συγκρισης καθε φορα, μετραω χεριες (μη γελατε). βγαζω περι τις 4.500 χεριες
[QUOTE=BURNIN AMBITION;1188290 χανομαι απο τα ματια τωνηλιοκαμενων, 4.500 χεριες[/QUOTE]
Λιποθυμάω ρε
Lol ρε και μετα κοροιδευουν εμενα που ρωταω χιλιομετρα.
Δεν μπορω να καταλαβω ποσο ειναι οι 4.500 χεριες ή οι 3.303 ανασες
Νομιζα οτι εκανες σε πισινα οχι σε θαλασσα.
Στην πισινα αν βγαζεις σε μια ωρα 1.500+ μετρα εισαι κομπλε (Προσθιο,ελευθερο,ιπτυο σερι με 5-6 ανασες ανα 200-300 μετρα)
Αν θες να χασεις κιλα μειωσε/αλλαξε τη διατροφη. Λιγοτερους υδαταναθρακες και λιπος πχ
Βεβαια η διατροφη ειναι μεγαλο κεφαλαιο θελει αρκετα ψαξιμο και σε καμμια περιπτωση δεν ειμαι γνωστης.
83 κιλα και ποσο υψος?
Εκανα παλια ,πλεον δεν εχω επιχειρησει θα ξανακανω συντομα. Απλα ειναι καπως εξεζητημενο και αν δεν κανεις και αλλη γυμναστικη δυσκολευεσαι να βγαλεις εστω 50-100 μετρα.
Το γρηγοροτερο μου ηταν ανεκαθεν το προσθιο, παρολο που χω λεπτα ποδια εχω πολυ καλο τιναγμα και μου ειναι το πιο ξεκουραστο μπορω να κανω πολυ ωρα, ενω ελευθερο τα φτυνω αρκετα πιο γρηγορα.
ρε, τι προτείνουν οι γνώστες για πολεμική τέχνη στο κέντρο της Αθήνας? έχει εδώ δίπλα το savage camp που κάνει μουαϊ ταϊ..θα φύγω αρτιμελής?
να σημειώσω επίσης πως έχω γύρω στα 2 έτη αγύμναστος με παραπανίσhα κιλά και πολύ καπίνισμα. θέλει καμιά προετοιμασία πριν ξεκινήσω?
αν πας σε τμήμα για αρχάριους δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. τα κιλά είναι ένα θέμα από την άποψη ότι αυξάνουν την πιθανότητα τραυματισμου, γι'αυτό κοίτα παράλληλα να φτιάξεις και τη διατροφή.
Έχω κανά μήνα περίπου που την έχω σάξει κάπως και όσα λένε για ενέργεια διάθεση ισχύουν στο άπειρο.
τρώω περσότερο αλλά καλύτερες και καθαρότερες τροφές και εκτός της μιας-κάποιας απώλειας βάρους νιώθω πολύ πολύ καλύτερα.
με βλέπω να το τρενάρω λίγο αυτό με την πολεμική τέχνη πάντως(ε, γκαφς το θέμα) και σήμερα με βλέπω να ξεκινάω τρέξιμο στο ταρτάν του πανελληνίου.
ώρα να ξαναφορτώσομε στο ipod slayer και d.r.i.