Σόρι που είχα τον τελευταίο λόγο, δεν το έκανα επίτηδες ε; Α, και η Νοβα δεν είναι ότι δεν βγήκε στο τηλέφωνο. Βγήκε και είπε "δε στο δίνω".
Printable View
Σόρι που είχα τον τελευταίο λόγο, δεν το έκανα επίτηδες ε; Α, και η Νοβα δεν είναι ότι δεν βγήκε στο τηλέφωνο. Βγήκε και είπε "δε στο δίνω".
εγω περσι ειδα δολο σε ματς που δεν εκριναν τπτ... οπως εχουμε πει ξανα και ξανα ο εποπτης στο οφσαιντ του κλευτον ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ αυτο το οφσαιντ το δινεισ μονο απο δολο οταν ο αλλος καλυπτετε τουλαχιστον ενα μετρο , οπως επισης με δολο δινεις το γκολ στον πανιωνιο με 2 παιχτες καθαρα οφσαιντ .. αυτα ειναι δολος. αυτα ειναι τα υπερ χτυπητα που θυμαμαι απο περσι.σφυριγματα υποτελειας κανονικα και οχι ουσιας.
ford egw den eimai metriopa8is opws oi ypoloipoi
stin karapoutsaklara mou an nomizete oti sfazeste
etsi sto gonato na sas paei mexri telous
na grapsei 1 kai na menoun alla 11 petsina gia na se ftasw
.-
:puke:
Αλλοιωση αποτελεσματος με την καβαλα και τον πανιωνιο? ετσι ειναι η αλλοιωση αποτελεσματος? ειχε μαντεψει ο διαιτητης με την καβαλα οτι θα βαλουμε γκολ στο 92 αμα δωσει το πλαγιο , κληρονομικο ταλεντο... αλλοιωση βρε αμπαλε ειναι να δωσει μουφε πεναλτι πχ http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E α και αλλοιωση ενα γκολ για το οποιο δεν υπαρχει ριπλει... και αφου ηθελε ρε ψηλε να αλλοιωσει το αποτελεσμα στο Παο - πανι γιατι μας ακυρωσε γκολ και μας εκανε να χεστουμε με τις αντεπιθεσεις του νιονιου ?τετοια τεραστια υπερπαραγωγη? καλα θα μου πεις τα προβατα λεγαν και για τον βοκολο που εχασε τον ολισαντεμπε στο 90 φευγα...λολ
Sthn Kavala o Diathths sas sproxnei se olo ton agona kai sas dinei kai thn teleytaia eykairia sto telos mpas kai mpei, pou mpike. EINAI MIA FASH POU FENETAI APO 100 XILIOMETRA OTI EINAI EPITHETIKO FAOUL, GIATI EDWSE PLAGIO YPER SAS? fenotan oti eixe agwnia na mpei to goal ths isofarishs. Ston Agona pou o filipidhs mpike kai kinigage ton diaithth eixe ginei KANENA GAMIMENO PENALTI? Eseis eiste oi prwtoi didaxes ths synomosias PERI EPAGELMATIKHS DIATHSIAS, diladi oti ama o diaithths thelei na sprwxei kapion to kanei kai xwris thn kragmeni fash.
APOFASISTE TI SKATA PISTEYETE TELIKA.
Ta dikas sas, dika sas kai ta dika mas, dika sas?
Kai epanalamvano kai den xanapostarw gia to thema diaithsia.
Gia tis 2 apolies ftaiei o idios O olympiakos pou afise xevrakoti thn omada. Eprepe na einai 2 vathmous panw apo esas kai na sas pidixei sto derby na teliwnei to paramythi.
Makari na to parete mpas kai valei mialo o swkratis...
ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ μη μιλατε για διαιτησια
μη μας προκαλειτε γαμω την μπαναγια μου
χεχ, εχει και το περιφημο πεναλτυ με το σκουλαρικι που χε "κανει" ενας Νορβηγος που ειχαμε
μινμιν, μην ασχολεισαι αδικως
κοντευουμε 2010, και γαυροβαζελοι επιχειρηματολογουν για την διαιτησια
η πλακα ειναι που βαζουν και τις ομαδες που αδικουνται στη συζητηση
βλ. Καβαλα, Πανιωνιος, Αρης, ΠΑΟΚ κλπ
σαν να ενδιαφερονται για αυτες ή για ενα καλυτερο πρωταθλημα
εμετος
Κοίτα Παύλε, εγώ εμμένω στην γραμμή ότι μου φταίει ο Σώκος και όχι η διαιτησία. Από εκεί και πέρα, σόρι που κάνω κουβέντα για την ιερή αγελάδα που επιτρέπεται να σχολιάζουν μόνο οι μικροί. Και ναι, με ενοχλεί η κακή διαιτησία γενικά, αλλά δεν άλλαξα ομάδα στα πέτρινα χρόνια, θα αλλάξω τώρα; Ή να σταματήσω να μιλάω για το πρωτάθλημα γιατί δεν είμαι τρου αντεργκράουντ;
Εγώ προφανώς και θέλω ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μακάρι να αποκτήσει και γήπεδο ο βάζελος και καλύτερο από το Καραϊσκάκη και μακάρι να αποκτήσουν και όλοι και ΜΑΚΑΡΙ να πάρει πρωτάθλημα ο Άρης ή η Καβάλα αλλά μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις να σπάζομαι σαν οπαδός όταν μου ακυρώνουν γκολ. Στα παπάρια μου τι μαζεμένα έχετε για τον Ολυμπιακό, βλέπω το ματσάκι και σπάζομαι και άμα λάχει το σχολιάζω κιόλας. Ρε μπελά που βρήκαμε...
βρε Φορντ, δεν εχει να κανει με τα μαζεμενα για τον Ολυμπιακο
για αυτο ειπα γαυροβαζελοι και οχι γαυροι σκετο
εδω και 2-3 σελιδες μιλατε και αλληλοειρωνευεστε/επιχειρηματολογειτε περι ευνοιας ή μη απο τη διαιτησια
δεν λεω οτι απαγορευεται να το κανετε
λεω πώς γινεται να μην ντρεπεστε που το κανετε?
και απανταω μονος μου, δεν ντρεπεστε
ακριβως γιατι δεν σας ενδιαφερει αν με τον Ηρακλπ πχ η ευνοια βρισκεται στο 99-1 υπερ σας
ή αν η ευνοια ΠΑΟ-Πανιωνιου ειναι επισης καπου εκει (και αν βαλουμε και αλλες αλητειες ΠΑΟ ανεβαινει)
σας ενδιαφερει μονο το μεταξυ σας
ε πειτε τα μεταξυ σας κι αφηστε κι εμας να σας βριζουμε εν χορω :-D
του θιξα την τιμιοτητα του μπομπι
stelios :touched:
Θα στο χουνε πεί και άλλοι, αλλά ρε συ είσασταν μπροστά 1-0 στο γκολ που ακυρώθηκε (κακώς), που να το ξέρει ο διαιτητής ότι θα φάτε γκολ στο 90φεύγα από τον Ηρακλή? Κακώς ακυρώθηκε, δεν το συζητάμε.
Γιατί όμως δεν βγήκες να πείς για απαράδεκτη διαιτησία για τον αγώνα με την Αεκ? Γιατί δέχεστε την ίδια διοικηση που πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά, να συμβαίνει το ίδιο πράγμα με το κύπελλο φέτος και τώρα να λέει για "ανθρώπινο λάθος"? Αν θες τουλάχιστον να μιλάς για διαιτησία, να βλέπεις τουλάχιστον ότι έπρεπε να είσαι -3 βαθμούς απ ότι είσαι τώρα.
oti nanai? Ma kala xazos eiste re pousti mou?
Den paristanw ton timio, o logos pou postarw tosh wra einai epeidi mas exoune zalisei ton poutso oi bazeloi peri 50-50. Osoi parakolouthoun podosfairo pagosmios xeroun oti o dinatos eynoeite.
H diapistosh mou, kai oson den forane antiolympiaka gialia, (apo tis polles psoles tosa xronia)
einai oti o vazelos exei parei to panw xeri, kai magia tou.Ta sporia einai me to meros tou.
episis osoi den forane olympiaka gialia vlepoun oti o olympiakos ta prwta xronia ths epanakampsis tou eixe to panw xeri sta korakia kai ta sporia htan me to meros tou.
episis prin apo ayto sthn mayrh dekaetia,otan mas pidagane gia ta kala, kanenas antikeimenikos den eixe lipithei ton olympiako afou se opio gipedo tis elladas pigena fonazate "Pote xana prwtathlima ston peiraia"
Ta prwta xronia pou sas pidagame, kai me thn diaithsia, egw pragmatika to xairomouna giati eixa sixathei tosa xronia na me exei sthn karpazia ws swmatio, akoma kai to aekaki.(vlepe dakrigona, epanalipseis rodo klp klp.)
Koinws starxidia mou h timiothta apla mia diapistwsh ekana...
xaxaxaxaxxaxaaaxa
xaxaxaxaxax lol axaxaxaxa axaxouxa
Μάλλον δεν παρακολουθείς τη συζήτηση αλλά να απαντήσω...
Είπα ότι σπάζομαι με το ακυρωθέν μας γκολ που σε συνάρτηση με διάφορα άλλα καθιστούν την διαιτησία ύποπτη. Εκεί τελειώνει η ενασχόλησή μου με το θέμα, το οποίο ούτως ή άλλως θεωρώ δευτερεύον. Όλο το υπόλοιπο ήταν συνομιλία με τον Οντόνιαν πάνω σε αυτά.
Να βγω να πω για απαράδεκτη διαιτησία σε ποιον αγώνα με την ΑΕΚ; Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, στο ΟΥΕΦΑ την είδα και με τον βάζελο. Δεν θυμάμαι κάτι κραυγαλέο τώρα αλλά και πάλι γενικά δεν σχολιάζω την διαιτησία και θεωρώ αρκετά φυσιολογικό να αναφέρω το σπάσιμό μου που μου ακυρώσανε γκολ, δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνω για κάθε περίσταση άλλης ομάδας για να μπορώ να το πω όταν θίγομαι χωρίς να προκαλώ εμετό, σόρι.
Την διοίκηση του πούστη, πιο πολύ κράξιμο από εμάς δεν έχει φάει και από εμένα ειδικά έχει φάει το άπειρο, σχεδόν κάθε χρόνο, πολύ περισσότερο την καταραμένη και αποφράδα χρονιά της ένστασης, του διωγμού Πετράν, την καταίσχυντη απόλυση και διαπόμπευση του Λεμονή, του διωξίματος Λούα κλπ, κλπ. Δεν το πανηγύρισα το πρωτάθλημα, δεν ξέρω, γενικά δεν είμαι και του δρόμου όπως ξέρεις, οπότε δεν ξέρω τι θέλεις από εμένα, να μην είμαι Ολυμπιακός όσο είναι ο Κόκκαλης; Όχι.
Για το κύπελλο, λουζ-λουζ έτσι. Κάνουμε ένσταση, είμαστε ασυνεπείς. Δεν κάνουμε, είμαστε μαλάκες που κάναμε την άλλη. Και βέβαια ευθύνομαι εγώ, ο Μιτς και ο σάικοτρον γι'αυτό και ντροπή μας.
-3 πάλι ρε πούστη μου γιατί έπρεπε να είμαι; Ποιον αδίκησα πάλι;
Για τη διαιτησία φέτος είπα ότι δεν ξαναγράφω μέχρι να έχουμε νέα και το τηρώ. Δε χρειάζονται συγγνώμες, σου ζήτησα να απαντήσεις αν θέλεις, απλά γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανταπαντήσω.
Θα απαντήσω μόνο επί προσωπικού. Γενικά, όπως με δουλεύει και ο μιτσμάννος δίκαια, συχνά ποστάρω τα λόγια κάποιου για να του απαντήσω. Κάνω προσπάθεια να μην γκρουπάρω τους οπαδούς και να απαντάω στον καθένα προσωπικά με βάση αυτό που λέει ο ίδιος - αν κάποια φορά δεν τα καταφέρνω, συμπάθα με αλλά δεν πληρώνομαι για να ποστάρω στο Η ΑΡ. Έτσι θέλω να μου απαντάνε κι εμένανε. Είναι γεγονός ότι πέρσι, ούτε καν τέτοια εποχή, αλλά ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, με κάμποσες φάσεις να διαμαρτυρόμαστε, ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟ. Στο ποστ σεντόνι που είπα πριν έγραφα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ανίκανοι διαιτητές μας αδίκησαν. Για δόλο και σφαγές μίλησα μετά από το ματς το δικό σας με την Ξάνθη (για το οποίο πόσταρες ότι αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα με +3 δε θα το πανηγυρίσεις και πόσο ντροπή ήταν ο γερμανακος) και τον Άρη (για το οποίο οι φιξξξερς έλεγαν ότι ο διαιτητής έπαιζε γαυρο καθαρότατα). Οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες περί επόμενου χρόνου, μια χαρά τα έγραφα τότε. Θέλεις διάψευση:
http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=832382
http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=819543
Αυτά με δυο πρόχειρα search. Διαψεύστηκες;
Το αν είναι αντικειμενικό να μιλάμε για 4-5 μπέναλτυ σε 15 ματς (όχι ισάριθμα) που είχαν γίνει μέχρι το Δεκέμβριο δεν κρίνεται από μόνο του, αλλά μόνο αφού δούμε τα ματς. Τα είδα και έχω άποψη, μπορείς να διαφωνείς, να τα δούμε ξανά μαζί να πούμε. Αλλά δε μπορεί να έχεις τόσο επιλεκτική μνήμη και να μη θυμάσαι τι κάνατε σε Άρη και Ξάνθη στα μεταξύ σας πέρσι και να θέλεις βιντεάκια! Και δε μιλάω καν για Πανιώνιους και τέτοια που σας μετραγε γκολ με 2 παίκτες οφ σάηντ - μήπως το να μετρήσει γκολ που είναι άκυρο δεν είναι το ίδιο σημαντικό με το να μην το μετρήσει;
Πάρε λίγη βιντεοθεραπεία ακόμα (εκτός του λινκ στο πρώτο πόστ μου παραπάνω):
http://www.youtube.com/watch?v=sZ1S8bwtB2w
http://www.youtube.com/watch?v=OZMgubuaE7c (πρώτο γκολ ΛΟΛ - αν δώσεις ένα οριακό οφ σάηντ γιατί πετάχτηκε ο παίκτης γρήγορα, πάει στο διάολο, εδώ ήταν 2 ακάλυπτοι, "είδε" παίκτη του Πανιωνίου ο επόπτας; )
Μα σου είπα ότι την επόμενη μέρα των ματς είσαι μετριοπαθής αλλά μετά από ένα χρόνο (τώρα) μιλάς για σφαγές και πολύ χειρότερα πράγματα, τα οποία τότε τα έλεγες μέσες-άκρες. Τα είδα τα ποστ και πρώτον μιλάς για δόλο και εντεταλμένες υπηρεσίες (είδες; σε θυμάμαι πιο καλό!) και δεύτερον δεν μου απαντάς στο βασικότερο: Τις πολύ χειρότερες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Με τον Άρη τα είπα τότε, καμία σχέση (άντε να το συσχετίσουμε με το δικό σας με τον Πανιώνιο, αλλά τα ριπλέι τα είδαμε όλα και αμέσως), με την Ξάνθη δεν το βρήκα το ποστ μου, χωρίς να το αρνούμαι, αλλά δεν το βάζω στην ίδια μοίρα. Επιμένω ότι πετάς βαρύγδουπες εκφράσεις (φέτος) που πέρυσι δεν τα έλεγες έτσι.
Το ζήτημα όμως είναι ότι το μπλαστ φρομ δε παστ αποδεικνύει αυτό που σου λέω τόση ώρα: Σε αντίθετες καταστάσεις γίνεται πανηγύρι από όλους, τώρα εμείς είμαστε εμετός που είμαστε και καχύποπτοι. Προφανώς και σπαταλάς επίσης πολύ περισσότερη ώρα από ότι εγώ για να υπερασπίσεις το αθώο του φετινού πράγματος. Για αυτό γίνεται η κουβέντα τόσην ώρα, όχι γιατί συζητάω ποιος έχει δίκιο (χωρίς βίντεο και πώς θα πάει και το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν βγαίνει άκρη). Κάποια στιγμή στο είχα πει ότι θα δείτε και σεις φέτος πώς είναι να σου καταλογούν τα πάντα να δείτε την γλύκα. Και μιλάμε τα ΑΡΔάκια πέραν των πράβδα μας μια χαρά σας χαϊδεύει.
@οντονιαν, κάθεσαι και εξηγείς σε gayρους... χαμένος χρόνος. μη σώσουν κ του σφάζουν επί 30 συναπτά έτη, δε με ενδιαφέρει καθόλου. ας μην πάρω ούτε 1/10 τα επόμενα χρόνια κ ας τα παίρνει ο παοκ, ο αρης, ο ηρα, η αελ κτλ. ο gayρος κ το αιγάλεω να μην τα παίρνει κ όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν.
αλλά κ οι "μικροί" είναι καμμένα χαρτιά βλέπω. αν θεωρούν ίδια την "εποχή βαρδινογιάννη" (θυμίζω ότι από το '79 ως το '96 πάλι ο gayρος έχει περισσότερα πρωταθλήματα - αλλά ξέχασα: η καρδιά του πρωταθλητή μπλα μπλα...) και ίδια την τωρινή κατάντια, μη σώσουν κ πάρουν κ αυτοί τίποτα.
Τι δεν έλεγα έτσι, ξεκάθαρα έλεγα μετά τα ματς τότε ότι ο διαιτητής είχε και στα δυο δόλο! Τα ποστ είναι περσινά όχι φετεινά! Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι μοναχά αυτά τα ποστ (που γράφω και στα δυο οτι ο διαιτητής είχε αποστολή = δόλο), τα έλεγα συνέχεια μετά από αυτούς τους αγώνες. Ίσως να μην είπα τη λέξη σφαγή, αλλά νομίζω ήταν προφανές τι έλεγα τότε και ότι δε διαφέρει με αυτό που λέω τώρα. Μη σου πω ο δόλος που έλεγα περσι είναι χειρότερος από τη σφαγή που λέω φέτος - σφαγές γίνονται και κατά λάθος.
Αφού λες ότι δε βάζεις σε ίδια μοίρα ένα ματς φέτος που το μόνο λάθος ήταν μια ακύρωση γκολ με το περσινό που στο μπέναλτυ και αποβολή που πήρε ο ντιογο ήταν οφ σάηντ 2 μέτρα, που ο παπαδοπουλας σπάει το πόδι του παικτη της Ξάνθης και δε δίνει τίποτα και ο παντος μέσα στη μούρη του διαιτητή κάνει πεντακάθαρο μπέναλτυ στο 90, μάλλον κάτι πάει στραβά με τα κριτήριά σου. Ο γερμανακος έπαιζε γαυρο σε όλο το ματς και δεν είδες δόλο (με σιγουριά!) ενώ με ένα μόνο λάθος εναντίων σας η διαιτησία είναι ύποπτη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Ορίστε και το ποστ σου: http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=805804
Αγώνας που σε έκανε να ποστάρεις αυτό το πράγμα δεν μπαίνει στην ίδια μοίρα με έναν απλά "ύποπτο" αγώνα; Δεν αναγνώρισες κι εσύ ο ίδιος πρόθεση γερμανακου;
Κάπου εκεί είναι και το ποστ μου για τον Σάββα :touched:
Και μια συμπληρωματική ερώτηση Φορντ. Έχω ποστάρει παραπάνω το περσινό σας ματς με Πανιώνιο. Εκεί βάζετε γκολάκι με 2 παίκτες αρκετά οφ σάηντ. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ήταν πιο εύκολο να το δει ο επόπτης τότε, ήταν τουλάχιστον ίδιας δυσκολίας με το γκολ που σας ακύρωσε φέτος. Δε θύμαμαι άλλες αμφισβητούμενες φάσεις και στα δυο ματς. Αρκεί λοιπόν να είναι ύποπτο και εκείνο το ματς; Ίδια μέτρα και σταθμά.
:moutza:
γιατι γεωργια?
για τις εντελώς θείτσικες βαζελικές κατάρες.
Κυριε Οντονιαν σας παρακαλω απο δω και περα να μην αναφερεστε σε διαφορους φιξξξερς, αφενος γιατι μονο εγω ειχα γραψει οτι ευνοηθηκαμε φανερα με Αρη, και αφεταιρου (οποιος θελει ολα τα σημεια στιξης να παει αλλου) γιατι ως γνωστον δεν υπαρχει αλλος βλαμμενος με τον ιδιο τροπο με μενα.
Κατα τα αλλα με συγκινειτε μερικοι απο τους βαζελους, κλαιγεστε για την αδικια ακομα και μετα απο αγωνιστικη που αδικησε η διαιτησια τον Ολυμπιακο. :touched:
inb4 chrisboss προς υπερασπιση των πρασινων αδερφιων
:touched:
:eek:
Ενταξει, εστω κυπελλο το Αιγαλεω να παρει? Ε? ε? :P
Ναι άτομ σμάσερ!!!!! :P:P:P:P
Καλά, έχω τρελαθεί λέμε. Ξεκίνησε η κουβέντα με μένα να σου λέω ότι γενικά σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι δεν πολυμιλάς για διαιτησία (αυτό το λες και εσύ στην αρχή) και καταλήγουμε να μου αποδεικνύεις ότι πολύ κακώς σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι η διαιτησία είναι από τα αγαπημένα σου τόπιξ.
Κερδίζεις την κουβέντα. Εγώ άλλωστε απέδειξες ότι μίλησα ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος και δόλο στο ματς με την Ξάνθη, εσύ ακόμα γράφεις και ξαναγράφεις ότι δεν υπήρχε δόλος στο ματς με τον Πανιώνιο.
Ρέηβεν, τα χάπια σου ρε. Δεν την παλεύεις κάστανο.
ισχυει οτι το ακυρωθεν γκολ το οποιο εχει πυροδοτησει αυτην την καυτη κουβεντα,
προερχεται απο ανυπαρκτο κορνερ να ουμ?
δεν την εχω δει την φαση, μου το πε συναδελφος γαυρος που καθεται στην 6
se parakalw ayta einai an8rwpina la8i den yparxei dolos ... pou na kserei oti apo to anyparkto korner 8a mpei gkol? to opoio logw dolou 8a anagkastei na akyrwsei eee?
Φορντ το μόνο που κάνω είναι να σου δείχνω ότι έχω συγκεκριμένα κριτήρια ανεξαρτήτως φανέλας. Σου έγραψα (όλα με λινκς) ότι παρά τα πέναλτυ κλπ πέρσι, άργησα πολύ να μιλήσω για σφαγές (= η μετριοπάθεια που λες), αλλά μετά από δυο συγκεκριμένους αγώνες (Ξάνθη και Άρη) που για μένα οι διαιτητές ξεπέρασαν τα όρια, μίλησα για δόλο. Το ίδιο κάνω και τώρα, για μένα δεν έχουν γίνει με κανέναν τρόπο τα περσινά οπότε δε μιλάω καν για υποψίες και τέτοια όμορφα. Αν οι διαιτητές ξεπεράσουν τα όρια και φέτος, σε οποιοδήποτε ματς οποιασδήποτε ομάδας (αρκεί να το δω), να είσαι σίγουρος ότι θα το πω. Είναι απλό, συνεπές και δεν το εξηγώ ξανά.
Από την άλλη, εσύ αποκτάς υποψίες με μια φάση σε έναν αγώνα, υποψίες που δεν απέκτησες στα περσινα ματς πχ για τα οποία πόσταρα βιντεάκια, παρά το γεγονός ότι έγιναν πολύ περισσότερα της μιας φάσης. Σε ρώτησα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πέρσι (αγώνας για τον οποίο δε μίλησα για δόλο εγώ, πληροφοριακά) που σας μέτρησε το γκολ με 2 παίκτες καθαρά οφσάηντ, να μου πεις αν ισχύει με τη δική σου λογική ότι είναι ύποπτος, όπως λες αυτόν με τον Ηρακλή. Μπορείς να απαντήσεις; Αυτό που σου προσάπτω δεν είναι ότι μιλάς ή δε μιλάς για τη διαιτησία, αλλά ότι έχεις άλλα κριτήρια.
Είπες πέρσι κάτι για το ματς με την Ξάνθη, αλλά φέτος δεν τα έβαλες στην "ίδια μοίρα". Παράλληλα φέτος ξαφνικά δε θυμάσαι να έγιναν χειρότερα πράγματα πέρσι από την ακύρωση του γκολ σας με τον Ηρακλή. Μήπως λοιπόν ξαναχτυπά η μνήμη γαυρου; Αν όντως έγιναν χειρότερα πέρσι με Ξάνθη, μήπως έχεις ξεχάσει και μερικά ακόμα χειρότερα που έγιναν;
Η πρώτη παράγραφος είναι αρκετή για επίλογος για μένα, αν θέλεις ξαναδιάβασέ τη. Δεν πρόκειται να σε πείσω, θα υποπτέυεσαι κάθε κόρακα που κάνει λάθος εναντίον σου (αφού το κάνεις με το πρώτο λάθος), χωρίς να κάνεις το ίδιο όταν γίνονται ανάποδα.
Μάλλον, αλλά θεωρώ λίγο χαζομάρα να μιλάμε για 2 φάσεις πριν.
Το ακυρωθέν γκολ πάντως είναι φυσικά καθαρό. Ο τερματοφύλακας βγαίνει, ο μητρογλου μπαινει και η φάση γίνεται πολύ γρήγορα, απορώ λίγο με οσους δε δίνουν ένα ελαφρυντικό στον επόπτη που θεώρησε ότι δεν τον καλύπτει. Πέρα απαφτό, θα ήθελα σε οριακές φάσεις να δω και μερικές υπέρ του επιθετικό στην Ελλάδα, καλό θα μας κάνει.
Ποιον αγώνα λες ρε Οντόνιαν; Που ρίξαμε την τεσσάρα και κάναμε ένα σκασμό ευκαιρίες; Μιλάγαμε για αλλοίωση αποτελέσματος αν δεν κάνω λάθος. Εν πάσει περιπτώσει, βαρέθηκα να μιλάω για τη διαιτησία και δεν μπορώ (βαριέμαι, αλήθεια) να μπω στο τριπάκι να αναλύσω φάση-φάση κάθε ματς που υποστηρίζεις ότι το είδες πιο αντικειμενικά από εμένα. Σου εξήγησα γιατί ένα ματς είναι ύποπτο, εσύ το βλέπεις καθαρό, ΟΚ, δεν χάλασε ο κόσμος. Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας και θα δείξει.
2 φάσεις πριν το γκολ είναι Παύλε. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ!!!!!~~!@!!!