Σόρι που είχα τον τελευταίο λόγο, δεν το έκανα επίτηδες ε; Α, και η Νοβα δεν είναι ότι δεν βγήκε στο τηλέφωνο. Βγήκε και είπε "δε στο δίνω".
Σόρι που είχα τον τελευταίο λόγο, δεν το έκανα επίτηδες ε; Α, και η Νοβα δεν είναι ότι δεν βγήκε στο τηλέφωνο. Βγήκε και είπε "δε στο δίνω".
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
εγω περσι ειδα δολο σε ματς που δεν εκριναν τπτ... οπως εχουμε πει ξανα και ξανα ο εποπτης στο οφσαιντ του κλευτον ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ αυτο το οφσαιντ το δινεισ μονο απο δολο οταν ο αλλος καλυπτετε τουλαχιστον ενα μετρο , οπως επισης με δολο δινεις το γκολ στον πανιωνιο με 2 παιχτες καθαρα οφσαιντ .. αυτα ειναι δολος. αυτα ειναι τα υπερ χτυπητα που θυμαμαι απο περσι.σφυριγματα υποτελειας κανονικα και οχι ουσιας.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ford egw den eimai metriopa8is opws oi ypoloipoi
stin karapoutsaklara mou an nomizete oti sfazeste
etsi sto gonato na sas paei mexri telous
na grapsei 1 kai na menoun alla 11 petsina gia na se ftasw
.-
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Αλλοιωση αποτελεσματος με την καβαλα και τον πανιωνιο? ετσι ειναι η αλλοιωση αποτελεσματος? ειχε μαντεψει ο διαιτητης με την καβαλα οτι θα βαλουμε γκολ στο 92 αμα δωσει το πλαγιο , κληρονομικο ταλεντο... αλλοιωση βρε αμπαλε ειναι να δωσει μουφε πεναλτι πχ http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E α και αλλοιωση ενα γκολ για το οποιο δεν υπαρχει ριπλει... και αφου ηθελε ρε ψηλε να αλλοιωσει το αποτελεσμα στο Παο - πανι γιατι μας ακυρωσε γκολ και μας εκανε να χεστουμε με τις αντεπιθεσεις του νιονιου ?τετοια τεραστια υπερπαραγωγη? καλα θα μου πεις τα προβατα λεγαν και για τον βοκολο που εχασε τον ολισαντεμπε στο 90 φευγα...λολ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Sthn Kavala o Diathths sas sproxnei se olo ton agona kai sas dinei kai thn teleytaia eykairia sto telos mpas kai mpei, pou mpike. EINAI MIA FASH POU FENETAI APO 100 XILIOMETRA OTI EINAI EPITHETIKO FAOUL, GIATI EDWSE PLAGIO YPER SAS? fenotan oti eixe agwnia na mpei to goal ths isofarishs. Ston Agona pou o filipidhs mpike kai kinigage ton diaithth eixe ginei KANENA GAMIMENO PENALTI? Eseis eiste oi prwtoi didaxes ths synomosias PERI EPAGELMATIKHS DIATHSIAS, diladi oti ama o diaithths thelei na sprwxei kapion to kanei kai xwris thn kragmeni fash.
APOFASISTE TI SKATA PISTEYETE TELIKA.
Ta dikas sas, dika sas kai ta dika mas, dika sas?
Kai epanalamvano kai den xanapostarw gia to thema diaithsia.
Gia tis 2 apolies ftaiei o idios O olympiakos pou afise xevrakoti thn omada. Eprepe na einai 2 vathmous panw apo esas kai na sas pidixei sto derby na teliwnei to paramythi.
Makari na to parete mpas kai valei mialo o swkratis...
ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ μη μιλατε για διαιτησια
μη μας προκαλειτε γαμω την μπαναγια μου
χεχ, εχει και το περιφημο πεναλτυ με το σκουλαρικι που χε "κανει" ενας Νορβηγος που ειχαμε
μινμιν, μην ασχολεισαι αδικως
κοντευουμε 2010, και γαυροβαζελοι επιχειρηματολογουν για την διαιτησια
η πλακα ειναι που βαζουν και τις ομαδες που αδικουνται στη συζητηση
βλ. Καβαλα, Πανιωνιος, Αρης, ΠΑΟΚ κλπ
σαν να ενδιαφερονται για αυτες ή για ενα καλυτερο πρωταθλημα
εμετος
Κοίτα Παύλε, εγώ εμμένω στην γραμμή ότι μου φταίει ο Σώκος και όχι η διαιτησία. Από εκεί και πέρα, σόρι που κάνω κουβέντα για την ιερή αγελάδα που επιτρέπεται να σχολιάζουν μόνο οι μικροί. Και ναι, με ενοχλεί η κακή διαιτησία γενικά, αλλά δεν άλλαξα ομάδα στα πέτρινα χρόνια, θα αλλάξω τώρα; Ή να σταματήσω να μιλάω για το πρωτάθλημα γιατί δεν είμαι τρου αντεργκράουντ;
Εγώ προφανώς και θέλω ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μακάρι να αποκτήσει και γήπεδο ο βάζελος και καλύτερο από το Καραϊσκάκη και μακάρι να αποκτήσουν και όλοι και ΜΑΚΑΡΙ να πάρει πρωτάθλημα ο Άρης ή η Καβάλα αλλά μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις να σπάζομαι σαν οπαδός όταν μου ακυρώνουν γκολ. Στα παπάρια μου τι μαζεμένα έχετε για τον Ολυμπιακό, βλέπω το ματσάκι και σπάζομαι και άμα λάχει το σχολιάζω κιόλας. Ρε μπελά που βρήκαμε...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
βρε Φορντ, δεν εχει να κανει με τα μαζεμενα για τον Ολυμπιακο
για αυτο ειπα γαυροβαζελοι και οχι γαυροι σκετο
εδω και 2-3 σελιδες μιλατε και αλληλοειρωνευεστε/επιχειρηματολογειτε περι ευνοιας ή μη απο τη διαιτησια
δεν λεω οτι απαγορευεται να το κανετε
λεω πώς γινεται να μην ντρεπεστε που το κανετε?
και απανταω μονος μου, δεν ντρεπεστε
ακριβως γιατι δεν σας ενδιαφερει αν με τον Ηρακλπ πχ η ευνοια βρισκεται στο 99-1 υπερ σας
ή αν η ευνοια ΠΑΟ-Πανιωνιου ειναι επισης καπου εκει (και αν βαλουμε και αλλες αλητειες ΠΑΟ ανεβαινει)
σας ενδιαφερει μονο το μεταξυ σας
ε πειτε τα μεταξυ σας κι αφηστε κι εμας να σας βριζουμε εν χορω![]()
stelios![]()
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Θα στο χουνε πεί και άλλοι, αλλά ρε συ είσασταν μπροστά 1-0 στο γκολ που ακυρώθηκε (κακώς), που να το ξέρει ο διαιτητής ότι θα φάτε γκολ στο 90φεύγα από τον Ηρακλή? Κακώς ακυρώθηκε, δεν το συζητάμε.
Γιατί όμως δεν βγήκες να πείς για απαράδεκτη διαιτησία για τον αγώνα με την Αεκ? Γιατί δέχεστε την ίδια διοικηση που πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά, να συμβαίνει το ίδιο πράγμα με το κύπελλο φέτος και τώρα να λέει για "ανθρώπινο λάθος"? Αν θες τουλάχιστον να μιλάς για διαιτησία, να βλέπεις τουλάχιστον ότι έπρεπε να είσαι -3 βαθμούς απ ότι είσαι τώρα.
Kill the wise one!