Spoiler
Printable View
Spoiler
Γάμησε.
Καλό ήταν και προς το παρόν , σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν έχουμε ιδέα που μπορεί να καταλήξει κάθε στόρυ. Τώρα ελπίζω να έκλεισε οριστικά το όλο θέμα με Άστορ.
Εγω ελπιζω να επιστρεψουν και τα δυο παιδια, μια χαρα προσθετουν στη σειρα.
Μαλλον καλυτερο επεισοδιο της σεζον, εκει που συνειδητοποιεις οτι η Λαγκουερτα ξερει ΠΟΛΛΑ (τουλαχιστον οτι ο Ντεξτερ εχει σκοτωσει τον Τρινιτυ) ηταν η καλυτερη στιγμη μαλλον.
Κι εκει που την θεωρουσα πουτανα, πουτα, σκροφα κτλ, ξαφνικα μεγιστο respect για αυτα που κανει. Θα δειξει ομως.
8eloume epomeni sezon me astor kana xrono meta na xei megalwsei kai na kanei megaliteres aliteies kai na mplekei me kakous kai o dexter na ka8arizei
Καλα δεν το χω και σιγουρακι, ετσι μου φανηκε οταν ειπε η Λαγκουερτα οτι προστατευε τον Dexter, λογικα θα ηξερε τη συνδεση που εκανε ο Quinn με το σχεδιο για τον υποπτο που ειχαν για Kyle Butler. Δεν ειναι ηλιθια, μπορει να κανει τη συνδεση λογικα μεταξυ Kyle Butler ---> Dexter ---> Trinity, και να καταλαβει οτι ο Dexter καθαρισε για τους μπατσους. Μπορει και οχι, θα δουμε
Να σταματήσεις να είσαι χαζός, γιατί δεν είναι ωραίο, να το κόψω.
Ενταξει, οταν σταματησω να ειμαι χαζος θα σε ενημερωσω, μεχρι τοτε θα σου ζητησω ευγενικα να ανεχτεις την παρουσια μου.
Μέχρι να γίνει αυτό, έχεις τουλάχιστον τη διάθεση να μας εξηγήσεις ποια ακριβώς σειρά παρακολουθείς?
Ωραια, εχει ψωμι αυτος ο "διαλογος" με Η. και Χ. , ειναι ευκαιρια να μαζεψω πινκς ισως. Oh wait, βαριεμαι, τσακωθειτε μεταξυ σας αν θελετε.
αν το επεισοδιο ειχε και κανα αστειο απο μασουκα,κατι σαν κερασακι στην τουρτα,θα κοντραρε τα καλυτερα της σειρας ε.
2 ακομα και παμε για φιναλε.
btw,μονο σαν φημη atm,ακουγεται πως υπαρχει στο schelude του καναλιου season 6 για σεπτεμβριο του 2011.τιποτα επισημο ομως.
Εμένα βαρετό μου φάνηκε
E ok, ο κυκλος θα κλείσει το θέμα chase και συγχρόνως θα έχει ετοιμάσει τον Liddy σαν χαρακτήρα για κακό της επόμενης.
μόνο εμένα με χαλάει η ολική στροφή στον χαρακτήρα του ντέξτερ που διεξάγεται στις 2 τελευταίες σαιζόν;
Κάτσε να δούμε και τι θα κάνει με τη Λούμεν. Μπορεί να τη σκοτώσει κι αυτή όπως όλους όσους ήρθαν κοντά του, λίγο δύσκολο βέβαια όπως έχουν έρθει τα πράγματα.
Spoiler
γενικα βελτιωμενο και εχει αποκτησει ενδιαφερον οπως εχει ερθει η ιστορια με Ρομποκοπ Και Τσεις
και του Μασουκα εκει με τα DVD πρεπει να του σηκωθηκε λιγο
Spoiler
Spoiler
δεν ξέρω αν και αυτό ονομάζεται έτσι, γιατί αυτή δε νιώθει μόνο "συμπάθεια", αλλά και ως κάτι ιδιαίτερα special. Ωραία που το βάλαν αυτό
Εμενα σαν ομηρος της ολης καταστασης μου φανηκε που προστατευει τον δεσμωτη της. Τωρα να παιξει ανατροπη και να ειναι μαστερμαιντ αυτη, τι να πω. Ενδιαφερον στοιχειο παντως σιγουρα.
Ανανεώθηκε για 6η και απ'ότι γράφει θέλουν και 7η.
Και το πρωτο σχολιο απο κατω:Quote:
Newswire
Dexter renewed for sixth season
by Sean O'Neal December 2, 2010
Showtime has just renewed serial-killer drama Dexter for a sixth season—and although it’s only a one-year deal, there’s no indication yet that it will be the show’s last, nor will the network bill it as such. A seventh season actually seems likely, according to E!, provided that producers are able to successfully renegotiate all the main players’ contracts. Which is good, because we need at least another two to three seasons to fully explore Angel and LaGuerta’s relationship.
:touched:Quote:
I always imagined the ghosts of Lundy and Doakes to suddenly join the ghost of Harry, a la Return Of The Jedi.
:D
Τι επεισοδιαρα...
Spoiler
που το σταματησανε γαμω το σπιτι τους...
serious shit επεισοδιο.
Γάμησε.
κρουω το καμπανακι , 7 season ειναι πολλες παντως τι στον λουτσο θα δειξουνε ακομα
προτιμω τιμιο τελος του χρονου
για το 11
critics που διαβαζω κραζουνεSpoiler
μαρεσε
να πω την αληθεια τοSpoiler
Sneak preview του season finale. Δε μπορω να περιμενω!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cLLLJLLg7ms
το τελος...
αν και πιστευω οτι ειναι παραπλανητικο.
Δεν έχω μισήσει χαρακτήρα στο Dexter όσο τη Lumen. ΨΟΦΟ γιατί είναι άσχημη, ατάλαντη και ο χαρακτήρας της κάνει τη μια ΜΑΛΑΚΙΑ πίσω απο την άλλη.
Ρόμποκοπ ΘΕΟΥΛΑΣ, δάκρια καυτά για ερμηνειάρα του γέροντα Weller από το πουθενά. Λατρεύεις να τον μισείς.
Ιδέα για το φινάλε:
Spoiler
Γενικα μου τη σπαει απεριοριστα η STiles και η αντροφωνη της, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα εχει καταπληκτικη ηθοποιια, και ο ρολος της ειναι η μονη ερωτικη λυση που θα μπορουσαν να ειχαν βρει για τον Dexter, ο οποιος εμενα με πειθει 100% πως δενει τελεια με τη Λουμεν, δεν ξερω γιατι το πηρες τοσο στραβα. Το μονο παρατραγουδο στην πεμπτη σεζον ειναι ο παραγκωνισμος του Μπατιστα που τον λατρευω, και το οτι οποτε τον δειχνουν ειναι σε βαρετο στορι με την αηδιαφορη Λαγκουερτα.
δεν θα δω 11 , αλλά θα περιμένω να δω τα 2 τελευταία μαζί ...
Ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ η σεζόν και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ατού της σειράς είναι το Κάστινγκ