Spoiler
Γάμησε.
Καλό ήταν και προς το παρόν , σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν έχουμε ιδέα που μπορεί να καταλήξει κάθε στόρυ. Τώρα ελπίζω να έκλεισε οριστικά το όλο θέμα με Άστορ.
Last edited by Kelldorain; 25-11-2010 at 01:11.
Εγω ελπιζω να επιστρεψουν και τα δυο παιδια, μια χαρα προσθετουν στη σειρα.
Μαλλον καλυτερο επεισοδιο της σεζον, εκει που συνειδητοποιεις οτι η Λαγκουερτα ξερει ΠΟΛΛΑ (τουλαχιστον οτι ο Ντεξτερ εχει σκοτωσει τον Τρινιτυ) ηταν η καλυτερη στιγμη μαλλον.
Κι εκει που την θεωρουσα πουτανα, πουτα, σκροφα κτλ, ξαφνικα μεγιστο respect για αυτα που κανει. Θα δειξει ομως.
8eloume epomeni sezon me astor kana xrono meta na xei megalwsei kai na kanei megaliteres aliteies kai na mplekei me kakous kai o dexter na ka8arizei
Καλα δεν το χω και σιγουρακι, ετσι μου φανηκε οταν ειπε η Λαγκουερτα οτι προστατευε τον Dexter, λογικα θα ηξερε τη συνδεση που εκανε ο Quinn με το σχεδιο για τον υποπτο που ειχαν για Kyle Butler. Δεν ειναι ηλιθια, μπορει να κανει τη συνδεση λογικα μεταξυ Kyle Butler ---> Dexter ---> Trinity, και να καταλαβει οτι ο Dexter καθαρισε για τους μπατσους. Μπορει και οχι, θα δουμε
Να σταματήσεις να είσαι χαζός, γιατί δεν είναι ωραίο, να το κόψω.
Ενταξει, οταν σταματησω να ειμαι χαζος θα σε ενημερωσω, μεχρι τοτε θα σου ζητησω ευγενικα να ανεχτεις την παρουσια μου.