Page 67 of 100 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1493

Thread: Dexter

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τι επεισοδιαρα...

Spoiler
    1. Τρισμεγιστος ο Λιντυ, φανταστικος χαρακτηρας, ΡΙΠ
    2. Ακομα πιο μεγαλος ο αγαπημενος μας Ντεξτερ, πωρωθηκα μεσα στο βανακι
    3. Robocop: "I am officially terminated"

raz smash Abruzzi's Avatar

που το σταματησανε γαμω το σπιτι τους...
    serious shit επεισοδιο.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Γάμησε.

Senior Member MaX Payne's Avatar

κρουω το καμπανακι , 7 season ειναι πολλες παντως τι στον λουτσο θα δειξουνε ακομα
    προτιμω τιμιο τελος του χρονου

για το 11
    critics που διαβαζω κραζουνε
    Spoiler
    που εφαγε τον ρομποκοπ στα γρηγορα

μαρεσε
    να πω την αληθεια το
    Spoiler
    λαβ στορυ με Λουμεν δεν με εχει πεισει συνεβη πολυ γρηγορα μετα τον θανατο της Ριτα και ουτε και η Σταιλς μαρεσει ιδιαιτερα ελπιζω ο Τσεις να την σφαξει να μην την φαμε στην μαπα και του χρονου

Solidium HAVOC's Avatar

Sneak preview του season finale. Δε μπορω να περιμενω!!!!
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

raz smash Abruzzi's Avatar

το τελος...
    αν και πιστευω οτι ειναι παραπλανητικο.

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Δεν έχω μισήσει χαρακτήρα στο Dexter όσο τη Lumen. ΨΟΦΟ γιατί είναι άσχημη, ατάλαντη και ο χαρακτήρας της κάνει τη μια ΜΑΛΑΚΙΑ πίσω απο την άλλη.

Ρόμποκοπ ΘΕΟΥΛΑΣ, δάκρια καυτά για ερμηνειάρα του γέροντα Weller από το πουθενά. Λατρεύεις να τον μισείς.

Ιδέα για το φινάλε:

Spoiler
    Βρίσκουν Λίμπυ νεκρό, ο Quinn έχει το αίμα του στο παπούτσι του. Γίνεται μανούρα, δε μπορεί να πει την αλήθεια γιατί "αγαπά" και καταλήγουμε με την Debra να του απευθύνει το drop the weapon που είδαμε στο trailer.

Quinn ψοφά, EYXOMAI και η Λούμεν, all is well and back to normal

lcsgp FIXXXER's Avatar

Γενικα μου τη σπαει απεριοριστα η STiles και η αντροφωνη της, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα εχει καταπληκτικη ηθοποιια, και ο ρολος της ειναι η μονη ερωτικη λυση που θα μπορουσαν να ειχαν βρει για τον Dexter, ο οποιος εμενα με πειθει 100% πως δενει τελεια με τη Λουμεν, δεν ξερω γιατι το πηρες τοσο στραβα. Το μονο παρατραγουδο στην πεμπτη σεζον ειναι ο παραγκωνισμος του Μπατιστα που τον λατρευω, και το οτι οποτε τον δειχνουν ειναι σε βαρετο στορι με την αηδιαφορη Λαγκουερτα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

δεν θα δω 11 , αλλά θα περιμένω να δω τα 2 τελευταία μαζί ...
    Ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ η σεζόν και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ατού της σειράς είναι το Κάστινγκ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    να πω την αληθεια το
    Spoiler
    λαβ στορυ με Λουμεν δεν με εχει πεισει συνεβη πολυ γρηγορα μετα τον θανατο της Ριτα και ουτε και η Σταιλς μαρεσει ιδιαιτερα ελπιζω ο Τσεις να την σφαξει να μην την φαμε στην μαπα και του χρονου
    Spoiler
    Αφού μωρέ ο ντέξτερ είναι κτηνάρα, σκοτώνει για πλάκα, θα είχε πρόβλημα να βρει γκόμενα μερικούς μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του; Χίλιες φορές καλύτερη από τη μαλάκω τη Ρίτα.

Quote Originally Posted by sabbattack View Post
    Spoiler
    Βρίσκουν Λίμπυ
    Φίλος εδώ μιλάμε για ντέξτερ, το λοστ ήταν μέχρι πέρσι.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    να πω την αληθεια το
    Spoiler
    Spoiler
    Αφού μωρέ ο ντέξτερ είναι κτηνάρα, σκοτώνει για πλάκα, θα είχε πρόβλημα να βρει γκόμενα μερικούς μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του; Χίλιες φορές καλύτερη από τη μαλάκω τη Ρίτα.
    Spoiler
    δεν σκοτωνει για πλακα, περα απο εξαιρετικες περιπτωσεις (λιγες σχετικα) το ψαχνει ποιον θα καθαρισει
    και αλλο να βρει γκομενα και αλλο τον ερωτα της ζωης του οπως το παρουσιαζουν κανα μηνα μετα τον θανατο της Ριτα
    ουτε και τη Ριτα μπορω να πω οτι την συμπαθουσα και πολυ αλλα η Σταιλς μου την εσπαγε κι απο πριν
    ασπουμε η Ντεμπ μας εχει συνηθισει καθε τρεις και λιγο να ερωτευετε κι αλλον ο Ντεξ ηταν δυσκολο αγορι στα ερωτικα

Spoiler
    δεν σκοτωνει για πλακα, περα απο εξαιρετικες περιπτωσεις (λιγες σχετικα) το ψαχνει ποιον θα καθαρισει
    και αλλο να βρει γκομενα και αλλο τον ερωτα της ζωης του οπως το παρουσιαζουν κανα μηνα μετα τον θανατο της Ριτα
    Ευχαριστώ, τη βλέπω κι εγώ τη σειρά!
    Έχουν περάσει υποτίθεται αρκετοί μήνες αν δεν κάνω λάθος, το είπε στην αρχή της σεζόν. Αυτό που λέω όμως είναι ότι προφανώς δεν μπορείς να κρίνεις την ψυχολογία κάποιου σαν τον ντέξτερ όπως όλων. Κάποιος που σκοτώνει τόσο εύκολα (="για πλάκα"), ναι, μπορεί να ξαναερωτευτεί σύντομα, δηλαδή δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να πεις "μα αυτά δε γίνονται!" σε αυτή τη σειρά. 'Ασε που με τη Ρίτα δεν ήταν ακριβώς ερωτευμένος ιμο, ήταν "τέλεια" αλλά δεν της είχε αποκαλυφθεί, οπότε ήταν αναγκαστικά κάπως επιφανειακό το όλο πράμα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ντραγκον δεν ξερω αν περασαν αρκετοι μηνες κατα τη διαρκεια της σεζον, αλλα στο πρωτο επεισοδιο εχει την κηδεια, οποτε λιγο δυσκολο να το λεει στην αρχη της σεζον.
    Η οποια ειναι 1-2 μερες μετα το θανατο της Ριτας. Κατα τα αλλα, οπως ειπα, μαζι σου ειμαι και θεωρω απιστευτη τη χημεια που εχουν βγαλει ο Ντεξτερ με τη Λουμεν, κυριως λογω στην ηθοποιια του Μαικολ Χολ, ο οποιος φαινεται εκστασιασμενος που επιτελους βρηκε soulmate μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες με την Αγγλιδα με τα βυζια και τον Κουβανο Πορτορικανο Μεξικανο στην τριτη σεζον. Η Ριτα ποτε δεν ηταν το ετερον του ημισυ, απλα ειχε βολευτει και το ειχαμε δει σε 100 περιπτωσεις.

Καλά, μπορεί να μην ήταν στην αρχή, πάντως κάπου λέει κάτι σαν "it's been a few months" εκτός αν θυμάμαι λάθος. Αλλά και 2 βδομάδες να είναι, ό,τι είπα παραπάνω περί ψυχολογίας ντέξτερ.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

γελάγαγα κανά 5λεπτο