Τι επεισοδιαρα...
Spoiler
κρουω το καμπανακι , 7 season ειναι πολλες παντως τι στον λουτσο θα δειξουνε ακομα
προτιμω τιμιο τελος του χρονου
για το 11
critics που διαβαζω κραζουνεSpoiler
μαρεσε
να πω την αληθεια τοSpoiler
Sneak preview του season finale. Δε μπορω να περιμενω!!!!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δεν έχω μισήσει χαρακτήρα στο Dexter όσο τη Lumen. ΨΟΦΟ γιατί είναι άσχημη, ατάλαντη και ο χαρακτήρας της κάνει τη μια ΜΑΛΑΚΙΑ πίσω απο την άλλη.
Ρόμποκοπ ΘΕΟΥΛΑΣ, δάκρια καυτά για ερμηνειάρα του γέροντα Weller από το πουθενά. Λατρεύεις να τον μισείς.
Ιδέα για το φινάλε:
Spoiler
Γενικα μου τη σπαει απεριοριστα η STiles και η αντροφωνη της, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα εχει καταπληκτικη ηθοποιια, και ο ρολος της ειναι η μονη ερωτικη λυση που θα μπορουσαν να ειχαν βρει για τον Dexter, ο οποιος εμενα με πειθει 100% πως δενει τελεια με τη Λουμεν, δεν ξερω γιατι το πηρες τοσο στραβα. Το μονο παρατραγουδο στην πεμπτη σεζον ειναι ο παραγκωνισμος του Μπατιστα που τον λατρευω, και το οτι οποτε τον δειχνουν ειναι σε βαρετο στορι με την αηδιαφορη Λαγκουερτα.
δεν θα δω 11 , αλλά θα περιμένω να δω τα 2 τελευταία μαζί ...
Ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ η σεζόν και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ατού της σειράς είναι το Κάστινγκ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ευχαριστώ, τη βλέπω κι εγώ τη σειρά!
Έχουν περάσει υποτίθεται αρκετοί μήνες αν δεν κάνω λάθος, το είπε στην αρχή της σεζόν. Αυτό που λέω όμως είναι ότι προφανώς δεν μπορείς να κρίνεις την ψυχολογία κάποιου σαν τον ντέξτερ όπως όλων. Κάποιος που σκοτώνει τόσο εύκολα (="για πλάκα"), ναι, μπορεί να ξαναερωτευτεί σύντομα, δηλαδή δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να πεις "μα αυτά δε γίνονται!" σε αυτή τη σειρά. 'Ασε που με τη Ρίτα δεν ήταν ακριβώς ερωτευμένος ιμο, ήταν "τέλεια" αλλά δεν της είχε αποκαλυφθεί, οπότε ήταν αναγκαστικά κάπως επιφανειακό το όλο πράμα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ντραγκον δεν ξερω αν περασαν αρκετοι μηνες κατα τη διαρκεια της σεζον, αλλα στο πρωτο επεισοδιο εχει την κηδεια, οποτε λιγο δυσκολο να το λεει στην αρχη της σεζον.
Η οποια ειναι 1-2 μερες μετα το θανατο της Ριτας. Κατα τα αλλα, οπως ειπα, μαζι σου ειμαι και θεωρω απιστευτη τη χημεια που εχουν βγαλει ο Ντεξτερ με τη Λουμεν, κυριως λογω στην ηθοποιια του Μαικολ Χολ, ο οποιος φαινεται εκστασιασμενος που επιτελους βρηκε soulmate μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες με την Αγγλιδα με τα βυζια και τον Κουβανο Πορτορικανο Μεξικανο στην τριτη σεζον. Η Ριτα ποτε δεν ηταν το ετερον του ημισυ, απλα ειχε βολευτει και το ειχαμε δει σε 100 περιπτωσεις.
Καλά, μπορεί να μην ήταν στην αρχή, πάντως κάπου λέει κάτι σαν "it's been a few months" εκτός αν θυμάμαι λάθος. Αλλά και 2 βδομάδες να είναι, ό,τι είπα παραπάνω περί ψυχολογίας ντέξτερ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;