Quote:
Originally Posted by
Λεκές
Εντιτάρω το μπιτσλαπ
Κακως, γιατι ηταν αισχρο ποστ και επρεπε να μεινει. Με εκραζες ουσιαστικα επειδη δεν αντιμετωπιζω το θεμα της συζητησης με τον ιδιο τροπο με σενα, ουσιαστικα απαξιωνοντας οτιδηποτε γραφω επειδη δεν εχω τρια διδακτορικα στην κοινωνιολογια και καμποσες εργατοωρες μελετης φιλοσοφιας και ηθικης του 17ου αιωνα στο βιογραφικο μου. Το διαβασα αλλα ημουν για υπνο, οποτε σκεφτηκα πως θα σου απαντουσα κατι σημερα, αλλα τι να απαντησω σε κατι τετοιο? Υπαρχουν πολλες οπτικες σε αυτον τον κοσμο για το οτιδηποτε, και καθε μερα μαθαινουμε και αντιμετωπιζουμε καινουριες οσο μιλαμε με αλλο κοσμο, το βρισκω πολυ περιοριστικο να εχεις μονο μια οπτικη για το καθε θεμα. Αλλα ενταξει, δεν πειραζει, το σφηνοτουβλακι προσπαθει να μου μαθει πως οριζεται η ελληνικη λεξη διαστροφη, γραφοντας μου μια παραγραφο για την αγγλικη λεξη perversion, και λεγοντας μου ποσο αρνητικη χροια εχει. Σε λιγο θα μου πει πως την λεξη διαστροφη την καθιερωσε ο Εμανουελ Cunt. Σε γενικες γραμμες, ο Πιτσαδορος τα ειπε εξαιρετικα. Αλλα τα ειχα γραψει απο το πρωτο μου ποστ, "ΕΡ εισαι", ολα επιτρεπονται, δεν υπαρχει φυσιολογικο και μη φυσιολογικο, και αλλα τετοια.