Originally Posted by
carheart
Αυτό ήθελα να το θίξω και γω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Γενικά, πέρα από τις φοβερές απορίες μου σχετικά με το γιατί να έχει κανείς το οποιοδήποτε κατοικίδιο (μόλις έχασα για πάντα την ευκαιρία να γίνω διακεκριμένος επιστήμονας ή υπέρβαθος φιλόσοφος που αγαπάει μόνο την επιστήμη του και τις γάτες), μου κακοφάνηκε απίστευτα το "σε τι κόσμο ζούμε????" όταν η φορά που ξεστομίστηκε/επηρέασε για 14 ώρες/ράγισε το ξύλινο γραφείο ήταν για την LAPD δολοφονία ενός σκύλου. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους ανώμαλους του facebook που ποστάρουν ΜΟΝΟ κακοποίηση ζώων, γλυκά στα TGI και παραλίες στην αντικύθνο, αλλά και γενικά στους όσους ξέρω γω θα δάκρυζαν που ένα σκυλάκι διψάει στην Σταδίου, αλλά αν έβλεπαν έναν άστεγο στην ίδιο οδό, σαν να μην υπάρχει. Ή να υπάρχει για να γεμίσει τα tumblrs των επίδοξων μετα-αστικών φωτογράφων της πάντα δραστήριας Μητρόπολης Αθήνας. Έχω βρίσει κοπέλα στο δρόμο που έβγαζε φωτογραφίες άστεγους.
Γενικά, για να σας προλάβω, προφανώς και καταδικάζω φόλες, κακοποίηση ζώων, συνθήκες στα pet shops, αυτό είναι θεμελιώδες, αλλά πραγματικά απορώ που μερικοί ανθρώποι πρώτα θα ευχηθούν ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ παρά ξέρω γω σε όσους κλείνουν μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στις Αμυγδαλέζες ή όσους παρατείνουν την κράτηση του Κώστα Σακκά. Στη χώρα μας έχουμε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Οι άνθρωποι που τα διοικούν μπορεί να καλομεταχειρίζονται το πεκινουά τους.
Συζητήστε