Page 57 of 63 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 941

Thread: Astynomiki Via

όχι, δεν αναφέρονται αποκλειστικά στον φίξξξερ, γενικές απορίες εκφράζω με αφορμή τον φίξξξερ

Θα σου πω το εξής, όταν πάω να σχηματίσω γνώμη για έναν άνθρωπο μετράει πάρα (μα πάρα) πολύ αυτό που θα επιλέξει να πρωτοαναφέρει σε ένα φλέγον και κρίσιμο ζήτημα. Ή αυτό που θα τον πρωτοενοχλήσει.

Απόσπασμα από την ποιητική συλλογή Αν Κάποιος
    Αν κάποιος καθίσει πρώτα να σκεφτεί τι ήθελε νεαρό παιδί στα Εξάρχεια από το να ευκηθεί απευθείας αργό θάνατο στον Κορκονέα, αν κάποιος πει "ναι δεν μαρέσει που η Χρυσή Αυγή ασκεί τόση βία, αλλά..", αν κάποιος πει "εγώ είμαι κατά της βίας, αν βλέπανε μόνο πόσο μοιάζουν ακροδεξιοί και αριστεροί", αν κάποιος επικροτήσει το σαπάκιασμα που θα ρίξουν οι μπάτσοι ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο (πχ ένας μπλίτζερ για ένα kolozoo οδηγό φορτηγού που παραβίασε στοπ), αν κάποιος πει "κρίμα μωρέ, occupyert, αλλά χρειάζονται οι απολύσεις γιατί:", αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς στην Ταχρίρ πριν μελετήσει το τι συμβαίνει στον μέσο αιγύπτιο τα τελευταία χρόνια, αν κάποιον δεν τον νοιάζει ο Σάκκας επειδή είναι τρομοκράτης και καλά να πάθει, και αν κάποιος αναρωτιέται σε τι κόσμο ζούμε όταν ένας.μπάτσος.σκοτώσει.ένα.σκύλο και όχι όταν ένας 20χρονος μετανάστης αυτοκτονήσει μέσα σε αστυνομικό τμήμα για να μην τον απελάσουν πχ, εγώ θα έχω μεγάλες_αναπάντητες_απορίες.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Έχω την αίσθηση πως αυτό που κάνει την κακοποίηση των ζώων να χτυπάει καμιά φορά περισσότερο απ'ότι αυτή ενός ανθρώπου, είναι το γεγονός ότι το ζώο σίγουρα δεν έφταιξε πουθενά, δεν ζει με τους δικούς μας νόμους και ηθικούς κανόνες, και σίγουρα δεν το οδήγησαν δικές του κακές επιλογές στην όποια εξαθλίωση, πράγμα που ίσως κανείς υποθέσει για έναν άνθρωπο. Είναι παραπάνω εξοργιστικό, όπως η κακοποίηση ενός παιδιού ή ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες. Είναι μια μειονότητα, που σε γενικές γραμμές δε μπορεί να αμυνθεί. Δε μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορεί να καλέσει τον δικηγόρο της.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    μπλα μπλα μπλα πχ ένας μπλίτζερ μπλαμπλαμπλα
    Δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ σε ηαρίτες για το πότε τρολλάρω και πότε όχι, αλλά θα πω μόνο, με απόλυτη σοβαρότητα, ότι είσαι τουλάχιστον ηλίθιος αν πιστεύεις ότι επικροτώ τον - με οποιονδήποτε τρόπο και αφορμή - ξυλοδαρμό κοσμάκη από μπάτσους. Απλά καμιά φορά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο τεράστια ζώα στις τάξεις των τελευταίων και ψάχνω ένα μικρό ελαφρυντικό ή κάτι.
    Life begins at 45°.

Senior Member wom's Avatar

Ό,τι έγραψε η Drum ...συν το γεγονός ότι επειδή αυτά που έγραψε τα αντιλαμβάνεται ο κοινός νους, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελαφρυντικό για τον θύτη σε τέτοια περιστατικά. Όσο καλοπροαίρετος και να είσαι.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς στην Ταχρίρ πριν μελετήσει το τι συμβαίνει στον μέσο αιγύπτιο τα τελευταία χρόνια
    Carheart, για πρόσθεσε ένα bonus 7'' στην συλλογή σου σχετικά με το παραπάνω
    ΥΓ πτυχίο πήρες ρε?
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Η δυστυχία ενός ανθρώπου είναι πολύ εντονότερη από αυτή του ζώου και σε αυτό συμβάλλει η λογική και αφηρημένη σκέψη και η αντίληψη παρελθόντος/μέλλοντος που μας διέπει. Τα νευρικά συστήματα των σπονδυλωτών πάντως είναι παρόμοια, άρα ο πόνος ενός σκύλου που πεθαίνει από πυροβολισμό, θα έλεγα πως είναι ανάλογος με αυτόν του ανθρώπου. Παρολαυτά η αξία της ζωής ενός σκύλου, δεν είναι ανάλογη με αυτήν ενός ανθρώπου, για το λόγο που ανέφερα στην πρώτη πρόταση (και για κάποιους ακόμη που δεν είναι του παρόντος).

Πάντως δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να καταδείξουμε κάτι το υποκριτικό σε όσους βρίσκουν φρικτό και παράλογο το θάνατο ενός σκυλάκου -που είναι- όταν μετά πάνε και τρώνε ένα λαχταριστό τσιζ μπέργκερ.

παιδιά, επειδή χάνεται λίγο η μπάλα

Το μόνο που ήθελα να θίξω είναι πως μου δημιουργείται η απορία του πως γίνεται να φτάσεις στο συμπέρασμα "μα σε τι κόσμο ζούμε???" με αφορμή την αναίτια και αποτρόπαια δολοφονία ενός σκύλου από έναν άνθρωπο, ενώ δεν έχεις φτάσει ~σε τέτοια ένταση~ στο ίδιο συμπέρασμα όταν δολοφονούνται αναίτια και πιο αποτρόπαια άνθρωποι από ανθρώπους. Για να εξηγήσω το γιατί με κάνει να απορώ τόσο κάτι τέτοιο, το πως δηλαδή φτάνεις σε ένα ~συζητήσιμα ισχύον~ συμπέρασμα μέσω ενός λάθος ~για μένα~ δρόμου, έδωσα μερικά παραδείγματα.

Συμφωνώ με σημεία του ποστ του Λεκέ, αν και δεν θέλω να επεκταθώ στην εκμετάλλευση του ζωικού βασιλείου από τον άνθρωπο, γιατί θα χαωθεί η κουβέντα και σκοπός δεν ήταν αυτός.

Αν όμως φάω πολλές μούτζες, να το ξέρετε, θα έχω τρολλάρει τους ηαρίτες τόση ώρα!!~

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ σε ηαρίτες για το πότε τρολλάρω και πότε όχι,
    Ποτέ δε τρολλάρεις. Είσαι πράγματι ο τύπος που όταν πέθανε ο Αγγελόπουλος έκανες ποστ αλληλεγγύης στον (μπάτσο) άκυρο με το παπί που τον παρέσυρε.

Αυτό που -νομίζω- ότι λέει ο καρχαρτ είναι ότι υπάρχουν κάτι τύποι σαν την Έλια Ζερβού. Ή και πιο ήπιοι ακόμα. Μπορούν να είναι κυνικοί απέναντι στους άστεγους, στον τύπο που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα, εναν νεκρό μετανάστη, μια δαρμένη γυναίκα, τους ξυλοδαρμένους στην Κοζάνη, κάποια φρικαλεότητα χρυσαυγιτών, κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, έναν αναρχικό που πεθαίνει απο απεργία πείνας. Αλλά η κακοποίηση ζώων; Έ, όχι, αυτό είναι άνω ποταμών!
    Last edited by ikonoklast; 06-07-2013 at 21:16.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Θα το συνέχιζα αλλά είσαι ο ικόνοκλαστ και είναι το ηάρ. "Ποστ αλληλεγγύης" λολ.
    Life begins at 45°.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Και εσύ και ο φιξερ είστε εδώ 10 χρόνια, γνωρίζεστε με τους πάντες απο πολύ πιο πριν και είστε όσο πιο "ηάρ" μπορεί να γίνει ένα "ηάρ".

Spammity Spam rat_poison's Avatar

H φιλοζωϊα είναι από τις πιο ακίνδυνες και άχρηστες ευαισθησίες της μπουρζουαζίας. Σώστε τα πάντα, τους κορμοράνους και τα αδέσποτα, αλλά για την κλιματική αλλαγή, την καταστροφή των οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας (γενικότερα, όχι αποσπασματικά) ΜΟΚΟ. Φάση Λίντσει από αρέστε ντιβέπλομεντ, αν με εννοείτε τι εννοώ.

Αυτή η φιλοζωία είναι τόσο χρήσιμη όσο τα πλαστικά βραχιολάκια και τα μπλουζάκια με το βυζί κατά του καρκίνου. Η καλύτερη κολυμπήθρα της καλοζωισμένης αστής κυράτσας που ναι μεν πλήττει, αλλά βαριέται και συνέχεια τα ψώνια και το εκάλη κλαμπ.

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

The Patient H.'s Avatar

Η ηλιθιότητά σας βαράει κόκκινο όχι αστεία. Δηλαδή απαγορεύεται ο άλλος να έχει ενστικτώδη αντίδραση και να στεναχωριέται επειδή είδε ένα θέαμα τραγικό αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα γύρω μας?

Πάτε για κάνα μπάνιο λέω εγώ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

ρε Η. αγόρι μου, άμα ένα ποστ σου μπορεί να το απαντήσει ο captain obvious, μην το κάνεις

έχει ξεφύγει η συζήτηση από αυτό κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα
    τώρα το πάμε ένα βήμα παρά πέρα ησύχασε δε θίξαμε εσένα
    εκτός αν θεωρείς ότι συμπεριλαμβάνεσαι στο ποστ, οπότε ξαναδιάβασέ το, αυτή το φορά απευθυνόμενο προσωπικά σε σένα.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    H φιλοζωϊα είναι από τις πιο ακίνδυνες και άχρηστες ευαισθησίες της μπουρζουαζίας.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Καλα ωρες ωρες ειστε εντελως χαζοι, δε μπορω να το πω περισσοτερο κομψα δυστυχως, γιατι δεν υπαρχει πιο καταλληλη λεξη. Καθε φορα που θα πρεπει να στεναχωριεται ο καθενας μας για οτιδηποτε δηλαδη στραβο σε αυτον τον κοσμο, θα πρεπει να αναφερουμε ολα τα αποτροπαια που εχουν κανει οι ανθρωποι σε αυτον τον πλανητη? Δηλαδη ρε συ καρχαρτ, οταν ανοιγες πριν λιγα χρονια το τοπικ "fuck my life" επειδη σου εκλεψαν ενα γαμημενο τσαντακι, επρεπε να κατσει ο κοσμος να σου πει "χευ Μανος, ρε φιλε dont worry, εδω η ανθρωποτητα εχει ριξει ατομικες βομβες και εχει σκοτωσει εκατομμυρια ανθρωπους στο ονομα καποιου ανυπαρκτου θεου"? Ή μηπως ηταν δηλαδη η φραση "σε τι κοσμο ζουμε?" που σε εξοργισε και σου φανηκε περιεργη και σε εβαλε σε ολο αυτο το μπαραζ σκεψεων για το σκεπτικο καποιου? Τουλαχιστον το παραδεχεσαι και μονος σου, λες οτι κρινεις εναν ανθρωπο απο την πρωτη του αντιδραση και το πρωτο του σχολιο που θα κανει οταν παρακολουθησει ενα βιντεο σαν το παραπανω. Γινε πιο πεζος, μπορεις.

Διαβαστε το ποστ της Ντραμσικ, τα λεει πολυ ομορφα. Δεν στεναχωριεμαι τοσο με τον θανατο του σκυλου, οσο με τον τροπο και το λογο. Αν ηταν να στεναχωριεμαι και να εξοργιζομαι για τον θανατο καθε ζωντανου εκει εξω, δε θα την παλευα εξω απο ψυχιατρειο, οπως και καθενας μας. Γενικα ΗΑΡ εισαι ρε πουστη μου, αντιδραση για την αντιδραση, μπορεις να παρεις το πιο απλο straightforward ποστ που βρισκεις μπροστα σου, και επειδη εχεις ορεξη, εχει ζεστη, εισαι μαλακας/ο ικονοκλαστ, μπορεις να κανεις μια φοβερη και τρομερη αναλυση και να βγαλεις οτι συμπερασματα θελεις. Ειστε συγκινητικοι καθε φορα. Πειτε μου και για τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις του να χτυπησω το χερι μου στο γραφειο μου χωρις να αναφωνησω ταυτοχρονα "ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΩΤΑ".

ρε ioannis, μη γίνεσαι Η.

η απορία του κάρχαρτ δεν είναι ειλικρινής απορία; αν δεν εντάσσεσαι σ' αυτήν την κατηγορία ανθρώπων, γιατί να θιχτείς;

Tags for this Thread