Απο οσα βλεπω εγω παντως γυρω μου, ισως ειναι καλυτερα να μαζευεις ενα σωρο μαστερς, παρα διδακτορικο. Οικονομικα μιλωντας.
Γελασα.
Printable View
με τον παπαγάλο του υπερσυντέλικου τι έγινε ρε μαλάκες?
Αυτό. Τα διδακτορικά είναι για ακαδημαϊκή καριέρα και για ερευνητικές θέσεις κυρίως. Οπουδήποτε αλλού αν αρχίσεις δουλειά με ένα ή δύο μάστερ θα έχεις προχωρήσει σημαντικά περισσότερο από εκεί που θα ξεκινούσες μετά το διδακτορικό, και από εκείνο το σημείο θα προχωρήσεις παράλληλα...
Ξέρει κανείς αν ένας δημόσιος υπάλληλος μπορεί να κολλήσει ένσημα ταυτόχρονα και σε μια δουλειά ιδιωτική; Όχι άλλα 25 το μήνα, άλλα αν βρεθεί κάτι ένα ΣΚ να μπορούν να του κολλήσουν ένσημα.
αυτό που πρέπει να δεις είναι αν ένας δημόσιος υπάλληλος έχει δικαίωμα για δεύτερη απασχόληση.
ήξερα πάντως ότι μέχρι πρόσφατα δεν επιτρέπεται η δεύτερη απασχόληση, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι με ειδική άδεια μπορεί.
Στα ένσημα τώρα, ξέρω ότι δεν μπορείς να κολλάς ένσημα από 2 διαφορετικές δουλειές , τουλάχιστον δεν μπορείς να έχεις πάνω από 25 τον μήνα ή κάτι σχετικό.
Είναι όμως υποχρεωμένος να πληρώνει τις εισφορές ολόκληρες. Που σημαίνει πληρώνεις μεν, στον αέρα πάνε τα λεφτά δε.
(Γι' αυτό και οι 9/10 δεύτερες εργασίες είναι μαύρες)
εντάξει αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνω ακαδημαική καρίερα. να πίνω το τσάι μου στις 5 και μετα να διαβαζω και να διορθώνω γραπτά! τώρα τι επαγγελματική αποκατάσταση έχετε στο μυαλό σας δεν ξέρω αλλα όντας κοινωνικός επιστήμονας το μπούλο γενικώς. δεν ειναι απολυτο αυτό για το διδακτορικό πάντως μιάς και φροντίζουν να αξιοποιούν τα αποτελεσματα εδω πάνω τουλαχιστον, αλλά είπαμε κοινωνικές επιστήμες και ξένος....τουλάχιστον στην Κίνα θα πατήσω Ασία και 2 χρόνια εκεί όλο και κάτι θα μάθω..και μετά θα γυρίσω να ξεκινήσουμε την Αλλαγή στον Δυτικό κόσμο!
1. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να ασκεί ιδι−
ωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται
με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει
την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του.
Αυτό λέει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας. Τώρα εγώ που θα κάνω ένα μεροκάματο όποτε βρεθεί δε νομίζω να θέλει και άδεια. Σε μεγάλο ξενοδοχείο μάλλον βρήκα κάτι που αυτοί κολλάνε σε όλους.
ναι...οντως ψιλομονοδρομος. Αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος που κοιτάζω. Δηλαδή οκ. Δεν θα περιμένω με σταυρωμενα χερια. Αλλά Το μεταπτυχιακό στο Δρόμο του Μεταξιού μου δίνει κάποιες προοπτικές και γι αυτό πέρα από επαγγελματικές προοπτικές.
Πηαίνεις στο Θιβέτ και είσαι άρχοντας, δε σε κυνηγάει κανείς εκεί.
θα προτιμήσω κανά νησί της Καραιβικής...
εψές βράδυ ανέβαινα την πειραιώς με τη μηχανάρα μου. κάπου μετά την κουμουντούρου και πριν την κλινική του τρόμου, ακούω τύπισσα να ουρλιάζει ''βοήθεια''..γυρνάω το κεφάλι και βλέπω στο αυτοκίνητο που ήταν δίπλα μου μια κοπέλα μέσ'τα αίματα να ουρλιάζει ''βοήθεια, κάλεσε την αστυνομία''. ακολουθώ το αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσει και όταν σταματάει καλώ τους τσος να έρθουν. κατεβαίνω, ''γιατί βαράς την κοπέλα ρε άνθρωπα?'' εγώ, ''δεν τη βαράω ρε φίλε'' αυτός, ''θα με τρελάνεις, μέσα στα αίματα είναι'' πάλι εγώ, ''όχι δεν φταίει αυτός, δεν φταίει'' πετάγεται η ματωμένη...
Κάπου εκεί σκάνε και εντυπωσιακά αρκετοί μπάτσοι(4 δικάβαλα και 2 περιπολικά) και ξεκινάει η τύπισσα ''όχι δεν με βάρεσε αυτός, αυτός είναι φίλος μου, άλλοι με βάρεσαν'' και ''αν θες να βοηθήσεις φίλε, να πιάσεις αυτούς που με βάρεσαν στο στενάκι''. ''μα μανδάμ, έχει αίματα και στο παρμπριζ και στο αυτοκίνητο πάνω, μας δουλεύεις?''...και ''όχι μην τον πειράξετε, δεν φταίει'' η τύπισσα κλπ...ε βλέποντας τους μπάτσους να φεύγουν ένας ένας και λαμβάνοντας υπόψιν και το ότι ο τυπάς ήτο διαμετρήματος τύπου που δεν θα ήθελα να μείνω μόνος μαζί του, μάζεψα τα τρεμάμενα πόδια μου και το λεκιασμένο μου σώβρακο και πήρα πούλους. δεν έχω αποφασίσει αν την λυπάμαι τη μανταμ ή όχι..το πιο φρικιαστικό πάντως είναι το όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και μου λέει ''κάλεσες την αστυνομία ε? πάλι τίποτα δεν θα γίνει''..:-?
Αν στείλω αύριο γράμμα με ACS με προορισμό τις ΗΠΑ (sic), σε πόσες μέρες λέτε να φτάσει; Ας πει κάνα τσακάλι.