Σε ΠΜ με την επιφυλακτικότερη των ερωτήσεων για το κατά πόσο τα screenshots του χρήστη AnakinOrpheusCharalampos είναι δικά του, μου απαντάει:
Quote:
πρώτον, δεν κρατούσα ποτέ σκρηνσοτς, επειδή δεν είχα ίντερνετ τότε αποθήκευα τις σελίδες στο σχολείο και τις έπαιρνα σπίτι σε στικάκι για να τις διαβάσω με την ησυχία μου. από τότε βέβαια έχω αλλάξει και 2 φορές λάπτοπ. και όρεξη είχα μαλάκα μου να κάθομαι να κάνω 50 πριντσκρηνς, ή φέηκ άνακιν ορφέα ή φέηκ ονιμπότσο 2. το ξέρω ότι η ζωή μου είναι θλιβερή και ανύπαρκτη αλλά έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ (νομίζω, μπορεί και όχι τελικά)
δεύτερον, ξέρω σίγουρα 3 ηαρ χρήστες που τότε ήταν και στο φόρουμ, ο ένας έγραφε παράλληλα σαν κι εμένα. πραγματικά μου είναι 5΄δουλειά να στείλω ένα πμ και να τσεκαριστούν ΙΡ για να δω τι φάση, αλλά μάντεψε, δεν πρόκειται να το κάνω
...
μην στείλεις άλλο πμ, δεν πρόκειται να απαντήσω, ούτε καν να το πάρω, θα γεμίσω μόνος μου το ινμποξ για να φουλάρει και να μη μου στέλνετε τίποτα άλλο. μοναδική φιλική συμβουλή, και αυτό επειδή σε ξέρω χρόνια, η μόνη λύση που βλέπω εγώ είναι να κάνεις άλλο ακκάουντ, να ποστάρεις σαν άνθρωπος και να μην προκαλείς τους πάντες και τα πάντα. αλλιώς, κάτσε να πλακωθείτε κι άλλο με άλλα 5 φεηκς, γωνιες του ονιμπότσο και πριντσκρηνς και από άλλα θρεντς 7ετίας.
εγώ σε 10 μέρες φεύγω από εδώ, κλείνω το λάπτοπ και το ανοίγω πάλι σεπτέμβριο. καλά να περνάτε και να σφάζεστε καθημερινά, εγώ τέλος.
Guess what? Και το fake account δικό του(ς), τα screenshots χορηγία από έναν από τους 3 που έγραφαν και στο παλιό φόρουμ και το laptop δεν έκλεισε (λωλ, πόσο βλάκας), αλλά ειρωνίες στο τσατ με τον Krux.
Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα...
Σε ένα πράγμα όμως είχες δίκιο.
Quote:
το ξέρω ότι η ζωή μου είναι θλιβερή και ανύπαρκτη αλλά έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ (νομίζω, μπορεί και όχι τελικά)