Μα τι κάφρος! Πόσταρε κρέατα σε χορτοφαγικό θρεντ!
Printable View
Μα τι κάφρος! Πόσταρε κρέατα σε χορτοφαγικό θρεντ!
εσύ δικαιολογείσαι γιατί έχεις τη λεσβία μες στο σπίτι και δε μπορεις να παίρνεις καν ματι
Μα τι κάφρος! Έκανε σεξιστικό αστείο με την αδερφή μου!
[NSFV]
Και λοιπά των ίδιων.
Next week, we eat a vegan.
More bacon!
βασικά, το χριστουγεννιάτικο.
Ερμ, πλασίμπο;
Επίσης τι 2.5 το κιλό χοιρινο. Ναι οκ εκει βρωμάει η υπόθεση αλλά δεν είναι το κανονικό για να κρίνεις όλο το κρέας ε. Είναι σαν να λες πως ο γύρος είναι τελείως μούφα κρέας γιατί πήρες από τον Πρασσά την πίτα γεμάτη με 500γρ γύρο για μόλις 2.30ε.
Λείπω 2 μέρες από το ER και χάνω τέτοια μεγαλεία.
@ Εsteban: Είσαι πουλητάρι και εξαφανιζόλ, πότε πάμε Γεωργούλα να στενάξουν τα μαχαίροπήρουνα ρε κωλόπαιδο;
χρωστάω ένα σχόλιο
σου είπα εγώ ότι προτιμάω τα βιολογικά για να ζήσω μέχρι τα 150; κανείς δεν υποστηρίζει ότι έχουν πλεονέκτημα, το μόνο που θέλω από το μπροκολο μου είναι να μην έχει μειονέκτημα
?Quote:
Υπάρχουν άλλου είδους πλεονεκτήματα, ίσως, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και εκεί υπάρχει το θέμα της μειωμένης παραγωγής ανά μονάδα έκτασης (που δεν είναι πρόβλημα μόνο επειδή η αγορά βιολογικών προϊόντων παραμένει σχετικά μικρή).
ναι, claviceps purpurea, τζάμπα ναρκωτικά.Quote:
Υπάρχουν και προϊόντα, όπως το σιτάρι, όπου η βιολογική παραγωγή καταλήγει σε χειρότερα για τον άνθρωπο προϊόντα (μύκητες που αντιμετωπίζονται μόνο με μυκητιοκτόνα και δεν υπάρχει ασφαλές όριο έκθεσης για τον άνθρωπο).
σοβαρά τώρα, οι σπόροι της ερυσίβης είναι μεγαλύτεροι από αυτούς των υγιών σιτηρών, και μπορούν να διαχωριστούν μηχανικά. Πλας γίνονται έλεγχοι και υπάρχουν τρόποι να αποφευχθει η ανάπτυξή τους στο χωράφι. Και επίσης λιγότερο διαδεδομένα σιτηρά, όπως η ολυρα πχ, δεν προσβάλλονται τόσο πολύ από ερυσίβη.
εν πασει περιπτώσει σου επαναλαμβάνω, δεν πληρώνω περισσότερο για health benefits, το νορμαλ θέλω, ντομάτες σαν από το μπαχτσε της γιαγιας μου. Έχω δουλέψει σε εργαστήριο ελέγχου φυτοφαρμάκων σε τρόφιμα και είναι κάπως τρομακτικό, ειδικά σε συγκεκριμένα είδη φρούτων και λαχανικών (σταφύλια και πάπρικα πχ)Quote:
Εν πάση περιπτώσει, στην τελική πληρώνεις περισσότερο για κάτι που δεν σου προσφέρει τίποτε παραπάνω.
είμαι σίγουρη, αλλά το στηρίζεις σε τι; σε εξιτάρει το "γενετικώς τροποποιημένα" λόγω τεχνολογικού επιτεύγματος; είναι νέο, είναι καλό; οι μονοκουλτούρες; η μετάλλαξη των παρασίτων που υποτίθεται δεν επιτίθονται πλέον στις καλλιέργειες; η πατέντα στους σπόρους; τα γενετικώς τροποποιημένα μπορεί να μην επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία, αλλά έχουν τόσα άλλα ελαττώματα που απορριπτονται ως λύσηQuote:
Υ.Γ. Επίσης στηρίζουμε γενετικώς τροποποιημένα προϊόντα.
και εντιτ, με τις τεχνικές που εφαρμόζει η μοσαντο, είναι τελείως παράλογο για να μην πω χαζό, να στηρίζεις το ελεύθερο λογισμικό, αλλά να είσαι υπέρ μεθόδων μοσαντο. .-
Το όλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχει μειονέκτημα στο μπρόκολο σου από τις συμβατικές καλλιέργιες ώστε να δικαιολογείται η αγορά βιολογικών προϊόντων. Το μόνο αποτέλεσμα με τα βιολογικά είναι να πληρώνεις περισσότερο για κάτι που, στην καλύτερη, σου προσφέρει ακριβώς τα ίδια. Το ότι είναι "νορμάλ" προϊόντα, όπως λες, δε μου λέει απολύτως τίποτε εφόσον δεν συνδυάζεται με κάποιο, οποιοδήποτε, πλεονέκτημα. Εξαιρώ το θέμα της γεύσης, εφόσον αυτό είναι καθαρά υποκειμενική προτίμηση.
πως νιώθεις που είσαι το άλλο άκρο του καντιρου; έτσι επιχειρηματολογεί κι αυτός για τα εμβόλια
αν δε βλέπεις κανένα μειονέκτημα σε κρέας που έχει τραφεί με ζωικό αλεύρι και είναι τίγκα στα αντιβιωτικά και σε λαχανικά με υψηλά επίπεδα φαρμάκων, δεν εχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση
πραγματικά, τα φυτοφάρμακα δεν έχουν καμία επίπτωση στο περιβάλλον.
κι αυτό από την τελευταία σελίδα του θρεντ ομοιοπαθητικής. I rest my case, εγώ θα σου πω τι θα τρως;Quote:
ουδεμία σχέση, το να πιστεύεις ότι τα εμβόλια εξαφάνισαν αρρώστιες είναι θέμα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Παρέχουν περιορισμένη προστασία σε περιόδους επιδημιών και σε ορισμένους τύπους ανθρωπων, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Και είναι θρησκευτική πίστη γιατί τα ιστορικά επιδημιολογικά δεδομένα το απορρίπτουν!!!