Emena oi goneis exoun filous zeugari gey pantremenous 18 xronia!!! Oi idioi lene tous poustides ti xeirwteri fara kai edeinan se koino mas filo odigies pws na tous apofeugei sti Mukono otan imastan 16 xronwn!! Emena auto mou leei polla!!!
Printable View
Emena oi goneis exoun filous zeugari gey pantremenous 18 xronia!!! Oi idioi lene tous poustides ti xeirwteri fara kai edeinan se koino mas filo odigies pws na tous apofeugei sti Mukono otan imastan 16 xronwn!! Emena auto mou leei polla!!!
pwpw! ti les re paidaki mou!!!
ας βαζουν και θερμοσιφωνες στον γκωλο τους...οσουφουπουδες να μην ειναι
Ο "όρος" ομοφοβικός είναι ηλίθιος. Λες και όποιος βρίσκει αηδία/ηθικά καταστροφική/αφύσικη την ομοφυλοφιλία είναι σε φάση "ΑΑΑΑ, ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ!~@~@"
Ο "όρος" pride είναι ηλίθιος. Λες και είναι επίτευγμα να είσαι γκέη, στρέητ κουτουλού. Ναι, ΟΚ, καταλαβαίνω πως χρησιμοποιείται και γιατί, αλλά, έχει πλέον επιτευχθεί ως ένα σημείο ο στόχος της αποδοχής, γκετ όβερ ιτ ολρέντη. Εγώ δε βγαίνω έξω να λέω ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ 'ΜΑΙ ΣΤΡΕΗΤ.
Ντισκάς.
Κατά τ' άλλα ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ είναι μια χαρά παιδιά. Μερικά ομοφοβικά (sic) ανακλαστικά μου έχουν απομείνει από το μεγάλωμά μου στην ελληνική κοινωνία των νάηνετιζ, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι κι εγώ μια χαρά παιδί.
Ό,τι είπε ο αποπάνω
"Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards lesbian, gay, bisexual, and in some cases transgender and intersex people and behaviour. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear. Homophobia is observable in critical and hostile behavior such as discrimination[1][2] and violence on the basis of a perceived non-heterosexual orientation."
Ωραία άνεση το γκετ όβερ ιτ ολρέντη, πες το και σε κανέναν που τον σάπισαν καθώς έφευγε απ'το γκέη μπαρ με το αγόρι του (το 2011 στην Αθήνα, όχι το 1969 στο Stonewall), θέλω πολύ να δω πώς θα νιώσει. Έλα ρε φιλαράκο δε τρέχει, αφού βγαίνετε και σε εκπομπές τώρα, τι άλλο θέλετε;;;Quote:
Ο "όρος" pride είναι ηλίθιος. Λες και είναι επίτευγμα να είσαι γκέη, στρέητ κουτουλού. Ναι, ΟΚ, καταλαβαίνω πως χρησιμοποιείται και γιατί, αλλά, έχει πλέον επιτευχθεί ως ένα σημείο ο στόχος της αποδοχής, γκετ όβερ ιτ ολρέντη.
Πάντως εμένα με το Λόκι στο πλάι μου δεν μου την έχει μπει ΚΑΝΕΙΣ.
Χμ ναι, η γουικιπήντα λέει ότι οι ορισμοί ποικίλλουν, κι αυτό αλλάζει πολύ το γεγονός ότι ο ΟΡΟΣ υποδηλώνει φόβο και μόνο. Εγώ για τον όρο μίλησα.
Για το pride το ίδιο. Θεωρείς ότι αυτός που σάπισαν καθώς έφευγε από το γκέη μπαρ έχει κάποιο όφελος από έναν ηλίθιο όρο; Νομίζεις επίσης ότι νιώθω διαφορετικά απέναντι σε μια τέτοια επίθεση από ό,τι εσύ; Νομίζεις ότι δεν πιστεύω στην απόλυτη ισότητα όλων άσχετα με σεξουαλική τοποθέτηση;
εγώ πάλι έχω κάτι με τις "κραγμένες"...
δεν με χαλάει που είναι γκέυ, αλλά το ότι είναι σαγαμησετα.
δλδ σε φάση που θες δε θες γελάς.
γνωρίζω κ άτομα με τέτοιες προτιμήσεις που δεν κάνουν κρα.
απ'την άλλη θα μου πεις ελεύθεροι είναι ότι γουστάρουν κάνουν...
τώρα για το ότι είναι "κακιά" φάρα αυτό ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις.
καποιοι λενε οτι το σημειο τζι στον αντρα βρισκεται στον πρωκτο του.αν ηταν αληθεια αυτη η πληροφορια θα σας εκανε να σκεφτειτε το ενδεχομενο να γινεται γκευ?
^^ ψιτ. κόψε τις μαλακίες. στον κώλο είναι ναι, αλλά της γυναίκας. :grin:
istoriko ntokoumento pleon
http://www.youtube.com/watch?v=GrOVY...eature=related
edit:
istoriko ntokoumento dio
http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484&feature=related
Αυτό το τόπικ με μπέρδεψε. Εγώ που δεν τους μπορώ καθόλου, όχι για καφέ να βγω μαζί τους, ούτε να τους βλέπω, εκτός από ομοφοβικός που δεν καταλαβαίνω τι θα πει, τι είμαι? Πούστης? Φασίστας? Και τα δύο? Ποια η άποψη του ανοιχτόμυαλου φόρουμ μας?
το ερωτημα ειναι τι θα ελεγε ο ντε μαγιο για το θεμα αυτο?
αν ρωτας σοβαρα, να σου απαντησω
AG: I hope you guys are ready for some tough questions?
Joey: Hey, we don't have nothing to hide. We'll answer everything. I remember doing this interview in England one time, and in those days we were wearing loin clothes and carrying swords, and this miserable bitch goes (Joey switches to snotty British accent) "Well then Joey, Manowar, are you gay?" (everyone laughing) and I go no, we're not gay, but we love gay men. So she says, "so you say you're not gay but you love gay men, what does that mean?" I said, well that means the more guys they f***, the more girls that leaves for us. We've got no problem with anybody living their life. We believe everybody should have fun. We're not prejudiced about anybody doing anything. I'll tell ya, her face crinkled up and she was unhappy for the rest of the night. She wasn't a fan of the band to begin with.
Α δηλαδη καποιος γινεται πουστης, δε γεννιεται?
nai.
ayto pou les esy einai o ellhnas.
Α δηλαδη στην πορεια ρε παιδι μου της ζωης σου, μεταλλασονται τα γονιδια σου και το DNA σου και εκει που καυλωνες με γυναικες, ξαφνικα καυλωνεις με αντρες ξερω γω και επισης εχεις υψηλα επιπεδα ορμονων που χαρακτηριζουν συνηθως θυληκα ατομα του ειδους, εκει που δεν ειχες τετοιες ορμονες.
Βγαζει πολυ νοημα ναι :thumbsup:
Μετα φανταζομαι μπορεις να ξαναγινεις straight σε καποια φαση?
Βi υπαρχει? (Ρωτω το φορουμ μας)
Καρλότα μου θυμίζει αυτό....
Λοιπόν, προ 10ετίας ο ένας συγκάτοικος στην Αγγλία ήταν Άγγλος gay, bisexual δήλωνε τότε αλλά δεν τον είχαμε δει ποτέ με γυναίκα και εδώ και χρόνια έχει μόνιμη σχέση με άντρα. Ένα Σαββατοκύριακο θα λείπαμε όλοι από το σπίτι εκτός από αυτόν και όλοι ήταν να επιστρέψουμε Δευτέρα. Τελικά το πρόγραμμα μου άλλαξε και επέστρεψα Κυριακή νωρίς το βράδυ. Μπαίνω στο σπίτι και πετυχαίνω έναν φίλο του στο σαλόνι με το μποξέρακι και γεμάτο γρατζουνιές στην πλάτη, ταυτόχρονα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και εμφανίζεται ο συγκάτοικος γυμνός με την ρόμπα του. Είπα ένα ΟΚ και χώθηκα στο δωμάτιο μου. Σημείωση πως ο φίλος του ήταν σε σχέση με κοπέλα κανονικά, και πανέμορφη όχι αστεία.
Ο ίδιος συγκάτοικος επίσης είχε γυρίσει ένα βράδυ σπίτι, μου ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο και μου λέει: I want sex!, του λέω και γω εδώ μέσα δε θα το βρείς οπότε άδειασε μου τη γωνιά. Φεύγωντας άρπαξε ένα μαύρο μπαλόνι που είχα κρεμάσει μια μέρα νωρίτερα και το γλείψε, μέσα σε λίγες ώρες το μπαλόνι είχε χάσει όλο του τον αέρα....
Εν κατακλείδι, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, και δε θα είχα πρόβλημα να πήγαινα για καφέ μαζί τους, αλλά ναι θα είχα αν αρχίζαν το χαμούρεμα μπροστά μου όπως θα είχα πρόβλημα, και πολύ σωστά ειπωθηκε, αν χαμουρευόταν και straight φιλικό ζευγάρι μπροστά μου.
Η ερώτηση «πώς γίνεται κάποιος πούστης;» μπορεί να απαντηθεί με «γίνεται με το που γεννιέται». Οk, τώρα;
Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όλοι συμφωνούν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλικότητα γενικά είναι κάτι ιδιαίτερα πολυσύνθετο που περιλαμβάνει και γονιδιακή προδιάθεση και κοινωνικά ερεθίσματα μαζί. Δεν χρειάζεται να μεταλλαχθεί το γονιδίωμα σου για να αποκτήσεις στην πορεία της ζωής σου προτιμήσεις που δεν είχες προηγούμενα.
IT APPEARS AS IF THESE "GAYS" POSSESS PARANORMAL SKILLS, SIMILAR TO THOSE OF A WIZARD.
edit: me prolave o ikonoklast
original message:
"ayth h protash einai aristourghmatikh. mhn ekshghseis pote pws kai ti, tha xathei olh h mageia"
edit 2: emena to agaphmeno mou stoixeio einai oti to mpaloni htan mavro kai dh pws ayto tonizetai
Μάλλον πρέπει να ήταν το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, αλλά όπως και να χει ο συνδυασμός του περιστατικού προκαλεί γέλιο και απορία! Έπρεπε να βλέπατε την φάτσα μου όταν ξύπνησα και το είδα!
Κοιταξε, γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικη του δουλεια και δε χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν αν δε θελει. Και οπως πολυ σωστα ειπε ο JnB, οσο περισσοτερο γκει, τοσο περισσοτερες γυναικες για μας τους στρειτ.
Απο κει και περα, φυσικα και ενα μεγαλο ποσοστο του τι σε καυλωνει και τι σε κανει να ποθεις κατι ειναι και στο μυαλο, απωθημενα, φετιχ, ιδανικα, φαντασιωσεις, ολα παιζουν. Και αν καποιος, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ορμονικα και βιολογικα χαρακτηριζεται πληρως ως αρσενικο ατομο του ειδους του, γουσταρει να γλειφει καυλια και να τον παιρνει στον κωλο οπως πολυ γραφικα εγραψαν διαφοροι πριν απο μενα, δικαιωμα του.
Αλλα οχι να μου λεει οτι ετσι ειναι η φυση του, γιατι ε πως να το κανουμε, δεν ειναι. Απλα ετσι εξελιχθηκε και διαμορφωθηκε λογω των οποιονδηποτε αλφα ή βητα κοινωνικων επιρροων και ερεθισματων. Με το οποιο ειμαι 100%, μαλιστα ενας απο τους καλους μου φιλους εδω περα ειναι γκει και ειναι γαμω τα παιδια (μεταφορικα) και φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του.
Ον τοπικ, δεν αντεχω τις κραγμενες και ξεφωνημενες που θα κανουν το οτιδηποτε για να δειξουν οτι ειναι γκει και ειναι περηφανοι γι αυτο. Μου τη σπανε οσο μου τη σπανε οποιοιδηποτε δηθεν μαλακες που επδεικνυουν το ποσο πλουσιοι ειναι, το ποσο αντρακλες ειναι, το ποσο κουλ και ψαγμενοι ειναι κ.ο.κ.
Αυτό, πέρα από 49 λέξεις όλες βγαλμένες μέσα από Το Βιβλίο των Μεγάλων Κλισέ είναι και κάπως αβάσιμο. Αν εγώ ήμουν γυναίκα και όλοι οι τζόβενοι, έξυπνοι και ταλαντούχοι άντρες γύρω μου γινόντουσαν ξαφνικά πούστηδες οπότε απέμενε να επιλέξω ανάμεσα στον ΦΙΞΞΞΞΕΡ, τον Η., τον ΜΙΧΑΛΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και τον ΤΖΟΪ ΝΤΕΜΑΙΟ μάλλον θα άρχιζα απευθείας κι εγώ τα πλακομούνια.
Καταρχήν όχι, και συμφώνησες μόνος και πριν στο ότι παίζει ρόλο και ο γονιδιακός παραγόντας, κατα δεύτερον και γιατί αυτό που λες να μην «είναι η φύση του»;Quote:
Αλλα οχι να μου λεει οτι ετσι ειναι η φυση του, γιατι ε πως να το κανουμε, δεν ειναι. Απλα ετσι εξελιχθηκε και διαμορφωθηκε λογω των οποιονδηποτε αλφα ή βητα κοινωνικων επιρροων και ερεθισματων.
Πρηζεις αρχιδια οποτε κανε διαλογο μονος σου, οπως γουσταρεις και περισσοτερο αλλωστε
Διάβασες καθόλου τι είπε;
Γενικά, ό,τι είπε ο ικόνοκλαστ. :thumbsup:
Και να προσθέσω κάτι: εμπεριέχεται ένας ενδόμυχος σεξισμός στο να λες ότι δε γουστάρεις "τις κραγμένες", αλλά γυναίκες που κάνουν το ίδιο να σου φαίνονται κομπλέ. Εγώ θεωρώ ψιλογελοίους τους ντραγκ κουινς, αλλά αντίστοιχα γελοίες τις γυναίκες με την ίδια αισθητική. Δεν είναι θέμα φύλου.
Στον αντρίκειο αντίποδα του burial φαντάζομαι βρίσκονται οι SLIPKNOT και το NWOSDM.
Άσχετο, αλλά Η. έχεις ομορφύνει τώρα που δεν ξυρίζεις το μαλλί, το ξέρεις ε;