αποπατος
Printable View
αποπατος
σκληροπυρηνικό μαλακοπίτουρο
edit: Να πάει να γαμηθεί το μουνί.
Ρε μουνί ικόνοκλαστ θα φτιάξω προγκμέταλ μπάντα του ενός καλτ ντέμο - δύο κομματιών να βγάλει φωτογραφία με μασέτες και παλαιστινιακές για να σε βάλω στη θέση σου να πούμε.
Καταρχάς το απύθμενο ζώο που πήγε άνοιξε fake με το nick μου στο rocking είναι απλά για λύπηση και ομαδική συμπαράσταση. Αν έρχεστε εδώ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μου το παίζετε σοβαροί και απο πίσω κάνετε τέτοιες μικρότητες, να σας χαίρετε η μανούλα σας καμάρια μου.
Που 'σε σπυριάρη ! Εγώ την εποχή αυτή δυστυχώς για σένα την έχω ζήσει γιατί ήταν η ηλικία μου αυτή και αυτή η εμπορική μουσική την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Να συνεχίσω να συζητάω μαζί σου, που η πιο ισχυρή ένταση που την έχεις ζήσει είναι τα ηχειάκια απο το pc σου και οι γνώσεις σου για το σύμπαν, το wiki ?
Ikonoβλαξ ξες, δηλαδή, πως να στο πω. Πολλά λες για ανύπαρκτος βρε αδερφέ. κάνε αυτό που σου πρότεινα και όλα θα είναι καλύτερα.
Αν μου βρείτε έναν που είναι κοντά στα 30 ή 30 ή έστω μέχρι 35 και έζησε την εποχή εκείνη (πηγαίνοντας σε clubs, parties, κάνοντας djιλίκι κλπ) και απαντούσε όταν τον ρωτούσαν τι μουσική ακούς "eurodance", πολύ άνετα του κερνάω μια χλέπα στο μάτι. Εκτος και αν εκεί κάτω αντιμετωπίζετε τις μουσικές όπως τα καλαμάκια.
α, ωραίος!
μην μας φύγεις, όσο κι αν δεν ακούω (σχεδόν) ποτέ τις μουσικές για τις οποίες γράφεις.
Στ'αρχίδα μας μωρέ μαλάκα πως το λέγατε οι βλάχοι ελληνάρες πριν απο 20 χρόνια. Τechno μια φορα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
inb4 blues θρεντ με scorpions και kansas
Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω γιατί πρέπει να εξηγήσω σε έναν τριαντάρη μεταλά που με βρίζει σε ένα μεταλ φόρουμ στο ιντερνετ το τι θα ήταν πιο σωστό να ονομάζουμε techno και πώς να συζητάμε γι' αυτό. Θα το κάνω παρ' όλα αυτά πολύ ευγενικά: άνοιξες ένα τόπικ προφανώς για να μοιραστείς κάποιες από τις αναμνήσεις απο τη νιότη σου που την βίωσες στις αρχές 90s. Mainstream μουσική απο κλαμπς, μπαράκια, σχολικά πάρτυ, εκδρομές, ξένοιαστες εποχές με φίλους και φίλες και αγκαλιά με το χριστό. Αυτό είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφο, όλα τα καλά παιδιά σε κάθε γενιά έχουν μια τέτοια ανάμνηση απο την αντίστοιχη ηλικία τους και είναι όμορφο να την μοιραζόμαστε με τους άλλους και να χαιρόμαστε όλοι μαζί και ξέρεις κάτι πολύς κόσμος εδώ μεγάλος ή μικρός ξέρει ποιός έιναι ο chimo bayo και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει ακούσει κάποια απο τα κομμάτια που πόσταρες και όλα αυτά βρίσκονται σε ένα ευχάριστο συλλογικό συνειδητό που μας χωράει όλους χωρίς κατάρες και αψιμαχίες γιατί εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο.
Με τον ίδιο τρόπο όμως που ένα κοριτσάκι που στην εφηβεία του άκουγε το nothing else matters, το holiday, το poison, το crazy train, τον κορκολή και τους νιρβάνα -όπως λέει κάποιος άλλος φίλος χρήστης- και όλα αυτά τα θυμάται ευχάριστα στα 30 της λέγοντας ότι τότε άκουγε κι αυτή τα "μεταλοροκάκια" της χωρίς στην πραγματικότητα να έχει καθαρή εικόνα για το τι ήταν όλα αυτά και απο πού προέρχονταν, έτσι κι εσύ καλώς ή κακώς δεν έχεις επαφή με το τι μπορεί να χωράει ένας όρος όπως η techno. O συνεπής thrasher ή ο διαβασμένος ακροατής της σκηνής του seattle δεν θα πρέπει να κοροιδέψει αυτό το κοριτσάκι -γιατί θα ήταν απρέπεια-. Όμως αν θελήσει να μιλήσει για τις αγαπημένες του μουσικές σίγουρα δεν θα θέλει να μιλήσει με τον ίδιο τρόπο, και δεν είναι επειδή είναι ξερόλας, είναι μάλλον δικαίωμα του. Κάποιοι από το φόρο, και τον κόσμο ολάκερο λοιπόν γενικά ακούν λίγη ηλεκτρονική μουσική πιο πολύ απο μεταλ, ενίοτε γράφουν κάποια και ενίοτε παίζουν και κάποια σε ενίοτε μεγάλες εντάσεις (σικ) και γουσταρίζουν κι αυτοί όταν πρόκειται να μιλήσουν για techno να πούνε καμιά μαλακία για το detroit στα 80s, για το σικάγο, για την acid house, να το καταλήξουν στον ρικάρντο βιλαλούμπεν σε πιο mainstream ή σε πιο πειραματικά πράγματα αλλά σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να πούνε για το mortal kombat και για τους 2 unlimited, γιατί αυτά δεν είναι techno. Από τα παραπάνω προκύπτει και κάτι ακόμα: το πώς αντιλαμβάνεσαι και πώς κουβεντιάζεις για μια μουσική δεν έχει να κάνει με την ηλικία σου και τις εμπειρίες σου, αλλά με το πόσο και πώς την ακούς, πόσο έχεις εμβαθύνει σ' αυτή. Θα ήταν άλλωστε αστείο να μην μιλάει για μέταλ κάποιος που δεν υπήρχε όταν βγήκε το black sabbath, όπως είναι αστεία και τα επιχειρήματά σου για τους κάτω των 25 αυτού του κόσμου.
Είναι λοιπόν πιο βολικό πέρα απο τους εξυπνακισμούς και απο το πόσο καραγκιόζη και άσχετο σε θεωρώ εγώ και πόσο σπυριάρη (sic) με θεωρείς εσύ να χωρέσουν οι αναμνήσεις σου και η mainstream dance των 90s σε ένα thread που ήδη υπάρχει και είναι το eurodance -ή όποιο άλλο θες- και σε ένα thread για την techno -που σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο- να γίνει μια λίγο διαφορετική κουβέντα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Αυτό νομίζω εγώ σωστό και το περιέγραψα και με πολλές λέξεις για να το καταλάβεις και να είμαι εντάξει με μένα. Eυχαριστώ για το χρόνο σου, καραγκιόζη.
μαλάκα, ειλικρινά απορώ, εσείς οι ΚΡΟΥΞ και οι ΕΙΤΣ του κόσμου δε έχετε συνείδηση του πόσο σκουπίδια είστε όταν λέτε κλαπαρχιδιές του τύπου "σπυριάρη" στον ικονοκλαστ και στον καθένα; δηλαδή τόσο σας πάει γαμιώντας ρε φίλε που καταφεύγετε σε προσβολές για την εξωτερική του εμφάνιση σα γυμνασιόπαιδα; και, εν προκειμένω, όλα αυτά από ένα τριαντάχρονο παρακαλώ που το παίζει εμπειρία και σοβαρότητα. πραγματικά, τράβα σε κάνα ρόκιν τζιαρ ρε μπάρμπα να πούμε.
το ΣΠΥΡΙΑΡΗΣ ειναι δικο μου,αλλα δεν τραβαω ζορι με ικο
Το ΣΠΥΡΙΑΡΗΣ βγάζει κάτι τελείως καλτ και σκατόψυχο geek-πίσω-απο-το-πισι και κολλάει και με το μικρό μου οπότε δε με χάλασε ποτε ιδιαίτερα, μαρέσει αυτή η περσόνα.
Να μην μιλάει ο γιαλούμπας παραπάνω πάντως :!:
πατομπούκαλος παρακαλώ.
Εγώ δεν ξέρω τι σχέση έχω αλλά οκ.
Ubu όσο σκουπίδι και να είμαι ρε φίλε τουλάχιστον δεν έχω βρίσει νεκρό πρώην χρήστη του φόρουμ.
Γενικά καλύτερο είναι όσους εδώ μέσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ.
δεν είναι δα και πυρηνική φυσική :)
έτσι λοιπόν, ER και αλληλοϋποδείξεις :thumbsup:
Δεν είμαι αγόραρος, είμαι καράφλας ΤΕΙτζης, ο krux κοκκινομαγουλάκιας ο άλλος έτσι, ο άλλος αλλιώς ΚΙ ΕΣΥ ΣΠΥΡΙΑΡΗΣ. Για να μην ξεχνάμε ποιος ξεκινά τους χαρακτηρισμούς εδώ μέσα.
Edit: η ελίτ είναι πιο γρήγορη από μένα.
Η., εσύ αναφέρθηκες ως ο κατεξοχήν τύπος που θα πετάξει σχολιάκι για την εμφάνιση κάποιου όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να του απαντήσει (πάντα).
κατά τα άλλα, εγώ θεωρώ ότι με παίρνει.
Πρόλαβα και σου απάντησα στο προηγούμενο post μου γι' αυτό περί σχολίων. Είναι θέμα συμπάθειας το πως βλέπει ο καθένας το θέμα και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε.
Για το αν σε παίρνει υπάρχει αρχαίο θρεντ που καταλήγει στο ban σου ψηλέ.
αγρόν ηγόραζον τζαμπέ
έχεις βάλει ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ για άβαταρ.
ΕΛΑ! μεταχειρισμένο avant-garde θα 'λεγα
απιστευτα πραματα εδω μεσα ε?
κρουξ ο σημερινος σπυριαρης (εσυ δεν ειχες ποτε σου μορταδελα στην μαπα ε? στην ειχαν ραψει την πετσα,γιατι ειναι αμαρτια και πεθαινει ενα παιδι καθε φορα)που ειναι γκαυλωμενος με την ηλεκτρονικη μουσικη ειναι δεδομενο οτι μπορει να ξερει περισσοτερο απο σενα τι ειναι και τι οχι techno στα 90s,
ειναι λογικο να ψαξει καποια στιγμη τις ριζες αυτου που αγαπαει και να ανακαλυψει το real thing
το οτι το δικο σου αντιστοιχο ''ψαξιμο'' για το προγκμεταλ πχ σε οδηγησε στον Chris De Burgh και τους Asia δεν σημαινει οτι κανουν ολοι τα ιδια σφαλματα
καποιοι ανακαλυπτουν πραματα οπως αυτα που προανεφερε ο ικονοκλαστ και ναι,αυτοι εχουν δικιο,αυτοι με το γεματο παχυρευστο πυον προσωπο μπορουν να μιλησουν για αυτην την μουσικη κι οχι εσυ
το γεγονος οτι για δυο καλοκαιρια μπορει να επαιζες στο club ''Τασουλα'' και ξεπουλουσε το bar σπετς και Amanda στους φιλους σου δεν σε κανει ειδημονα
οκ εμαθες στους φιλους σου τον DJ Bobo,μπορεις να λες οτι εχεις σπουδασει τον DJ Bobo αλλα μεχρι εκει...
τωρα για τις χλεπες...
εγω ειμαι στις ηλικιες που αναφερεις
και εκανα κι εγω το ντιτζεηλικι μου καπου στα 92-93 και μετα
δεν τα ελεγα eurodance αλλα ουτε και techno
μαλακιες τα ελεγα που με αναγκαζε ο αφεντικος να τα παιξω για να μην αδειασει το παρκινγκ απο τα τουμπανιασμενα τρακτερια και χασουμε κανα φραγκο
ελα τωρα να με ριξεις ρεχα...bebelac με ποδια
και για να ακουσουμε και κανα ασμα...
παρε ενα club hit
http://www.youtube.com/watch?v=KevUFO2moZI&feature=related
και ενα ''Τασουλα'' hit
http://www.youtube.com/watch?v=FenKVtzRr0I&feature=related
tzampa malwnete giati legontai "mpitakia"
άλλη φάση τα πριόνια ρε νεολαίοι
katse re Gunner :P den eimaste kai 15 :P apla egw den to katexw to eidos kai ta vazw ola sta prionia :P
Χαλάσατε το θρεντ για μαλακίες παλιομουνιά. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όλα αυτά τότε "τέκνο" ή "ξένα" τα λέγαμε και είναι λάθος μας και το αναγνωρίζουμε αλλά τι να κάνουμε τώρα, όσοι κάθεστε και το ψειρίζετε είστε προγκρεσιβάδες.
Κρουξ στα 90ς ήσουν ΚΑΡΕΚΛΆΣ;
ΓΚΕΡΆΠΑΣ σου λέει το παιδί ρε μαλάκα.
Τράβα στον άγιο σπυρίδωνα ρε ντελαπαρισμένε.
κρουξ,αφού έγινε η αρχή και στο υπέδειξαν ξεκάθαρα,στο έδωσαν στο πιάτο ρε παιδί μου,γιατί δεν μετακομίζεις στο ροκινγκ πριν γελοιοποιηθείς κι άλλο με την ασχετοσύνη και την βλακεία σου?
επίσης νόμιζα οτι σε μένα πήγαινε το σπυριάρης,αφού είμαι λίγο,ο ικονοκλαστ είναι απλά ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ.
αφού ξεκαθαρίσουμε οτι είσαι ομορφόπαιδο και μας έχεις όλους,εξαφανίσου απο δω μέσα.
Άσε μας ρε σχετικέ εσύ. Δεύτερε μπιζάριε, νομίζεις οτι έγινες παλαίουρας και την λες από δώ κι εκεί.
φτιάξε μια πρόταση-κράξιμο έτοιμη και κάντην cp για να μην κουράζεσαι.
Φανταστείτε τι άποψη έχετε για τους μεταλλοπατέρες και μετά όπου μέταλ βάλτε τέκνο.
Τεκνοπατέρες. Εγώ θα ντρεπόμουν πάντως.