Η., εσύ αναφέρθηκες ως ο κατεξοχήν τύπος που θα πετάξει σχολιάκι για την εμφάνιση κάποιου όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να του απαντήσει (πάντα).
κατά τα άλλα, εγώ θεωρώ ότι με παίρνει.
Η., εσύ αναφέρθηκες ως ο κατεξοχήν τύπος που θα πετάξει σχολιάκι για την εμφάνιση κάποιου όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να του απαντήσει (πάντα).
κατά τα άλλα, εγώ θεωρώ ότι με παίρνει.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
αγρόν ηγόραζον τζαμπέ
έχεις βάλει ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ για άβαταρ.
ΕΛΑ! μεταχειρισμένο avant-garde θα 'λεγα
απιστευτα πραματα εδω μεσα ε?
κρουξ ο σημερινος σπυριαρης (εσυ δεν ειχες ποτε σου μορταδελα στην μαπα ε? στην ειχαν ραψει την πετσα,γιατι ειναι αμαρτια και πεθαινει ενα παιδι καθε φορα)που ειναι γκαυλωμενος με την ηλεκτρονικη μουσικη ειναι δεδομενο οτι μπορει να ξερει περισσοτερο απο σενα τι ειναι και τι οχι techno στα 90s,
ειναι λογικο να ψαξει καποια στιγμη τις ριζες αυτου που αγαπαει και να ανακαλυψει το real thing
το οτι το δικο σου αντιστοιχο ''ψαξιμο'' για το προγκμεταλ πχ σε οδηγησε στον Chris De Burgh και τους Asia δεν σημαινει οτι κανουν ολοι τα ιδια σφαλματα
καποιοι ανακαλυπτουν πραματα οπως αυτα που προανεφερε ο ικονοκλαστ και ναι,αυτοι εχουν δικιο,αυτοι με το γεματο παχυρευστο πυον προσωπο μπορουν να μιλησουν για αυτην την μουσικη κι οχι εσυ
το γεγονος οτι για δυο καλοκαιρια μπορει να επαιζες στο club ''Τασουλα'' και ξεπουλουσε το bar σπετς και Amanda στους φιλους σου δεν σε κανει ειδημονα
οκ εμαθες στους φιλους σου τον DJ Bobo,μπορεις να λες οτι εχεις σπουδασει τον DJ Bobo αλλα μεχρι εκει...
τωρα για τις χλεπες...
εγω ειμαι στις ηλικιες που αναφερεις
και εκανα κι εγω το ντιτζεηλικι μου καπου στα 92-93 και μετα
δεν τα ελεγα eurodance αλλα ουτε και techno
μαλακιες τα ελεγα που με αναγκαζε ο αφεντικος να τα παιξω για να μην αδειασει το παρκινγκ απο τα τουμπανιασμενα τρακτερια και χασουμε κανα φραγκο
ελα τωρα να με ριξεις ρεχα...bebelac με ποδια
και για να ακουσουμε και κανα ασμα...
παρε ενα club hit
και ενα ''Τασουλα'' hit
άλλη φάση τα πριόνια ρε νεολαίοι
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
katse re Gunnerden eimaste kai 15
apla egw den to katexw to eidos kai ta vazw ola sta prionia
![]()
Χαλάσατε το θρεντ για μαλακίες παλιομουνιά. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όλα αυτά τότε "τέκνο" ή "ξένα" τα λέγαμε και είναι λάθος μας και το αναγνωρίζουμε αλλά τι να κάνουμε τώρα, όσοι κάθεστε και το ψειρίζετε είστε προγκρεσιβάδες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΓΚΕΡΆΠΑΣ σου λέει το παιδί ρε μαλάκα.