Καταρχάς το απύθμενο ζώο που πήγε άνοιξε fake με το nick μου στο rocking είναι απλά για λύπηση και ομαδική συμπαράσταση. Αν έρχεστε εδώ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μου το παίζετε σοβαροί και απο πίσω κάνετε τέτοιες μικρότητες, να σας χαίρετε η μανούλα σας καμάρια μου.
Που 'σε σπυριάρη ! Εγώ την εποχή αυτή δυστυχώς για σένα την έχω ζήσει γιατί ήταν η ηλικία μου αυτή και αυτή η εμπορική μουσική την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Να συνεχίσω να συζητάω μαζί σου, που η πιο ισχυρή ένταση που την έχεις ζήσει είναι τα ηχειάκια απο το pc σου και οι γνώσεις σου για το σύμπαν, το wiki ?
Ikonoβλαξ ξες, δηλαδή, πως να στο πω. Πολλά λες για ανύπαρκτος βρε αδερφέ. κάνε αυτό που σου πρότεινα και όλα θα είναι καλύτερα.
Αν μου βρείτε έναν που είναι κοντά στα 30 ή 30 ή έστω μέχρι 35 και έζησε την εποχή εκείνη (πηγαίνοντας σε clubs, parties, κάνοντας djιλίκι κλπ) και απαντούσε όταν τον ρωτούσαν τι μουσική ακούς "eurodance", πολύ άνετα του κερνάω μια χλέπα στο μάτι. Εκτος και αν εκεί κάτω αντιμετωπίζετε τις μουσικές όπως τα καλαμάκια.