Δεν ψάρωσα με το φυλλάδιο ρε, με την εμφάνιση του τυπά ψάρωσα. Παντελόνι με τις τσέπες/μαύρη ζακέτα με κουκούλα/μακρύ μαλλί ήταν ο τύπος. Έχω πετάξει και το φυλλάδιο γμτ.
Printable View
Δεν ψάρωσα με το φυλλάδιο ρε, με την εμφάνιση του τυπά ψάρωσα. Παντελόνι με τις τσέπες/μαύρη ζακέτα με κουκούλα/μακρύ μαλλί ήταν ο τύπος. Έχω πετάξει και το φυλλάδιο γμτ.
Ένα σχόλιο εκτός θέματος σχετικά με την κουβέντα που γίνεται, επειδή παρακολούθησα το ρεπορτάζ του Τσίμα (την Τρίτη πρόλαβα τα τελευταία 10 λεπτά μόνο).
Και τα λέει και μπροστά στην κάμερα αυτά. Να ζητήσω συγγνώμη από τους διαφωνούντες αλλά τ'αυγά της έπεσαν πολύ λίγα.Quote:
Στην πλατεία συνωστίζονται πρεζάκια και μοναχικοί ηλικιωμένοι, παλιοί χίπηδες που δεν έγιναν κουρείς, και κουρείς που έγιναν χίπηδες· αργόσχολοι, φραπεδόβιοι, φρικιά με κρίκους στη μύτη, τατουάζ και ράμφος αλαζονικό, με τσουλούφια μοβ, με Doc Martens μες στο καλοκαίρι· περίεργοι από άλλες συνοικίες που επισκέπτονται το γκέτο της βελόνας και του πειρατικού cd, αναζητώντας φτηνές συγκινήσεις.
H Σώτη όλα αυτά;
Κάτι σε γιαγιά σε σκετς Monty Pythons ξερωγώ.
κυνηγι στους μαυρομπλε λαγους
H έκπληξη σας δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφείλεται. Η θεσμική ακρα δεξιά (καρατζαφέρης) αντιγράφει εδώ και 5 χρόνια στην εσωτερική πολιτική τα συνθήματα της θεσμικής Αριστεράς. Λογικό είναι να προσπαθούν να ενσωματώσουν τις αιχμές εκείνες και τα ερείσματα που έχουν πλατιά απήχηση στον κόσμο. Τώρα που η Νέα Δημοκρατία μετατοπίζεται δεξιά, μετατοπίζεται αντίστοιχα και όλο το φάσμα που βρίσκεται στα δεξιά της. ΛΑΟΣ ξεκινάει καμπάνια για δημοψήφισμα ενάντια στην ιθαγένεια, με παρόμοια συνθηματολογία με ΧΑ κτλ, Καρατζαφέρης με μάχιμο ποσοστό που τον νομιμοποιεί στην κοινωνική συνείδηση υπερασπίζεται δημόσια προφυλακισμένους φασίστες, ο Χρυσοχοίδης δηλώνει ότι "γιώργο δεν είχα ιδέα".
Η ΧΑ, βγαίνει με "αντικαπιταλιστικό" περιεχόμενο τόσα χρόνια τώρα και σεις φρικάρατε που μια γκρούπα βλαμμένων, αντιγράφει το look που τόσο αγαπήσατε και το λεξιλόγιό σας/μας. Ε, δεν είναι καινούριο και σε τελική ανάλυση δεν είναι και τόσο τρομερό. Αν αυτοί οι τύποι είναι όντως "αυτόνομοι", θα τους διαλύσουν για να στείλουν τους περισσότερους απ' αυτούς στην ΧΑ, που την ελέγχουν καθ' ολοκλήρου.
αλληλεγγύη λοιπόν?
χαχα, όχι.
αλλά γενικά έχω κάποια ζητήματα που 8α ή8ελα να μοιραστώ μαζί σας στο πως αντιμετωπίζονται οι συλλήψεις γενικά. Που 8α το κάνω αργότερα, τώρα έχω να δω ένα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ.
Πάντως οι αναρχοφασίστες είναι αρκετά πιο επικίνδυνοι διότι εκφράζουν πολύ πιο εργατικά στρώματα απ' ό,τι οι υπάλληλοι της ΕΥΠ Μιχαλολιάκοι, ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουν και πολλές ελπίδες αλλά σε Γερμανία/Ρωσία είναι αρκετά μπροστά (Ιταλία είναι του παραδοσιακού χώρου ακόμα).
τα αυτόνομα εθνίκια λέω ε, μη γίνει καμια παρεξήγησις.
Κάτσε ρε σπυρέτο, θες να μας πείς οτι το πολιτικό βάθος της αρχειοθήκης (που δεν ειναι και το πιο ΒΑΘΥ, ναι) είναι το ίδιο με αυτο των ασπόνδυλων του στόχου; Η εικονοπλασία του αντιμπατσικού και της εξέγερσης μπορεί άνετα να καταλήξει σε μια βαθιά πολιτικοποίηση και στο συνδικαλισμό/οργάνωση. Η εικονοπλασία του ΕΘΝΟΥΣ που μπορεί να οδηγήσει. Στους παρακρατικούς μηχανισμούς και στα γραφεία της ασφάλειας; Πως θα προσεγγίσεις τον άσχετο, αν όχι προβάλλοντας μια εικόνα της εξέγερσης; Σιχάθηκα την άποψη φασιστες-αντιφα είναι βάζελος γαύρος φάση. Το οτι η "άγρια νεολαία" μπορεί να διαλέγει να γίνεται αυτόνομο-φασίστες δεν σημαίνει οτι το βάθος της πολιτικής συγκρότησης είναι παρόμοιο. Σκέψου τι εξέλιση έχει ένας τύπος που οργανώνεται στην αρχειοθήκη και ποιός ο ρόλος του στο ΚΙΝΗΜΑ και τι ρόλο βαράει ένας πιτσιρικάς που σπάει πορείες σύριζα με τα άλλα πιθηκάκια.
Κοίτα πως έχει. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σημείο που η απόλυτη επιτήρηση από την ΕΕ είναι δυο μέτρα μακριά. Αυτό σημαίνει στάση μισθών και άλλα πολύ σκληρά μέτρα. Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ αλλά και πιο πριν σε τέτοιες περιόδους ο κόσμος συσπειρώνεται πολύ εντονότερα γύρω από το φασισμό, το συντηρητισμό και τον φιλελευθερισμό παρά γύρω από τους αριστερούς, ειδικά σε μια χώρα που έχει ένα κάρο μετανάστες. Με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες μια χαρά τα λέει ο Σπύρος ο αφέντης ο Τσουτσουλομύτης.
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ;;
Όταν οι κοινωνίες έχουν την τάση να συσπειρώνονται γύρω από την (άκρα και μη) δεξιά είναι λογικό οι ακραίες νεολαίες της να μπορούν να πυροδοτήσουν με την εικονοπλασία αυτής της όψης της εξέγερσης και να εντάξουν τελικά στους κόλπους των τους νέους ντε, και πολύ πιο εύκολα από τις αντίστοιχες αριστερές.
Dythor, έλα ρε να πούμε, φτάνει.
Όχι, θέλω να πω ότι το κοινωνικό και αξιακό πρότυπο και η πολιτική συνειδητότητα είναι στα ίδια επίπεδα και για τους δύο!
Ποιός μωρέ; Η αρχιδοθήκη δηλαδή είναι το σχολείο που παράγει τους αναρχικούς συνδικαλιστάς και την "βαθιά πολιτικοποίηση"; Που το είδες αυτό; Με εξέλιξη και ρόλο στο ΚΙΝΗΜΑ, τι ρόλο δηλαδή; Με τα χαλικάκια και τις φωτίτσες τους παίζουν τα παιδιά. Η "άγρια νεολαία" εγκολπώνεται το ίδιο εύκολα απο την ακτιβίστικη ακροδεξιά και απο τον "χώρο" ακριβώς επειδή το μοτίβο είναι ίδιο και καλύπτει και τις ίδιες ανάγκες αν το θες. Συμβολάκια, διάφοροι εχθροί, ένα αφηρημένο αξιακό για αλληλεγγύη στους αλληλέγγυους, απο κει και πέρα το χάος, πελτές ντομάτας.Quote:
Η εικονοπλασία του αντιμπατσικού και της εξέγερσης μπορεί άνετα να καταλήξει σε μια βαθιά πολιτικοποίηση και στο συνδικαλισμό/οργάνωση. Η εικονοπλασία του ΕΘΝΟΥΣ που μπορεί να οδηγήσει. Στους παρακρατικούς μηχανισμούς και στα γραφεία της ασφάλειας; Πως θα προσεγγίσεις τον άσχετο, αν όχι προβάλλοντας μια εικόνα της εξέγερσης; Σιχάθηκα την άποψη φασιστες-αντιφα είναι βάζελος γαύρος φάση. Το οτι η "άγρια νεολαία" μπορεί να διαλέγει να γίνεται αυτόνομο-φασίστες δεν σημαίνει οτι το βάθος της πολιτικής συγκρότησης είναι παρόμοιο. Σκέψου τι εξέλιση έχει ένας τύπος που οργανώνεται στην αρχειοθήκη και ποιός ο ρόλος του στο ΚΙΝΗΜΑ και τι ρόλο βαράει ένας πιτσιρικάς που σπάει πορείες σύριζα με τα άλλα πιθηκάκια.
Ε, οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι όμως γιατί έχουν απο πίσω την κρατική μηχανή και το ακροδεξιό αντανακλαστικό στο φόντο της κρίσης, χαίρω πολύ, αυτό λέω τόση ώρα.
ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ
Όχι. Ακόμα και αναπαράγοντας τσιτάτα και εικονοπλασίες (πφ) της εποχής, ένας της αρχειοθήκης εν δυνάμει ερμηνεύει την πολιτική κατάσταση καλύτερα απο ένα φασίστα. Όχι αρκετά καλά, αλλά καλύτερα.
Κανείς δεν περιμένει απο ένα τύπο να χωθεί στη ΦΑΣΗ και να γίνει πρότυπο αγωνιστή ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια μοίρα άτομα που απο βλακεία η απο έλλειψη πολιτικής συγκρότησης σου χάλασαν μια πορεία ή σπάνε σαν ούγκαλοι με φασισταριά.Quote:
Ποιός μωρέ; Η αρχιδοθήκη δηλαδή είναι το σχολείο που παράγει τους αναρχικούς συνδικαλιστάς και την "βαθιά πολιτικοποίηση"; Που το είδες αυτό; Με εξέλιξη και ρόλο στο ΚΙΝΗΜΑ, τι ρόλο δηλαδή; Με τα χαλικάκια και τις φωτίτσες τους παίζουν τα παιδιά. Η "άγρια νεολαία" εγκολπώνεται το ίδιο εύκολα απο την ακτιβίστικη ακροδεξιά και απο τον "χώρο" ακριβώς επειδή το μοτίβο είναι ίδιο και καλύπτει και τις ίδιες ανάγκες αν το θες. Συμβολάκια, διάφοροι εχθροί, ένα αφηρημένο αξιακό για αλληλεγγύη στους αλληλέγγυους, απο κει και πέρα το χάος, πελτές ντομάτας.
Ε, οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι όμως γιατί έχουν απο πίσω την κρατική μηχανή και το ακροδεξιό αντανακλαστικό στο φόντο της κρίσης, χαίρω πολύ, αυτό λέω τόση ώρα.
Ανεξάρτητα απ' το αν είμαι ηλίθιος ή όχι πάντως, μπράβο Σπύρο, μιλάς σωστά.
σωστα μιλησε ο συντροφος σαντοουκινγκ
Ρε αυτό του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ Τσίμα είναι όντως πάρα πολύ όμορφο, δείτε το.
Συνασπισμένος είναι (inb4).
geia sas.
kathara apo periergeia, tha ithela o xristis ikonoklast na mas pei poio neolaiistiko kommati (paradosiakoi aristeroi - kommounistai, ekseidikeumenoi aristeroi, eksokoinovouleutikoi aristeroi, deksioi, fileleutheroi, neokapitalistes, aristeroi tis noikokyras kai tis proodou - kentrooi) parousiazei vathia politiki syneiditotita kai afomoiomeno, sygkrotimeno aksiako/koinoniko ypovathro/protypo sto megalytero pososto tou. i estw poio kommati kata ti gnomi tou diathetei ta parapano xaraktiristika se megalytero vathmo. tha ithela mia kanoniki apantisi kai oxi trollarisma, epeidi i aporia mou einai eilikrinis. euxaristo.
ps : kai gia na eimai sxetika ontopic, na anafero oti oi neofasistes opos tous gnorizoume toulaxiston edo stin omorfi xora mas, mporei na min exoun politiki syneiditotita (logiko alloste, kathws einai poly perissotero koinoniko fainomeno para politiko), alla to aksiako/koinoniko tous protypo einai poly safws orismeno kai ta dogmata tous (aksiomatikes arxes, opos thelete peite to) diolou omixlodi.
H νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
:moutza:
Ε, τι; Ψέμματα να πω;;;
:touched::touched:
Κοίτα, υπάρχει ένα βαρετό ταμπού στην ευρύτερη εκτός κκε αριστερά σχετικά με το κατά πόσο ο "χώρος" έχει ψήγματα σοβαρότητας μέσα στην γενικότερη μαλακία που τον δέρνει. Θα έπρεπε δηλαδή κανονικά εγώ να τελειώσω την κουβέντα με κάτι σαν "ναιναι νταξ ψιλομαλάκες μωρέ και τα παιδιά του χώρου αλλά όχι και ΦΑΣΙΣΤΕΣ απαπα!". Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν παίζουν παρόμοιες συγκρίσεις δίνονται τα απόλυτα ελαφρυντικά "έλλειψης πολιτικής συγκρότησης" και "βλακείας" στον "χώρο" ενώ τα "φασισταριά" είναι συνήθως μια ενιαία μάζα στυγνών δολοφόνων ουρανοκατέβατων κατοίκων κλινγκον. Αυτή η στάση είναι μαλακία για δύο λόγους: Απο τη μία τα κωλόφρικα νομιμοποιούνται να κάνουν ό,τι αρχιδιά τους καβλώσει χωρίς να τους ΓΑΜΑΜΕ που και που και από την άλλη εμποδίζεται μια εμπεριστατωμένη ανάλυση σχετικά με την καταγωγή, τον βίο και την πολιτεία της ακροδεξιάς - πράγμα που στρατηγικά σε βγάζει εκτός απο το να τους ΓΑΜΗΣΕΙΣ κι αυτούς.
Η πραγματικότητα είναι η εξής και όποτε θέλετε γυρνάμε και το αντίστοιχο das experiment: Με λίγο preaching μέσα σε ένα εξάμηνο ένα τυχαίο φασιστάκι από τους αυτόνομους κρετίνους γίνεται φρικιό ολκής μεσολογγίου ρέστα και το αντίστροφο. Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε.
antilamvanesai oti pairneis os deigma 50-100 kathysterimena mesologgitika 17xrona (pou ontos exoun midamino politiko/koinoniko/ideologiko/noitiko ypovathro) kai eksisoneis (os pros to ypovathro pou syzitas tosi ora) to synolo ton antieksousiaston me to synolo ton anyparkton politika fasiston. den ksero poio FRIKOULO sou fage ti gkomena i to gleifitzouri alla o tropos skepsis sou einai poly periergos vre aderfe. oso gia to poso politika orimoi einai oi apogonoi tou grapsa, to vlepoume (vlepete) oloi stous agones ton eaak sta panepistimia. auta apo mena.
edit : gia na min pareksigitho kiolas, oso grafiki ki an einai i eikona pou exei dimiourgithei sto myalo sou sxetika me ta FRIKOULA, mporo na sou po me vevaiotita oti kamia neokommounistiki omada den einai perissoteri "sovari" politika, xoris auto na simainei oti oi proanaferomenoi (a/a) einai sovaroi sto synolo tous.
Βασικά στ' αρχίδια μου όλα τα υπόλοιπα, αυτή η υπεροψία δεν έχω καταλάβει απο που εκπορεύεται ακριβώς. Αυτή των "ανύπαρκτων πολιτικά φασιστών".
Απάντησε μου αν θέλεις κι εσύ σε δύο ερωτήσεις:
Αν είναι όντως τόσο ανύπαρκτη πολιτικά η αντίληψη της ακροδεξιάς τότε γιατί ο Αγ. Παντελεήμονας; Πήγε δηλαδή ο υπάρκτός πολιτικά "χώρος" ή η υπαρκτή πολιτικά αριστερά και κατάφερε και κέρδισε συνειδήσεις; Μήπως δε το δοκίμασε; Το δοκίμασε. Μήπως δεν πήρε τα αρχίδια μου. Τα πήρε. Γιατί άραγε;
Αυτό με το das experiment που έλεγα πριν. Γιατί άραγε;
εδιτ: Αμφισβητώ ευθέως ότι έχεις εικόνα του πόσο "σοβαρή" πολιτικά είναι μια οποιαδήποτε "νεοκομμουνιστική ομάδα" και πολύ συγκεκριμένα η νκα. Μην το παίρνεις άσχημα, απλά συμβαίνει.
Γιατί είσαι καλός άνθρωπος και αγαπάς τον κοσμάκη και πιστεύεις σε αυτόν.
carheart, αν πηγαίνει σε μένα αυτό θα πω το εξής: Το ότι ΠΑΝΤΑ γυρνάς ΟΛΕΣ αυτές τις κουβέντες σε μια μανιχαϊστική διαπάλη καλού/κακού και σε ένα κεντρικό ζήτημα πίστης στην ανθρωπότητα είναι βαθιά θρησκευτική αντίληψη. Είσαι χριστιανός φίλε!
ace, ε δε τους γαμάω όσο θα 'πρεπε. δώσε θάρρος στον χωριάτη είναι η φάση μάλλον.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν ανέχομαι από ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ να με λένε χριστιανό.
Δικό σου πρόβλημα. Αν υπάρχει μια ρομαντική ιδέα για το χώρο δεν είναι μόνο επειδή τα πιτσιρίκια μπορούν να γυρίσουν απο μεσολογγίτες σε μαύρο κρίνο σε μια βδομάδα.
έχουμε σοβαρότερες δουλειές να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με την μεσολλογίου πάντως.
.....ποιές;
Να απαντήσεις και συ στις ερωτήσεις μου τότε, να συγκρίνουμε και να κάνουμε χαβαλε.
Επίσης αυτο το ποστ που κουοτάρεις δεν υπάρχει, μην μου βάζεις λόγια στο στόμα.
αδιαφορώ για τι σημαίνει στον κάρχαρτ και στον κά8ε κάρχαρτ το τι σημαίνει να είσαι μέλλος σε κομμουνιστική οργάνωση, δηλαδή να είσαι κομμουνισταράς με κάτι αρχίδια ΝΑ. Οι σοβαρότερες δουλειές μας είναι, με σειρά προτεραιότητας:
1) να επαναθεμελιώσουμε τον κομμουνισμό.
2) με την νεολαία της εξέγερσης να απαντήσουμε εργατικά, επαναστατικά στην κρίση.
3) να αναπτύξουμε ενα επαναστατικό αντικαπιταλιστικό ρεύμα στην κοινωνία.
οι υπόλοιποι ας μαλώσουν με τις βιτρίνες.