Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 276

Thread: φασιστοσυλλήψεις

δήθεν asimoulis's Avatar

αλληλεγγύη λοιπόν?
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

read between the lines Shadowking's Avatar

χαχα, όχι.
    αλλά γενικά έχω κάποια ζητήματα που 8α ή8ελα να μοιραστώ μαζί σας στο πως αντιμετωπίζονται οι συλλήψεις γενικά. Που 8α το κάνω αργότερα, τώρα έχω να δω ένα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Πάντως οι αναρχοφασίστες είναι αρκετά πιο επικίνδυνοι διότι εκφράζουν πολύ πιο εργατικά στρώματα απ' ό,τι οι υπάλληλοι της ΕΥΠ Μιχαλολιάκοι, ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουν και πολλές ελπίδες αλλά σε Γερμανία/Ρωσία είναι αρκετά μπροστά (Ιταλία είναι του παραδοσιακού χώρου ακόμα).

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Πάντως οι αναρχοφασίστες είναι αρκετά πιο επικίνδυνοι διότι εκφράζουν πολύ πιο εργατικά στρώματα απ' ό,τι οι υπάλληλοι της ΕΥΠ Μιχαλολιάκοι, ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουν και πολλές ελπίδες αλλά σε Γερμανία/Ρωσία είναι αρκετά μπροστά (Ιταλία είναι του παραδοσιακού χώρου ακόμα).
    αυτό
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

τα αυτόνομα εθνίκια λέω ε, μη γίνει καμια παρεξήγησις.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    τα αυτόνομα εθνίκια λέω ε, μη γίνει καμια παρεξήγησις.
    γες , για το ίδιο λέμε
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

farfetch'd Ace's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Μπα, εγώ έχω την αίσθηση ότι αυτό το ακτιβίστικο στυλάκι και το όλο παρουσιαστικό καθώς και η "αυτόνομη" φρασεολογία είναι πιο εύκολο να προσελκύσει πιτσιρίκια απο ότι πχ η χρυσή αυγή. Μπορεί να ακούγεται αστείο κάποιος να κάνει επίθεση με μάσκες v for vendetta αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι. Στο τέλος, ας μη γελιόμαστε, το κοινωνικό και αξιακό πρότυπο και η πολιτική συνειδητότητα ενός εθνικιστή του στόχου και των αυτόνομων δεν είναι λιγότερο βαθύ απο έναν αναρχικό της διαδρομής και της αρχειοθήκης. Αν οι δεύτεροι (όχι οι συγκεκριμένοι, γενικά ο "χώρος") ειδικότερα απο τον δεκέμβρη και έπειτα κατάφεραν να αποκτήσουν ένα ευρύτερο έρεισμα στην "άγρια νεολαία" με την εικονοπλασία της εξέγερσης και το αντιμπατσικό τότε μπορούν κάλλιστα να το κάνουν και οι πρώτοι με την εικονοπλασία του έθνους και τον όλο αντιμεταναστευτικό τσαμπουκά.
    Κάτσε ρε σπυρέτο, θες να μας πείς οτι το πολιτικό βάθος της αρχειοθήκης (που δεν ειναι και το πιο ΒΑΘΥ, ναι) είναι το ίδιο με αυτο των ασπόνδυλων του στόχου; Η εικονοπλασία του αντιμπατσικού και της εξέγερσης μπορεί άνετα να καταλήξει σε μια βαθιά πολιτικοποίηση και στο συνδικαλισμό/οργάνωση. Η εικονοπλασία του ΕΘΝΟΥΣ που μπορεί να οδηγήσει. Στους παρακρατικούς μηχανισμούς και στα γραφεία της ασφάλειας; Πως θα προσεγγίσεις τον άσχετο, αν όχι προβάλλοντας μια εικόνα της εξέγερσης; Σιχάθηκα την άποψη φασιστες-αντιφα είναι βάζελος γαύρος φάση. Το οτι η "άγρια νεολαία" μπορεί να διαλέγει να γίνεται αυτόνομο-φασίστες δεν σημαίνει οτι το βάθος της πολιτικής συγκρότησης είναι παρόμοιο. Σκέψου τι εξέλιση έχει ένας τύπος που οργανώνεται στην αρχειοθήκη και ποιός ο ρόλος του στο ΚΙΝΗΜΑ και τι ρόλο βαράει ένας πιτσιρικάς που σπάει πορείες σύριζα με τα άλλα πιθηκάκια.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Κοίτα πως έχει. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σημείο που η απόλυτη επιτήρηση από την ΕΕ είναι δυο μέτρα μακριά. Αυτό σημαίνει στάση μισθών και άλλα πολύ σκληρά μέτρα. Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ αλλά και πιο πριν σε τέτοιες περιόδους ο κόσμος συσπειρώνεται πολύ εντονότερα γύρω από το φασισμό, το συντηρητισμό και τον φιλελευθερισμό παρά γύρω από τους αριστερούς, ειδικά σε μια χώρα που έχει ένα κάρο μετανάστες. Με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες μια χαρά τα λέει ο Σπύρος ο αφέντης ο Τσουτσουλομύτης.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

farfetch'd Ace's Avatar

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ;;

Όταν οι κοινωνίες έχουν την τάση να συσπειρώνονται γύρω από την (άκρα και μη) δεξιά είναι λογικό οι ακραίες νεολαίες της να μπορούν να πυροδοτήσουν με την εικονοπλασία αυτής της όψης της εξέγερσης και να εντάξουν τελικά στους κόλπους των τους νέους ντε, και πολύ πιο εύκολα από τις αντίστοιχες αριστερές.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Dythor, έλα ρε να πούμε, φτάνει.

Quote Originally Posted by Ace View Post
    Μπα, εγώ έχω την αίσθηση ότι αυτό το ακτιβίστικο στυλάκι και το όλο παρουσιαστικό καθώς και η "αυτόνομη" φρασεολογία είναι πιο εύκολο να προσελκύσει πιτσιρίκια απο ότι πχ η χρυσή αυγή. Μπορεί να ακούγεται αστείο κάποιος να κάνει επίθεση με μάσκες v for vendetta αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι. Στο τέλος, ας μη γελιόμαστε, το κοινωνικό και αξιακό πρότυπο και η πολιτική συνειδητότητα ενός εθνικιστή του στόχου και των αυτόνομων δεν είναι λιγότερο βαθύ απο έναν αναρχικό της διαδρομής και της αρχειοθήκης. Αν οι δεύτεροι (όχι οι συγκεκριμένοι, γενικά ο "χώρος") ειδικότερα απο τον δεκέμβρη και έπειτα κατάφεραν να αποκτήσουν ένα ευρύτερο έρεισμα στην "άγρια νεολαία" με την εικονοπλασία της εξέγερσης και το αντιμπατσικό τότε μπορούν κάλλιστα να το κάνουν και οι πρώτοι με την εικονοπλασία του έθνους και τον όλο αντιμεταναστευτικό τσαμπουκά.
    Κάτσε ρε σπυρέτο, θες να μας πείς οτι το πολιτικό βάθος της αρχειοθήκης (που δεν ειναι και το πιο ΒΑΘΥ, ναι) είναι το ίδιο με αυτο των ασπόνδυλων του στόχου;
    Όχι, θέλω να πω ότι το κοινωνικό και αξιακό πρότυπο και η πολιτική συνειδητότητα είναι στα ίδια επίπεδα και για τους δύο!

Η εικονοπλασία του αντιμπατσικού και της εξέγερσης μπορεί άνετα να καταλήξει σε μια βαθιά πολιτικοποίηση και στο συνδικαλισμό/οργάνωση. Η εικονοπλασία του ΕΘΝΟΥΣ που μπορεί να οδηγήσει. Στους παρακρατικούς μηχανισμούς και στα γραφεία της ασφάλειας; Πως θα προσεγγίσεις τον άσχετο, αν όχι προβάλλοντας μια εικόνα της εξέγερσης; Σιχάθηκα την άποψη φασιστες-αντιφα είναι βάζελος γαύρος φάση. Το οτι η "άγρια νεολαία" μπορεί να διαλέγει να γίνεται αυτόνομο-φασίστες δεν σημαίνει οτι το βάθος της πολιτικής συγκρότησης είναι παρόμοιο. Σκέψου τι εξέλιση έχει ένας τύπος που οργανώνεται στην αρχειοθήκη και ποιός ο ρόλος του στο ΚΙΝΗΜΑ και τι ρόλο βαράει ένας πιτσιρικάς που σπάει πορείες σύριζα με τα άλλα πιθηκάκια.
    Ποιός μωρέ; Η αρχιδοθήκη δηλαδή είναι το σχολείο που παράγει τους αναρχικούς συνδικαλιστάς και την "βαθιά πολιτικοποίηση"; Που το είδες αυτό; Με εξέλιξη και ρόλο στο ΚΙΝΗΜΑ, τι ρόλο δηλαδή; Με τα χαλικάκια και τις φωτίτσες τους παίζουν τα παιδιά. Η "άγρια νεολαία" εγκολπώνεται το ίδιο εύκολα απο την ακτιβίστικη ακροδεξιά και απο τον "χώρο" ακριβώς επειδή το μοτίβο είναι ίδιο και καλύπτει και τις ίδιες ανάγκες αν το θες. Συμβολάκια, διάφοροι εχθροί, ένα αφηρημένο αξιακό για αλληλεγγύη στους αλληλέγγυους, απο κει και πέρα το χάος, πελτές ντομάτας.

Ε, οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι όμως γιατί έχουν απο πίσω την κρατική μηχανή και το ακροδεξιό αντανακλαστικό στο φόντο της κρίσης, χαίρω πολύ, αυτό λέω τόση ώρα.

ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

farfetch'd Ace's Avatar

Quote Originally Posted by Ace View Post
    Κάτσε ρε σπυρέτο, θες να μας πείς οτι το πολιτικό βάθος της αρχειοθήκης (που δεν ειναι και το πιο ΒΑΘΥ, ναι) είναι το ίδιο με αυτο των ασπόνδυλων του στόχου;
    Όχι, θέλω να πω ότι το κοινωνικό και αξιακό πρότυπο και η πολιτική συνειδητότητα είναι στα ίδια επίπεδα και για τους δύο!
    Όχι. Ακόμα και αναπαράγοντας τσιτάτα και εικονοπλασίες (πφ) της εποχής, ένας της αρχειοθήκης εν δυνάμει ερμηνεύει την πολιτική κατάσταση καλύτερα απο ένα φασίστα. Όχι αρκετά καλά, αλλά καλύτερα.

Ποιός μωρέ; Η αρχιδοθήκη δηλαδή είναι το σχολείο που παράγει τους αναρχικούς συνδικαλιστάς και την "βαθιά πολιτικοποίηση"; Που το είδες αυτό; Με εξέλιξη και ρόλο στο ΚΙΝΗΜΑ, τι ρόλο δηλαδή; Με τα χαλικάκια και τις φωτίτσες τους παίζουν τα παιδιά. Η "άγρια νεολαία" εγκολπώνεται το ίδιο εύκολα απο την ακτιβίστικη ακροδεξιά και απο τον "χώρο" ακριβώς επειδή το μοτίβο είναι ίδιο και καλύπτει και τις ίδιες ανάγκες αν το θες. Συμβολάκια, διάφοροι εχθροί, ένα αφηρημένο αξιακό για αλληλεγγύη στους αλληλέγγυους, απο κει και πέρα το χάος, πελτές ντομάτας.

Ε, οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι όμως γιατί έχουν απο πίσω την κρατική μηχανή και το ακροδεξιό αντανακλαστικό στο φόντο της κρίσης, χαίρω πολύ, αυτό λέω τόση ώρα.
    Κανείς δεν περιμένει απο ένα τύπο να χωθεί στη ΦΑΣΗ και να γίνει πρότυπο αγωνιστή ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια μοίρα άτομα που απο βλακεία η απο έλλειψη πολιτικής συγκρότησης σου χάλασαν μια πορεία ή σπάνε σαν ούγκαλοι με φασισταριά.

Ανεξάρτητα απ' το αν είμαι ηλίθιος ή όχι πάντως, μπράβο Σπύρο, μιλάς σωστά.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

σωστα μιλησε ο συντροφος σαντοουκινγκ

Tags for this Thread