ρίξε κι εδώ ένα αριστερόσκυλο, πιο εύκολο απ'το να απαντήσεις είναι υποθέτω.
Printable View
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.
Τι εννοείς "ο αξαρλιάν" δεν φτάνει; Δεν φτάνει να καρφώσει; Δεν αρκεί για παράδειγμα; Δεν είναι αρκετός ο θάνατος ενός αθώου για να πειστείς πως η τέτοια τρομοκρατική δράση δεν έχει κάποια ουσία; Τι εννοείς "δεν φτάνει";
Κάλκι, εδώ που τα λέμε ο λόκι σε ρώτησε τις σωστές ερωτήσεις.
Κάτω η ένοπλη δράση και σεβασμός στην τρίτη ηλικία; Πληροφοριακά, αν πριν δύο-τρία χρόνια σου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, νομίζω φαντάζεσαι τι θα άκουγε. Βρες επιτέλους μια σταθερά, μια βάση, μια αρχή και τήρησε μια στοιχειώδη συνέπεια. Δεν ψήνομαι σε ένα χρόνο να ακούω "κάτω η κοκακόλα και έξω από την ευρωπαϊκή ένωση!".Quote:
Originally Posted by ubu
καρχαρτ, εχω εξηγησει απειρες φορες ποια ειναι η σημασια της τρομοκρατιας και της βιας για μενα. πραγματικα βαριεμαι να το ξανακανω ή τουλάχιστον αν ειναι να τα ξαναβαλω με δογματικους πολιτικλυ κορρεκτ τυπους θα το κανω με κανεναν που θα εχει σημασια.
βγαίνω οφφτοπικ ξανά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάλκι και κάρχαρτ, δεν κατάλαβα πως συνδέονται ναρ και ένοπλο με όσα είπα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του θρεντ και θα μπορούσα να τα 'χω πει οπουδήποτε αλλού.
έπειτα, καρχαρτ μόνο, πράγματι έχω υπάρξει ενοχλητικός μαλάκας στο παρελθόν αλλά όσο ενοχλητικός μαλάκας κι αν ήμουν νομίζω ποτέ δεν είπα κάποιον βολεμένο αρχιδάκι, πάντως σίγουρα όχι έναν 50άρη. σκάει κάπως να υπερασπίζομαι την πολιτική ορθότητα και τους καλούς τρόπους, αλλά όπως μου φαίνεται άσχημο τέτοιου τύπου βρισίδι "στην πραγματική ζωή" έτσι μου φαίνεται και εδώ.
κατά τα άλλα, λυπάμαι αν σε απογοήτευσε η ασυνέπεια μου αλλά εδώ που τα λέμε δεν σου έταξα και ποτέ κάποια συνέπεια.
αυτά, σόρρυ για το οφφτοπικ.
Άντε γαμήσου ρε psolo magnera να πούμε
rage for order, μερικές φορές φαντασιώνομαι αυτό το κωλόγιδο που έχεις για άβαταρ να ποστάρει τις αρχιδιές που ποστάρεις και μετά να το αρχίζω σε τρελά κλωτσίδια. Παίζει να είσαι μακράν ο αντιπαθέστερος χρήστης του πολιτικς και σ' αυτό να συμβάλλει το γίδι σου. Κάνε τουλάχιστον μια προσπάθεια και άλλαξε το, βάλε λογκο κουινσραιχ, βάλε κάνα αλφαδάκι, κάνα σκιν να σπάει σβάστιγκα, κάνα v for vendetta, κάτι, ξέρεις εσύ.
αντιθετως, απ'τους λιγους συμπαθεις του πολιτιξ ειναι.
εσύ θεωρείς σοβαρή και την ladykiller όμως.
ολα τα συντροφια υπεροχοι ειναι :pink:
είμαι σοβαρή
KhalkjiSpoiler
zofos are back zofos were everewer
δεν έχω άλλες ερωτήσεις.
εμένα είπες δογματικό πολίτικλι κορρέκτ τύπο ρε ΑΡΧΙΔΙ;!
αμε!
Ο Ντήθωρ είναι βλάκας και μικρός Ντράγκονλορντ που κάνει ερωτήσεις πρωτοετού like the one he is, αντίθετα με όλους εσάς τους Κάλκηδες, Λέιντικίλερς και Ικόνοκλαστς (δεν λέω ρφο γιατί αντίθετα αυτός μπαίνει σε συζήτηση) που τα 'χετε όλα αυτά -αςπούμεγελάειοκόσμος- μια για πάντα λυμένα. Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί κάθεστε και ποστάρετε ακόμα αφού έτσι. Είστε τόσο γαμημένα αργόσχολοι που η διασκέδασή σας είναι το να ποστάρετε εγκάθετα σχολιάκια μηδαμινής ευφυίας και χιούμορ, προέκταση κάποιον βάσεων που δεν μπαίνετε ποτέ στον κόπο να εξηγήσετε; Γιατί δεν χώνεστε πίσω στα λαγούμια, τις ποντικότρυπες, τις κοβς σας, γιατί δεν πάτε στο διάολο γενικά μήπως μιλήσουμε σαν άνθρωποι κάποια στιγμή;
Χαχ, σοβαρά τώρα, περιμένετε να συζητήσουμε σοβαρά για το ένοπλο μέσα από το ER; Ή γενικά μέσω ιντερνετ;
Γιατί, τι φοβάσαι μη σε δέσουν;
Όχι, χαζές δήθεν ειρωνικές απαντήσεις της φάσης φοβάμαι. Τη φάση που προσπαθεί ο καθένας να πείσει ότι ο άλλος είναι πιο ηλίθιος.
Ξέρεις.
Καταρχήν είναι ενθαρρυντικό που θεωρείς τους άλλους ένοχους:)
Δεν φτάνει ο θάνατος ενός αθώου για να τρομάξει τον κόσμο. Μπορεί να το έκανε τότε αλλά πάει ξεχάστηκε σαν τόσα άλλα. Τελικά διαφωνείς ότι αυτοί που θέλουν κάμερες και στον κώλο τους, μπάτσους έξω από κάθε πόρτα, 0 δικαιώματα τα θέλουν όχι γιατί φοβούνται τους πυρήνες ή την σέχτα ή τον εα αλλά κυρίως για άλλους λόγους;
v for vendetta πάει το πήραν οι φασίστες (που αν το παίξουν καλά μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι.)
Και :pink:, μ' αρέσει όταν αγαπιόμαστε!
Όχι κυρίως. Αποκλειστικά για άλλους λόγους. Σιγά μη φοβηθεί το αστικό κράτος οργανώσεις που είτε είναι καθαυτό δικές του (στελεχωμένες ή/και διαβρωμένες από πράκτορες και ασφαλίτες) είτε αποτελούν τα ορμητήρια κάποιων ανερμάτιστων, πολιτικά άμπαλων, ξεχασμένων νοσταλγών του Νετσάγεφ.
Το θέμα είναι ότι για να γίνουν πράξη τα παραπάνω χρειάζεται νομιμοποίηση. Όσοι την παρέχουν (με ενέργειες που για τη σταθερότητα του αστικού κράτους ισοδυναμούν με το γνωστό ανέκδοτο με το ψύλλο και την ελεφαντίνα) είναι νέτα σκέτα εχθροί του λαού. Εάν, δε, πιστεύουν σοβαρά ότι οι ενέργειές τους αυτές έχουν και την παραμικρή επαναστατική χρησιμότητα, είναι και ηλίθιοι και επικίνδυνοι μαζί.
Πάντως θα 'θελα να αναπτυχθεί ο λόγος που χρησιμοποιούνται κάμερες εκτός από ατυόν της ασφάλειας.
Όποτε προσπαθώ να σκεφτώ έναν χωρίς να εισέρχονται βίαια στο κεφάλι μου σενάρια επιστημονικής φαντασίας για έλεγχο των μαζών από τύπους χωρίς πρόσωπο σε σκοτεινά δωμάτια στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη, ξεμένω από ιδέες.
Αναφερόμουν σε αυτούς τα ζητάνε όλα αυτά και όχι στο κράτος. Στα κομμάτια του λαού (που λες και εσύ) που όντως θέλουν τις κάμερες και του μπάτσους.
Άρα οι τσαντάκηδες και οι διαρρήκτες είναι εχθροί του λαού ε; (και σύμμαχοι των μονοπωλίων; :wink:)
Για τις κάμερες δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.
Αλλά θα σου πω για τον χώρο που ξέρω καλά.
Μέσα από την "τρομολαγνεία" λοιπών η Ευρωπαϊκή ένωση απαίτησε από τους internet service providers και γενικότερα τους παροχείς επικοινωνιών να κρατάνε ιστορικό για διάφορα activities των χρηστών τους για 6 μήνες. Όταν λοιπών οι εταιρίες διαμαρτυρήθηκαν για το κόστος σε αποθηκευτικούς χώρους σκέφτηκαν να τους δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για "εμπορική" χρήση.
Οπότε η δική μου άποψη είναι πιο πεζή , και περισσότερο εμπορική. Για να μην σου πω φυσικά και το ακόμα πιο απλό, -βλέπε C4I- απλά κάποιοι θέλουν να πουλήσουν αυτά τα συστήματα :)
Αυτοί που λες, αν δε φοβούνται τη Σέκτα και τον ΕΑ, τότε φοβούνται τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα κτλ. Γνώμη μου είναι ότι φοβούνται αμφότερες κατηγορίες, απλά πότε περισσότερο τη μία και πότε την άλλη, ανάλογα με το ντόρο που γίνεται κάθε φορά από την προπαγάνδα της εκάστοτε κυβέρνησης και των αστικών ΜΜΕ.
Αντιπαρέρχομαι το σαρκασμό (ΜΠΙΤΣ) και απαντάω ότι όχι, σιγά το σοβαρό "μερίδιο" στη νομιμοποίηση για την οποία μιλάω που παρέχουν με τις μικροδουλειές τους οι φτωχομπινέδες στους οποίους αναφέρεσαι.
Γενικώς άστοχο αντεπιχείρημα. Better luck next time!
Άντε καιρός ήταν να έρθει και κανέναν κνιτάκος!
Θες να μου πεις ότι αυτοί που γουστάρουν κάμερες στο μετρό είναι επειδή φοβούνται τον γκαζάκια και όχι το πορτοφολά; Αυτοί που θέλουν την αστυνομία να έχει παρουσία στην γειτονιά, να κάνει πεζές περιπολίες να κάνει επιτέλους την δουλειά της την θέλουν περισσότερο για προστασία από το ανφο και όχι από τους Ρουμάνους που μπουκάρουν σε σπίτια;
πες.
βασικά είναι αυτοί που δένουν τις γριές και τις πηδάνε.
Ρε, χαζός είσαι; Το είπαμε ήδη αυτό. Και για τις δύο κατηγορίες, με βαρύτητα στο τί προβάλλεται ανά περίοδο ως "κίνδυνος".
Εκτός κι αν εσύ δεν παρατήρησες κανένα κλίμα ανασφάλειας τον τελευταίο καιρό μετά τη βόμβα στη Βουλή. Ίσως να ποστάρεις από χώρα του εξωτερικού!
Άλλο αν θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ανασφάλεια για όλα αυτά. Προφανώς και δε θα πρεπε!
Κνιτάκος, :pink: . Με κάνεις να νιώθω 5 χρόνια νεότερος βρε!
Κλίμα ανασφάλειας είπα, όχι πανικού.
Δε σε παρεξηγώ μόνο και μόνο λόγω νικνέιμ. :pink:
deargdoom αποκάλυψέ μας την πολιτική σου ταυτότητα.
shadowking, δεχομενοι οτι δεν ειρωνευεσαι, δε γινεται να συζητησεις με τον deargdoom (δεν εχω διαβασει λεξη απ'αυτα που εχει γραψει) χωρις να τον καταταξεις σε πολιτικη ομαδα; δεν ειναι λιγο γεροντιστικη, εποχης εμφυλιου σταση αυτη;
Μετά τον εμφύλιο σταμάτησαν οι αθρώποι να έχουν πολιτική ταυτότητα για κάποιο λόγο που δε κατέω;
ξερωγω, αμα πει καμια μαλακια και ειναι πασοκος, ενταξει ειπε μαλακια γιατι ειναι πασοκος, αλλα αμα πει τιποτα σοβαρο μπας και περασει απο αρνητικο φιλτρο επειδη ειναι πασοκος; κακες αυτες οι ερωτησεις για την πολιτικη ταυτοτητα
όντως, αν κάποιος πει σκατά στους αναρχικούς π.χ. πρέπει να μη ρωτήσεις αν είναι κνίτης ή φασίστας, είναι στενομυαλιά και βλάπτει τη συνέχεια της συζήτησης.
ειναι μαλακια σχολιο απο μονο του, μπορεις να τον αποκαλεσεις βλακα ανεξαρτητα αν ειναι αναρχικος ή φασιστας. (!) εδω ο αλλος αποκαλει τον εαυτο του σοσιαλιστη και λεει εξω οι ξενοι επειδη they took our jawbz. εχει καποια διαφορα το οτι ειναι πασοκος κι οχι δεξιος;