Page 3 of 33 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 483

Thread: Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Senior Member

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απ'αυτούς που τάσσονται υπέρ αυτών των... τρομοκρατικών χουχου ενεργειών γιατί ακριβώς τις στηρίζουν; δηλαδή προσωπικά δεν μπορώ να λυπηθώ ή να οργιστώ ιδιαίτερα για καμία απ'αυτές, αλλά με τον ίδιο τρόπο δε μπορώ να ταχθώ υπέρ γιατί πρακτικά βλέπω μόνο αρνητικά αποτελέσματα. και μέχρι στιγμής (και στα προηγούμενα τόπιξ) κυρίως ξεκατινιάσματα βλέπω, καμιά πιο εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία υπέρ από rfo ή κάλκη δεν είδα. αν έχει γίνει κάποιο σχετικό ποστ/συζήτηση σε άλλο τόπικ (που δεν αποτελείται από ανέκδοτα τύπου 'οϊ, ψιτ, αριστεροσκυλα. κουραση, ε.'), ρίχτε κανά λινκ γιατί νιώθω μπερδεμένος. θενξ!

nihil pop metamelia3's Avatar

εσυ δηλαδη μ' αυτο το υφακι περιμενεις σοβαρη συζητηση και επιχειρηματολογια τωρα;
    this is radio freedom.

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απ'αυτούς που τάσσονται υπέρ αυτών των... τρομοκρατικών χουχου ενεργειών γιατί ακριβώς τις στηρίζουν; δηλαδή προσωπικά δεν μπορώ να λυπηθώ ή να οργιστώ ιδιαίτερα για καμία απ'αυτές, αλλά με τον ίδιο τρόπο δε μπορώ να ταχθώ υπέρ γιατί πρακτικά βλέπω μόνο αρνητικά αποτελέσματα. και μέχρι στιγμής (και στα προηγούμενα τόπιξ) κυρίως ξεκατινιάσματα βλέπω, καμιά πιο εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία υπέρ από rfo ή κάλκη δεν είδα. αν έχει γίνει κάποιο σχετικό ποστ/συζήτηση σε άλλο τόπικ (που δεν αποτελείται από ανέκδοτα τύπου 'οϊ, ψιτ, αριστεροσκυλα. κουραση, ε.'), ρίχτε κανά λινκ γιατί νιώθω μπερδεμένος. θενξ!
    μα εγώ δεν είμαι υπέρ

δήθεν asimoulis's Avatar

στην τρομοκρατία υπάρχει ένα κακό και ένα κακό. το κακό είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα, και το κακό είναι, ότι μετά υπάρχουν μέτρα όπως κάμερες, ψαχτήρια, αστυνομοκρατία και άλλα.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

αυτο το εχω αγορασει εδω και καιρο αλλα δεν εχω αξιωθει να το διαβασω ακομα. ωραιοι τυποι οι ΜΠΕΒΕΓΚΟΥΝΓΚ παντως.
    this is radio freedom.

Senior Member wom's Avatar

#error#
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    στην τρομοκρατία υπάρχει ένα κακό και ένα κακό. το κακό είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα, και το κακό είναι, ότι μετά υπάρχουν μέτρα όπως κάμερες, ψαχτήρια, αστυνομοκρατία και άλλα.
    Το κακό είναι ότι πολλοί αριστεροί είναι δεν είναι στο ΚΚΕ μιλάνε στα αυτό και σκέφτονται σαν αυτό. Θες να μας πεις ότι υπάρχει έστω και ένας στην Ελλάδα που πιστεύει ότι οι κάμερες στους δρόμους ή τα μέτρα στα αεροδρόμια είναι για να προστατευόμαστε από την Σέχτα; Στην Ελλάδα που τα χτυπήματα ποτέ δεν ήταν τυφλά ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος ποτέ δεν ένιωσε να απειλείται. Το αίτημα για ασφάλεια εδώ προέρχεται από άλλους παράγοντες.

Η μόνη βοήθεια που μπορεί να δίνει η όποια Σέχτα στο κράτος είναι ότι όταν σκοτώνουν πχ ένα μπάτσο μετά μερικοί που τους έφτυναν τον Δεκέμβρη μπορεί να γυρίσουν και να πουν "άνθρωποι είναι και αυτοί με γυναίκα και παιδιά, κάποια μάνα έκλαψε κτλ κτλ". Για την βουλή, το χρηματιστήριο και τις τράπεζες χέστηκαν.

Senior Member Ass Cobra's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Στην Ελλάδα που τα χτυπήματα ποτέ δεν ήταν τυφλά ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος ποτέ δεν ένιωσε να απειλείται
    Καλά τα λες, δεν πιστευω να διαφωνει κανας μεσος ανθρωπακος ε?

Αυτος δε χρειαστηκε να νιωσει την απειλη.

Και μετα αποκατασταθηκε η ταξη στο βασιλειο της επαναστασης.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο» Δ. Κουφοντίνας.
    Κeep posting RFO.

ναι μόνο που ο αρξαλιάν (αν το λέω καλά το όνομά του) δεν φτάνει. κανένας δεν πιστεύει ότι ο επαναστατικός αγώνας θα βάλει βόμβα στο μετρό με κόσμο μέσα. εκτός από εσένα ίσως.

Senior Member

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εσυ δηλαδη μ' αυτο το υφακι περιμενεις σοβαρη συζητηση και επιχειρηματολογια τωρα;
    ρίξε κι εδώ ένα αριστερόσκυλο, πιο εύκολο απ'το να απαντήσεις είναι υποθέτω.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    ναι μόνο που ο αρξαλιάν (αν το λέω καλά το όνομά του) δεν φτάνει. κανένας δεν πιστεύει ότι ο επαναστατικός αγώνας θα βάλει βόμβα στο μετρό με κόσμο μέσα. εκτός από εσένα ίσως.
    Τι εννοείς "ο αξαρλιάν" δεν φτάνει; Δεν φτάνει να καρφώσει; Δεν αρκεί για παράδειγμα; Δεν είναι αρκετός ο θάνατος ενός αθώου για να πειστείς πως η τέτοια τρομοκρατική δράση δεν έχει κάποια ουσία; Τι εννοείς "δεν φτάνει";

Κάλκι, εδώ που τα λέμε ο λόκι σε ρώτησε τις σωστές ερωτήσεις.

Quote Originally Posted by ubu
    θα γίνω λίγο ΦΛΩΡΟΣ και θα ρωτήσω, δεν είναι κάπως σιχαμερό να βρίζεις έτσι άνθρωπο με τα διπλά σου χρόνια; όποιες κι αν είναι οι απόψεις του και ιδιαίτερα όταν τα γραφόμενά του που προκάλεσαν αυτή σου την αντίδραση ήταν εντελώς μετρημένα και σοβαρά διατυπωμένα.

θα μου πεις, τόσα χρόνια ακούει χριστοπαναγίες ο καντιρού, τώρα σου 'σκασε; θα σου πω, ναι, τώρα μου 'σκασε.
    Κάτω η ένοπλη δράση και σεβασμός στην τρίτη ηλικία; Πληροφοριακά, αν πριν δύο-τρία χρόνια σου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, νομίζω φαντάζεσαι τι θα άκουγε. Βρες επιτέλους μια σταθερά, μια βάση, μια αρχή και τήρησε μια στοιχειώδη συνέπεια. Δεν ψήνομαι σε ένα χρόνο να ακούω "κάτω η κοκακόλα και έξω από την ευρωπαϊκή ένωση!".

καρχαρτ, εχω εξηγησει απειρες φορες ποια ειναι η σημασια της τρομοκρατιας και της βιας για μενα. πραγματικα βαριεμαι να το ξανακανω ή τουλάχιστον αν ειναι να τα ξαναβαλω με δογματικους πολιτικλυ κορρεκτ τυπους θα το κανω με κανεναν που θα εχει σημασια.
    this is radio freedom.

Senior Member

βγαίνω οφφτοπικ ξανά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάλκι και κάρχαρτ, δεν κατάλαβα πως συνδέονται ναρ και ένοπλο με όσα είπα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του θρεντ και θα μπορούσα να τα 'χω πει οπουδήποτε αλλού.

έπειτα, καρχαρτ μόνο, πράγματι έχω υπάρξει ενοχλητικός μαλάκας στο παρελθόν αλλά όσο ενοχλητικός μαλάκας κι αν ήμουν νομίζω ποτέ δεν είπα κάποιον βολεμένο αρχιδάκι, πάντως σίγουρα όχι έναν 50άρη. σκάει κάπως να υπερασπίζομαι την πολιτική ορθότητα και τους καλούς τρόπους, αλλά όπως μου φαίνεται άσχημο τέτοιου τύπου βρισίδι "στην πραγματική ζωή" έτσι μου φαίνεται και εδώ.

κατά τα άλλα, λυπάμαι αν σε απογοήτευσε η ασυνέπεια μου αλλά εδώ που τα λέμε δεν σου έταξα και ποτέ κάποια συνέπεια.

αυτά, σόρρυ για το οφφτοπικ.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Tags for this Thread