Quote Originally Posted by rage for order View Post
ναι μόνο που ο αρξαλιάν (αν το λέω καλά το όνομά του) δεν φτάνει. κανένας δεν πιστεύει ότι ο επαναστατικός αγώνας θα βάλει βόμβα στο μετρό με κόσμο μέσα. εκτός από εσένα ίσως.
Τι εννοείς "ο αξαρλιάν" δεν φτάνει; Δεν φτάνει να καρφώσει; Δεν αρκεί για παράδειγμα; Δεν είναι αρκετός ο θάνατος ενός αθώου για να πειστείς πως η τέτοια τρομοκρατική δράση δεν έχει κάποια ουσία; Τι εννοείς "δεν φτάνει";

Κάλκι, εδώ που τα λέμε ο λόκι σε ρώτησε τις σωστές ερωτήσεις.

Quote Originally Posted by ubu
θα γίνω λίγο ΦΛΩΡΟΣ και θα ρωτήσω, δεν είναι κάπως σιχαμερό να βρίζεις έτσι άνθρωπο με τα διπλά σου χρόνια; όποιες κι αν είναι οι απόψεις του και ιδιαίτερα όταν τα γραφόμενά του που προκάλεσαν αυτή σου την αντίδραση ήταν εντελώς μετρημένα και σοβαρά διατυπωμένα.

θα μου πεις, τόσα χρόνια ακούει χριστοπαναγίες ο καντιρού, τώρα σου 'σκασε; θα σου πω, ναι, τώρα μου 'σκασε.
Κάτω η ένοπλη δράση και σεβασμός στην τρίτη ηλικία; Πληροφοριακά, αν πριν δύο-τρία χρόνια σου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, νομίζω φαντάζεσαι τι θα άκουγε. Βρες επιτέλους μια σταθερά, μια βάση, μια αρχή και τήρησε μια στοιχειώδη συνέπεια. Δεν ψήνομαι σε ένα χρόνο να ακούω "κάτω η κοκακόλα και έξω από την ευρωπαϊκή ένωση!".