Vasika paidia eipame sto ER mpainoume gia na kaoume kai ligo,alla an einai dunaton na anoigete filosofikh suzhthsh gurw apo to kata poso einai uperektimhmeno to sex.Eleos mhn gamate to pio omorfo pragma ston planhth
Printable View
Vasika paidia eipame sto ER mpainoume gia na kaoume kai ligo,alla an einai dunaton na anoigete filosofikh suzhthsh gurw apo to kata poso einai uperektimhmeno to sex.Eleos mhn gamate to pio omorfo pragma ston planhth
εσύ πού το ξέρεις :?:
εγω εχω περασει εδω και λιγο καιρο στο σταδιο "πηδαω μια φορα και φευγω".
ψιλοβαριεμουν παντα το σεξ με το ιδιο ατομο,ηθελα να υπαρχουν και διαλλειματα οπου θα εκανα κατι και με αλλους ανθρωπους.πλεον ομως που εχει πεθανει καθε συναισθημα δεν μου κανει καμια αισθηση για πανω απο μια φορα(οχι βραδυα,φορα) με μια κοπελα.
και αναπολω τα χρονια που ερωτευομουν καθε μερα,ακομα και καθε βδομαδα.
συμπερασμα:ειναι υπερτιμημενο οσο δεν το εχεις,οχι μονο σαν αναγκη σωματικη αλλα κυριως ψυχολογικη.ειναι ομως υποτιμημενο αν εχεις φαει καποιες δεκαδες ξενερωματα και πραγματικα βαριεσαι να ασχοληθεις με τον χ,ψ,ζ,ω αλλον πανω απο μια φορα,ανεξαρτητου ατομου/συμπεριφορας.ισως η υποτιμηση του σεξ ειναι και ενα ευκολο μεσο αποφυγης διαφορων ψυχολογικων καταστασεων οπως ο ερωτας,λογω παλαιοτερων εμπειριων.
choose your side.
*και εννοειται πως παει και ποιοτικα.αν εχεις πηδηξει τις σαυρες που χει χωσει ο αζορ,αν σου κατσει κανενα καλο κομματι που να ξερει και να χειριζεται το σωμα της στο κρεβατι θα τρελαθεις απο την χαρα σου και θα την πηδας μερα-νυχτα.αν ομως εχει σκαμπανεβασματα η ερωτικη σου καμπυλη-"γαματο σεξ-κακο σεξ-βρωμιαρα-τελεια-σαπια-ξεκωλιαρα-προστυχη-μυξοπαρθενα"- τοτε καποια στιγμη βαριεσαι και να ασχολεισαι.πηδας μια φορα και ανεξαρτητου αποτελεσματος φευγεις.
αυτό ήταν τον προηγούμενο μήνα αν θυμάμαι καλά.Quote:
και αναπολω τα χρονια που ερωτευομουν καθε μερα,ακομα και καθε βδομαδα.
Η φύση κινείται και ζυμώνεται από δύο μεγάλες ορμές. Την ανάγκη για επιβίωση και την ανάγκη για αναπαραγωγή. Πείνα και καύλα. Ναι, πλέον το σεξ δεν ανταποκρίνεται συνήθως στην αναπαραγωγή λόγω κοινωνικών και πολιτιστικών επιδράσεων το οποίο όμως δεν παίζει κανένα ρόλο, το ένστικτο παραμένει.
Από τη στιγμή που αποτελείς αναπόσπαστο μέρος της φύσης δεν βλέπω το λόγο να πας κόντρα ακριβώς σε αυτό το ένστικτο.
μπα,οχι σε τετοιο βαθμο.υπηρχε δλδ μια ταση για "ερωτα" μεχρι πριν 3 μηνες αλλα εφυγε.
γερο-πάνκη τόπο στα νιάτα
εννοειται ρε!
τα νιατα τα αγαπαμε.με ολους τους τροπους.
sa to sex mporei na exei
alla san to mouni den exei
sex is overrated
mouni is not
http://coachp.files.wordpress.com/20...uni-berger.jpg
Είναι overrated όταν έχεις ξεπουτσιαστεί στο πήδημα.
Όταν έχεις αγαμίες χτίζεις όλο το υπόβαθρο για να το λες μετά pverrated.
Η αλήθεια είναι οτι sex IS overrated. Good sex isn't.
Ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα στη ζωη, αλλα οχι το μονο. Σε μια σχεση γενικοτερα με ατομο του αλλου φυλου υπαρχουν περιπου 5-6 παραγοντες που καθοριζουν το ποσο γαματη ειναι αυτη η σχεση. Με μαθηματικη γλωσσα που απλα δειχνει το ποσο ικανοποιημενος εισαι και τιποτα παραπανω (δεν κανω δηλαδη καμια αναλυση της πουτσας με χαρτια και στυλο και βαθμους), αν εχεις ξερω γω 9/10 και 10/10 στους αλλους παραγοντες, αλλά ενα 7/10 ή ενα 8/10 στο σεξ, νομιζω πως ειναι μια αξιοζηλευτη σχεση, καθως το 90% των σχεσεων που βλεπω γυρω μου δεν πληρουν ουτε καν τα μισα απο αυτο. Σιγουρα παντως εγω την προτιμω απο μια σχεση που θα εχει 10/10 στο σεξ αλλα 5/10 στην επικοινωνια ας πουμε, οπου δεν παλευεται με τιποτα.
Οποτε ενω δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα, αν και ειναι απο τα πιο γαματα πραγματα που υπαρχουν, ειναι ισως λιγο υπερεκτιμημενο, αφου δεν ειναι αρκετο απο μονο του να σε κανει ευτυχισμενο, οπως νομιζουν μερικοι. Γενικα οπως και τα περισσοτερα πραγματα, ειναι ΟΛΑ εγκεφαλικα, και ακομα και το σεξ και το ποση καυλα και επιθυμια θα νιωθεις εξαρταται απο το ποσο σε φτιαχνει ο αλλος εγκεφαλικα και οχι απο το αν εχει τις τελειες καμπυλες ξερω γω, και η Τζενιφερ Λοπεζ φημιζεται για την κωλαρα της αλλα εγω μονο ενα χερι ξυλο θα θελα να της δωσω της μαλακισμενης. Απο αυτην την εννοια νομιζω το λεει ο ασημουλης, οσο κι αν υπερβαλλει και εχει γραψει και μερικες μαλακιες στο βωμο του επιχειρηματος του.
Τελος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οταν σου λειπει και εχεις καιρο να το κανεις φαινεται περιπου 10 φορες πιο επιθυμητο και αναγκη απο οταν το εχεις, χωρις ομως αυτο να μειωνει την απολαυση ή το ποσο καλο ειναι, μαλλον περισσοτερο ψυχολογικες επιπτωσεις εχει παρα σωματικες.
αντι-σεξ ειμαστε,σιγα μην ικανοποιησουμε και το μουνι
μονο πιπα να τα καταπιει η γκομενα και τελος
εγώ φίλε χρήστη λόκαστ λέω να πιάσεις μια άνετη δουλειά τύπου δημόσιο, να ξαναμπεις φαντάρος, και όταν βγεις όλα θα είναι κομπλέ.
με το κόλλημα στο νετ και την ικανοποίηση με άλλο τρόπο τους εγώ μας, αλλά και τις φωτοσοπαρισμένες σιλικονάτες γκόμενες, εννοείται ότι η πραγματικότητα πλέον δεν μας κάνει αίσθηση. Σαν τα ενισχυτικά γεύσης που σε κανουν να μην νοιώθεις τη νοστίμια της φυσικής τροφής, πχ φάε μαστίχα με γεύση φράουλα και καπάκι μετά κανονική φραουλα να δεις διαφορά.
Noμίζω πως καταρχήν πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός μεταξύ του πως βλέπουν και τι σημαίνει το σεξ για έναν άντρα και τι για μια γυναίκα.
Γνώμη μου είναι πως στον αντρικό κόσμο το σεξ όντως λαμβάνει πολύ περισσότερη αξία και προσοχή απο οτι του αναλογεί αντικειμενικά (αν μπορούμε να μιλάμε για αντικειμενικότητα). Και αναφέρομαι σ'αυτό που είπε και κάποιος αλλού περι σκέψεων σεξ που περνάνε απο το αντρικό μυαλό κάθε 1,5 λεπτό. Και το βλέπεις και στην πράξη πως η ζωη του άντρα περιστρέφεται γύρω απο το πόσο και πόσες γαμαει και πόσες ακόμα θα γαμήσει, καταλήγοντας τελικά σε αυτά που λέει ο ασιμούλης περι ικανοποίησης του "εγώ" (οχι δε συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λέει). Όλα αυτά φυσικά απορρέουν απο τη φύση του άντρα που είναι να κυνηγάει και να σκορπάει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους εδώ κι εκεί.
Για τη γυναίκα τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στην πλειοψηφία οι γυναίκες γαμιούνται εφόσον υπαρχει έστω λίγο συναίσθημα (υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις) οπότε η πράξη του σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση. Δεν είναι μόνο τριβή γεννητικών οργάνων, αλλά ένωση με τον άλλον και όλα αυτά τα ρομαντικά. Κάτι που φυσικά ισχύει και για τους άντρες αν είναι σε μια σχέση και ερωτευμένοι, αλλά τείνει να ξεφουσκώνει πιο γρήγορα απ'ότι σε μια γυναίκα που ενστικτό της είναι η τεκνοποίηση και δημιουργία οικογένειας.
Βεβαια όλα τα παραπάνω είναι ουσιαστικά παπαρολογίες και ρευστά, αφού κάθε στιγμή της ζωής μας και κάθε σχέση στην οποία εμπλεκόμαστε είναι διαφορετική και κάθε μια παίρνει το δικό της δρόμο. Μπορεί να γαμιέσαι απλώς για να γαμηθείς (όπως στεγνα έθεσε ο ασιμούλης=μαλακία) μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να λιώνεις στην αγκαλιά του άλλου, μπορεί να αγαπάς και γαμώντας να φτάνεις σε νιρβάνα και να μη σενδιαφέρει αν υπάρχει αύριο. Οπότε καταλήγουμε στο οτι δε μπορείς πραγματικά να πεις αν το σεξ είναι υπερεκτιμημένο ή οχι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με τον καιρό η καύλα και ο έρωτας ξεφουσκώνουν και είτε ψαχνόμαστε αλλού, είτε, ιδανικά, μαθαίνουμε να εκτιμούμε άλλα πράγματα στο συντροφό μας και δημιουργούμε υψηλότερου επιπέδου δεσμούς, καταλήγοντας τελικά σε πραγματική αγάπη του άλλου και όχι μόνο της ηδονής που μας προσφέρει.
Τι λέτε ρε ανώμαλοι.
ο πανκης εχει πει ενα σωστο,ολοι γαμιουνται με ολες,ουτε σχεσεις υπαρχουν ουτε αισθηματα ουτε τιποτα.
Γι'αυτο γαματε αβερτα τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
Ελα τώρα, δεν είναι το ίδιο ε.
ε, προφανώς αφού κάνεις σεξ, η επικοινωνία είναι σε άλλο επίπεδο.
για το ξεκάρφωμα το είπα :P
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
;-)
Ο Reject μόλις μου άλλαξε την κοσμοθεωρία. Σοβαρά. Πολύ σοβαρά.
Fixxxer παίζει να είμαστε οι μόνοι δύο στο σύμπαν που τα βλέπουμε έτσι...:-(
:pink:
πλέον θα γαμιέσαι ΑΒΕΡΤΑ;
αστο φιλε,δεν σου καθεται
όχι πλέον κατάλαβα πολλά
τα έβλεπα αλλιώς τα πράματα, πιο όμορφα από ότι είναι :?
edit: reject 8ένκιου έκανες μεγάλο καλό φορ ρίαλ
:( καημένη
φειθφειλς εγω το ειπα ομως στο φορο,σε μενα πρεπει να παιξεις κλαρινο πρωτα
:moutza:
Βρήκες κι εσυ ρε φειθφειλς το κατάλληλο άτομο για να στηρίξεις τις κοσμοθεωρίες σου.. Το απόλυτο κατακάθι των ανδρών ξέρω γω.
Άραξε.. ο κόσμος αυτός ευτυχώς δεν αποτελέιται μόνο απο rejects.