Η φύση κινείται και ζυμώνεται από δύο μεγάλες ορμές. Την ανάγκη για επιβίωση και την ανάγκη για αναπαραγωγή. Πείνα και καύλα. Ναι, πλέον το σεξ δεν ανταποκρίνεται συνήθως στην αναπαραγωγή λόγω κοινωνικών και πολιτιστικών επιδράσεων το οποίο όμως δεν παίζει κανένα ρόλο, το ένστικτο παραμένει.
Από τη στιγμή που αποτελείς αναπόσπαστο μέρος της φύσης δεν βλέπω το λόγο να πας κόντρα ακριβώς σε αυτό το ένστικτο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
μπα,οχι σε τετοιο βαθμο.υπηρχε δλδ μια ταση για "ερωτα" μεχρι πριν 3 μηνες αλλα εφυγε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
γερο-πάνκη τόπο στα νιάτα
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
εννοειται ρε!
τα νιατα τα αγαπαμε.με ολους τους τροπους.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
sa to sex mporei na exei
alla san to mouni den exei
sex is overrated
mouni is not
![]()
Είναι overrated όταν έχεις ξεπουτσιαστεί στο πήδημα.
Όταν έχεις αγαμίες χτίζεις όλο το υπόβαθρο για να το λες μετά pverrated.
Η αλήθεια είναι οτι sex IS overrated. Good sex isn't.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα στη ζωη, αλλα οχι το μονο. Σε μια σχεση γενικοτερα με ατομο του αλλου φυλου υπαρχουν περιπου 5-6 παραγοντες που καθοριζουν το ποσο γαματη ειναι αυτη η σχεση. Με μαθηματικη γλωσσα που απλα δειχνει το ποσο ικανοποιημενος εισαι και τιποτα παραπανω (δεν κανω δηλαδη καμια αναλυση της πουτσας με χαρτια και στυλο και βαθμους), αν εχεις ξερω γω 9/10 και 10/10 στους αλλους παραγοντες, αλλά ενα 7/10 ή ενα 8/10 στο σεξ, νομιζω πως ειναι μια αξιοζηλευτη σχεση, καθως το 90% των σχεσεων που βλεπω γυρω μου δεν πληρουν ουτε καν τα μισα απο αυτο. Σιγουρα παντως εγω την προτιμω απο μια σχεση που θα εχει 10/10 στο σεξ αλλα 5/10 στην επικοινωνια ας πουμε, οπου δεν παλευεται με τιποτα.
Οποτε ενω δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα, αν και ειναι απο τα πιο γαματα πραγματα που υπαρχουν, ειναι ισως λιγο υπερεκτιμημενο, αφου δεν ειναι αρκετο απο μονο του να σε κανει ευτυχισμενο, οπως νομιζουν μερικοι. Γενικα οπως και τα περισσοτερα πραγματα, ειναι ΟΛΑ εγκεφαλικα, και ακομα και το σεξ και το ποση καυλα και επιθυμια θα νιωθεις εξαρταται απο το ποσο σε φτιαχνει ο αλλος εγκεφαλικα και οχι απο το αν εχει τις τελειες καμπυλες ξερω γω, και η Τζενιφερ Λοπεζ φημιζεται για την κωλαρα της αλλα εγω μονο ενα χερι ξυλο θα θελα να της δωσω της μαλακισμενης. Απο αυτην την εννοια νομιζω το λεει ο ασημουλης, οσο κι αν υπερβαλλει και εχει γραψει και μερικες μαλακιες στο βωμο του επιχειρηματος του.
Τελος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οταν σου λειπει και εχεις καιρο να το κανεις φαινεται περιπου 10 φορες πιο επιθυμητο και αναγκη απο οταν το εχεις, χωρις ομως αυτο να μειωνει την απολαυση ή το ποσο καλο ειναι, μαλλον περισσοτερο ψυχολογικες επιπτωσεις εχει παρα σωματικες.
αντι-σεξ ειμαστε,σιγα μην ικανοποιησουμε και το μουνι
μονο πιπα να τα καταπιει η γκομενα και τελος
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
εγώ φίλε χρήστη λόκαστ λέω να πιάσεις μια άνετη δουλειά τύπου δημόσιο, να ξαναμπεις φαντάρος, και όταν βγεις όλα θα είναι κομπλέ.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
με το κόλλημα στο νετ και την ικανοποίηση με άλλο τρόπο τους εγώ μας, αλλά και τις φωτοσοπαρισμένες σιλικονάτες γκόμενες, εννοείται ότι η πραγματικότητα πλέον δεν μας κάνει αίσθηση. Σαν τα ενισχυτικά γεύσης που σε κανουν να μην νοιώθεις τη νοστίμια της φυσικής τροφής, πχ φάε μαστίχα με γεύση φράουλα και καπάκι μετά κανονική φραουλα να δεις διαφορά.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Noμίζω πως καταρχήν πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός μεταξύ του πως βλέπουν και τι σημαίνει το σεξ για έναν άντρα και τι για μια γυναίκα.
Γνώμη μου είναι πως στον αντρικό κόσμο το σεξ όντως λαμβάνει πολύ περισσότερη αξία και προσοχή απο οτι του αναλογεί αντικειμενικά (αν μπορούμε να μιλάμε για αντικειμενικότητα). Και αναφέρομαι σ'αυτό που είπε και κάποιος αλλού περι σκέψεων σεξ που περνάνε απο το αντρικό μυαλό κάθε 1,5 λεπτό. Και το βλέπεις και στην πράξη πως η ζωη του άντρα περιστρέφεται γύρω απο το πόσο και πόσες γαμαει και πόσες ακόμα θα γαμήσει, καταλήγοντας τελικά σε αυτά που λέει ο ασιμούλης περι ικανοποίησης του "εγώ" (οχι δε συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λέει). Όλα αυτά φυσικά απορρέουν απο τη φύση του άντρα που είναι να κυνηγάει και να σκορπάει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους εδώ κι εκεί.
Για τη γυναίκα τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στην πλειοψηφία οι γυναίκες γαμιούνται εφόσον υπαρχει έστω λίγο συναίσθημα (υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις) οπότε η πράξη του σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση. Δεν είναι μόνο τριβή γεννητικών οργάνων, αλλά ένωση με τον άλλον και όλα αυτά τα ρομαντικά. Κάτι που φυσικά ισχύει και για τους άντρες αν είναι σε μια σχέση και ερωτευμένοι, αλλά τείνει να ξεφουσκώνει πιο γρήγορα απ'ότι σε μια γυναίκα που ενστικτό της είναι η τεκνοποίηση και δημιουργία οικογένειας.
Βεβαια όλα τα παραπάνω είναι ουσιαστικά παπαρολογίες και ρευστά, αφού κάθε στιγμή της ζωής μας και κάθε σχέση στην οποία εμπλεκόμαστε είναι διαφορετική και κάθε μια παίρνει το δικό της δρόμο. Μπορεί να γαμιέσαι απλώς για να γαμηθείς (όπως στεγνα έθεσε ο ασιμούλης=μαλακία) μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να λιώνεις στην αγκαλιά του άλλου, μπορεί να αγαπάς και γαμώντας να φτάνεις σε νιρβάνα και να μη σενδιαφέρει αν υπάρχει αύριο. Οπότε καταλήγουμε στο οτι δε μπορείς πραγματικά να πεις αν το σεξ είναι υπερεκτιμημένο ή οχι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με τον καιρό η καύλα και ο έρωτας ξεφουσκώνουν και είτε ψαχνόμαστε αλλού, είτε, ιδανικά, μαθαίνουμε να εκτιμούμε άλλα πράγματα στο συντροφό μας και δημιουργούμε υψηλότερου επιπέδου δεσμούς, καταλήγοντας τελικά σε πραγματική αγάπη του άλλου και όχι μόνο της ηδονής που μας προσφέρει.