Καλυτερα μιας ωρας κουλτουρα και ελιτ, παρα σαραντα χρονια με ρουθλες και anvil
Printable View
Καλυτερα μιας ωρας κουλτουρα και ελιτ, παρα σαραντα χρονια με ρουθλες και anvil
Ρούθλες, σόρι αλλά ο κάρχαρτ έχει δίκιο. Φυσικά και είναι άλλο πράγμα ένα σχόλιο σε βίντεο που ποσταρίστηκε και άλλο πράγμα να ποστάρεις για να πεις ότι ισοπεδώνει το 95% των ακουσμάτων ενός χρήστη και να πεις έναν άλλο χρήστη πίθηκο. Και είναι πραγματικά γελοίο να συνεχίζεις να τον αποκαλείς φασίστα τη στιγμή που αρχίδα τον ανεβάζεις ηλίθιο τον κατεβάζεις και βλέπεις ότι δεν αντιδρά, ενώ ήταν ακόμα στο ίδιο, μουσικό θρεντ, και θα μπορούσε με την ίδια λογική να σβήσει όλα σου τα τελευταία ποστ ως οφφτόπικ, τα παράπονά σας στον αντμίν ή με πιεμ και τέλος. Όσο για το πώς ξεκίνησε το er, αν δεν κάνω λάθος το παλιό σου νικ ακόμα banned είναι. Το ότι υπάρχει τεράστια ανεκτικότητα στο er είναι πασιφανές, αυτό δε σημαίνει ότι το φόρουμ προσφέρεται για μαλάκισμα. Για το ότι θα σβήνονται άσχετα ποστς στο music discussion για να διευκολύνεται η κουβέντα υπήρχε προειδοποίηση, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Και είναι αποδεδειγμένο ότι δε θέλουμε να τρώει κανείς ban, στην τελική και όταν ξανάρχισες να γράφεις θα μπορούσα να πω "μπα, εσύ είσαι banned, άντε γεια και πάλι", αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφει οποιοσδήποτε εντός κάποιων ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΝ ορίων. Αν δεν μπορείς να το σεβαστείς αυτό, μπορείς να μην ξαναμπείς, μη φτάνουμε σε γελοιότητες τύπου ban, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε πια ε;
Sry, κανένα νικ μου δεν ήταν ποτέ banned. Ένα ζήτησα προσωπικά να σβηστεί, για άλλους άσχετους λόγους(και δεν ήταν το πρώτο).
Τέσπα, έχω το οκ λοιπόν από τη διοίκηση του φόρουμ να κάνω ποστς σαν του πάνκη σε κάθετί που βλέπω για να σχολιάζω μουσικές, βίντεο κλπ κλπ; Ξέρετε, "χαχαχα τι είναι αυτό, με αυτό γελάει το αυτιστικό 5χρονο που μένει απέναντί μου" κι έτσι. Ποστς τιτάνιας μουσικής αξίας και συνεισφοράς στην κουβέντα στο φόρουμ.
Επίσης, γιατί υπήρξε μια παρεξήγηση που ο κάρχαρτ δεν απάντησε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένο αριθμό μουσικών ποστς, ριβιούζ ή οτιδήποτε για να αποκτήσω αυτό το δικαίωμα(γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε) ή μπορώ από τώρα;
Καλό είναι να τα γράψουμε αυτά κάπου, να ξέρουμε κι εμείς βρε αδερφέ. Μην παιδευόμαστε χωρίς λόγο.
Σιγά μην κάτσω να μπω σε τέτοιες γελοίες συζητήσεις και να σου δώσω τους Επτά Χρυσούς Κανόνες του Σωστού Πόστινγκ στο ιαρ. Πέντε χρόνια μπαίνεις, μεγάλος άνθρωπος είσαι, καταλαβαίνεις καλά πότε το παρατραβάς και πότε όχι. Αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα. Αν έχεις εσύ όρεξη να παίζεις και να κοροϊδεύεις, εγώ έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω, και φαντάζομαι και ο κάρχαρτ. Ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ προς το μέταλ, στο κάτω κάτω πριν 2-3 βδομάδες που μου ζήταγε το μισό φόρουμ να μπανάρω τον ra pariah επέλεξα συνειδητά να μην το κάνω, ενώ είχε δώσει χίλιες αφορμές. Άμα σε διασκεδάζει να μας πεις φασίστες ή οτιδήποτε, κάνε ό,τι νομίζεις, εγώ προσωπικά βαριέμαι να ασχοληθώ και θα πρότεινα και στον carheart να μην ασχοληθεί άλλο. Το ποστάρισμα στο ιαρ θέλει και ελάχιστη καλή θέληση για συνύπαρξη, αν αυτή δεν υπάρχει δε νομίζω πως είναι δική μας ευθύνη. Θέλεις να ποστάρεις σαν άνθρωπος, μείνε, δε θέλεις, δεν πειράζει, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας αν σταματήσεις να ποστάρεις, δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό από αυτό.
Μαζί σου σε όλα αυτά. Αυτό που λέω είναι να κρατάμε και κάποιο μέτρο. Όχι ιδιαίτερες αντιμετωπίσεις, που για παρόμοιο ποστ ο "κακός" γιούζερ τρώει σβήσιμο κι ο "καλός" γιούζερ τίποτα. Δηλαδή λίγη αξιοπρέπεια από τους moderators.
Και ειλικρινά, αν το ποστ μου αυτό ήταν που το παρατράβηξε, ο κάρχαρτ μάλλον είναι τυφλός και δεν βλέπει ένα σεβαστό ποσοστό ποστς που έχουν γίνει κατά καιρούς που ήταν και πιο εριστικά και σίγουρα πληρούσαν λιγότερα κριτήρια "μουσικής συνεισφοράς".
Ποιός θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του "καλού/κακού" γιουζερ?
Στο μιουζικ ντισκασιον λοιπόν, καλός μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που είτε δεν
ποστάρει πολύ, αλλά όταν ποστάρει το κάνει για το θέμα του σαμπφορουμ, είτε κάποιος που ποστάρει πολύ και στην πλειοψηφία των μηνυμάτων του, μιλάει πάλι για μουσική. Ουσιαστική συζήτηση όμως ε, όχι του στυλ "μαλακίες ακούτε", "ακουστε τάδε για να νιώσετε", "τι ακούς ρε φλώρο" κλπ.
Ε μάντεψε εσύ σε ποιά κατηγορία βρίσκεσαι.
Σε καμία από τις 2. Ποστάρεις κυρίως για να την πείς στους άλλους.
Ε αυτό είναι μαλακία. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δικό σου πρόβλημα.
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με το ΤΡΟΥ μέταλ, αρκεί τα πόστ να γίνονται εκεί που "πρέπει". Το ίδιο ισχύει και για το στοουνερ. Το ίδιο και για το ντεθ μεταλ. Το ίδιο και για ποστ. Για το πανκ. Για οτιδήποτε.
Όταν λοιπόν έχεις έναν "καλό" γιουζερ, που πετάει και καμιά μαλακία, ε δεν τρέχει και τίποτα γιατί ο τύπος οκ, σήμερα μαλακίστηκε, αλλά τις υπόλοιπες μέρες, έχει κάτι να πεί.
Όταν ένας γιουζερ που τον παίζει σήμερα, τον παίζει και όλο τον υπόλοιπο καιρό, λογικό είναι να υπάρχει λιγότερη ανεκτικότητα στην μαλακία.
Να στο θέσω ακόμα πιο παιδιάστικα. Όταν είσαι σε μια τάξη,κάνεις μάθημα και ένα παιδάκι μιλάει κάθε μέρα, θα τα ακούσει περισσότερο από ένα παιδάκι που κατά βάση δεν σε ενοχλεί και απλά σήμερα του ρθε να μιλήσει.
Αυτά.
Νομίζω ότι ο animae είπε τα προφανή, τα οποία αρνείσαι να δεις. Επανέρχομαι στο ποστ του κάρχαρτ, "ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες" και δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθούμε με το θέμα. Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο music discussion, μίλα για μουσική, μίλα σαν άνθρωπος και να είσαι σίγουρος ότι αν μία στο τόσο ξεφύγει κι ένα μπουρδοπόστ θα συγχωρείται όπως συγχωρείται σε όλους.
Είμαι με το μέρος του ρουθλεςς.
Γενικά είμαι κατά του σβησίματος πόστ (εκτός από ακραίες περιπτώσεις διαφημήσεων - σπαμ κλπ) αλλά ακόμα και να δεχθούμε τους λόγους για τους οποίους σβήστικαν τα ποστ του πάλι νομίζω οτι το θέμα μπάζει.
Αρχικά για τον λόγο που ανέφερα 2 σελίδες πριν. Σβήνονται τα πόστ γιατί ας πούμε είναι ανευ ουσίας εριστικά και οφ τόπικ και ακολουθούν 2 σελίδες με χειρότερα πόστ τα μισά εκ των οποίων ανήκουν στον μοντ που έσβησε για τον λόγο αυτό (!!!). Θεωρώ οτι ο κάρχαρτ δεν έπρεπε να ποστάρει καν. Το πολύ κάποιο πμ.
Επίσης η δικαιολογία οτι δεν είναι ενεργός χρήστης στο μιούζικ ντισκάσιον δεν μου στέκει. Για το είδος που γουστάρει (καυτό ατσάλι κλπ) έχει ποστάρει πολλάκις πράγματα. Όμως και τίποτα να μην είχε ποστάρει σκεφτείτε το. Εαν άνοιγε καθημερινά θρέντς για αυτά που γουστάρει δεν θα τον είχαν πάρει όλοι στο ψιλό; Το κανε ο ραπαρια και τον βγάλαν ηλίθιο. Επειδή δηλαδή ο πάνκης έχει κάποια άτομα με κοινό μουσικό γουστο (αρκετά τώρα που το σκέφτομαι - και μάλιστα τους κύριους πόστερς του σαμπφόρουμ) και έχει την ευκαιρία να ποστάρει πράγμα (και καλά κάνει) σημαίνει οτι έχει το δικαίωμα να τρολλάρει και οι άλλοι όχι;
Ίσα δικαιώματα για όλους.
Και στην τελική το ύφος του ερ είναι το "λέξιμο" σε μεγάλο βαθμο. Εαν κάτι άλλαξε ενημερώστε με.
Να αντιπαραθέσω τώρα το παράδειγμα του eleventh guardian, που επίσης μιλάει για καυτό ατσάλι μουσικά αλλά κανείς δεν τον παίρνει στο ψιλό; Δεν έχει να κάνει με το είδος της μουσικής, και πχ ο ra pariah ξέρει τι έπαιξα πριν μια βδομάδα στην Πάτρα. Όσο για το ότι ο carheart έκατσε και απάνταγε, σύμφωνοι, λάθος από μία μεριά, σωστό από την άλλη όμως γιατί μάλλον αισθάνθηκε την υποχρέωση να εξηγηθεί, αν όχι στον ruthless τότε στο υπόλοιπο φόρουμ, και εν τέλει η συζήτηση μεταφέρθηκε οπότε δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα είναι να ΜΗ φτάνουμε σε αυτό το σημείο, να μη σβήνονται ποστς και, όταν γίνεται, να καταλαβαίνει ο καθένας γιατί έγινε και να μην ακολουθεί φλέημ για 2-3 σελίδες. Και δε λέω ότι ο carheart έχει το αλάνθαστο, στην τελική αν κάποιος διαφωνεί με κάποια του κίνηση ας μου στείλει ένα πμ να το συζητήσουμε, ή έστω ας ανοίξει εδώ ένα τόπικ αν αισθάνεται την ανάγκη να το συζητήσει public. Δεν έχω διστάσει να πω σε moderator ότι ήταν υπερβολικός σε κάτι και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Στο συγκεκριμένο πάντως δεν τον θεωρώ υπερβολικό, είχαμε πει πριν λίγες βδομάδες να προσπαθήσουμε να μην παρεκτρέπονται συνέχεια οι συζητήσεις στο music, μην ξεχνάμε ότι δε μιλάμε για το general ή το sexion, δε χρειάζεται να γίνεται μπουρδέλο κάθε τόπικ σε κάθε φόρουμ.
Επίσης σκεφτείτε αν έμπαινε κάποιος μπλακμεταλάς και μιλούσε για ανίερο σατανικό ήχο που βιάζει τα σπλάχνα της Παρθένου αν θα έτρωγε δούλεμα ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τη μουσική, με το ύφος έχει να κάνει.
καταρχας,δεν σχολιασα με ΕΜΠΑΘΕΙΑ το μουσικο περιεχομενο του εν λογω βιντεο.
για την ακριβεια δεν σχολιασα ΚΑΝ την μουσικη.
αλλα το βιντεο ρε μαλακες,το βιντεο.δλδ δεν παιζει να το δει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος με το χαμηλοτερο δυνατο επιπεδο και να μην γελασει.
τεσπα,το ποστ μου ηταν πιο πολυ για να σπασω τα αρχιδια του ρουθλεςς.και αυτο οχι επειδη μιλησε με κολακευτικα λογια για το βιντεο,αλλα περισσοτερο η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του "γαμαει το 95% του οτι ακους" στην παουερανια.εχει καταντησει υπερσπαστικο οτι ακουνε καποιοι να τα συγκρινουν με αλλα ακουσματα (σαν το ποστ του μπαγλαμα του ραπαραια στην δισκοκριτικη των ντριλλερ κιλλερ,λες και εκανε καποιο κατορθωμα.ή λες και δεν θα μπορουσα εγω να παω σε ενα τοπικ του και να πω "ναι αλλα οι ludichrist γαμανε καθε οσιο και ιερο δισκοποτηρο του αγνου χεβυ μεταλ γιατι ΕΤΣΙ").
απλα ο ρουθλεςς διακατεχεται απο το συνδρομο της χεβυ μεταλ ομπσκιουριλας.Αν εχετε προσεξει,δεν συμφωνει σχεδον ΠΟΤΕ ακομα και με ατομα που εχουν τα ιδια ακουσματα σε γενικες γραμμες με αυτον.δλδ θα πουν ο γκαρντιαν και ο ρεηζορ οτι πχ το ταδε κομματι των γουοταν ειναι το κορυφαιο του δισκου,θα πεταχτει ο ρουθλεςς και θα πει "οχι,το αλλο ισοπεδωνει κανονικα το κομματι που προαναφερατε".και θα το κανει ΠΑΝΤΑ,γιατι αυτο τον κανει ξεχωριστο και μυστη του αληθινου χεβυ μεταλ,νιωθει ξεχωριστος οταν το κανει αυτο.
σκατα,τελειωσα απο την δουλεια 6μιση το πρωι και καθομαι και γραφω μαλακιες στο νετ...
Καλημέραααα, λοιπόν, ο λόγος που απαντούσα στον Ρούθη ήταν επειδή είναι όντως είναι άσχημο να διαγράφεις ένα ποστ και να εξαφανίζεσαι.
Το ότι χρειάστηκε να απαντήσω αρκετές φορές, οφείλεται στο ότι δεν συνομιλούσα και με τον πιο άριστο δέκτη επιχειρημάτων, και σταμάτησα εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα να παραδεχτεί ο κάποιος πως έχει άδικο. Αυτιά. Που είναι και επίκαιρα!
Διάβασες τι είπε ο πάνκης πιο πάνω ε; Βασικά είδες πως πρακτικά είπε πως είχες άδικο ε; Πως σίγουρα δεν ήταν ποστ μουσικής συνεισφοράς ούτε το δικό του ε;
Τέσπα, για να μην παρεξηγηθώ κι όλας, δεν έχω πρόβλημα να μου την λέει ο πάνκης(ή ο καθένας), γιατί του απαντάω κλπ κλπ, έτσι πάντα ήταν το ER. Δε θέλω μπαμπούλες να πηγαίνουν όλοι και να λένε "μπουχού, μου την είπε, σβήσ'του το ποστ".
Το πρόβλημα μου είναι όταν φασιστάκια το παίζουν εξουσία χωρίς να κρατάνε έστω τα προσχήματα ίσης μεταχείρησης προς τους χρήστες.
Τέσπα, θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον. Ειδικά αν ανεβάσω το προφίλ μουσικής συνεισφοράς(Κάρχαρτ© 2009).
Αν συμφωνείς με όλα όσα είπε ο πάνκης, απόρω που έχεις μούτρα να ποστάρεις ακόμα.
Το ποστ σου σβήστηκε προειδοποιητικά, ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης ειρωνίας και υφακίου που διατηρείς εδώ και χρόνια, μην κάνοντας κάτι άλλο ουσιαστικό.
Αυτό να λες στους φίλους σου όταν θα βγαίνετε για μπύρες και θα με βρίζετε!
Και στο είπα, μην το παίξεις θλιμμένη πέρδικα, μην κλαίγεσαι σαν τον Κούγια, έχεις άδικο, δεν πιάνει, το κατανοείς, δεν χρειάζεται να το παραδεχτείς δημόσια, απλώς σταμάτα να συνεχίζεις το ηλίθιο σου flame.
το παλιό ακάουντ σου γιατί ζήτησες να σβηστεί, ρούθλες;
Παρόλο που δεν παρακολούθησα το σκηνικό από την αρχή μπορώ να πω ότι στηρίζω Ruthless. Είναι user που δεν τρολλάρει και γενικά έχει μια συμμετοχή στο φόρουμ χωρίς να ενοχλεί. Και όταν λέω ενοχλεί προφανώς δεν εννοώ να ειρωνεύεται και να κράζει πράγματα που δεν γουστάρει και αυτούς που τα ακούνε. Όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι ειδικά σε ένα φόρουμ όπως το ER που για μια περίοδο το πιο πολυχρησιμοποιημένο emoticon έλεγε "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου". Τώρα ξαφνικά μας ενοχλεί ο χλευασμός και η ειρωνεία?
Αnyway, όπως είπα δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε και παίζει να είμαι ελαφρώς off αλλά αυτά είχα να πω.
πότε ρε ρούθλες θα απαντήσεις σ'αυτά που σου λένε, σ'αυτά που σε κατηγορούν ΕΣΕΝΑ, κ όχι να ρίχνεις το μπαλάκι σε άλλους?
Τί είχα πει για Driller Killer;
Edit: ok το βρήκα! Ωραίες εποχές! :touched:
Και πάνκη έχω να σου πω: παρουσιάζεις μια ζωή μέρος της αλήθειας. Θυμάσαι στο Heathen που είχες μπει φορτωμένος γνώσεις να μας πεις ότι μόνον thrash κάτω των τριών λεπτών πρέπει να ακούμε! Και με υβρεολόγιο εκτός των άλλων. Ε, εντάξει κι εγώ τι είπα; Ότι οι Driller Killer τον πίνουνε από τους Καναδούς, το αυτονόητο! (έλα πλάκα κάνω)
Και μη μου το παίξεις μεμψίμοιρος μαθητριούλα τώρα "ναι, μα εσύ post-αρες και Riot", επειδή εγώ προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές κάποιος να έρθει και να μου πετάξει post Lacuna Coil σε thread για Brocas παρά να αρχίσει να βρίζει στα καλά καθούμενα.
On topic: κι εγώ το μέρος του Ruthless παίρνω.
Παιδάκια, κάποια πράγματα τα ξέρει κι ο πεντάχρονος ξαδελφός μου...
Η κουλτούρα του 80's metal είναι αυτή που είναι και δε γίνεται να αλλάξει. Φανταστείτε να αναφερόμουν στην κάθε μοϊκάνα ή στην κάθε παντελόνι-καμπάνα που post-άρετε. Δε θα τελειώναμε ούτε του χρόνου...
Swollen-ίκο, τη λες στο Ruthless, αλλά εν προκειμένω δεν έχει άδικο!
Είχαμε τρία μέτωπα: ένα euro-power, ένα "ατσάλη" κι έναν πάνκη. Ο τελευταιος εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία που μονίμως στέκεται στην υποκουλτούρα.
Δηλαδή, πάνκη αυτό είναι εκπάγλου ομορφιάς, ε;
http://www.spirit-of-metal.com/les%2...%20Warning.jpg
Επειδή έχεις post-άρει Oz σου το λέω...
Η συζήτηση εάν έμενε σε επίπεδο Poweranias-Ruthless θα ήταν μικροκαβγαδάκι που θα τελειωνε σε τέσσερα posts. Από τις συζητήσεις που κάνουν σε κάθε καφέ ένας europower-ας κι ένας US. Φάση "ποιοί Chroming Rose, ρε άμπαλε; Τσέκαρε πυρακτωμένο μέταλλο από Texas!"
Σαν να συζητάνε δυο doom-άδες εάν οι Reverend "σέρνονται" πιο πολύ από πρώτο Solstice.
Αυτά είχα να πω... Να διαβάζετε τα κείμενα.
Εσύ βρε, γιατί σταμάτησες να κάνεις 6 ποστ στην σειρά και να μπαίνεις σε οποιοδήποτε θρεντ και να λες για καυτό ατσάλι?
Στα του ρουθλεςς, ούτε μένα μου άρεσε η διαγραφή ποστ, αλλά στα υπόλοιπα είμαι μαζί με καρχαρτ.
Και επιτέλους πότε ο ρουθλεςς(όπως είπε και ο σουολεν) θα απαντήσει σε αυτά που του λενε και δεν θα συνεχίζει να λέει τα δικά του?
Δεν είναι δύσκολο δα, να δεις μια ερώτηση και να προσπαθήσεις να απαντήσεις.
-Πως είπαμε ότι σε λένε?
-Μα όχι, πες μου πόσα ριβιουζ πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ "καλός" χρήστης!!!!!!1111!!1`
Α) Σταμάτησα επειδή κατάλαβα ότι σας πείραζε και δεν ήθελα να γίνομαι φορτικός.
Όμως ο Ruthless ποτέ όσο είμαι στο forum δεν έχει κάνει πέσιμο στα καλά καθούμενα σε "αντίπαλο" thread. Διάψευσέ με.
Β) Επαναλαμβάνω: διαβάστε δυο προτάσεις κάτω από εξώφυλλο Oz.
Σαφώς είναι. Αλλά δεν μιλάω για τα ποστ που του εξηγείς. Το θρέντ, εκτός από τον ρουθλες ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα δεν θα καταλάβει γιατι και δεν θα συμφωνήσει με το σβήσιμο, το διαβάζει όλο το φάρουμ οπότε εξήγησε σε ένα ποστ γιατί σβήνεις (θυμάμαι δυο τέτοια πόστ) ή στείλε ένα πμ. Δεν χρειάζεται να βγείς σωστός στα μάτια του, γιατί δεν πρόκειται. Οι υπόλυποι users όμως θα βγάλουν συμπεράσματα.Τα περισσότερα πόστ σου είναι "χαζοαπαντήσεις" τύπου μεταφοράς λογκς. Το χειρότερο δε είναι οτι λες "δεν ξαναασχολούμαι" και ξαναασχολείσαι. Προσωπικά θέλω να πιστεύω οτι απλά βαριόσουν χθες γιατί σε έχω για πιο σω(σ)το παιδί.
Γενικότερα, ο ρούθλες έχει ένα συγκεκριμένο ύφος εδώ και χρόνια. Τώρα θυμηθήκατε οτι σας πείραξε; και εαν ξαφνικά αποφασίστικε οτι πειράζει το ύφος αυτό κάντε τον μπαν χωρίς αφορμή ή προειδοποιήστε τον πρώτα και βάλτε νέους κανόνες συμπεριφοράς στο μιούζικ. Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτός ο ντόρος, εκεί είναι η ένστασή μου.
Ο "ντόρος" θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν έτρωγε ban κάποιος και το ξέρεις. Και σιγά τον ντόρο πια, συζήτηση κάνουμε. Την προηγούμενη φορά που είχαν ξεσηκωθεί στο music με τον ra pariah ο carheart είχε γράψει ένα ποστ που έλεγε πάνω κάτω ότι μπορεί και να σβηστεί κανένα ποστ, χωρίς να μιλάμε για ακρότητες/φασιστιλίκια πάντα, σκόπευε να το κάνει στίκι, εγώ του είπα να μην το κάνει γιατί δε βρήκα ουσιαστικό λόγο. Αν θέλετε πάντως ντε και καλά να μπει σε μορφή κανόνα, ορίστε, "στα μουσικά θρεντς δεν θα υπάρχει ακριβώς η ίδια ανοχή με το υπόλοιπο φόρουμ και ίσως να σβηστεί και ένα ποστ μία στο τόσο με σκοπό τη διευκόλυνση της συζήτησης και το να μην ξεφεύγει αυτή οφφόπικ ή σε flame". Γενικά, το κουράζουμε, ο ra pariah έπιασε το νόημα και ηρέμησε αρκετά χωρίς καν να χρειαστεί να του κάνω υπόδειξη, ο ruthless πιστεύω το έπιασε επίσης το νόημα, απλά κάνει τον χαζό γιατί πρέπει να έχει την τελευταία κουβέντα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
έντιτ: ναι, αυτό το ποστ έλεγα.
ζηταω να ανακαλεσει ο φιλτατος φαντομ ντακ καθοτι εαν καταλαβα καλα κατηγορει την εξτρεμιστικη μεταλικη ατσαλινη φραξια οτι εχει αναγαγει την καθυστερηση σε παντιερα και τρυπια μαλιστα!ωστοσο θα συμφωνησω με το πνευμα του ποστ του πως δεν δικαιολογειται το σβησιμο για μια καθυστερηση που ειναι διαγνωσμενη. η διακοπη της κυησεως δεν ειναι παντα το ενδεδειγμενο μετρο για την λυση του προβληματος.
Εγω συμφωνω να σβηνονται τα ποστς.
Του Μιντναητ.
παντως χοντρη μαλακια να σβηνονται ποστς,οποιος θελει τα σβηνει και μονος του.
το να επεμβαινουν μοντς ειναι αρκετα φασιστικο.
οσο αφορα τις αποριες σου ραπαραια,δεν σε εχω βρισει ποτε,το να πω την γνωμη μου για εναν δισκο ομως που εχω ακουσει πχ το χηδεν και να γραψω οτι "ξερεις,ειναι ενα καρο μαλακιες με πουστικα φωνητικα και κουραστικα 7 λεπτα κομματια" ειναι απλα Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.δεν εγραψα ουτε για μαιμουδιες,ουτε για ατσαλια στον κωλο σας ουτε για τιποτα τετοιο,χωρις ΚΑΝ να εχω ακουσει οπως ο ρουθλεςς.
και εχετε ενα κοινο με τον ρουθλεςς.θεωρειτε πως οτι ακουτε ισοπεδωνει μουσικα το 95% οτι ακουν οι αλλοι.περα οτι η αποψη αυτη ειναι για γελια οταν μιλαμε για κορωνες(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ),μην θεωρειτε πως ολα βρισκονται μεσα στο κεφαλι σας.εσυ βεβαιως δεν εισαι προκλητικος,ο ρουθλεςς ειναι δεικτικος και το παιζει τρουμεταλλοπατερας ΚΑΙ στους οπαδους του ειδους!
δηλαδη αν γυρισω εγω να του πω οτι ειναι φολς επειδη κατα τους παλιους τρουμεταλλους το μπ3 νταουνλοαντιγκ ειναι "αρπαχτη" και πρεπει να ψαξεις και να πληρωσεις ακριβα τους αυθεντικους δισκους για να νιωσεις ετσι την "μαγεια του αληθινου χεβυ μεταλ"(αποψη που υπαρχει σε αυτους,μην γελατε!) ο ρουθλεςς τι θα πει?
και γενικα μου την δινει το βλαχουφακι του,μου θυμιζει οτι σιχαινομαι σε βλακες μεταλλαδες:την ομπσκιουριλα.
Ρε ανιμάε και σουόλεν, που ακριβώς δεν απαντάω εγώ; Στο ότι μου λέτε πως ποστάρω εριστικά και την λέω σε άλλους; Ε το κάνω. Τό'κανα 5 χρόνια τώρα. Και δεν είμαι ο μόνος ε;
Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους είναι πως για κάποιους εδώ μέσα εγώ δεν έχω την ίδια συνεισφορά με αυτούς(και αυτά δεν είναι δικά μου λόγια). Δεν έχω γράψει 300 ριβιούζ πχ, και αυτό το κάνω συνειδητά γιατί βλέπω πως το ενδιαφέρον εδώ δεν υπάρχει για ότι γράφω που να κάθομαι να πληκτρολογώ τόσα πολλά. Αν θες άντε βρες το τελευταίο ριβιού(περίπου) που έγραψα και δες πόση ανταπόκριση είχε. Πάντα ήταν έτσι το ER. Δεν άλλαξε σε εποχές που γράφαν εδώ αρκετά άτομα που ασχολιόντουσαν πολύ με αυτόν τον ήχο, τώρα θα αλλάξει; Έτσι εμένα η συνεισφορά μου μένει μόνο στο να ποστάρω κάτι στο μιούζικ οφφ τόπικ(πχ περί νέου Cage ή Metalucifer). Όποιος το παρακολουθεί και συμβαδίζει με τα γούστα μου θα το ακούσει. Οι άλλοι θα το προσπεράσουν. Να ανοίξω τόπικ που θα απαντήσουν 2 άτομα και θα πουν "πω φίλε γαμάει" και άλλοι 2 θα ζητήσουν να το ανεβάσω κάπου και πιέμ, ε δεν έχει και πολύ νόημα.
Τέλος πάντων, ας πούμε πως το δικό μου ποστ έπρεπε να σβηστεί και άλλων παρόμοια ποστς όχι, γιατί ήταν από γιούζερς με περισσότερη "μουσική συνεισφορά" ενώ εγώ δεν είμαι.
Και πάμε στον "κανόνα"(και στις 2 εκδόσεις):
Quote:
Originally Posted by carheart
Για πείτε μια ρε τσάκαλοι, τι συγκεκριμένη κουβέντα έχει το music off topic thread; Ξέφυγε η συζήτηση σε off topic(λολ) με ότι πόσταρα; Ή απλά κάθε υποψία flame κλπ θα σβήνετε πλέον παντού και πάντα από το μιούζικ ντισκάσιον;Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Γενικότερα, δεν είναι το να σβήνονται ποστς το θέμα, αυτό σε κανέναν δεν αρέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει η καλή θέληση ώστε να μη φτάνουμε εκεί, αν γίνεται ποτέ. Τώρα καλώς ή κακώς μία στο τόσο είναι αναπόφευκτο, όπως και το ban σε κάποιες περιπτώσεις, τι να κάνουμε. Το ποστ του κάρχαρτ ήταν ένα πρώτο βήμα, όποιος έπιασε το νόημα νομίζω δεν έχει να φοβηθεί κανένα σβήσιμο και κανέναν "φασισμό". Τώρα αν χρειαζόταν να σβηστεί ένα ποστ για να ταρακουνηθεί λίγο ο ruthless και να καταλάβει ότι κάαατι δεν πάει καλά στον τρόπο που ποστάρει και πως καλό θα ήταν να κάνει ένα βήμα καλής θέλησης, ας είναι. Δε νομίζω ότι ο κάρχαρτ θέλει ή έχει και την όρεξη να σβήνει ποστς. Η δουλειά του μοντ και του αντμίν είναι περίεργη, πάντα οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν ένα "ναι μεν... αλλά", αντικειμενικά σωστές κινήσεις δεν υπάρχουν. Ακόμα κι όταν δεν κάνεις κάτι, είναι κι αυτό μια απόφαση και κάποιος θα βρεθεί να πει ότι πρέπει να τηρούνται και κάαααποια όρια. Τέσπα, το θέμα είναι ότι προφανώς και θέλουμε να γράφουν όλοι, απλά στα μουσικά ειδικά φόρουμς όπου γίνονται και λίγο πιο σοβαρές συζητήσεις μπορούν να αποφευχθούν κάποια ποστς. Καταλαβαίνετε μια χαρά τι λέω.
Ντάξει, ruthless, έχεις δίκιο, είμαστε φασίστες, μας τη σπάει το νικ σου γι'αυτό μπήκες μόνο εσύ στο μάτι. Και ναι, ή δε θα σβήνεται κανένα ποστ ή θα σβήνονται όλα όσα πάνε σε φλέημ, μόνο αυτές οι δύο λύσεις υπάρχουν.
Αν θες να είσαι δίκαιος έτσι πάει όμως. Ξεκάθαροι κανόνες. Αλλιώς δίνεις τροφή στον άλλον να λέει μαλακίες πως "ο τάδε δε με γουστάρει", "έλα μωρέ με τα φασιστάκια και την κλίκα τους" κλπ κλπ.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε;
ΥΓ: Και βασικά καταλαβαίνεις πόσο αστεία ήταν η δικαιολογία του Κάρχαρτ "δεν έχεις μουσική συνεισφορά" ε; Να το ξέρει ο καθένας να ανεβάζει 10-15 ριβιούζ στους πρώτους 3-4 μήνες, αλλιώς ή θα τρώει deactivate το account του ή δε θα βλέπει το music discussion.
ΥΥΓ: Το προηγούμενο είναι αστείο ως παραλληλισμός με γνωστό φόρουμ/κατεβαστήρι που το γάμησε και ψόφησε.
Κάρχαρτ, δεν είχα υπόψιν μου το εν λόγω πόστ. Τα λές πολύ ωραία και με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Εαν το είχα διαβάσει δεν θα επενέβαινα μάλλον. Μπαίνω λίγο στο μιούζικ φόρουμ κυρίως για τους λόγους που αναφέρεις οτι έχει ευτελιστεί αλλά κυρίως γιατί με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν περιέχει μουσική που με ενδιαφέρει.
Όμως στην τελική το φόρουμ το διαμορφώνουν αυτοί που το αποτελούν οχι οι λίγοι που (αν και μπορεί να είναι είναι "σωστοί") προσπαθούν να το καλυτερέψουν. Και το "σωστός" είναι σχετικό. Αν και δεν έζησα το μεταλββ, μπορώ να υποθέσω οτι οι τότε μοντς θεωρούσαν το μέρος τους σωστό. Όπως και ο πασόκος ντράγκονλορντ το δικό του. Όπως ακριβώς εσυ θεωρείς πιθανώς "ωραίες μέρες του μιούζικ ντισκάσιον" τότε που ήταν ο κβέλντ και ο τσοπντ πχ, ο ρούθλεςς μπορεί να του αρέσει να ισχυρίζεται οτι γαμάει το δικό του ατσάλι.
Η θέση μου είναι όμως το συνολικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από τους πόστερς και όχι να βάζουε κανόνες και να κάνουμε προσπάθειες να αναστήσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Γιαυτό και είμαι αντίθετος στο σβήσιμο ποστς.
Σόρυ για το μελό ύφος, έβλεπα ταινία στο σταρ.
Θα γράψω πέντε τελευταία πραγματάκια για να λήγει το θέμα. Ruthless, είσαι πραγματικά χαζός που δεν καταλαβαίνεις τι λέμε, και όντας χαζός και δείχνοντάς το, παραβιάζεις συστηματικά τον κανόνα υπ' αριθμόν 3 λειτουργίας του forum, και επομένως κανονικά θα έπρεπε να δεχθείς ένα ωραιότατο ban να τελειώνουμε. Προσωπικά έστειλα επιστολή ώστε να μη συμβεί, αλλά άκου αυτό : Ένας διαιτητής θα ρίξει πολύ πιο εύκολα απευθείας κόκκινη στον Γκαρσία ή στον Γκατούζο, παρά σε κάποιον που γενικώς δεν είναι κωλοπαιδαράς στο γήπεδο. Εσύ είσαι λίγο κωλοπαιδαράς στο forum (στην πραγματικότητα εικάζω πως είσαι της φάπας παιδί) από ΠΑΝΤΑ, και όσο να ναι είναι πιο εύκολο, ΌΤΑΝ παραβείς το όριό σου, να φας την κίτρινή σου άμεσα και χωρίς προειδοποίηση και ούτε καν κόκκινη. Αυτό είναι συνολικό. Πουθενά δεν λέω πως κάποιος με καλή μουσική συνεισφορά (ε λολ) και μονίμως κακή συμπεριφορά δεν θα αγγίζεται, λέω όμως πως κάποιος με μόνιμως κακή συμπεριφορά θα τρώει διαγραφές ποστ. Και όπως σου είπαν και ο ανιμάε και ο ντράγκονλορντ, όταν ένας γενικώς σωστός user παρεκτραπεί μια, δύο, δέκα φορές, οκ, θα είναι μια εξαίρεση στον κανόνα. ER είναι εδώ. Όταν όμως είναι μονίμως έτσι κάποιος, υπάρχει θέμα. Δεν έχεις έντιμο πρότερο βίο, μια ζωή τις ίδιες μαλακίες έκανες, και τώρα λες μαϊμούδια δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια που ακούς την εκπομπή τους δυοτρείς φορές, επειδή Σου έθιξαν ένα βίντεο κάτι τύπων. Προσπάθησε να απομονώσεις τη συνολική συμπεριφορά σου, να δεις πως εσύ έχεις εκατό τα εκατό λάθος, να το παραδεχτείς αν θες (αν δεν θες δεν πειράζει), και μετά έλα να με κατηγορήσεις που κάνω "ελαστικό moderating" σε τρίτους. Μην το κάνεις συγκριτικά όμως, αυτό είναι λογική "μα κυρία αυτός άρχισε πρώτος" και αν σε σένα λειτουργεί στη ζωή σου, εμένα μου φαίνεται παι-δι-κό.
Περί music off topic : To music off topic thread είναι ένα music off topic thread. Ένα ποστ που μελετάει (και ας γελάει με) ένα ηλίθιο μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που γελάει περισσότερο με αυτό το μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που κάνει σαν να το τσίμπησε αλογόμυγα επειδή θίχτηκε η γαματοσύνη του user πίσω από αυτό, με σχόλιο τύπου "γαμάει το 95% των ακουσμάτων σας και τα αυτιά σας έχουν πρόβλημα", δεν έχει θέση σε ένα music off topic thread. Παρόλλα αυτά, ΔΕΝ διαγράφτηκε, όπως δεν έχουν πειραχτεί άλλα 3.000 ίδια τέτοια, αλλά έφαγε το Χ ένα αντίστοιχης υφής, όταν άρχισε η ειρωνία και οι μαϊμούδες και όλη αυτή η jazz, όταν δηλαδή είχαμε ξεκάθαρα ξεφύγει από οτιδήποτε οτιδήποτε μουσικό.
Και ξαναλέω, τίποτα στο ER δεν αλλάζει, δεν θα γίνει forum για κυρίες, μένουμε στο :
Οριστικό, δεν ξανασχολούμαι με το θέμα. stop the madness.Quote:
Originally Posted by carheart
edit : αν κάποιος διατηρεί την εντύπωση πως μου αρέσει να διαγράφω γενικώς posts, θα του διαγράψω όλα του τα posts.
Από κάτω μου, ακολουθεί ένα post του Ruthless, να πει την τελευταία λέξη επειδή είναι ΓΑΜΑΤΟΣ, και επιστρέφουμε όλοι στις δουλειές μας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ.
Αν εσένα σου φαίνεται παιδικό που κάνω(όταν η λογική είναι εναντίον σου, βάφτισέ τα όλα παιδικά, δουλεύει :!:), αυτό που κάνεις εσύ είναι φασιστικό, και news flash for you, δεν το λέω μόνο εγώ ε;
Και επειδή είσαι τόσο καθυστέρας όμως, η μαϊμού δεν ήταν απάντηση στην δεκαπεντάχρονη powerania που έτρεξες να υπερασπιστείς καβάλα στο άσπρο σου άτι. Στον πάνκη ήταν, και αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει εδώ ουκ ολίγες φορές. Κραγμένες αδερφές οι τραγουδιστές του US power γι'αυτόν, μαϊμούδες που χορεύουν(με animated gif) οι πάνκηδες για μένα. Αλλά θέλει και πρότερο έντιμο βίο πλέον για να τα κάνεις αυτά.
Πάω λοιπόν να γράψω για κανά δίμηνο νορμάλ, χωρίς φλέιμς και μαλακίες, να βγάλω την ρετσινιά του ER Γκαρσία από πάνω μου(έλεος όμως), και ελπίζω σε κάτι μήνες ο μοντερέιτορ κάρχαρτ να μου δώσει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου ξανά.
Ως τότε ας είμαστε κυρίες, μην μας κάνει ντα το ποστ ο κάρχαρτ.
Ειπα εγω την τελευταια λεξη για να σας το χαλασω.