[QUOTE=~ladykiller~;831676]ti mageirema re to fagito einai gia tous flwrous. de prpei na trwmw einai skata xamenos xronos kai tsampa thermides
xenerwma
Printable View
έλα ελα δεν θέλω να ακούω αηδίες
το φαί είναι μια απ'τις μεγαλύτερες απολαυσεις της ζωής ετούτης
έλα μωρέ... δεν έχει φάει φαί από τα δικά μου τα χεράκια, για αυτό ;)
e entaxei auto einai sxetiko re su
emena apo tis megal;uteres ap;olauseis einai to xesimo, to katourhma to klasimo
i leuki jose cuervo, to xerasma, gamhsi an to mouni einai trelo kai steno kai kauliariko
mousikares oorwtikes
xerw gw vazw polla alla oxi to fai. oxi oti an kati einai wraio den me ftiaxnei e alla de dinw vash
χάνεις :P
Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο που σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι διπλα απο το δυο θα παρει θεση το εξι, μ'εχει πιασει ενα ψιλοσκιαξιμο, οποτε εν μερει συμπασχω. Ελπιζω αμα φτασω τα πρωτα -αντα να το αντιμετωπισω πιο ψυχραιμα απο το Μπερνη.
ντάξει νέος δεν είσαι τώρα πια στα 30, είσαι από τους 'μεγάλους' που λένε τα παιδάκια δημοτικού και τους φωνάζουν 'κύριε'.
ε μην ανησυχείς, τουλάχιστον δεν είσαι 40 !!!
εξάλλου είσαι άντρας, έχεις το αποκλειστικό γεννετικό προνόμιο της ισόβιας ανωριμότητας!!
το μυαλό σου μπορεί να μείνει πάντα στα 4,5,12,16,17 :D
εγω ξερω οτι θα πεθανω στα 33, αλλα ειναι για το καλο σας! φροντιστε σε καμια 6-7χρονια να εχετε μετανοησει γιατι δεν παιζει να ξανακατεβω!
Το να κλέβεις ταυτότητες (μου) είναι γαμώ τις αμαρτίες ρε πούστη.
το αντεληφθην σε προηγουμενο σου ποστ, αλλα επειδη δεν διαλεξε εσενα ο Μπαμπας παλι, δεν θα τα βαζεις μαζι μου!
Έλα ρε μπέρνη, μπήκες στο δεύτερο μισό της ζωής σου; Καλή φάση.
poutana ola. de paei na pei oti niwthw kala allapoutana ola
thn pesame s 19xrona mpaza etsi gia na niwsoume kala sto kleisimo ths vraduas
fpps kiolas
agamhtes dhladh
καλά και εγώ δεν πίστευα πως θα φτάσω στα 28 παρά...
αλλά έχουμε γεννηθεί για μεγάλα πράγματα!:headbang:
ρε σεις, σοβαρά τώρα. τί είναι αυτό που κάνει ένα άτομο να φρικάρει όταν γίνει 30;
η σκέψη ότι 'είμαι 30 και δεν έχω κάνει όσα θα ήθελα στη ζωή μου και οι φίλοι μου τα κάνανε και τα τελευταία 20 χρόνια κάνω τα ίδια πράματα και αν δεν έχω κάνει όσα θέλω μέχρι τα 30 τότε είμαι άχρηστος' ;
είναι άγχος επειδή 1) δεν έχει καταφέρει κάποιος όσα ήθελε μέχρι τα 30 ή επειδή 2) δε βρίσκεται στο συμβατικό κοινωνικο-οικονομικο-lolz0rικό επίπεδο που βρίσκονται οι φίλοι του, δηλαδή να έχουν οικογένεια παιδιά αμάξι κλπ;
εγώ πχ έχω σχεδόν καταφέρει (το ελπίζω τουλάχιστον) αυτό που θέλω να κάνω, όχι μέχρι τα 30, αλλά για την υπόλοιπη ζωή μου, τι στα κομμάτια! να γίνω κάποια μέρα συγγραφέας φαντασίας εννοώ. ασχολούμαι ήδη απο τα 17 και τώρα είμαι 25. ναι γελάστε οκ αλλά η ιντερνετική μου υπόσταση είναι μόνο μία όψη μου :D εντάξει προχωράει αργά αλλά ίσως το 2011 να έχω εκδόσει το πρώτο μου βιβλίο τι στο καλό, αν δε το έχω καταφέρει πριν τα 30 θα πανικοβληθώ ξαφνικά;
είναι μαθηματικό το θέμα των 30 ή ψυχολογικό;
8a uparxoun sto biblio sou kai troll?
ΛΟΛΖ : D με τον τρόπο που το εννοείς, ναι :D
αλλά με την κανονική έννοια όχι, είναι επιστημονικής φαντασίας - τρόμου δφωσγδφ
θα υπάρχει όμως ένας χαρακτήρας με όνομα Έπικ Λαλζ!! έτσι για το χαλάρωμα ^_^ και πολλές λεσβίες. όπως σε κάθε σοβαρή ιστορία τρόμου άλλωστε.
Εγώ πάντως Loader θα στηρίξω τη φάση, είχα και στο στρατό ένα παληκάρι που στη σκοπιά έγραφε τη συνέχεια του lord of the rings και από τότε τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τα ανερχόμενα ταλέντα.
Ο_ο
κάποιος έγραφε τη συνέχεια του άρχοντα; κάποιος συνέχιζε την ιστορία κάποιου άλλου συγγραφέα;; !!!!!!!!!!!!
Ο_Ο
έφυγε τελικά με τρελόχαρτο ή τέλειωσε κανονικά τη θητεία;
χέι εγώ μιλούσα σοβαρά!
επίσης, προχωράμε σε uber offtopic συζήτηση σφγφγδφγδδγφ
τον απρίλιο κλείνω τα 31. το μούχλιασμα των συνομήλικων είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα πια. ειδικά στην επαρχία, τη βλέπουν όλοι κάπως και καλά να δείξουν ότι σοβάρεψαν κ ότι βρήκαν ένα καλό κορίτσι (sic) για γάμο - όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει :fear: - κ ότι είναι καλοί επαγγελματίες. προσωπικά δε νιώθω ακόμη έτοιμος να αποδεχθώ μια ζωή με περισσότερες υποχρεώσεις κ λιγότερο ξενύχτι κ ρεμάλιασμα. έχω την ίδια ενέργεια που είχα και στα 18 με το ατού της μεγαλύτερης εμπειρίας που βοηθάει σε πολλά θέματα. σίγουρα αν κουβαλούσα τα σημερινά μυαλά τότε, θα είχα περάσει πολύ καλύτερα. όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...
καλά αυτά τα έλεγα και εγώ στην ηλικία σου.
πριν 3 χρόνια σχεδόν.
τώρα που φτάνω στα 28 το είδα αλλιώς.
δεν γαμιέται?
και να μην προλάβω τα 30 -λέμε τώρα- 8α βάλω τον επόμενο στόχο στα 40!
μωρέ γενικά παίζει κόλλημα με τα 30, αλλά πιστεύω πως είναι από αυτά που μας δώσανε οι γονείς/συγγενείς κλπ που στα 30 τους θα έπρεπε να έχουν δουλειά/γυναίκα/άντρα ίσως παιδία ή να ετοιμαζόντουσαν για σπίτι και νοικοκυριό.
το θέμα είναι να είσαι όπως γουστάρεις για να μην φτάσεις στο σημείο να λες πως δεν τα έκανα όπως ήθελα ή πως θα ήτανε αν έκανα αυτό.
για μένα είναι απλό και σε προσωπικό και επαγκελματικό σημείο.
κάνω αυτό που θέλω και αν καταστραφώ σηκώνομαι.
και αν χάσω όλα μου τα λεφτά σε μια δουλειά που δεν έκατσε δεν πειράζει πάω να ζήσω σε μια καταληψη.
καλά δεν λέω να πάτε όλοι σε καταλήψεις αλλά οκ.
αν ζεις εσύ τον εαυτό σου -που είναι σωστό να το κάνεις στα 30 φυσικά- τότε στα αρχίδια σου τι κάνουν οι υπόλοιποι μικροαστοί και μη!:headbang:
Νταξ, γενικά ο χρόνος είναι πολύ λίγος, και εγώ νιώθω ότι παρ' ότι αριθμητικά είμαι νέος, και έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου, στην ουσία δεν υπάρχουν περιθώρια, αφού τα χρόνια δεν είναι τόσο μετρήσιμη ποσότητα, όσο μια σειρά από μοναδικές περιόδους, οι οποίες και δεν ξανάρχονται, και αν τις δεις μεμονωμενες, είναι μικρές.
Με λίγα λόγια, ενώ το κοινό ρητό είναι "είμαι 23, έχω χρόνια ακόμα", κλίνω προς το "δε θα ξαναείμαι ποτέ 23, μαλάκα, άντε δεν έχω χρόνο, να κάνω κι αυτό και το άλλο".
Τα 30 νομίζω ότι είναι απλά ένα ψυχολογικό όριο χωρίς νόημα, τοποθετημένο τυχαία από την αριθμητική.
Φεηκ της παουερανιας ειναι http://electricrequiem.com/forum/ima...on_exclaim.gif
Mallon h Powerania einai fake tou Loader...
ZOML!
ZOML ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAKE ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΟΥ
ΚΑΝΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ
:D
Ntaxei re Loader. Ta eipame auta. Esu xwneis thn Gh!!!!
δεν εχεις προσεξει μια αυξανομενη-τα τελευταια χρονια-επιστροφη στις "παραδοσιακες" αξιες και στον συντηριτισμο?
συν οτι οι 18-ρηδες τωρα,δεν εχουν καμια σχεση με αυτους/αυτες της γενιας μου.
νταξει,εγω που εχω παρε-δωσε με μικρες (18-19-20) εχω φρικαρει σαν τον μπερνι.να εχουν βγει απο σχεσεις 2-3 ετων και να λενε πως "κατα τα 22-23 θα αρχισω να ψαχνω αλλα πραγματα σε εναν αντρα,να με μπορει να με καλυπτει και κοινωνικα ωστε να κανω κατι πιο επισημο".
χεστο.κολλητος μου φιλος στην ηλικια μου αρραβωνιαστηκε πριν 2 βδομαδες μια τυπισσα 22 χρονων.φυσικα και τον διαολοστειλα.
α γεια σου ρε πιξις, το ίδιο πράμα σκεφτόμουν κι εγώ. ολη η γενιά μας έχει καταφέρει να κάνει τα εικοσι εικοσάντα =/
δεν εσκασε ετσι βομβα ρε συ καλκι.
μεσα σε μια δεκαετια,συνεβησαν κοσμογονικες αλλαγες,ή μαλλον να το πω καλυτερα,επεβαλλαν αυτες τις αλλαγες.
ενταξει,εγω ειμαι ενα κοπροσκυλο του κερατα.ποτε δεν ηθελα ουτε πολλα λεφτα,600ε τον μηνα μου φτανουν και περισσευουν ειδικα αν συγκατοικω,δεν ηθελα ακριβα ρουχα-φοραω τα ιδια εδω και 10 χρονια τωρα,φυσικα δεν ηθελα αυτοκινητο,για μαγαζια αστο,"πανδαιμονιο" και 2ε η μπυρα,μονο δισκους να μπορω να αγορασω,αυτο.αλλα εγω ειμαι η εξαιρεση.
και παμε στο αλλο ακρο.πριν μια βδομαδα γνωρισα μια κοπελιτσα.19 χρονων,σπουδαζει στο οικονομικο στο μακεδονιας.τα παραταει γτ λεει πως θελει να γινει στρατιωτικος.τις λεω εγω "καλα,νιωθεις?θελεις ολη σου την ζωη να τραβιεσαι απο εδω και απο εκει,θελεις να μην νιωσεις φοιτητικη ζωη?"
και μου απανταει "εγω το μονο που θελω ειναι να εξασφαλισω σταθεροτητα στα οικονομικα μου.και αν βρω και καποιον εκει θα την εξασφαλισω διπλα".
δηλαδη,ποσο γαμημενα ψυχρα κυνικο ακουγεται αυτο....
το γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι γενικα η νεα γενια εχει χασει την ανεμελια,αν θελεις ακομα και το γλυκο καφριλικι που ειχαν οι παλαιοτεροι.και σε αυτο ευθυνεται η ιδια η κοινωνια που τους εχει επιβαλλει να γινονται πλεον ρομποτ.καθε μερα πλυση εγκεφαλου με οικονομικες κρισεις,προβληματα επιβιωσης κτλ κτλ εχει δημιουργησει μεσα τους τον φοβο οτι δεν θα μπορεσουν να επιβιωσουν αν δεν ακολουθησουν ενα συγκεκριμενο-και συναμα συντηρητικο-προτυπο.σπουδαζω-δουλευω-παντρευομαι-παιδια-εξοχικο-συνταξη-πεθαινω.
αλλα η επιβιωση ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το λαιφ σταυλ που τους εχουν περασει.
σιχαμερό ακούγεται. ωστοσο δεν ξερω τι γινοταν βορεια, αλλα η αθηνα του 2006-7 (ολως τυχαιως επι καταληψεων) ηταν απιστευτη. την επομενη χρονια πεθανε και το μονο που βλεπω ειναι τους τοτε επαναστατες/επαναστατισσες ή πιο σωστα "ζωντανους ανθρωπούς" να εχουν γινει σιχαμενα κυνικά ζωα με μια εξοδο το σαββατο κι αυτη σε ενα μερος αυστηρα για περιορισμενο χρονικο διαστημα και με οσο το δυνατον πιο μικρη παρεα γινεται, σταθερες σχεσεις με τις οποιες περνουν ολη τους την ωρα στο σπιτι (ταιριαζουν - δεν ταιριαζουν), μανια να δουλεψουν και ψυχωση με την σχολη τους.
εκλεισα τα 22 πριν 12 μερες και ενιωσα πολυ μαλακας που ο περιγυρος με εξαναγκαζει να νιωθω τοσο γέρος. ω καιροι, ω ηθη.