Results 1 to 15 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by lebowski View Post

Ντακσει τα πες ολα ε.......
    Κι εγω στον κυκλο των 30 εδω και λιγο καιρο και αυτο που με τρελαινει απιστευτα ειναι αυτο ακριβως!!!
    Εγω ειμαι μια χαρα, με ενεργεια καργα και ορεξη για γουστα και οι γυρω εχουνε μπαρμπαδιασει απιστευτα.Οχι αλλη μιζερια ρε!!!!!!!!!
    Μπερνιν εισαι δικος μου ανθρωπος ρε...
    τον απρίλιο κλείνω τα 31. το μούχλιασμα των συνομήλικων είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα πια. ειδικά στην επαρχία, τη βλέπουν όλοι κάπως και καλά να δείξουν ότι σοβάρεψαν κ ότι βρήκαν ένα καλό κορίτσι (sic) για γάμο - όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει - κ ότι είναι καλοί επαγγελματίες. προσωπικά δε νιώθω ακόμη έτοιμος να αποδεχθώ μια ζωή με περισσότερες υποχρεώσεις κ λιγότερο ξενύχτι κ ρεμάλιασμα. έχω την ίδια ενέργεια που είχα και στα 18 με το ατού της μεγαλύτερης εμπειρίας που βοηθάει σε πολλά θέματα. σίγουρα αν κουβαλούσα τα σημερινά μυαλά τότε, θα είχα περάσει πολύ καλύτερα. όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...
    pws eksigeite ta fainomena auta sta 22-23?
    δεν εχεις προσεξει μια αυξανομενη-τα τελευταια χρονια-επιστροφη στις "παραδοσιακες" αξιες και στον συντηριτισμο?
    συν οτι οι 18-ρηδες τωρα,δεν εχουν καμια σχεση με αυτους/αυτες της γενιας μου.
    νταξει,εγω που εχω παρε-δωσε με μικρες (18-19-20) εχω φρικαρει σαν τον μπερνι.να εχουν βγει απο σχεσεις 2-3 ετων και να λενε πως "κατα τα 22-23 θα αρχισω να ψαχνω αλλα πραγματα σε εναν αντρα,να με μπορει να με καλυπτει και κοινωνικα ωστε να κανω κατι πιο επισημο".
    χεστο.κολλητος μου φιλος στην ηλικια μου αρραβωνιαστηκε πριν 2 βδομαδες μια τυπισσα 22 χρονων.φυσικα και τον διαολοστειλα.
    Last edited by Reject; 20-03-2009 at 21:18.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.