ναι κάπως καλύτερα.
οι απόρριψη ή περιθωριοποίηση των όποιων παρελθόντων ακουσμάτων πάντως δεν ήταν μια διαδικασία μαζική, με την μορφή του οτι καθαίρεσα ένα ολάκερο μουσικό είδος στο μυαλό μου, ούτε μια διαδικασία που συνέβη γιατί επήλθε κάποια μουσική ωρίμανση. πιστεύω οτι η πληθώρα ετερόκλητων ακουσμάτων το προκάλεσε αυτό και η γενικότερη αποστασιοποίηση τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του heavy/power/epic/symphonic. αυτό που παρατηρώ κυρίως είναι πως αυτά τα ακούσματα δεν μπορούν να αντισταθούν στη δύναμη του χρόνου μέσα μου. παρουσιάζουν το φαινόμενο να φθίνουν χρονικά και να αυτο-αποδομούνται. συνεπώς δεν τα αντιμετωπίζω ως μουσικές μιας ανώριμης περιόδου και τώρα μιλάω σαν να έχω φτάσει στην κορυφή του μουσικού έβερεστ. εξακολουθώ να γυρίζω στην μουσική ρουλέτα απλά σε αυτή την φάση η μπίλια έχει κάτσει σε άλλο νούμερο και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.
Quote:
Originally Posted by
sfinotouvlaki
τι σημαίνει αυτό; λυπάσαι κόσμο προκαταβολικά; το "ΓΟΥΣΤΑ" είναι απάντηση σε κάποιον που θα σου πει "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ". είναι αμυντική απόκριση σε επιθετική τακτική. δεν είναι ούτε καν επεξηγηση σε ένα πιθανό πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβεις γιατί μου αρέσουν οι γουώρλορντ. πρέπει να προηγηθεί τραμπούκισμα για να υπάρξει το "ΓΟΥΣΤΑ".
μα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβω γιατί σου αρέσουν οι warlord. δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί σου αρέσουν. έχω ακούσει πάρα πολύ warlord στην ζωή μου για να με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. δεν γράφω οτι είναι σκουπιδαριό και αυτό που περιμένω είναι να έρθει ο Ρα ήρεμα και πολιτισμένα να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι. λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ". δίνει 1.05 πως αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές λειτουργεί επιδραστικά στην τελική τους κρίση το περιβάλλον και η ψευδαίσθηση του να ανήκεις κάπου.