Παιδιά, καταλαβαίνετε τι λέτε?
Printable View
Παιδιά, καταλαβαίνετε τι λέτε?
που να παρουμε και πτυχιο να δεις.
κλασικοτατα οφφ-τοπικ, αλλα μαλλον λογω αρκετα περιορισμενου χρονου εχω χασει επεισοδεια ε... μια η "αριστερα" κρυφοκλεινει το ματι σε αυτονομια κ δηλωνει οτι καυλωνει (?) (βλ. κατι για αυτονομο φυσικο κ κατι για Blaumachen κλπ) μια η αναρχια κανει το ιδιο απο την πιο "φρικιαρικη" γωνια. τπτ κακο απο τα 2, τζαστ σειινγκ. το μονο που με 3ινιζει κ ακομα δν το εχω αποκωδικοποιησει ειναι κατι τυποι -μαλλον ΕΑΑΚιτες?- στη φαση "γαμαμε κ δερνουμε-ηρωες-κινηματαρα" στα 8εματα παιδειας. δλδ σε τι συμπαν ζω, και ποσο ουφο ειμαι? επισης γελαω τωρα που 8υμη8ηκα με ποστ ικονοκλαστ (νομιζω?) για βιντεο νεανιων εαακ φυσικου-δλδ εχω μπει κανα 2χρονο πριν απ' τον -αστειο ειναι η αλη8εια- τυπα απ' τη σχολη και ενω την εχω παρατησει -ειναι πλεον κ 2011 κ η "επαγγ. αποκατασταση" πλεον δν με νανουριζει (λολ)- ο ιδιος ειναι η8ελημενα ΑΚΟΜΑ εκει κανοντας φοιτητικη καριερα. γουελ νταν! για το χρονικο οριο της σχολης το καταλαβαινω ειναι εν γενει μεγαλο για να τελεψει κανεις, αλλα το οριο του να το παιζεις μαλακας και δη να αυτοκωλογλυφεσαι, ποσο μπορει να 3εχειλωσει?
Quote:
Originally Posted by Agoraphobic_S.I.
γελούσα μόνος μου, μου έφτιαξες τη μέρα πάω να το πω στη σχολή.Quote:
Originally Posted by freak brother
Ο πολιτικός αυτισμός σε αυτό το θρεντ έχει χτυπήσει κόκκινο. Σήμερα μάθαμε πως η αναρχία (ή αυτό το άλλο που επικαλείται ο κάλκι, ο ντύθορ και ο αγοραφόμπικ τελοσπάντων) δεν στοχεύει πολιτικά μόνο στην ανατροπή των σημερινών σχέσεων εργασίας, αλλά έχει ως προαπαιτούμενο την προσωπική καθαρότητα του συμμετέχοντος, γιατί όπως αναφέρθηκε ο γεράκος (που στα νιάτα του κάρφωνε αντάρτες; ) που γαμάει τον ανασφάλιστο απλήρωτο λαθρομετανάστη Αλβανό είναι ταξικός εχθρός, οπότε ακόμα και αν διαφωνεί με το σημερινό καθεστώς, δεν έχει θέση στις γραμμές των αμόλυντων προλετάριων. Δεν ξέρω αν αυτός ο αυτοεπαναυτοπροσδιορισμός είναι κάτι κουλ, μάλλον θα είναι, απλά φαντάζομαι ξέρετε ότι πρόκειται περί βαρύτατου αυτισμού και τελοσπάντων δεν ασχολείται κανείς μαζί σας.
αμα πατε στον ανασφαλιστο Αλβανο και του πειτε φιλαρακο μη δουλευεις στο μαναβικο αφου το μουνοπανο ο γερος δεν σου κοβει ενσημα να δουμε τι θα σας πει :p
επισης μετα πατε στον γερο και πειτε το οτι δεν ειναι σωστο να μη κοβει ενσημα στον Αλβανο να δουμε τι θα σας πει .
και μετα πηγαιντε την εφορια να τον πιασει και να απελασουν τον Αλβανο να δουμε τι θα σας που τα συντροφια!
στην τελικη καψτε το να μην εχει να φαει ουτε ο μαναβης ουτε ο Αλβανος .
αυτα
geia sas! mh fovaste, parolo pou grafw edw me auto to nickname, den yparxw ws tetoios. yparxw mono ws auto to fantastiko ypokeimeno gia to opoio milate, gyrw ap'to opoio sthrizete ta epixeirhmata sas, kai kyriws ws auto to ypokeimeno pou den einai st'alitheia ypokeimeno, giati den mporei na milhsei gia ton eauto tou, giati panta tha milane alloi gia logou tou, tha apofasizoun poios einai o taxikos symmaxos h' exthros tou, xwris na to rwthsoun pote tipota.
mh mpeite ston kopo na dhmiourgisete ena xwro opou na mporw na exw adiamesolaviti fwnh! maresei h syzhthsh sas poly etsi ki alliws. kai opws eipame, den me kserete, den yparxw para mono ws ergaleio.
kalh synexeia!
Δε θες καν επαναστικοποίηση των συνειδήσεων, θες καθαρότητα, για την οποία έχεις φτιάξει εσύ αυθαίρετα μία μονάδα μέτρησης, η οποία χωρίς καν ιδιαίτερη ανάλυση μπάζει από παντού, γιατί σχεδόν ταυτίζεις το λούμπεν απόβρασμα με τον μικροϊδιοκτήτη. Ωραίο να είσαι πιουρίστας, δε λέω, απλά δε θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά πολιτικά και θα παίζεις μπάλα σε άλλα τερραίν. Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλω κλπ κλπ, αλήθεια.
Οκ, θέλω καθαρ(ι)ότητα.
Πάρτε σαπούνια, πάρτε αφρόλουτρα!
Φυσικα και θες καθαροτητα και φυσικα και φασιζεις,ασχετα που δεν εχεις καν την αντιληψη να το συνειδητοποιησεις.
Φαινεται κ απο το ποστ σου στο αλλο θρεντ . "Τσακιστε τους αναρχοχιπιδες,τα φρικια,τους χασικληδες,να μεινουμε μονο εμεις οι αληθινοι επαναστατες"!!! :headbang::headbang:
"Με τους εργατες ή με το κεφαλαιο?" Η μαζι μας ή εναντιον μας!
Ρε παιδί, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ τι σημαίνει συλλογική συνείδηση, συλλογικός σκοπός, συλλογική δράση. Γράφεις ό,τι λένε τα αναρχοφρικιά της μεσολογγίου και νομίζεις πως έχεις αντίληψη. Ο φασισμός είναι εχθρός σου όταν διαταράσσει το ατομικό στατους που νομίζεις πως έχεις φτιάξει για τον εαυτό σου. Γιατί κατα τ' άλλα αποκλείεται να έχεις συγκρουστεί ποτέ με τον πραγματικό φασισμό. Άντε πιες το τσιγαριλίκι σου λοιπόν και παράτα μας ήσυχους.
Δεν ειμαι χασικλης αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις
Συλλογη δραση μονο με συγκεκριμενα ατομα και οχι με κρετινους
Σταμ, στα σοβαρά πάντως, δε θέλω καμία καθαρότητα, το αντίθετο μάλιστα. Απλά πιστεύω πως τα συμφέροντα του σύγχρονου προλετάριου είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά του μικροϊδιοκτήτη-μικροαφεντικού. Δεν είναι θέμα ατομικής συνείδησης ή στάσης, είναι ξεκάθαρα θέμα (ταξικής) εκμετάλλευσης. Ο παππούλης του μινι μαρκετ λοιπόν, αν έχει υπάλληλο που δουλεύει ανασφάλιστος, χωρίς υπερωρίες, χωρίς καν το βασικό μισθό, τότε είναι ταξικός εχθρός. Ακόμα κι αν δεν τα κάνει αυτά, το ότι είναι αφεντικό, το ότι αποσπά πρόσοδο από έναν εργάτη, τον κάνει πάλι αντίθετο προς τα συμφέροντα του εργάτη. Δεν ξέρω που διαφωνείς μ' αυτό, ξέρω ξεφεύγει από τον οριτζιναλ λενινισμό, αλλά η θεωρία καταστροφής (ή αντιστροφής) των κυρίαρχων σχέσεων χωρίς πρώτερη επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων, χωρίς να κοιτάμε τον κοινωνικό ρόλο του καθενός πρωτού επιλέξουμε να κάνουμε διαταξικές συμμαχίες, είναι ένας απ' τους λόγους της παρακμής της σημερινής αριστεράς.