ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟ το λέμε ρε ψευτοφρίκουλα.
Printable View
Αποδέχομαι τα οικογενειάρχης και γαύρος. Φανμπόης Σλέιερ μέχρι Decade of Aggression (όπου φανμπόηδες δήλωναν και οι DRI - Ω, θεέ μου!), εννοείται.
Χέβυ μέταλ και πανκ έχουν πολλά μπαστάρδια πάνκη μου. Το θρας είναι το κατεξοχήν θηρίο και ας πήρε πιο πολύ από τον μπαμπά του... Και οι DRI ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως επηρεάστηκαν τρελά από το θρας. Αυτά τα λένε οι ίδιοι, όχι το μεταλχάμερ. Απορώ που δεν το ξέρεις. Μήπως είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ; (<--τσίγκλισμα για την πάρτη σου)
οχι,δεν ειμαι ασχετος.οντως επηρεαστηκαν απο το speed metal.γιατι το thrash ειναι ενας αλλος ορισμος,που εχει δωθει σε αλλο μουσικο ειδος,πιο παλια,ΑΣΧΕΤΕ.
ναι αλλα οι dri δεν διασκευαζαν σλευερ-οι σλευερ τους γαργαλουσαν τις κωλοτρυπιδες με τις γλωσσιτσες τους στο undisputed.και ευτυχως που οι dri ξυπνησαν μετα απο 3 δισκους και γυρισαν στα καλα τους.
οικογενειαρχης και γαβρος και δεξιος(ελα που δεν εισαι) και παλιος θρασας.το ΜΗΔΕΝΕ το ιδιο.το μονο πιο χαμηλα ειναι χανουμι,αριστεριστης,παντρεμενος,παλιος θρασας με εναλλακτικα πλεον γουστα.
(για αυτο εχει αξια το ηαρ,ελπιζω να το καταλαβατε-εδω υπαρχουν ανταλλαγες αποψεων με ατομα που αν τα γνωριζες απο κοντα στην καλυτερη θα τα εφτυνες στην μαπα.στηριζουμε.)
οου!με σοκαρες!
χαχα, τον μαλάκα. Ναι ρε, τους έγλυφαν τις κωλοτρυπίδες. Γενικά, αν βάλεις τους DRI και τους Slayer σε ένα δωμάτιο μαζί, θα δεις τον Αράγια και τον Χάνεμαν να γλύφουν τον Σπάικ και τον Κερτ, τον Λομπάρντο να ρωτάει τον Φήλιξ (αυτός είναι ο ντράμερ των DRI εννοείται) πώς διάλο τα καταφέρνει και τέτοια.
Δε σχολιάζω για σπιντ και θρας. Γελάει ο κόσμος.
Αν λες ότι είμαι δεξιός, θα είμαι, στα άλλα μέσα έπεσες, ε, μπορεί και σε αυτό να έχεις δίκιο και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
Τέλος, θέλω να μου διευκρινήσεις ρε συ, ήθελα να ρωτήσω και την άλλη φορά αλλά κώλωσα, τι εννοείς "παλιός" θράσερ; Και ποιος είναι ο "νέος" θράσερ; Και γιατί είναι κακό;
Ελπίζω να μη με φτύσεις αν με δεις από κοντά. Εγώ σε κέρναγα μια μπύρα. Αν με φτύσεις όμως, δε θα σου ξαναμιλήσω. Να μάθεις.
πιασαμε την κριτικη της τεχνικης βλεπω.κλασσικος μεταλλας.α,και ντραμμερ ειναι μονο ο υπερτσιτωμενος Eric Brecht,ο αλλος ειναι για μπουκωμενα δικασοπαιδα.
ελα,πανε να διαβασεις την βιβλο του μεταλ χαμμερ που λεει για θρας=ορισμος που δωθηκε σε μουσικη υποκατηγορια του μεταλ το 1983.
"Throughout the '80s, the term "thrash" was in use as a synonym for hardcore punk (as in the New York Thrash compilation of 1982). It eventually came to be used for the faster, more intense style pioneered by D.R.I., just before their crossover period"
συντηρητικος εισαι σιγουρα.
παλιος=ηλικιακα παλιος.
ουτε για χεσιμο ομως.
γουσταρω ποιοτικη συζητηση.γουσταρω τρολλινγκ.γουσταρω σπασμενα αρχιδια.
Βρε πιτσιρίκο, μην κολλάς στο χιούμορ. Ωραία, ο Λομπάρντο θα κάθεται και θα τσιμπιέται που είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Φήλιξ. Ποιος Έρικ ρε μπαγλαμά; Σε ένα δίσκο και ένα ΕP, ενώ ο άλλος παίζει στα θεϊκά, πλάκα κάνεις; Πιο τρου και από Ιτ Μέταλ ρε, μόλις υπογράψανε σε εταιρεία ξεπουλήθηκαν κι ετς.
Για το θρας άσε με να ΞΕΡΩ. Οι σκεϊτάδες υιοθέτησαν τον όρο πρώτοι και τον χρησιμοποιούσαν για είδη που στις συναυλίες έπεφτε ξύλο. Ε, από το '82 φίλε πάνκη, που έκανε την μπαμ εμφάνιση το θρας το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, έκατσε ο όρος. Έξοντους, μπλαντ απόν δε στέιτζ. Το θρας μέταλ είναι ΤΟ θρας, διότι, ε, κάναμε πιο πετυχημένη εμπορικά σκηνή, προφανώς και χρησιμοποιείται τακτικά παγκοσμίως από το '82-'83. ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ - ΧΑΡΝΤΚΟΡ 1-0. Στο κώλο σας παόκια.
Ποιο χάμερ και μπαρμπούτσαλα; Εγώ σαν παλιός το διάβαζα και σαν χέβι μέταλ με αρχισυντάκτη τον Χάρη Warlord Πρασούλα. Εσύ από πού; wikipedia για τρου πάνκηδες; Ιτ Πανκ; Για πες.
Συντηρητικός, τι να πω; Συντηρώ το μοντέλο του γάμου με παιδιά και μονογαμικότητες. Μέσα στην φορμόλη, ναι, αλήθεια είναι. Δεν το παίρνω για βρισιά. Το δεξιός με τσίγκλαγε πολύ χειρότερα.
Παλιός σε ηλικία. Μάλιστα. Είστε ρατσιστής με τους ηλικιωμένους κύριε; Σας εύχομαι ένα γρήγορο θάνατο λοιπόν, να μην βιώσετε το βάσανο των -άντα, θε μου φύλαγε. Λιβ φαστ, ντάι γιανγκ.
Ποιότητα.
στα "θεικα".χαχαχα,γελαω.οτι ο πρωτος δισκος και το 7αρι ηταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ απο αποψη ταχυτητας και φασαριας ειχε βγει μεχρι τοτε,το βαζει αυτοματα στην δεκαδα με τους πιο σημαντικους δισκους.τα 4 of a kind,thrash zone ειναι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ,ΩΡΑΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ crossover.αλλα ειπαμε,με μεταλλα μιλαμε.
ορσα την πρωτη μουντζα.
οι σκεηταδες σαν "THRASH" εννοουσαν συγκεκριμενες σκεητμπορντ καταστασεις,εξ ου και το περιοδικο "Thrasher"-πρωτο τευχος το 1981.
Σαν "thrash" την μουσικη σας την ονοματισε ο ΜΕΤΑΛ τυπος,απο το 1984 και μετα.Ακομα και την διαφημηση του Reign in blood να δεις,μιλαει για "Speed metal from hell".Τα πανκ φανζιν ποτε δεν ιοθετισαν αυτον τον ορο και παντα αναφεροντουσαν στην μουσικη σου σαν speed metal.Αν απο την εμπορικοτητα μπορεις να κρινεις οτι πρεπει να χρησιμοποιεις και εναν ορο,συγνωμη αλλα εχασες πουστογαβρε.2-4 στην κωλαρα σου.φαε σκατα λοιπον με την χρηση του ορου.
Σου πασαρα το λινκ απο wikipedia,συγνωμη,δεν εχω σκαννερ για να αποδειξω ουτε ποσο ΤΡΟΥ πανκ οπαδος ειμαι,ουτε ποσο παλιος ειμαι (πληροφοριακα ειμαστε κοντα ηλικιακα σαχλαμαρα).
Δεν ειμαι ρατσιστης με τους ηλικιωμενους,ειμαι ρατσιστης με τους καραφλοχαιτουλες που το παιζουν ιστορια-και εσυ εμπιμπτεις σε αυτην την κατηγορια και ας εισαι μαλλιαμουσιας ακομα.
παντα υψηλη ποιοτητα.σε βαρεθηκα ομως και παω καμια βολτα!
Κοίτα, αν εσύ ακούς δίσκους με βάση την σημασία τους, πάω πάσο. Εγώ πάλι θεωρώ την τριάδα μακράν τα καλύτερα των D.R.I. Κι ας είναι προβλέψιμα. Ο τύπος, ναι, αυτός εδραίωσε την χρήση του όρου, ποιος ήθελε να την εδραιώσει; Έτσι πάνε αυτά, χρόνια τώρα. Από το 82 όμως θρας λέγανε την μουσική τους και οι μπάντες. Διάβασε τους στίχους του whiplash. 1982 γράφτηκε. Και οι οπαδοί σιγά-σιγά αυτό χρησιμοποιούσαν, γιατί μακιαβελικά οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούσαν τον όρο με απώτερο σκοπό να υποσκελίσουν την σκηνή του χαρντκορ. Άσε δε τους προδότες Άνθραξ που και σκέιτ κάνανε και κλέψανε το μος και αυτοβαπτίστηκαν θρας. Καργιόληδες.
Εγκυκλοπαιδικά, το 82 με 84 χρησιμοποιούνταν για το ίδιο είδος οι όροι θρας, σπιντ και πάουερ. Η δική σου αντίδραση είναι καρμπόν η ίδια αντίδραση που έχουν κάτι καραφλοχαίτουλες θρασάδες καλή ώρα που την λένε σε παουεράδες που ακούνε Στρατοβάριους ότι πάουερ λέγανε τα αρσενικά και τεστοστερονάτα γκρουπ του 82-84, όχι τις φλωριές των Χέλοουιν. The irony, as they say, is overwhelming.
Δυστυχώς για τον εφευρέτη του όρου, το θρας είναι ιδίωμα του μέταλ. Είμαι βέβαιος πως είναι δυσβάσταχτο το φορτίο της αληθινής γνώσης, απλά ο υπόλοιπος πλανήτης χέστηκε.
Εντωμεταξύ, το Nightfall των Candlemass διαφημιζόταν ως ο καλύτερος χέβυ μέταλ δίσκος όλων των εποχών. Κάποιος πρέπει να μηνύσει τους διαφημιστές. Και ο άλλος που έγραψε το σλόγκαν για το Ρέιν ιν Μπλαντ έπρεπε να διαγραφεί από το κόμμα που έδινε γραμμή να κλαπεί πάραυτα ο όρος θρας. Ατυχές.
Για κάποιον που σιχαίνεται τους μεταλοπατέρες, you sure as fuck sound like one.
η μόνη διαφορά σου, πέραν του ότι ακούς ΚΑΤΩΤΕΡΟ είδος μουσικής, είναι ότι το παίρνεις στο χαβαλέ όταν σου βρίζουν τα αγαπημένα συγκροτήματα. Το οποίο είναι όντως μεγάλη υπόθεση, δεν λέω, αλλά έχεις ακόμα το σύνδρομο της πρόκλησης και της σύγκρουσης, κατ'εξοχήν μεταλοπατερική αρρώστεια. Υπό άλλες χωροχρονικές συνθήκες, θα έκανες τσάρκες στο Μοναστηράκι ρωτώντας πιτσιρίκια για το μπλουζάκι τους και θα πούλαγες τσαμπουκά στα ποζέρια.
Καλή βόλτα.
κατωτερο που?τεχνικα?υπαρχουν απειροι παιχταραδες στο πανκ.τους οποιους δεν ξερεις και λογω αγνοιας τους απορριπτεις ολους ως κουλους.
μουσικα?τεραστιοι δισκοι εχουν γραφτει.τους οποιους δεν εχεις ακουσει γιατι ησουν απασχολημενος να διαβαζεις τα σκουπιδια του Πρασουλα.
ιστορικα?πολυ παλαιοτερο απο αυτα που ακους εσυ.
σαν επιρροη?δημιουργησε ξεχωριστες σκηνες (οπως το paisley underground,us alternative,no wave,dark wave,grunge) που ολα ξεφυτρωσαν μεσα απο το πανκ ή χαρη στο πανκ,ενω επηρεασε εντελως ετεροκλητα ειδη οπως μια πλευρα της ποπ απο την μια,και μια πλευρα του μεταλ απο την αλλη.
Το μεταλ σου τι επηρεασε?μονο το μεταλ.Τι αλλο κοντινο συγγενικα ειδος βγηκε απο το μεταλ χωρις οπως να ειναι μεταλ?κανενα.(μην πεις nu metal,και φυσικα μην πεις grunge)
α,και λιγο σεβασμο στο μουσικο ειδος που αν δεν υπηρχε εσυ τωρα στην καλυτερη να ακουγες μεχρι judas priest.
Δεν σου λεω οτι το πανκ ειναι ανωτερο.εισαι ομως τουλαχιστον χαζος αν το θεωρεις κατωτερο στην μουσικη ιστορια σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τομεα,σε σχεση με το μεταλ.Το οτι η αγνοια σου δεν μπορει να σε αφησει να δεις κατι περα απο τους Σεξ πιστολς και το ετος 1977,δεν ειναι κατι που θα στο λυσω εγω.
Και btw,δεν εχω κανενα προβλημα με οποιον ακουει τζαζ,προγκρεσιβ,κλασσικο ροκ,γιαπωνεζικη ποπ ή γιουροντανς δεκαετιας 90.Με τους βλακες τους (ελληνες) μεταλλαδες εχω,που νομιζουν οτι η μουσικη τους ειναι το ιερο δισκοποτηρο ολων των μουσικων του πλανητη,οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου Πανα.και γινονται ακομα χειροτεροι οταν μεγαλωνουν και μιλανε για back in the days και πουλανε μουρη ενω δεν ξερουν τι τους γινεται-αυτο το μοναδικο προσον το εχουν μονο αυτοι στην ιστορια της μουσικης.Αγνοια συνοδευμενη απο μεγαλοστομιες.
Αυτα.Ο διαχωρισμος πρεπει να ειναι αμεσος.End of discussion.
Το γεγονός ότι αυτό το θρεντ έφτασε τις 13 σελίδες αποδεικνύει πόσο άσκοπο είναι. Δεν είναι ζήτημα διαχωρισμού ή μη, είναι ζήτημα ατόμων και μόνο ατόμων.
Έχει πλάκα να το λες αυτό όταν έχει προηγηθεί αυτό το ποστ του πάνκη εδώ
και δε το λέω για κακό, το λέω κιόλας επειδή κατά γενική ομολογία των περισσοτέρων ο πάνκης ξέρει τι λέει. (επίσης δεν έβαλα τα μπόλντ τυχαία). Σκεφτείτε το και αν έχει κανένας όρεξη για ανάλυση εδώ είμαστε!!
Ρε πάνκη δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Το ότι το έβαλα με κεφαλαία, ενώ έχεις διαβάσει άπειρα ποστ στο παρελθόν που δίνω ρισπέκτ στο πανκ, το ότι όλο τα ποστ μου σου λένε με τον πιο άμεσο τρόπο ότι πάσχεις από μεταλοπατερίαση, όλα αυτά λοιπόν, και όμως δεν ήταν αρκετά για να καταλάβεις ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο.
Αντιθέτως, σαν 15χρονος Πρασούλας μου αραδιάζεις επιχειρήματα (επιφανειακά και άχρηστα έως άκυρα) γιατί το πανκ ΔΕΝ είναι κατώτερο είδος. Και όχι μόνο αυτό, που ομολογώ είναι γλυκύτατο να βλέπεις να υπερασπίζεσαι το ΕΙΔΟΣ σου σου με τέτοιο σθένος, αλλά κάνεις και επίθεση στο μέταλ ("ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ;;;") που κατά τ'άλλα δεν θεωρείς κατώτερο, απλά στην είπανε και έπρεπε να απαντήσεις φαίνεται.
Τώρα όλοι οι βλάκες έλληνες μεταλλάδες (που τα έχω πει στο θρεντ για το ντοκυμαντέρ και αλλού) που κάνουν σαν κομπλεξικοί όπως λες, τι να πω; Ο ένας "γραφικός" διαμαρτύρεται γιατί (όντως) του συμπεριφέρονται λες και είναι μαϊμού και ο "ανοιχτόμυαλος-ακομπλεξάριστος" (εσύ) προσπαθεί να με πείσει για το μήκος της ψωλής των εγκυκλοπαιδικών του γνώσεων και να με ταπώσει. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Το μέταλ είναι το δισκοπότηρό ΜΟΥ, ναι.
Το metal είναι ως τώρα κρέας και δισκοπότηρο.
Ακόμα και αν δεν είστε μεταλχάμμερς, δεν λες πως βγαίνει και νόημα.