να 'μαι κι εγώ... περιμένω να δω με ανυπομονησία δημοσιογράφους να ξεσπαθώνουν με την κατάφορα άδικη κριτική που ασκήθηκε στον κλαριτζή την προηγούμενη βδομάδα. δεν έχω να προσθέσω τίποτα, όμως, στο απλό πράγμα που είπε ο φρικ. η ουσία είναι ότι και την τελευταία άμπαλλη γκόμενα να έβαζες να κατεβάσει 11άδα σήμερα, θα κατέβαζε ακριβώς αυτούς... όπως έπρεπε να έχει γίνει μια βδομάδα νωρίτερα. ο τεν τεν απλώς έκανε το αυτονόητο - και ίσως όχι ακριβώς αυτό με τη χρησιμοποίηση του σισέ ως εξτρέμ στο 1ο - απέναντι στη χειρότερη σπάρτα πράγας των τελευταίων 15 ετών!
λοιπόν, έχουμε και λέμε:
- respect στην ψυχάρα που λέγεται ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ. θα ήθελα πολύ να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αλλά δε με χαλάει κ έτσι.
- λέτο, κατσουράνης πολύ καλοί, ο πρώτος έπεσε μετά το 60', υποθέτω λόγω κούρασης.
- ο σισέ ήταν αρκετά γκαντέμης και αγχώνεται που μένει μακρυά από το γκολ. δε φταίει αυτός όμως που έτρεχε σαν το μαλάκα από δεξιά στο 1ο ημίχρονο και αμυντικά δε βοηθούσε το μουν ;)
- ο γύφτος που έχουμε για προπονητή, γιατί την κρατούσε την 3η αλλαγή αν όχι για καθυστέρηση? μήπως ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στη σπάρτα να πάμε στην παράταση? αν έμπαινε το τελευταίο σουτ των τσέχων, θα ήταν για πολλές κλωτσιές.
- ο ίδιος γύφτος που δεν θέλει το δάρλα για αλλαγή, αν δεν μπορεί να παίξει ο σπυρό, ποιον σκέφτεται να βάλει αριστερό μπακ? τον καντέ?
- αν δεν μπορεί να παίξει ο λέτο θα έχουμε εντεκάδα τύπου πράγας με καραγκούνη υποτίθεται αριστερό χαφ? ο ιβ δεν έκανε ούτε για αλλαγή?
- ο ζιλμπέρτο με 10 μέρες διακοπές και χωρίς προετοιμασία, βοηθάει παραπάνω από το μάτος που πετούσε αυτή την εποχή?
το quote του gg, λέει πολλά... αυτό περιμένω κ εγώ. την επόμενη ΦΑΠΑ. και όταν τη φάμε ελπίζω να μην είναι πολύ αργά και έχει χαθεί όλη η χρονιά πάλι. επαναλαμβάνω, μακάρι να με ξεφτιλίσει ο τεν κάτε, αλλά πιστεύω ότι δε χρειάζεται πολύ φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι ο τύπος δεν είναι κακός προπονητής, αλλά μαλάκας άνθρωπος.
ΥΓ. όποιος βλέπει επιθετικό φάουλ του σαλπι στο 3ο γκολ, απλά είναι τυφλός.