Quote:
Originally Posted by
Khalkji
ποια αριστερα εν τω μεταξυ, αποχη απ'τις εκλογες, κραξιμο του λαου, αρνηση καθε εθνικοπατριωτισμου, αυτοι δικοι μας ειναι!
Αν καταλαβαίνω καλά πάντως ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν όντως οι αθρώποι και το λένε κιόλας:
http://kseeath.wordpress.com/2008/07...5%CE%B9%CE%BD/
Όπως και να 'χει παιδιά, εγώ το ξέρετε άλλωστε ότι είμαι ΦΟΥΛ αναρχία, και λύσσα και συνείδηση καθώς και άρνηση και φυσικά βία. Αλλά... σε αυτές τις εκλογές δε μπορώ, θα το πω, θα πάω να το ρίξω το κουκί μου. Τα λέμε άλλωστε εδώ και καιρό, η κατάσταση είναι προεμφυλιακή, η συμφωνία της βάρκιζας έσπασε, έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου. Πως θα μπορούσα λοιπόν να προδώσω το ιστορικό αναρχικό εμφυλιακό DNA μου και να ξεχάσω πως το τιμημένο CNT στην ίδια κατάσταση υπο την απειλή μιας κυβέρνησης φασιστών εψήφισε με πυγμή και επαναστατική τακτική ωριμότητα το δοξασμένο Λαϊκό Μέτωπο του Αθάνια. Μια τέτοια ωριμότητα αποφάσισα να δείξω κι εγώ, θα δαγκώσω το ψηφοδέλτιο της
ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα το ριξω με το ένα χέρι στην κάλπη καθώς στο άλλο θα βαστώ, τι άλλο, την καρδιά μου πέτρα, έτοιμη να την εκτοξεύσω σε καπιταλιστικούς στόχους.
Αποχή τέλος, ζωή μαγική. (A)