Αυτος ο φλουφλακος με μπλουζα tool δε μας ειπες ποιος ειναι
Printable View
Αυτος ο φλουφλακος με μπλουζα tool δε μας ειπες ποιος ειναι
ο χρηστης the donn τι κανει εκει περα?
NIGHTSTALKER & CENTER Live in Sofia (05.12.2013)
https://www.facebook.com/events/5234...gular&source=1
χαχαχα και γω χαχα
τηλεορασάκηδες ^^
Το γνωρίζω πάνω-κάτω αλλά πείτε όσοι θυμάστε καλύτερα.
Στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο live στο Αν ως γνωστόν οι Stalker βγαίνουν αργά, σωστά; Για τι ώρα μιλάμε πάνω-κάτω; 1.00, 2.00; Για ενημερώστε όσοι θυμάστε καλύτερα να το σταντάρουμε όσο γίνεται γιατί παίζει να είμαι Αθήνα αργά το βράδυ στις 24/12, οπότε αν αξίζει να τρέξω :)
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, τα τελευταία χρόνια αν θυμάμαι καλά βγαίνουν αρκετά πιο νωρίς, με το live να έχει ξεκινήσει το πολύ μέχρι τις 22:00 και οι στόκοι να βγαίνουν το πολύ μέχρι τις 00:00.
Στο facebook official nightstalker fanpage ποσταρίστηκε αυτό:
Beastie boys VS Nightstalker: Intergalactic rock commandos.
Γιατι απλα δε το εκαναν με το kasabian? ^^
ε άλλο το mashup και άλλο το ripoff
Θα παίξουν λάιβ λέει την Πέμπτη στον Εν Λευκώ.
Θα κράζουν οι Κάρχαρτς και οι Σταμς και τα λοιπά ορφανά του Ομάρ Σουλεϊμάν και δε θα έχω το παραμικρό δικαίωμα να τους απαντήσω. Στεναχωρέθηκα.
Γιατί να κράξει κανείς, ειδικά γι αυτό; Αυτό μας έλειπε, να μη διαφημίζεται μία μπάντα στο ραδιόφωνο.
LUNATIX
δε θυμαμαι πολλα αλλα το children of the sun στο ιβανοφειο πρεπει να ηταν απο τα πιο ζορικα σκηνικα που εχω δει σε λαιβ, επος
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποια είναι η φάση με τον Εν Λευκώ; Δεν παίζουμε εκεί; Γιατί;
γιατι παιζει ΜΠΙΤΑΚΙΑ !
Γνωστό βέβαια, αλλά ας το βάλουμε για αναφορά.
http://www.gagarin205.gr/wp-content/...lker_spons.jpg
Και τα άστρα δείχνουν ότι μάλλον θα είμαι Αθήνα εκείνο το σκ :touched:
Θα μου πει κανείς τη φάση με τον Εν Λευκώ επιτέλους;
Ο Εν Λευκώ αντιπροσωπεύει για τα ερτζιανά ό,τι -περίπου- αντιπροσωπεύει η LiFO και η AV για τα έντυπα. Mainstream, πληρωμένες επαναλαμβανόμενες μουσικές επιλογές, αισθητική ευπροσήγορη σε λίγο πολύ χαρτογιακαδέ τύπους που δουλεύουν σε γραφεία στο κέντρο και βγαίνουν για αφτερ τζομπ κοκτεηλς στο γκάζι, η επαφή τους με τους nightstalker το πολύ να περιορίζεται σε σε ένα άρθρο στο ποπαγκάντα που το γράφει ο βαλλάτος πριν κάνα δίμηνο, φερειπείν. Ο ίδιος ο Εν Λευκώ έχει τεράστια ακροαματικότητα ακριβώς σε χώρους εργασίας και άρα δεν παίζει ποτέ nightstalker (λολ).
Αν κάποιος θέλει να είναι πολύ αυστηρός οι στοκερ -θεωρητικά- είναι άλλος κόσμος απ' αυτόν και άρα ξεπούλημα_κουρεμένοι_μετάλλικα, ωστόσο κάποιος πιο κυνικός θα πει ότι αφενός από τότε που πέθανε ο κωστόπουλος η πλευρά της κωστοπουλιακής δημοσιογραφίας κάνει ανοίγματα σε οτιδήποτε βρει και θεωρεί "αυθεντικό" + το καθόλου αδιάφορο γι' αυτούς hype με το ελληνικό heavy rock των τελευταίων χρόνων. Αφετέρου μετά από 15.000 χρόνια στο underground οι στοκερ δεν είναι και ουρανοκατέβατο να θέλουν να συμφωνήσουν σε λίγο προμο και σε κάποια χρήματα χωρίς να το παραξεφτιλίσουν (δεν βγήκαν πχ σε και σε πρωινάδικο).
ο τζούμας είναι απολαυστικότατος και η μαντάμ που επιλέγει τις μουσικές το κατέχει πάντως (8-10).
από θέμα επανάληψης(στις άλλες εκπομπές) με κούρασε και μένα αρκετά αν και δεν τον θυμάμαι πάντα έτσι. σκατά στις 100 χιλιάδες διασκευες επίσης.
nightstalker thread.
+1 σε αυτό. Παλιότερα θυμάμαι ότι άξιζε και η εκπομπή του χοντρού, που είχα ακούσει λίγο.
Για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου, είναι πρακτικά αδύνατο να στήσεις μια μπίζνα με το υπάρχον ραδιο...δολοφονικό καθεστώς που έχει επιβάλλει η ΑΕΠΙ και οι υπόλοιποι φραγκοφονιάδες και αυτός είναι ο λόγος που κανένα μουσικό ραδιόφωνο στα fm δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν παίζει τις ίδιες πληρωμένες λίστες σε συνεχή επανάληψη. Αυτό δικαιολογεί και την εμμονή τους με τα ηλίθια covers, δεν μπορούν να παίξουν καν τα αυθεντικά κομμάτια.
Συμφωνώ με ικονοκλαστ για ΕνΛευκώ, την ίδια εικόνα έχω και γω. Και καθαρά μουσικά να το δούμε, πήγαν και έπαιξαν σε ένα σταθμό που δεν έχει παίξει ποτέ ένα κομμάτι δικό τους ή ένα ριφφ Kyuss ή Αcrimony ή Monster Magnet και άλλα χίλιαδυο ανάλογα ονόματα. Ούτε το εξώφυλλο στο Μέταλ Χάμμερ μου άρεσε γιατί δε μου αρέσει το Μέταλ Χάμμερ αλλά είναι απολύτως λογικό να θέλουν να δηλώσουν παρουσία εκεί, σε αυτό το κοινό. Στο ακροατήριο του ΕνΛευκώ, για τι πρόμο μιλάμε;
Η όποια ένστασή μου τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις σύννεφα που σκιάζουν τα τελευταία χρόνια το γάμο μου με τους Στώκερ που αγάπησα και που μετά το Ritual δεν έχουν βγάλει Μεγάλο Δίσκο (μπορούμε να διαφωνήσουμε για τα 3 άλμπουμ μετά και αν ήσαν καλά ή μέτρια, φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι ότι δεν ήταν Μεγάλοι Δίσκοι) οπότε αναγνωρίζω ότι κάνω κάπως σαν κομπλεξικό παιδάκι που του κλέψαν το παιχνίδι. Απλά είναι ότι θα προτιμούσα οι Στώκερ να έβγαζαν καλύτερους δίσκους, χωρίς σεφερλικά λογοπαίγνια τύπου Rockaine για τίτλους και αλλαξοκωλιές με τους θαμώνες του Γκαζάρτε για λίγη ανούσια και συγκυριακή προβολή.
Στο λάιβ θα πάω φυσικά γιατί πριν προσπαθούσα να θυμηθώ πότε τους είδα τελευταία φορά και στεναχωρέθηκα που έχουν περάσει χρόνια, και γιατί το χριστουγεννιάτικο που έκαναν στο Gagarin (το 2006; ) με Earthbound ήταν από τα ωραιότερα βράδια της ζωής μου και ελπίζω να γίνει ένα μίνι reunion (ναι, ξέρω, ούτε καν). Τα λέμε εκεί!!!
Πολλά τα ερωτήματα που βασανίζουν έναν σκεπτόμενο πλην κυνικό νεαρό μουσικόφιλο:
- Πιστεύει κανείς ότι οι Nightstalker εκπροσωπούν κάτι συγκεκριμένο, κάτι υψηλό;
- Πιστεύει κανείς ότι οι Nightstalker είναι αισθητικά ανώτεροι από τη μουσική που παίζει ο Εν Λευκώ; Προσοχή, δε λέω ότι είναι σκατά οι Nightstalker, λέω ότι ροκ παίζουνε, άρα πόσο πιο ψηλά αισθητικά μπορούν να είναι;
- Πιστεύει κανείς ότι το να χρησιμοποιήσεις κάποιο, ας πούμε, ψιλοαντιπαθές μέσο για να προβληθείς είναι κακό; Μήπως να μη δίνει κανένας καλλιτέχνης συνέντευξη στο καλλιτεχνικό του Βήματος πχ;
- Πιστεύει κανείς ότι ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να διαφημίζεται, γενικά; Αν ναι, τα στούντιο, τις ηχογραφήσεις, τα τουρ, ποιος τα πληρώνει; Η 800 χρόνων μελέτη ενός μουσικού οργάνου πώς θα αμειφθεί ως ειδίκευση/εργασία; Μόνα θα γίνουν όλα;
- Πιστεύει κανείς ότι ενώ οι Cure πχ, η μεγαλύτερη ροκ μπάντα του σύμπαντος κλπ, έχουνε δώσει συνέντευξη/παίξει λάιβ ΠΑΝΤΟΥ, έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για τη μικρή ζωή που ζούμε το αν 4 Αθηναίοι χασικλήδες παίξανε για μερικά λεπτά στα FM;
Η δικιά μου άποψη είναι ότι τέτοιες απόψεις προκύπτουν από τον αφόρητο ναρκισισμό του ροκεντρόλλ, του underground, του μικρόκοσμου, του εύκολου. Δεν είναι έτσι ούτε η τέχνη ούτε η ζωή η ίδια, άνθρωποι από το Royal Academy of Music παίρνουν πίπες για να κάνουν γνωστό το έργο τους, ο Εν Λευκώ μας πείραξε;
καλά κι ο john peel δεν έπαιζε grindcore τον υπόλοιπο καιρό από τα sessions στο bbc
επειδή το έχασα, που το ακούμε ?
εντιτ : κ ας βάλουmε αυτό και εδώ - το πόσταρε ο Παυλάρας σε αλλο θρεντ
https://www.youtube.com/watch?v=oLUHDwZTMhU
και κανα δυο ακόμα
https://www.youtube.com/watch?v=v-YxuK-Xspc
https://www.youtube.com/watch?v=iRvv-GJbfNs
https://www.youtube.com/watch?v=I0JcrrIOtBI
παιδια οι Nightstalker πριν παιξουν στον πως τον λενε τον σταθιμο ειχαν εμφανιστει στην ΝΕΤ...πριν καμια εικοσαρια/δεκαπεντε ποσα ηταν χρονια
(πηραν ταρχιδια τους βεβαια καθοτι τωρα τελευταια γινηκαν της μοδως στα νεοχασικλακια)
οι Nightstalker είναι οι άνθρωποι που έκαναν αυτό
ο Εν Λευκώ δε θα είναι πρόβλημα για κανέναν
Τι πειράζει που παίζουν και που δεν παίζουν οι στόλκερ; Τι πειράζει το παραπάνω βίντεο; Τι πειράζει αν η μουσική τους δεν ταιριάζει με το χώρο; Τι πειράζει που πρέπει να πληρώνεις σταθμούς και παραγωγούς για να αναδειχθείς; Ποιος κρίνει αν οι στόλκερ είναι υψηλής ποιότητας ή όχι και με ποια κριτήρια το κάνει αυτό;
Και τέλος, γιατί να προκαλεί χλευασμό το γεγονός πως ο στάμ θεωρεί τους cure τη μεγαλύτερη μπάντα του γαλαξία;
Απλά ήταν κάτι που δεν περίμενα να πει ποτέ ο χρήστης stam.
Spoiler
Τρολολολ, εμένα το παραπάνω βίντεο όχι απλά με ενοχλεί. Θεωρώ ότι τέτοιες φάτσες χρειάζονται λοβοτομή επειγόντως. Βρίσκω βαθιά disturbing επίσης το βίντεο του Children of the Sun :oops:
Η ερώτηση πάντως είναι σοβαρή και θα ήθελα αν μπορεί να μου την απαντήσει κάποιος. Και τις υπόλοιπες αν γίνεται.
Γιατί δεν ξέρω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε μια σοβαρή κουβέντα για αυτήν την κίνηση των Nightstalker δίχως να ξεκαθαρίσουμε αυτά τα ζητήματα. Υποθέτω αυτοί που γκρινιάζουν θα μπορούν να το κάνουν.
Αφού έχεις ήδη ξεκινήσει σοβαρό θρεντ για συζήτηση περι αισθητικών μωρε, και μάλιστα δεν έχεις απαντήσει στο τελευταίο ποστ ;p