Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε :touched:
Printable View
Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε :touched:
Η κούπα στον Περαία, κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν πρόκειται να επεκταθείται πουθενά γιατί η Ελλάδα έχει καταντήσει πιόνι άλλων δυνάμεων! Θα κάνετε τη δουλειά και δε θα πάρετε και κομμάτι της πίτας! Και λήγει η συζήτηση γιατί βαριέμαι!!!
Ακούς εκεί, νεο-σιωνιστικά!!! Να δω τι άλλο θα ακούσουμε! Άντε δες Λιακόπουλο και χέσε μας! Χρυσό Αυγό!
περιορισμένης ευθύνης και κνίτης.
Λοιπον ακου να δεις, Αγορακι, γιατι πολυ παιξαμε και ειναι καιρος να αναφερθουν Πανεθνικες Αληθειες.
Κατ αρχην ειναι επεκταθειτε.
Κατα δευτερον, η Ελλαδα μας ειναι αυτονομο πιονι και μαλιστα με το Λευκο Φως των Πατερων μας στον Ολυμπο. και σαν Λευκο, παιζει πρωτη και το μονο που εχω να σου πω ειναι
e2-e4.
Μετα απ αυτο θα δειτε καλα ολοι σας τι θα γινει.
Κατα τριτον, οχι μονο θα παρουμε ολη την Πιτα, οταν ελθει η Ωρα, θα παρουμε και Φλουρι Κωνσταντινατο. (το πιασες το υποννοουμενο?)
Επειδη ειμαστε πολλοι εδω παντως, και στη Μοναδα μας, κοιμομαστε, Αδελφια, ο ενας πανω στον αλλο, προτιμαμε το Χρυση Ομελετα.
χθες το βράδυ με τα ποστ phantom duck και antimusic έριξα άφθονο γέλιο, στο τόπικ του ραπ αράια. δεν περίμενα ότι θα ξαναγελούσα τόσο. :touched::touched::touched::touched::touched:
εκανα εντιτ στο προτερο ποστ, δεχτηκαμε Τζαμμιν απο νεοσιωνιστικα CPU/DDR/LLU αλλα επιβιωσαμε.
μεγάλες στιγμές
Allos einai fantaros, allos omws einai o psarakas.
Midnight 8elw na se dw otan 8a se baloun sthn grammh na fwnazeis "Zhtw h Ellas" ti 8a kaneis.
Alla ksexasa. 8a exeis parei trelloxarto.
Midnight, σε πιο σοβαρό τόνο, πέρα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός: έχεις περάσει από το ναυτικό; Δλδ δε γουσταρες όταν έδινες τριγωνικό ραντάρ κι ήξερες ότι έτσι ήλεγχες την άμυνα της πατρίδας σου; Πέρα από ιμπεριαλισμούς κλπ.
Εμείς πάντως όσο προσφέραμε τις υπηρεσίες μας και την ψυχή μας στην ΠΑΤΡΙΔΑ είχαμε αναλάβει το θεάρεστο έργο του να φυλάμε τα εσώρουχα των στρατιωτικών και μπορώ να σε διαβεβαιώσω από πρώτο χέρι ότι οι αξιωματικοί μας έχουν ΑΡΧΙΔΙΑ, σε αντίθεση με τα πουστάκια που ακούς :rofl: :rofl:
Τεράστιες στιγμές, φουσκώνουν τα βυζά μας από περηφάνεια
που είμεθα μέλη του ΕR!
Θεέ μου..:dfinger::touched:
Τo agoraphobic είναι ο συνδυασμός του χαρακτήρα μου με τους agoraphobic nosebleed. :-P
Το S.I. είναι από τη Situationist International, τη διεθνή οργάνωση των καταστασιακών.