Page 9 of 37 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 544

Thread: Τι σημαινει το νικνεημ σας?

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    το ΝΤΗΣ ειναι συντομογραφια του ΝΑΥΤΗΣ, ηλιθιε.
    Οσο για τον Μιντναητ, εδω λεμε για ΣΤΡΑΤΟ και ΑΝΤΡΕΣ και συ μας λες για ΤΣΙΡΙΔΟΠΟΥΣΤΕΣ.
    Μηπως ηταν Ι-5 ????
    Οι τσιριδοπουστες αυτές ισοπεδώνουν όλο το μουσικό φάσμα που ακούςμ αγόρι μου, και κουβαλάν πολύ περισσότερο ατσάλι από τον οποιονδήποτε μαλάκα αξιωματικό! Επίσης, το να περηφανεύεσαι για το στρατό, που είναι η χειρότερη ανθρώπινη εφεύρεση στους αιώνες απλά φανερώνει τη μαλακία που πρέπει να κρύβεις στον εγκέφαλό σου! Και κατούρα και λίγο, Άντρα...πςςς!!! Ουστ από δω χάμου, στρατόκαυλοι!!!
    ART IS A BLAST!!!

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

στρατόκαυλοι αυτοί που υπηρετούν την πατρίδα;
    ντάξει, απλά θα πάρω επιτόπου τηλέφωνο τον πατέρα μου άμα το συνεχίσεις ε!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ο Μιντνάιτ ως γνωστόν ήταν ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΡΕΖΑΚΙ και εσύ επέλεξες αυτόν για νικνέιμ. Μάλλον και εσυ (ΝΤΙ)ΝΤΗΣ θα ήσουν σα το Μίτσμαν(ν)
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Στρατόκαυλοι αυτοί που υπηρετούν τα σχέδια των αφεντάδων τους στο όνομα ενός βαμένου πανιού! Και στ' αρχίδια μου αν ο Midnight έπινε και τον έπαιρνε...και ο Halford είναι ομοφιλόφυλος αλλά έχει κανείς τ' αρχίδια να τον προσβάλει ρε;! Και η φωνή του Midnight γαμάει πολλούς γνωστούς ''άντρες'' του Metal!!!!!!!!!!!!!
    ART IS A BLAST!!!

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

arxisame...

satan was a lez

καλά απορώ ο μιτσμανν πώς δεν έχει μιλήσει ακόμα, που του προσβάλλουν τη θητεία που κάνει, το παιδί σκίζεται στη Σαλαμίνα ας πούμε και ο άλλος μπαίνει και λέει για στρατόκαυλους και βαμμένα πανιά.

κανένας σεβασμός.

εντιτ: οκ μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    το ΝΤΗΣ ειναι συντομογραφια του ΝΑΥΤΗΣ, ηλιθιε.
    Οσο για τον Μιντναητ, εδω λεμε για ΣΤΡΑΤΟ και ΑΝΤΡΕΣ και συ μας λες για ΤΣΙΡΙΔΟΠΟΥΣΤΕΣ.
    Μηπως ηταν Ι-5 ????
    Οι τσιριδοπουστες αυτές ισοπεδώνουν όλο το μουσικό φάσμα που ακούςμ αγόρι μου, και κουβαλάν πολύ περισσότερο ατσάλι από τον οποιονδήποτε μαλάκα αξιωματικό! Επίσης, το να περηφανεύεσαι για το στρατό, που είναι η χειρότερη ανθρώπινη εφεύρεση στους αιώνες απλά φανερώνει τη μαλακία που πρέπει να κρύβεις στον εγκέφαλό σου! Και κατούρα και λίγο, Άντρα...πςςς!!! Ουστ από δω χάμου, στρατόκαυλοι!!!

Ο αξιωματικος μου, (Διαχ/Κοναν) εχει πολυ περισσοτερο ατσαλι απ οσο θα δεις ποτε στη ζωη σου απο την οποιαδηποτε τσιριδοντεσιμπελ που θα ελεγε ο καθενας που θα λεγοταν "Μεσανυχτας".
    Ο στρατος απ την αλλη ειναι το Υψιστο Αξιωμα της Πατριδας, που αποτελει Τιμη και Δοξα να υπηρετει κανεις, να ειναι Μελος του, ετοιμος να χυσει την τελευταια ρανιδα του ρεζους θετικου του για το Απολυτο Κατ'οικον.
    Και μη λες πολλα, γιατι ανηκω στο ειδικο σωμα ΗΝ πολεμου, και ο ΑΦ της ΕΚΑ μπορει να βρει την IP σου σε Ντε Τε, και ειδικη ομαδα ΚΠΡ μπορει ανα πασα στιγμη να μπουκαρει και να σε θεσει σε κατασταση EMP ενω ο Γ.Ε. διατασσει πληρης ΕΔΕ και θα σου αλλαξουμε τον πατοκορφο.

Ειμουν σαφης.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΝ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Στρατόκαυλοι αυτοί που υπηρετούν τα σχέδια των αφεντάδων τους στο όνομα ενός βαμένου πανιού! Και στ' αρχίδια μου αν ο Midnight έπινε και τον έπαιρνε...και ο Halford είναι ομοφιλόφυλος αλλά έχει κανείς τ' αρχίδια να τον προσβάλει ρε;! Και η φωνή του Midnight γαμάει πολλούς γνωστούς ''άντρες'' του Metal!!!!!!!!!!!!!
    Φίλος εγώ που με βλέπεις έχω στο ένα ΜΠΡΑΤΣΟ τατού την ελληνική σημαία και στο άλλο το σήμα του Σώματος Υλικού Πολέμου που με περηφάνια υπηρέτησα Να δούμε αν εσύ έχεις ταρχίδια να λες αυτά τα πράγματα μπροστά στον mpampa_Weiss όταν με το καλό σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να πας φαντάρος. Ειδικά τους Judas Priest δε τους πάει καθόλου απόσο ξέρω.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ο αξιωματικος μου, (Διαχ/Κοναν) εχει πολυ περισσοτερο ατσαλι απ οσο θα δεις ποτε στη ζωη σου απο την οποιαδηποτε τσιριδοντεσιμπελ που θα ελεγε ο καθενας που θα λεγοταν "Μεσανυχτας".
    Ο στρατος απ την αλλη ειναι το Υψιστο Αξιωμα της Πατριδας, που αποτελει Τιμη και Δοξα να υπηρετει κανεις, να ειναι Μελος του, ετοιμος να χυσει την τελευταια ρανιδα του ρεζους θετικου του για το Απολυτο Κατ'οικον.
    Και μη λες πολλα, γιατι ανηκω στο ειδικο σωμα ΗΝ πολεμου, και ο ΑΦ της ΕΚΑ μπορει να βρει την IP σου σε Ντε Τε, και ειδικη ομαδα ΚΠΡ μπορει ανα πασα στιγμη να μπουκαρει και να σε θεσει σε κατασταση EMP ενω ο Γ.Ε. διατασσει πληρης ΕΔΕ και θα σου αλλαξουμε τον πατοκορφο.

Ειμουν σαφης.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΝ.
    1ον: το ''είμουν'' γράφεται ''ήμουν'''.
    2ον: ήσουν αρκετά σαφής και αρκετά αστείος.
    3ον: οι απόψεις ενός φασίστα δεν αξίζουν καν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και θα σταμάταγα την αντιπαράθεση τώρα, αν δε διασκέδαζα τόσο πολύ με τις παπαριές που ακούω.
    4ον: φαντάζει ωραία...
    ART IS A BLAST!!!

μόνο manowar και τους ναυτικούς ύμνους ακούμε στο σπίτι εμείς.

royally fucked animae's Avatar

είμαι κάτω
    Kill the wise one!

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Φίλος εγώ που με βλέπεις έχω στο ένα ΜΠΡΑΤΣΟ τατού την ελληνική σημαία και στο άλλο το σήμα του Σώματος Υλικού Πολέμου που με περηφάνια υπηρέτησα Να δούμε αν εσύ έχεις ταρχίδια να λες αυτά τα πράγματα μπροστά στον mpampa_Weiss όταν με το καλό σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να πας φαντάρος. Ειδικά τους Judas Priest δε τους πάει καθόλου απόσο ξέρω.
    Θα αστειεύεσαι προφανώς! Καταρχάς, δε με απασχολεί το τι αρέσει στους μαλάκες τους αξιωματικούς. Επίσης, μην είσαι βέβαιος ότι θα πάω στρατό. Το τατουάζ σου με απασχολεί λιγότερο και απο την κλανιά μιας μύγας, μπορείς να κάνεις και άλλα δέκα με το Λεωνίδα να σφάζει Πέρσες και την Αγια-Σοφιά δίχως τζαμιά, δικαίωμά σου και λίγο με κόφτει! Δεν ξέρω ποιος είναι ο mpampa_Weiss και δεν έχω κάποια περιέργεια να μάθω! Και τέλος, το να αγαπάς τον τόπο που γεννήθηκες είναι εντελώς διαφορετικό με το να είσαι εθνικιστής! Χύσε το αίμα σου για τη σημαία, αν αυτό σε ευχαριστεί! Εμένα δε με ευχαριστεί και δε σκοπεύω να το πράξω! Οκ;
    ART IS A BLAST!!!

royally fucked animae's Avatar

ακομα πιο κατω
    Kill the wise one!

314222 Mitsmann's Avatar

Ειμουν σαφης.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΝ.
    1ον: το ''είμουν'' γράφεται ''ήμουν'''.
    2ον: ήσουν αρκετά σαφής και αρκετά αστείος.
    3ον: οι απόψεις ενός φασίστα δεν αξίζουν καν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και θα σταμάταγα την αντιπαράθεση τώρα, αν δε διασκέδαζα τόσο πολύ με τις παπαριές που ακούω.
    4ον: φαντάζει ωραία...

1. ειναι ειμουν. Τα νεο-σιωνιστικα λεξικα, που το γραφουν ημουν με σκοπο να σβησουν την ΦΛΟΓΑ της Ελλαδας μας, θα μας βρουν αντιθετους. Το λεει και το τελευταιο τευχος του ΣΤΟΧΟΥ.
    2. Επιμενεις να προσβαλλεις, και ο ΔΔ τα διαβαζει αυτη τη στιγμη και εγκρινει ΣΟΑΔ με προεγκριση για GGU. Λυπαμαι.
    3. ειμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ οχι φασιστας. Οταν επεκταθουμε παλι ως το Αφγανισταν με την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, θα κοψεις τις ειρωνιες.
    4. ...η κουπα στον Περαια, γνωστα αυτα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Anti-Hero Reject's Avatar

ψιλο γαζι σε εχουν παρει ρε μεσανυχτα.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Tags for this Thread