Quote Originally Posted by Midnight View Post
Quote Originally Posted by Mitsmann View Post

Ο αξιωματικος μου, (Διαχ/Κοναν) εχει πολυ περισσοτερο ατσαλι απ οσο θα δεις ποτε στη ζωη σου απο την οποιαδηποτε τσιριδοντεσιμπελ που θα ελεγε ο καθενας που θα λεγοταν "Μεσανυχτας".
Ο στρατος απ την αλλη ειναι το Υψιστο Αξιωμα της Πατριδας, που αποτελει Τιμη και Δοξα να υπηρετει κανεις, να ειναι Μελος του, ετοιμος να χυσει την τελευταια ρανιδα του ρεζους θετικου του για το Απολυτο Κατ'οικον.
Και μη λες πολλα, γιατι ανηκω στο ειδικο σωμα ΗΝ πολεμου, και ο ΑΦ της ΕΚΑ μπορει να βρει την IP σου σε Ντε Τε, και ειδικη ομαδα ΚΠΡ μπορει ανα πασα στιγμη να μπουκαρει και να σε θεσει σε κατασταση EMP ενω ο Γ.Ε. διατασσει πληρης ΕΔΕ και θα σου αλλαξουμε τον πατοκορφο.

Ειμουν σαφης.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΝ.
1ον: το ''είμουν'' γράφεται ''ήμουν'''.
2ον: ήσουν αρκετά σαφής και αρκετά αστείος.
3ον: οι απόψεις ενός φασίστα δεν αξίζουν καν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και θα σταμάταγα την αντιπαράθεση τώρα, αν δε διασκέδαζα τόσο πολύ με τις παπαριές που ακούω.
4ον: φαντάζει ωραία...

1. ειναι ειμουν. Τα νεο-σιωνιστικα λεξικα, που το γραφουν ημουν με σκοπο να σβησουν την ΦΛΟΓΑ της Ελλαδας μας, θα μας βρουν αντιθετους. Το λεει και το τελευταιο τευχος του ΣΤΟΧΟΥ.
2. Επιμενεις να προσβαλλεις, και ο ΔΔ τα διαβαζει αυτη τη στιγμη και εγκρινει ΣΟΑΔ με προεγκριση για GGU. Λυπαμαι.
3. ειμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ οχι φασιστας. Οταν επεκταθουμε παλι ως το Αφγανισταν με την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, θα κοψεις τις ειρωνιες.
4. ...η κουπα στον Περαια, γνωστα αυτα.