gia peite
paw gia poto.otan gurisw methusmenes istories:moutza:
gia peite
paw gia poto.otan gurisw methusmenes istories:moutza:
Οταν ειχα πρωτοπαρει το διπλωμα και μεχρι να μαθω να οδηγω ειχα γρατσουνισει μια γωνια απο ενα βανακι καπου στο Πολυγωνο (hit n run φαση), και μια αλλη φορα ειχα κανει λιγο παραπανω οπισθεν απο οτι επρεπε, με αποτελεσμα να χτυπησω ενα δεντρο, αλλα δεν επαθε τιποτα ουτε το δεντρο ουτε το αμαξι γιατι ηταν το Volvo340 του αλλου τοπικ που δε μασαγε χριστο. Επισης, ενα βραδυ που ημουν πολυ αγχωμενος και καθολου συγκεντρωμενος ετρεχα πολυ γρηγορα στην Πεντελη σε κατι στροφες (ποτε δεν τρεχω με αλλους μεσα) και επειδη ειχε βρεξει, το αμαξι γλιστρησε, εκανε κατι οχταρια, τα ειχα δει ολα εγω, και κοπανησε στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να σκασει το λαστιχο. Στουκες με αλλα αυτοκινητα δεν ειχα κανει ποτε.
Η πρώτη μου τράκα ήταν με το opel vectra του πατέρα μου το οποίο έκλεβα ασυστόλως στην 3η λυκείου και ιδιαίτερα ένα διάστημα που είχαμε 2-3 μήνες απεργίες καθηγητών. Είχα βγάλει από το μπρελόκ του το τηλεχειριστήριο του συναγερμού και είχα κάνει κόπια το κλειδί. Ο πατέρας μου θεώρησε πως το είχε χάσει και όλα καλά. Ενα μεσημέρι μετά από καφέ γυρίζοντας στο σπίτι πήγα να το παίξω Βαρδινογιάννης, μπήκα σε μια στροφή με 140 και ούτε κατάλαβα πόσες σβούρες πήρα για να καταλήξω εκτός δρόμου με όλα τα λάστιχα σκασμένα και γενικά το αμάξι σε ψιλοκατεστραμένη κατάσταση. Εκανε κανά 6μηνο να μου μιλήσει ο πατέρας μου αλλά τώρα είμαστε οκ. Κάθομαι και σκέφτομαι πολλές φορές το σκηνικό και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, που θα μπορούσα να έπαιρνα στο λαιμό μου κάποιον άνθρωπο για την ηλιιότητα που με έδερνε.
Δεύτερη τράκα, αφού έβγαλα δίπλωμα με το πρώτο μου αμάξι ένα Fiat Uno 1.1. Εδώ τα πράγματα ηταν πιο απλά. Κοιτούσα ένα κώλο και μπροστά μου σταμάτησε ένα τετραξονικό για να στρίψει. Που να φρενάρει το Φιατάκι, μπήκα από κάτω. Στράβωσε το τιμόνι από την δύναμη που έβαλα για να μην φύγω από το παρμπριζ και κοπάνησα στον ουρανό. Κατέβηκα κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ο νταλίκας μου λέει "μου έβγαλες το χρώμα".
Τρίτη τράκα με το προηγούμενο αυτοκίνητο του πατέρα μου ένα Land Rover Freelander. Εδώ δεν έφταιγα αλλά πλήρωσα. Ημουν με την γυναίκα μου και φεύγαμε από φιλικό σπίτι για να πάμε Γερμανικά. Είμασταν σε ένα δρόμο που δεν είχε σήμανση αλλά κινούμασταν στον κεντρικό δρόμο που διασταυρωνόταν με αρκετούς παράδρομους. Ξεκινάω και με το που βάζω δευτέρα, μόλις που βλέπω ένα τύπο να έρχεται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα από τα δεξιά. Ηταν ένα Lancia Dedra. Τον βρίσκω στην πόρτα του οδηγού, το land rover απλά αλλάζει πορεία και αυτός φεύγει μέσα σε ένα παρτέρι πιλοτής πολυκατοικίας. Κατεβαίνω τρέχοντας αφού βεβαιώθηκα οτι είμασταν οκ και τον βλέπω από μακριά να είναι με το κεφάλι πάνω στο τιμόνι. Κόπηκαν τα γόνατα μου λέω "οκ πάει τον σκότωσα". Ανοίγω την πόρτα του και είχε γραπώσει το τιμόνι και έκλαιγε. Αφού ηρεμήσαμε του είπα "μα καλά με πόσο έτρεχες?" μου απάντάει "βιαζόμουν να πάω να πάρω τα παιδιά μου από το φροντιστήριο". Παρόλο που έτρεχε με καμία 80άρα σε κατοικημένη περιοχή και διέσχιζε κεντρικό δρόμο, τον πλήρωσα γιατί ήταν από δεξιά. Ελλάδα.
Τέταρτη τράκα και πιο ανώδυνη με την alfa romeo (όπως βλέπετε όλα τα αμάξια τα έχω περάσει ένα χεράκι). Την αγάπησα πολύ την άλφα. Την πρόσεχα, την έπλενα, πολλές φορές της μιλούσα κιόλας. Ηταν καλή μαζί μου. Μια μέρα είμαι σταματημένος σε μα διασταύρωση και περιμένω την σειρά μου. Βλέπω στον καθρέφτη ένα φορτηγάκι να έρχεται από πίσω μου. Και δεν μειώνει ταχύτητα. Πότε θα σταματήσει. Μα τι κάνει ? Τζουφ. Η σχέση μας από τότε δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια όπως παλιά.
έχω εμβολίσει ένα ταρίφα από πίσω και με όπισθεν μια γκόμενα. το παράξενο είναι ότι αυτά τα δύο έγιναν την ίδια μέρα! :P
επίσης, παλιά είχα τρακάρει με κάτι ράγες τρένου ( :!: κι όμως) που είχαν παρατήσει κάποιοι έξυπνοι εργολάβοι στη μέση ενός αγροτικού δρόμου. έκανα τη φάτσα από ένα γκομενάκι κιμά, αλλά ευτυχώς δεν της έμειναν μόνιμα σημάδια.
τελευταία ένας τύπος παραβίασε κόκκινο στην ΕΟ τρικάλων-ιωαννίνων και με έστειλε για σβούρες πάνω σε ένα διερχόμενο τζιπ. το seat αποδείχθηκε σκυλί του πολέμου και εγώ με τον αδερφό μου βγήκαμε σώοι.
Στούκαρα μηχανή πριν κανα 6μηνο. Έστριβα αριστερά σε δρόμο διπλής με 5χλμ/ώρα και μόλις 10 μοίρες το πολύ στροφή, ήρθε και με κοπάνησε με 1000 ο κόπανος στην πανέξυπνη προσπάθεια να με προσπεράσει από τα αριστερά. 20 τούμπες, κράνος ανύπαρκτο και αίματα στη μέση του δρόμου να τρέχουν από το κεφάλι του. Για κανα μισάωρο νόμισα ότι τα πάντα τελείωσαν. Τελικά το κήτος συνήλθε, μου τράβηξε μηνύσεις αλλά πήρε ένα αρχίδι γιατί έχω το νόμο με το μέρος μου.
εγω ελαχιστα πραγματα...μια καλουτσικη ηταν μαλακια μου οταν σε κατι αδεια κωλοστενα βιαζομουν και εστριψα την λατρεια το νισαν τσερυ 25αετιας αποτομα και βρηκε ολη η πορτα του συνοδηγου ενα κολονακι και ψιλογαμηθηκε...
η δευτερη ηταν οταν ειχα το ΜΩΡΟ διπλα και δεν προσεχα σε ενα στοπ...νομιζα οτι ο μπροστα μου ειχε φυγει και ξεκινησα και του τον ακουμπησα λιγο...αλλα τπτ ουτε γρατζουνια...
εκτός από κανα δυο ψιλογρατζουνίσματα όταν μάθαινα, κανένα άλλο σοβαρό τρακάρισμα. Δύο φορές που χρειάστηκε να μπει το αμάξι συνεργείο για καιρό, τη μία απλώς σηκώθηκα το πρωί και βρήκα την πίσω πόρτα σχεδόν διαλυμένη, και την άλλη ήμουνα στα φανάρια Κηφισίας-Φειδιππίδου (τότε που μπορούσες ακόμα να στρίψεις αριστερά στη Φειδιππίδου) κι ένας καργιόλης με τζιπ ήρθε κι έπεσε με φόρα πίσω μου. Με τσάκισε. Ευτυχώς φόραγα ζώνη γιατι θα είχα κολλήσει στο τζάμι μπροστά.
Στο δρόμο για Σίνδο (aka εθνικη οδος), από τις χειρότερες μέρες εκείνου του χειμώνα με θερμοκρασία γύρω στο μηδέν και βροχή καταρράκτη.
Αριστερή λωρίδα, θείτσα πιο μπροστα καταφέρνει να πατήσει σε λάσπη που είχε κάτω από το διαχωριστικό των 2 κατευθύνσεων, να βρει στις μπάρες και να κάνει τετακε. Άντε οκ πες, φρενάρουν όλοι μια χαρά εκει γύρω, ψιλοκόβεται η κίνηση και όλα καλά. Κάπου εδώ έρχομαι εγω, βλέπω ότι γίνεται της πόρνης από σταματημένους, κόβω και σταματάω με αλαρμ ανοιχτά.
Οπότε είμαστε στιν αριστερη λωρίδα η τύπισσα με το τετακε, πίσω της η κανονικα σταματημένη τύπισσα με το yaris, πίσω της εγώ με αλαρμ και σκάει μύτη μια άλλη θείτσα που έτρεχε σαν το βλήμα λες και δεν έβλεπε ότι όλοι ειναι σταματημένοι, προσπαθησε κατα το τέλος λίγο να φρενάρει αλλά καρφωθηκε πάνω μου με κανένα 40-50 (60; ) και με έστειλε καρφωτο πανω στη μπροστινή.
Η ατάκα της μετα το ατύχημα ήταν "Γιατί σταματήσατε ρε παιδιά;" "Ποιος φταίει τώρα γι αυτό; Όχι εγώ παντως, εγώ προσπαθησα να φρενάρω, δεν το ήθελα!" και αφού επιτέλους της εξηγησαμε 20 φορες πως φταίει αυτή: "Η 1η φταίει που τρακαρε και σταματησε τη κυκλοφορία!".
Όπως μου είπε και μετά η τροχαία "..έμπλεξες ανάμεσα σε γυναίκες ε;"
Γύρω στα 5 χιλιαρικα ζημια.
Επίσης ο πόνος στο σβέρκο/κεφάλι απίστευτος.
Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα η προτεραιοτητα ειναι σε ολον τον κοσμο απο δεξια οπου δεν υπαρχει αντιστοιχο σημα, και προσωπικα το θεωρω πολυ πιο επικινδυνο να παραβιαζεις προτεραιοτητα απο το να τρεχεις με 80 (υποθετω και ο δικος του δρομος ηταν κεντρικος?). Μαλακια ειπα στο προηγουμενο ποστ, τωρα θυμηθηκα οτι στην Κηφισια σε ενα δρομακι πηγαινα κανονικα και ενω ειχα προτεραιοτητα, πεταχτηκε μια απο δεξια (ειχε στοπ ομως) και με πετυχε στον κωλο, οποτε το αμαξι εκανε 270 μοιρες και καρφωθηκε σε ενα δεντρο. Δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε ο συνοδηγος, αλλα το αμαξι γαμηθηκε ολο. Οταν τη ρωτησα τι συνεβη, μου ειπε πως με ειδε και τρομαξε, και αντι να πατησει φρενο μπερδευτηκε και πατησε γκαζι.
ενας παππους, λιγες μερες αφου ειχα παρει το διπλωμα ,παραβιασε ενα στοπ κατω απο το σπιτι μου και με χτυπησε στην πισω ροδα
και μια φορα το ριξαμε πανω σε ενα καδο σπρωχνοντας το με κατι μαλακες ενω ειχε μεινει σε παραδρομο της εθνικης(inb4 τραπεζας)
εχεις δικιοQuote:
Μην εισαι βλακας, πανω σε ενα παρκαρισμενο Ντατσουν το ριξαμε και :touched:
γερασαμε
προσπαθώ να δω τη φάση λίγο χαλαρά (αφού δεν έμεινε τελικά κάτι μόνιμο) γιατί τότε είχα φρικάρει άσχημα για καιρό (η φάση έγινε αρκετά πριν με γνωρίσετε). δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς είναι να μην ξεχωρίζει η φάτσα από τη σάρκα και τα αίματα - και να φταίω εγώ κατά κάποιο τρόπο. :fear: