View Full Version : H teleutaia teleutaia tainia pou eidate
Magellan
25-12-2007, 02:53
almost famous
τρελή μούφα το number 23. απορώ τι του βρήκες? ήταν και αναμενόμενο το τέλος του...
Stormrider
25-12-2007, 05:17
man on fire.
γαμάτο. δείτε το οσοι δεν το εχετε δει.
Raven Lord
25-12-2007, 20:15
beowulf. ok, καλούτσικο αλλά τίποτα ιδιαίτερο
carheart
25-12-2007, 22:54
Wristcutters A Love Story .Poli oreo :)
ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ? ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ, ΓΡΑΦΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΤΟΡΡΕΝΤ.
hunted by a Freak
26-12-2007, 01:25
blueberry nights.
kalouli htan
norah jones :pink:
Nodoordonotthereisnotry
26-12-2007, 14:01
El Orfanato, νταξ δεν είναι σίγουρα ούτε το πολύ μακρινό ξαδελφάκι του Pan's Labyrinth!!(την οποία θεωρώ μία από τις ταινιάρες της δεκαετίας). Χέστηκα πάνω μου σε μερικές σκηνές :twisted:
Τώρα βλέπω το Voyage of the Damned Doctor Who Christmas 2007 Special..μετά αν έχω όρεξη θα δω και το I Am Legend.
GuardianOfIvorytower
27-12-2007, 02:22
Το πρώτο Ροζ Πάνθηρα, γέλιο κλασικά.
Nodoordonotthereisnotry
27-12-2007, 03:36
I Am Legend(DVD Screener) και το American Gangster(cinema). Το πρώτο δε με εντυπωσίασε ιδιαίτερα πέρα από μια δυνατή ερμεινία του Smith και κάποιες εντυπωσιακές σκηνές δράσης/σφαγής. Θύμισε anime καταστάσεις πάντως. To American Gangster μ'άρεσε.
Το American Gangster, το οποίο μεν ήταν πάρα πολύ ωραίο (αυτός ο Ράσελ Κρόου τελικά είναι εγγύηση), αλλά σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες πρωτότυπου σεναρίου.
hvilelos?
27-12-2007, 04:26
Σε πραγματικη ιστορια βασιζεται
Nodoordonotthereisnotry
27-12-2007, 13:14
Σε πραγματικη ιστορια βασιζεταιowned :lol:
Raven Lord
27-12-2007, 14:09
i am legend κι εγώ
κλασσική μετριότητα υψηλού προϋπολογισμού.
μετά είδα και το the fog του carpenter για να γουστάρω.
sfinotouvlaki
28-12-2007, 04:11
inland empire.
κιε γαμώ τους εφιάλτες με υπέροχο τέλειωμα, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατάλαβα χριστό. οι παπαριές του πιτσαδόρου για πράσινα κόκκινα κίτρινα μπλε δεν ξέρω αν ισχύουν και μάλλον δε θα μάθω γιατί είναι και τρεις ώρες και δύσκολα θα καθόμουν -σύντομα τουλάχιστον- να την ξαναδώ για να προσπαθήσω να βάλω όλα αυτά που συμβαίνουν σε μια σειρά.
geologiko_karoto
28-12-2007, 19:41
American Gangster (http://www.imdb.com/title/tt0765429/) χτες στον σινεμά
γάμησε μάνες και σπίτια
ο Ντένζελ και ο Κοράκης είναι κορυφές
αλλά τσιγκουνεύτηκαν λιγάκι στους δεύτερους ρόλους...
και για τον Η.
νταξ από όλες τις μαφιόζικες ταινίες που βγήκαν φέτος,αυτή είναι η καλύτερη
και μετά στο Σταρ είχε Orange County (http://www.imdb.com/title/tt0273923/) με το μικρό θεούλη Jack Black
psychomaverick
28-12-2007, 21:51
Σε 1-1,5 ώρα θα είμαι στο cinema και παίζει τα : American Gangster, Ορφανοτροφείο και Cassandra's Dream. Για προτείνετε :)
freak brother
28-12-2007, 22:07
πολυ ωραιο το αμερικαν γκανγκστα ! [/img]
Ε, πιστεύω ότι για να λέω την άποψή μου για μια ταινία, μάλλον την είδα και συνεπώς λίγο δύσκολο να μου ξέφυγε το γεγονός ότι είναι πραγματική ιστορία :P
Αυτό που λέω ότι πραγματική ή όχι το story (αν αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό από την λέξη σενάριο όταν αναφερόμαστε σε ταινίες) είναι κάπως τετριμένο. Κάτι περίπου σαν αυτό που είπε ο καρότος δηλαδή περί μαφιόζικων ταινιών. Και για να μην παρεξηγιόμαστε, γιατί εδώ μέσα είναι το μόνο εύκολο, η ταινία ξαναλέω ότι είναι αν όχι τέλεια, τουλάχιστον πάρα πολύ καλή παρόλα αυτά.
hvilelos?
29-12-2007, 03:10
Ξανα και παντα το Ghost Dog
symposium_lexotanil
29-12-2007, 13:30
ego pou lete variomoun na ksanado to ghost dog gia 4234i fora giati to eida ksana poly prosfata kai ekatsa kai epsaksa ta dvd pou epaizan edo sto spiti kai vrika to kate and leopold me megk raian kai xiou tzakman ka itan poly oreo. sygkinisi, xapi ends, dakrya xaras kai tetoia. opos prepei. anarotiemai giati den to xa dei toso kairo.
kai min ksexniomaste, se mia ora kai kati serendipity sto star.
The Mist εψέ το βράδυ και ήταν πολύ καλύτερο απ'ό,τι περίμενα. Κατάθλιψη και τέτοια. Επίσης και το 30 Days Of Night και ήταν ψιλομαλακία αν και σε κρατάει σε μια κάποια αγωνία κάπου κάπου.
Τώρα βλέπω το Green Street Hooligans κι είναι ωραίο. Έχει και σεκσι γκομενάκι -όχι τον Elijah Wood.
http://img170.imageshack.us/img170/4550/hunnamfk0.jpg
Και επίσης
http://www.filmsalon.be/charliehunnam8.jpg
To The Mist, παίζει να είναι από τις χειρότερες μαλακίες που έχω δει ποτέ σε cinema. Πραγματική φρίκη. Ο φίλος μου που με έσυρε εκεί θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου μετά τις γιορτές.
solution_AK-47
31-12-2007, 04:29
Xwrizete :?:
Raven Lord
31-12-2007, 05:56
eat the rich
χαχα, τρελλή αγγλική cultιά με μαύρο χιούμορ και soundtrack που βαθμολογείται με 100/10 (αφου πρόκειται για το orgasmatron :P ). επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το βρήκα. άξιζε την αναζήτηση.
heavy metal parking lot
το ερασιτεχνικό documentary μικρού μήκους που γυρίστηκε το 1986 πριν από συναυλία judas priest και έγινε underground μύθος + κάποια έξτρα γυρίσματα. ενδιαφέρον φυσικά.
στα καπάκια
heavy metal basement
όπου ένας "καμμένος" συλλέκτης επιδεικνύει την τεράστια συλλογή του και επικεντρώνει στους judas priest. πραγματικά ατελείωτος ο τύπος.
Όχι, αλλά θα του ζητήσω γερή αποζημίωση για ψυχολογικές βλάβες που μου προκάλεσε η πρότασή του για ταινία.
dead in magazines
31-12-2007, 15:07
Die Hard 4. ΓΑΜΗΣΕ.
irreligious
31-12-2007, 16:19
και εγώ το ίδιο χτες το βράδυ..
έριξε ελικόπτερο με αυτοκίνητο ο άνθρωπος λέμε.-
όλα τα λεφτά η ατάκα του μετά..
''αφού δεν είχα σφαίρες..'' λέει,χεχεχεχεχε
BURNIN AMBITION
31-12-2007, 18:35
eat the rich
χαχα, τρελλή αγγλική cultιά με μαύρο χιούμορ και soundtrack που βαθμολογείται με 100/10 (αφου πρόκειται για το orgasmatron :P ). επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το βρήκα. άξιζε την αναζήτηση.
heavy metal parking lot
το ερασιτεχνικό documentary μικρού μήκους που γυρίστηκε το 1986 πριν από συναυλία judas priest και έγινε underground μύθος + κάποια έξτρα γυρίσματα. ενδιαφέρον φυσικά.
στα καπάκια
heavy metal basement
όπου ένας "καμμένος" συλλέκτης επιδεικνύει την τεράστια συλλογή του και επικεντρώνει στους judas priest. πραγματικά ατελείωτος ο τύπος.agapite file steile kana pm i postere edo pou tha vroume autes tis cult tainies!!euge
BURNIN AMBITION
31-12-2007, 18:43
Die Hard 4. ΓΑΜΗΣΕ.se agapo
ti neixa dei sto cinema 2 fores se 2 meres kapakia
dead in magazines
31-12-2007, 18:49
:pink:
Blindgeo
31-12-2007, 21:42
Milame gia apisteuto epos! :D
Raven Lord
01-01-2008, 15:50
[quote="Raven Lord":24kfv168]eat the rich
heavy metal parking lot
στα καπάκια
heavy metal basement
όπου ένας "καμμένος" συλλέκτης επιδεικνύει την τεράστια συλλογή του και επικεντρώνει στους judas priest. πραγματικά ατελείωτος ο τύπος.agapite file steile kana pm i postere edo pou tha vroume autes tis cult tainies!!euge[/quote:24kfv168]
αυτή τη στιγμή παίζουν με ένα απλό search στο isohunt. αν έχουν ξεμείνει από seeds στείλτε pm
Raven Lord
01-01-2008, 16:03
Fubar
http://www.imdb.com/title/tt0302585/
καναδική παραγωγή, γυρισμένη σαν documentary, για δύο καμμένα μέταλλα και τη ζωή τους μια συγκεκριμένη περίοδο. δύσκολο να πιστέψεις ότι δεν πρόκειται για πραγματικό documentary. πολύ καλή και φοβερό soundtrack.
Stormrider
01-01-2008, 17:47
Die Hard 4. ΓΑΜΗΣΕ.
ειχε περάσει πολυ στο ντουκου αυτη η ταινια . γαματη.
Raven Lord
02-01-2008, 03:51
waking life του Richard Linklater
o λόγος που είδα την ταινία (ουσιαστικά που έμαθα ότι υπάρχει) ήταν το "a scanner darkly", το οποίο μου άρεσε αρκετά. τι να πω όμως για αυτό το αριστούργημα? θέλω οπωσδήποτε να την ξαναδώ γιατί είναι αρκετά δύσπεπτη, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ταινία που μπαίνει άνετα στις καλύτερες που έχω δει. βασικά, περισσότερο αφήνει την αίσθηση ότι διαβάζεις ένα βιβλίο που πραγματεύεται φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα, αλλά η ιστορία, παράλληλα με το όλο στυλ του animation δένει άψογα. τελοσπάντων, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. απλά, για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια ακόμη διασκεδαστική ταινία, συνιστάται ανεπιφύλακτα.
sfinotouvlaki
02-01-2008, 03:57
τρομερότατο το waking life και όντως κάποιες στιγμές οι διάλογοι προσφέρουν πολλή πληροφορία μαζεμένη που εγώ μόνο με κάμποσα rewind μπόρεσα να συγκρατήσω. μάλιστα, θυμάμαι κάποια ποστ σου παλιότερα που μιλούσες για το a scanner darkly και έλεγα ότι θέλω να το δω, ώσπου έπεσε στα χέρια μου και τότε πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο. δεν το είδα ακόμα βέβαια :(
When Black Roses Bloom
02-01-2008, 11:17
I Am Legend.
Πολύ καλό, θυμίζει σε πολλά σημεία το Cast Away, ωραίες και δυνατές σκηνές δράσης, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) όχι πολλές τόσες πολλές όσες θα έχετε συνηθίσει σε μια ταινία με τον Will, και δυστυχώς, θλιβερό τέλος. Μ'άρεσε πάντως. Γερασμένος ο Will Smith, καμία σχέση με το I am Robot, δεν είναι πλέον ο τύπος του γαμάω το σύμπαν κιέτσι. Η μόνη Αμερίκανίλα που το διέπει, είναι επειδή είναι γυρισμένο στην μελλοντική Νέα Υόρκη. Να το δείτε.
Raven Lord
02-01-2008, 11:44
τρομερότατο το waking life και όντως κάποιες στιγμές οι διάλογοι προσφέρουν πολλή πληροφορία μαζεμένη που εγώ μόνο με κάμποσα rewind μπόρεσα να συγκρατήσω.
όπως, επίσης, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στην εικόνα που δεν είναι δυνατό να τις προσέξεις με μία μόνο θέαση
o λόγος που είδα την ταινία (ουσιαστικά που έμαθα ότι υπάρχει) ήταν το "a scanner darkly", το οποίο μου άρεσε αρκετά. τι να πω όμως για αυτό το αριστούργημα? θέλω οπωσδήποτε να την ξαναδώ γιατί είναι αρκετά δύσπεπτη, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ταινία που μπαίνει άνετα στις καλύτερες που έχω δει. βασικά, περισσότερο αφήνει την αίσθηση ότι διαβάζεις ένα βιβλίο που πραγματεύεται φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα, αλλά η ιστορία, παράλληλα με το όλο στυλ του animation δένει άψογα. τελοσπάντων, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. απλά, για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια ακόμη διασκεδαστική ταινία, συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Το ιδιότυπο animation που έχει με κούρασε πολύ εμένα. :?
Eida to Apocalypse Now xtes perimenontas na dw kana aristourghma,alla telika htan arketa megalh malakia :|
Me phre ki o upnos prin to telos..
When Black Roses Bloom
02-01-2008, 15:52
Eida to Apocalypse Now xtes perimenontas na dw kana aristourghma,alla telika htan arketa megalh malakia :|
Sorry X αλλά :moutza:
Μπορεί να λείπουν οι witty comeback διάλογοι των US Marines που έχουμε συνηθίσει σε τέτοια έργα αλλά η ουσία είναι μια:
Ο Μπράντο καθώς και ο Σήν είναι θεοί.
Αυτό απο μόνο του το κάνει έπος. Καλά και ο μισότρελος Χόππερ καλός είναι.
ο πρώτος άνθρωπος που ακούω που δεν του αρέσει το έπος
όχι μόνο δεν του αρέσει αλλά το κράζει κι όλα
γούστα
FaithFails
02-01-2008, 18:06
I Am Legend.
Πολύ καλό, θυμίζει σε πολλά σημεία το Cast Away, ωραίες και δυνατές σκηνές δράσης, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) όχι πολλές τόσες πολλές όσες θα έχετε συνηθίσει σε μια ταινία με τον Will, και δυστυχώς, θλιβερό τέλος. Μ'άρεσε πάντως. Γερασμένος ο Will Smith, καμία σχέση με το I am Robot, δεν είναι πλέον ο τύπος του γαμάω το σύμπαν κιέτσι. Η μόνη Αμερίκανίλα που το διέπει, είναι επειδή είναι γυρισμένο στην μελλοντική Νέα Υόρκη. Να το δείτε.
Θα το δούμε σήμερα. Καλό ακούγεται!
On topic είδα το mist προ ημερών και ξενέρωσα με το τέλος του. Τραγικά όμως.
paei mono se mena arese ayth h tainia.isws epeidh exw diavasei thn istoria :cry:
Raven Lord
02-01-2008, 18:58
imo ταίριαζε απόλυτα με αυτό που ήθελε να παρουσιάσει και νομίζω ότι αν το γύριζε με κανονικά σκηνικά δε θα έπιανε την ονειρική διάσταση της ιστορίας, αλλά, οκ, σίγουρα είναι δύστροπη ταινία
@Χ, παίρνεις Χ κι από 'μένα
Gousta paidia mou.. Gousta..
Me eksairesh to pws parousiaze thn trela twn stratiwtwn, h tainia htan apla vareth. Tha mporouse na eixe mia wra mikroterh diarkeia kai tha htan kai pali metria.
blueberry nights.
kalouli htan
norah jones :pink:
έλα ρε τώρα, απαίσιο ήταν. ταινια 1,5 ώρας που νόμιζες οτι κρατάει πάνω από 3ώρες... βαρετό, χωρίς να πηγαίνει κάπου το σενάριο και μιλάμε για φοβερό casing το οποίο πήγε εντελώς στράφι.
επίσης ενώ συμπαθούσα norah jones, μετά από αυτή την ταινία την αντιπάθησα. καλύτερα ας μείνει στο χώρο της μουσικής - όπου και διαπρέπει - και να αφήσει το cinema γιατί είναι ατάλαντη. απορώ τέλος για την εμμονή του σκηνοθέτη να τη δείχνει συνέχεια απεριποίητη με κοντινά πλάνα.
το μόνο που κρατάω από αυτή την ταινία είναι κάποιες καλές ηθοποιίες, με αποκορύφωμα την Rachel Weisz . :pink:
paei mono se mena arese ayth h tainia.isws epeidh exw diavasei thn istoria :cry:
Και μένα μ'άρεσε. Και το τέλος που ξενέρωσε τους πάντες θεωρώ ότι ταίριαζε στο πνεύμα της ταινίας.
atom_smasher
02-01-2008, 20:29
blueberry dreams μονο οι αλκοολικοι αξιζαν.ευγε.κατα τα αλλα βαρετη ταινια.
i am legend μαλακια και μιση. δεν ειναι 2 μαλακιες λογω του will smith.
το αστερι του βορρα.χρυση μετριοτητα.μονο η Nicole το σωζει το παιχνιδι λιιιιγο.
ειδα και ενα αλλο που δεν θυμαμαι τιτλο ακριβως.οι θανατοι του ταδε...συνεχεια πεθαινει το παληκαρι και ξαναεπανερχεται.πλακιτσα ειχε.αυτια.
σινεμα κομμενο πλεον.9 ευρω?!
freak brother
03-01-2008, 00:16
απειρα ριγουαιντς!
freak brother
03-01-2008, 00:19
θα ξενερωνα πολυ αμα σου αρεσε
+10 ποιντς για την αγαπημενη μου ταινια :D
Pitsadoros
03-01-2008, 00:55
de tha to lega malakia to apocalypse now. periergo itan k poli kourastiko mou fanike. oi frikes itan wraies alla tin triwri diarkeia de tin paleuw me tipota giati mou fanike adikaiologiti. ithopoiies theiles ennoeitai. einai i agapimeni tainia tis manas mou
η ταινία σαν ταινία εννοείται μετράει και είναι από τις κλασσικές.
απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δεις την 3ωρη έκδοση αργά τη νύχτα, γιατί έχεις 79% πιθανότητες να μην την δεις ως τέλους.
The Nerd
03-01-2008, 02:08
Gousta paidia mou.. Gousta..
Me eksairesh to pws parousiaze thn trela twn stratiwtwn, h tainia htan apla vareth. Tha mporouse na eixe mia wra mikroterh diarkeia kai tha htan kai pali metria.
Εισαι ντελινας. Καταρχην αντε διαβασε λιγο Κονραντ, αντε διαβασε λιγο εικονοληψια και μετα μιλα. Επισης διαβασε τι απανταω στον αποκατω.
η ταινία σαν ταινία εννοείται μετράει και είναι από τις κλασσικές.
απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δεις την 3ωρη έκδοση αργά τη νύχτα, γιατί έχεις 79% πιθανότητες να μην την δεις ως τέλους.
Εγω ειδα το σχεδον πενταωρο απο τις 4 ως τις 9. Γιατρε μου ειμαι καλα;
:shock:
άντε ρε! εγώ με το ζόρι είχα δει το 3ωρο. μου άρεσε, αλλά με είχε κουράσει τέτοια ώρα. μην ανησυχείς, θα ανήκεις στο 21% εσύ. :P
The Nerd
03-01-2008, 02:22
:shock:
άντε ρε! εγώ με το ζόρι είχα δει το 3ωρο. μου άρεσε, αλλά με είχε κουράσει τέτοια ώρα. μην ανησυχείς, θα ανήκεις στο 21% εσύ. :P
Καλυτερα στο 21% παρα στο 10%.
Ψαξε το workprint, αθλιος ηχος/εικονα αλλα εχει κατι εξτρα συζητησεις, κατι μικροαλλαγες στο OST, βλεπεις τι παθαινει ο hopper, βλεπεις το ρολο του Colby και την τελικη επιθεση του Willard (αυτη με το μωρο :) )
Gay παντως το κομματι με τα γαλλακια :(
BURNIN AMBITION
03-01-2008, 02:57
blueberry dreams μονο οι αλκοολικοι αξιζαν.ευγε.κατα τα αλλα βαρετη ταινια.
i am legend μαλακια και μιση. δεν ειναι 2 μαλακιες λογω του will smith.
το αστερι του βορρα.χρυση μετριοτητα.μονο η Nicole το σωζει το παιχνιδι λιιιιγο.
ειδα και ενα αλλο που δεν θυμαμαι τιτλο ακριβως.οι θανατοι του ταδε...συνεχεια πεθαινει το παληκαρι και ξαναεπανερχεται.πλακιτσα ειχε.αυτια.
σινεμα κομμενο πλεον.9 ευρω?!the deaths of ian stone legotan kai einai karaklassiki mellontiki tainia star channel. kai emena mou arese
δεν το λες ταινία αλλά είδα ένα ντοκυμαντέρ, Zeitgeist νομίζω λεγότανε, που αναλύει τρία πράγματα, θρησκεία, 9/11, τράπεζες στο αμέρικα για να κατάληξει στην παγκοσμιοποίηση, ντάξ, καλούλη ήτανε, με την απαραίτητη συνομωσιολαγνεία, αλλά κάπου στο τέλος τα συμπεράσματα μου φανήκαν λίγο βιαστηκά και αφελή.
freak brother
03-01-2008, 04:24
εχω δει το κανονικο αποκαλυψη τωρα πανω απο 15 φορες το ρινταξ 2 και την μια με φαστ φοργαρντ εκει που παν στους γαλλους και εκει που γαμανε τα λαγουδακια.. δεν δειναν κατι στην ταινια , θα θελα να δω και το πενταωρο παντως.
FANTASMA
03-01-2008, 06:33
Ειδα το Σικο. Του Μαικλ Μουρ. Υπερβολη εννοειται, αλλα μονο ετσι, κι ουτε ετσι, παιζει να ταρακουνηθουν τα μυαλα των αμερικανων. Το γαματο ειναι οτι ο Μουρ δεν ειναι αντιαμερικανος, απλα προσπαθει να κανει τον κοσμο να καταλαβει, αλλα με τοση πλυση εγκεφαλου, αντε να ξυπνησουν... Μερικες φορες νιωθεις τυχερος που ζεις στην Ελλαδα, εστω κι αν ταλαιπωρεισαι αφαντασμα.
Wristcutters. a love story.
ΕΠΟΣ. ΣΑΝΝΥ ΣΟΣΑΜΟΝ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΑΜΩ.
Εισαι ντελινας. Καταρχην αντε διαβασε λιγο Κονραντ, αντε διαβασε λιγο εικονοληψια και μετα μιλα. Επισης διαβασε τι απανταω στον αποκατω.
Re ti me noiazei h eikonolhpsia kai oi vlakeies pou mou les? Kai ti me noiazei an eides to 5wro 11782736178 fores na poume. Tha me kanei auto na m'aresei kalutera h tainia? Eipame,teleies ermhnies opws eipe ki o pitsadoros, kaloutsikes skhnes, alla genika vareth kai me phre o upnos. Aei deite kanan aggelopoulo twra ki afhste me ushxh :P
ikonoklast
03-01-2008, 11:56
χαχαχαχαχα ντελίνα.
When Black Roses Bloom
03-01-2008, 12:09
Δείτε το Redux του Apocalypse Now και γίνετε άντρες (είναι το 5ώρο που λεεί ο Νέρδ).
Έδιτ:
Επίσης έχω δεί το 10ώρο Plus που είναι ουσιαστικά το έργο χωρίς το μοντάζ (δεν άντεξα 10ώρο μην λέμε μαλακίες). Ουσιαστικά είναι το footage της ταινίας πριν το κόψιμο για να μπεί στο μοντάζ για τον ήχο. Είναι χωρίς ήχο ε.
freak brother
03-01-2008, 17:36
Re ti me noiazei h eikonolhpsia kai oi vlakeies pou mou les? Kai ti me noiazei an eides to 5wro 11782736178 fores na poume. Tha me kanei auto na m'aresei kalutera h tainia? Eipame,teleies ermhnies opws eipe ki o pitsadoros, kaloutsikes skhnes, alla genika vareth kai me phre o upnos. Aei deite kanan aggelopoulo twra ki afhste me ushxh :P
εσυ που εισαι και φωτογραφος ισως θα επρεπε να δεις λιγο Αγγελοπουλο , ειναι μεγαλο σχολειο :wink:
Allo thema auto.. Otan vlepw mia tainia omws,th vlepw gia NA DW TAINIA, ki oxi fwtografies se slideshow...
freak brother
03-01-2008, 18:24
ο "θιασος" δεν ειναι αργος παντως , γενικα πολλοι εχουν μια προκαταληψη οταν ακουν περι Αγγελοπουλου (αλλα οντως σε μερικες φασεις παρα ειναι αργος ) τεσπα
_UnHoLyMaRtYr_
03-01-2008, 21:17
Είδε κανείς το El Orfanato; Διθύραμβοι παντού και λέω για απόφσε.
GuardianOfIvorytower
04-01-2008, 04:52
Τις τελευταίες μέρες αρκετές: Σρεκ 1+2, Μονομάχο (μετά από πολύ καιρό), Charlie and the chocolate factory, Mr. and Mrs. Smith
irreligious
04-01-2008, 05:13
Δάνι The Dog και γάμησε
Raven Lord
04-01-2008, 10:57
black roses
http://www.imdb.com/title/tt0094752/
ψευτο-horror κωμωδία με πολύ γέλιο και άκυρα σκηνικά. φυσικά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους κολλημένους του imdb, αλλά ταινία που ξεκινάει με το "me against the world" των lizzy borden δεν μπορεί να βαθμολογείται με μόλις 2.4/10 :P
τσεκάρετε και soundtrack:
# "Dance on Fire"
Written by Appice, Free, Solomon, Sweda, Woltman and Wright
Performed by Black Roses
# "Soldiers Of The Night"
Performed by Black Roses/Masi
# "I'm No Stranger"
Performed by Bang Tango
# "Rock Invasion"
Performed by Black Roses / Masi
# "Paradise (Were On Our Way)"
Performed by Black Roses
# "Me Against The World"
Written by Gene Allen and Lizzy Borden
Performed by Lizzy Borden
# "Take It Off"
Written by David Michael-Philips
Performed by King Kobra
# "King Of Kool"
Written by David Michael-Phillips
Performed by David Michael-Phillips
# "StreetLife Warrior"
Written by Devane and Sunnarborg
Performed by Tempest
# "D.I.E."
Written by Stacy Anderson
Performed by Hallow's Eve
ειδικά με DIE - Hallows Eve η ταινία κερδίζει 5 πόντους ακόμη! 8)
:spoiler:
-dad:'What's this?'
-son: 'An earring pop.'
-dad: 'An earring? Only 2 types of men where earrings son. Pirates and faggots. And I don't see a ship parked in our driveway.'
:P
FaithFails
04-01-2008, 14:43
τρομερότατο το waking life και όντως κάποιες στιγμές οι διάλογοι προσφέρουν πολλή πληροφορία μαζεμένη που εγώ μόνο με κάμποσα rewind μπόρεσα να συγκρατήσω. μάλιστα, θυμάμαι κάποια ποστ σου παλιότερα που μιλούσες για το a scanner darkly και έλεγα ότι θέλω να το δω, ώσπου έπεσε στα χέρια μου και τότε πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο. δεν το είδα ακόμα βέβαια :(
Ωραία ταινία, δε λέω, την είχα δει πριν χρόνια και με εντυπωσίασε το animation ως ιδέα. Ως σενάριο βέβαια δε με συγκίνησε η αντι-Νιτσεϊκή φιλοσοφία του Linklater καθώς ανήκω σε άλλο στρατόπεδο. Για όσους τη βρήκαν δύσπεπτη να πω ότι κυκλοφορεί στο net το transcript της ταινίας αλλά δε θυμάμαι link. Απλά googlαρετε.
edit: είδα χτες Ρατατούλη και συγκινήθηκα!!
ikonoklast
04-01-2008, 16:44
Υπήρχε κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία πίσω απο το waking life και μάλιστα αντι-νιτσεϊκή; με ποιό τρόπο;
FaithFails
04-01-2008, 17:00
Δε θυμάμαι τόσο λεπτομερώς την ταινία γιατί την είδα πριν 3-4 χρόνια αλλά αυτή την εντύπωση είχα διαμορφώσει. Νομίζω στα 3-4 τελευταία chapters φαινόταν καθαρά.
ikonoklast
04-01-2008, 17:12
Βασικά το αντι-νιτσεϊκό του πράματος δε κατάλαβα.
Phantom Duck
04-01-2008, 17:19
Ως σενάριο βέβαια δε με συγκίνησε η αντι-Νιτσεϊκή φιλοσοφία του Linklater καθώς ανήκω σε άλλο στρατόπεδο.
edit: είδα χτες Ρατατούλη και συγκινήθηκα!!
.
BURNIN AMBITION
04-01-2008, 19:28
black roses
ψευτο-horror κωμωδία με πολύ γέλιο και άκυρα σκηνικά. φυσικά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους κολλημένους του imdb, αλλά ταινία που ξεκινάει με το "me against the world" των lizzy borden δεν μπορεί να βαθμολογείται με μόλις 2.4/10 :P
τσεκάρετε και soundtrack:
# "Dance on Fire"
Performed by Black Roses
# "Soldiers Of The Night"
Performed by Black Roses/Masi
# "I'm No Stranger"
Performed by Bang Tango
# "Rock Invasion"
Performed by Black Roses / Masi
# "Paradise (Were On Our Way)"
Performed by Black Roses
# "Me Against The World"
Written by Gene Allen and Lizzy Borden
Performed by Lizzy Borden
# "Take It Off"
Written by David Michael-Philips
Performed by King Kobra
# "King Of Kool"
Written by David Michael-Phillips
Performed by David Michael-Phillips
# "StreetLife Warrior"
Written by Devane and Sunnarborg
Performed by Tempest
# "D.I.E."
Written by Stacy Anderson
Performed by Hallow's Eve
ειδικά με DIE - Hallows Eve η ταινία κερδίζει 5 πόντους ακόμη! 8)
-dad:'What's this?'
-son: 'An earring pop.'
-dad: 'An earring? Only 2 types of men where earrings son. Pirates and faggots. And I don't see a ship parked in our driveway.'
:Pego psuthika
FaithFails
04-01-2008, 19:34
Βασικά το αντι-νιτσεϊκό του πράματος δε κατάλαβα.
Ρε παιδί μου ο συγγραφέας-σκηνοθέτης πολύ εντυπωσιακά θέτει κάποια διαχρονικά υπαρξιακά φιλοσοφικά ερωτήματα στην ταινία παραθέτοντας ένα συνονθύλευμα ψυχο-φιλοσοφικών θεωριών που πολλές φορές είναι και αντικρουόμενες μεταξύ τους (συλλογικό ασυνείδητο και Carl Young από τη μια και απόρριψη κάθε τελεολογίας από την άλλη κ.ά., εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, έτσι?). Ο ίδιος κλίνει προς το πρώτο φανερά στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. Στο τέλος επιλέγει την "εύκολη" φιλοσοφικά λύση: Ντετερμινισμός.
edit: είναι αντι-Νιτσεϊκό κοσμολογικά όχι ψυχολογικά, έτσι? Αφού το συλλογικό ασυνείδητο δεν επιτρέπει εξέλιξη .
Phantom Duck ό,τι και να λες ο Ρατατούλης ήταν συγκινητικός από πολλές απόψεις :P
Raven Lord
04-01-2008, 19:42
[quote="Raven Lord":2dcod1vo]black roses
ego psuthika[/quote:2dcod1vo]
αυτήν παίζει ακόμη στο e-mule και θα βρεις link μέσω
http://forum.dead-donkey.com/ ...
για ότι καμμένο ξεμένει από seeds μη διστάσετε να στείλετε pm
(@kyuss δε σε έχω ξεχάσει. θα κατέβω αθήνα την άλλη βδομάδα!)
fandango
04-01-2008, 23:13
Είδε κανείς το El Orfanato; Διθύραμβοι παντού και λέω για απόφσε.
To eida proxthes, gamato htan. :)
When Black Roses Bloom
05-01-2008, 01:29
Χάρρυ Πόττερ και το τάγμα του Φοίνικα. Ωραίο ήταν, είχε αρκετό Ζεν μέσα. :P
gummo, γάμησε, πιτσιρικάς θεός, σκηνή στο μπάνιο σιχαμένη όσο δεν πάει, όλοι οι τύποι που εμφανίζονται θεότητες, και το soundtrack έπος, sleep ρε μαλάκα, sleep
και εγώ που νόμιζα ότι ο τζάρμους ήταν ο πρώτος
geologiko_karoto
05-01-2008, 03:27
υποτίτλους που βρήκατε κύριε ?
αγγλικούς
http://www.opensubtitles.com/en/subtitl ... 3/gummo-en (http://www.opensubtitles.com/en/subtitles/3111433/gummo-en)
geologiko_karoto
05-01-2008, 03:32
βε με χάλασαν - ευχαριστώ κύριε
freak brother
05-01-2008, 04:02
παλια το δειχνε το σταρ συνεχεια :D
When Black Roses Bloom
05-01-2008, 13:23
Στα καπάκια μετά είδα το Premonition με την Bullock. Ε, εντάξει, σο εντ σο...
Raven Lord
05-01-2008, 15:59
gummo, γάμησε, πιτσιρικάς θεός, σκηνή στο μπάνιο σιχαμένη όσο δεν πάει, όλοι οι τύποι που εμφανίζονται θεότητες, και το soundtrack έπος, sleep ρε μαλάκα, sleep
και εγώ που νόμιζα ότι ο τζάρμους ήταν ο πρώτος
γαμάτο, πολύ καταστροφή και κάψιμο.
http://cgi.4chan.org/gif/src/1199593545884.gif
Τι γαμάτη ταινιούλα :)
Raven Lord
06-01-2008, 15:31
blue velvet του λιντς
θεός ο ντένις χόπερ στο ρόλο του ψυχάκια
GuardianOfIvorytower
06-01-2008, 16:58
The Snatch :)
Lions for lambs, ταινια με Tom Cruise, καλα να παθω.
Ειδα μετα απο λιγο το Babel, και ισιωσα.
hunted by a Freak
08-01-2008, 01:46
eida to orfanotrofeio.poly poutsakaiksylokaisouvlamalaka.to parakane dld se fash pou kouraze.kales skhnes tromou kai paranoias alla me provlepsimo senario.mexri na er8ei to telos.klassiko thriller dld.
eida to orfanotrofeio.poly poutsakaiksylokaisouvlamalaka.
επ. ωραίο ακούγεται αυτό. για δώσε ίνφο ντε.
hunted by a Freak
08-01-2008, 01:51
.to parakane dld se fash pou kouraze.
se fash panta.
FaithFails
08-01-2008, 08:48
Idiocracy. Πολύ γέλιο!
freak brother
08-01-2008, 10:54
σεναριο για 11 χρονα ψιλο.
FaithFails
08-01-2008, 11:15
Ναι αλλά πολλές ατάκες κυνικότατες!
Καλέ, είδα το Borat και γελούσα κιόλας!
tigerland
κ πριν κάτι μέρες στα καπάκια σε ένα απόγευμα το επικό πλέων Erik the Viking, το πολύ καλό Saving Grace και το ομιτζικετρίαλολ Rock Star
symposium_lexotanil
08-01-2008, 16:41
eida planet terror xthes kai itan fantastiko. isos kai efamillo tou death proof. panta tetoia. agapame.
άστα σάπια κ λέγε πότε θα έχω στα χέρια μου το πράμα?
μου υποσχέθηκες παλάτια κε σμαράγδια
τελικά... είσαι κ εσύ σαν όλους τους άλλους
FANTASMA
08-01-2008, 17:50
eida planet terror xthes kai itan fantastiko. isos kai efamillo tou death proof. panta tetoia. agapame.
Εγω το ειδα προχθες και μπορω να πω οτι το θεωρω καλυτερο, οχι μονο εφαμιλλο.
FANTASMA
10-01-2008, 04:35
Στο Αλτερ επαιζε σημερα μια ταινια που λεγεται The Secret Agent, και εχει μουσικη απο Φιλιπ Γκλας. Δεν ειδα την ταινια, αλλα ακουγα τη μουσικη, την κατεβασα με τη μια και τωρα λιωνω. Τελικα ειναι πολυ καλυτερος απο οτι νομιζα αυτος ο Φιλιπ...
Just Visiting
:chinchilla: :chinchilla: :chinchilla:
solution_AK-47
11-01-2008, 04:23
To laburin8o tou Panou. Wraio htane :!:
House Of Low Culture
11-01-2008, 07:58
το Planet Terror είναι εφάμιλλο του Deathproof.
Το Borat είναι πολύ αστείο.
Το Βαβέλ γαμάει ψυχολογίες.
Phantom Duck
11-01-2008, 14:00
Το Battle Royale είναι άρρωστο, ~!
FANTASMA
11-01-2008, 15:29
Ε οχι και μαλακια, ειπαμε. Τακεσι Κιτανο ετ χιζ μπεστ.
μου φάνηκε υπερβολικό
ειδικά το ότι μερικά "παιδιά" την είδαν ξαφνικά σιριαλ κιλλερς και γουστάρανε να σφάζουνε
έχω να το δω και κάτι χρόνια, παίζει να του ξαναδώσω μια ευκαιρία
FANTASMA
11-01-2008, 16:59
Ε ρε συ προκειται για 100% σουρρεαλιστικο κινηματογραφο... αν το κραζεις για το λογο υπαρξης του, τοτε δεν εχει ελπιδα και 800 φορες να το δεις εχοντας παρει κοκαινη.
ναι ρε συ δε με χάλασε το σενάριο ή η σκηνοθεσία ξέρω γω
απλά η απότομη αλλαγή του σπόιλερ με χάλασε
τεσπα, ήμουν κ λίγο υπερβολικός χαρακτηρίζοντάς μαλακία, δεκτό
hvilelos?
11-01-2008, 22:05
Κινηματογραφικα,τεχνικα ας πουμε,ειναι αποστωμοτικα εντυπωσικακο.Η ασταματητη εθιστικη δραση,η μουσικη που τη συνοδευει,η οικονομια λογου το αναγουν σε μεγαλη ταινια του ειδους με χαρακτηριστικη ευκολια για μενα.
Μου αρεσει δε ιδιαιτερα πολυ να εντοπιζω πραγματικα,ρεαλιστικα διλημματα σε ταινιες φαινομενικα σουρεαλιστικης πλοκης,δινει στις μικρες αυτες λεπτομερειες αλλο τονο και προτρεπει τον θεατη να τις αντιμετωπισει λιγο διαφορετικα.Προσωπικα και παλι,λογιζω με διαφορετικο τροπο τις "σοβαρες" αποφασεις των ηρωων σε μια φαντασιακου σεναριου ταινια παρα το αντιστροφο.
Ολα αυτα οχι μονο σε σχεση με το Battle Royal,αλλα παρακινηθηκα τωρα απο τη θυμιση του γιατι ειμαι σιγουρος παρα τα χρονια που περασαν πως δεν γιναν ολα τα παιδακια αβιαστα cool δολοφονοι.Καποιοι το πραξαν αμεσα βεβαια,αλλοι το διαλογιστηκαν πριν το κανουν,αλλοι δεν προλαβαν καν να αποφασισουν,αλλοι αρνηθηκαν.Α,επισης ο Κιτανο ηταν ακομα επιβλητικος εκει περα
Μόλις γύρισα από το The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford το οποίο ήταν ωραίο.
fandango
12-01-2008, 12:20
Kαι μεγάλο σε διάρκεια, χωρίς προφανή λόγο
Ε ήταν λίγο αργό και πήγαινε με το πάσο του. Ωραίες εικόνες είχε, ε;
Tonosalata
13-01-2008, 03:21
και γω, μόλις!
ωραίο ήταν, δεν τον ξετρελάθηκα κιόλας.
μεγάλο και αργό σαν τον τίτλο του.
Χθες είδα και το Μυστικά και Ψέμματα που δεν είχε τύχει να δω νωρίτερα και στις σκηνές που ο χαρακτήρας της Μπρέντα Μπλέθιν έκλαιγε υστερικά και (φαινομενικά ή και πραγματικά) χωρίς λόγο μου'ρχόταν να πάρω τα βραβεία των Καννών και των άλλων φεστιβαλιών και να της τα χτυπάω στο κεφάλι. Της ηρωίδας.
geologiko_karoto
13-01-2008, 18:08
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Nick Cave και απίθανα Καναδέζικα τοπία - κ ύστερα με λες να μην μετακομίσω στον Καναδά
+ ο θεός Μπράντ κ ο γαμάτος Άφλεκ
κατά τα άλλα ότι είπατε για τη διάρκεια της ταινίας,μα νομίζω ότι χρειαζόταν διότι η ταινία δεν είναι ούτε μόνο για τον Τζέσι ούτε μόνο για τον Ρόμπερτ αλλά κ για τους δύο
γενικά 8/10 ειδικά για τις εικόνες - ας πούμε ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει στην πρώτη σκηνή της ταινίας που περπατάει ο Τζέσι μόνος του κ χαιδεύει το σιτάρι υπό το φως του ήλιου προς τη δύση,απλά τελειότητα
Persepolis....
ποοοοοοολυ καλο
solution_AK-47
14-01-2008, 15:05
Pses bradu, Planet Terror, ntaksei gamhse omorfo kalo alla ola ta lefta htan...
ΧΗ ΝΟΟΥΖ ΔΕ ΣΚΟΡ... ΧΗ ΤΕΗΚΣ ΔΕ ΓΟΥΗΜΕΝ... ΕΝΤ ΧΗ ΚΙΛΖ ΔΕ ΜΠΑΝΤ ΓΚΑΗΖ...:
ΜΑΣΕΤΙ (http://www.youtube.com/watch?v=W8cCzltPD6Y)
:!:
Prepei na ginei OPWSDHPOTE TAINIA.
Τaking lives. Συμπαθητικο, για να περναει η ωρα.
autos o ilithios sto avatar sou ti paristanei?
Kveldssanger
14-01-2008, 15:10
σαν το werewolf women of the ss τίποτα.
BURNIN AMBITION
14-01-2008, 15:34
daddy day care
me entu merfi
tainia kathgorias star channel
oraio soundtrack omos
ego paidia to tetsuo eida kai malakia mou fanike.
the bucket list.
morgan freeman k jack nicholson..
polla respect k stous 2...
gamise to tainiaki...
Pinatero
15-01-2008, 13:08
To ορφανοτροφειο!
ενταξ καλο ηταν, απλα τα χουμε ξαναδει αυτα..
GuardianOfIvorytower
15-01-2008, 13:09
Pses bradu, Planet Terror, ntaksei gamhse omorfo kalo alla ola ta lefta htan...
ΧΗ ΝΟΟΥΖ ΔΕ ΣΚΟΡ... ΧΗ ΤΕΗΚΣ ΔΕ ΓΟΥΗΜΕΝ... ΕΝΤ ΧΗ ΚΙΛΖ ΔΕ ΜΠΑΝΤ ΓΚΑΗΖ...:
ΜΑΣΕΤΙ (http://www.youtube.com/watch?v=W8cCzltPD6Y)
:!:
Prepei na ginei OPWSDHPOTE TAINIA.
Από ότι έχω ακούσει θα γίνει ταινία. :D
solution_AK-47
15-01-2008, 21:19
Ιφ γιούρ γκόνα χάιρ Μασέτη του κιλ δε μπαντ γκάι γιου μπέτερ μέικ νταμν σουρ δε μπαντ γκάι... ίζεντ γιου :!:
ΜΑΣΕΤΗ :!:
:touched:
cyber_lingas
15-01-2008, 22:32
Priest: I took a vow of peace. And now you want me to help you KILL these men?
Machete: Yes, bro... I mean Padre.
Priest: I'll see what I can do.
Τhe bucket list-υπεροχες ερμηνειες, και παρολο που ψυχολογικως δεν ημουν ετοιμη για το θεμα που πραγματευεται, περιεργως με ηρεμησε.
Ειδα επισης the 13th floor-στο τελειωμα μιας μανιας με σαιφαι βιρτιουαλιτις κτλ κτλ-ταινιακι που στα 3/4 υποσχεται υπεροχο φιναλε, αλλα τελικως αυτοκτονει.
Raven Lord
18-01-2008, 11:06
Videodrome,
υποβλητικό θρίλερ του μετρ, david cronenberg, με τον james woods. δυνατό και με δόσεις φιλοσοφίας.
to imerologio
theila
me piran ta zoumia alli mia fora mafti ti tainia
eimai gay
Nodoordonotthereisnotry
19-01-2008, 14:21
χθες στο ΚΨΜ, το πρώτο National Treasures. βλεπόταν, είχα δει και το δύο στο cinema της Ξάνθης. & το Hitch, το οποίο είναι παρεξηγημένη από εμένα σαν ταινία αν δεν την βλέπω με ένα τσούρμο φαντάρους παρέα.. you see gents, πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και το entertainment value μίας ταινίας.
σήμερα, στο ΚΨΜ πάλι, το Ζοdiac, το'χα δει βέβαια στο cinema. Το γεγονός ότι 20κάτι φαντάροι κάτσαν 3 ώρες πρωί και είδαν το Zodiac αποτελεί κατόρθωμα imo. Τη γουστάρω σαν ταινία.
Χθες,επίσης, μετά τις 23:00, φημολογείται πως εν αγνοία του ΑΥΔΜ, παίχτηκαν τα 4 τελευταία eps της 3ης season LOST... στο ΚΨΜ πάλι.
eida ki ego zodiac xthes kai itan poly oreo
Raven Lord
19-01-2008, 21:44
είχε τα φόντα, αλλά με κούρασε η επίπεδη σκηνοθεσία.
ον τόπικ:
- what's best in life?
- fast horses, hawks on your wrist, the wind in your hair!
:pink: :dfinger:
dead in magazines
20-01-2008, 07:07
London. Ωραίο ήταν. Πολλή κόκα βέβαια αλλά ωραία ταινία με ωραιότατο σενάριο θα έλεγα βεβαίως βεβαίως.
eida to orfanotrofeio sto sinema kai an sas arese o lavyrinthos tou pana na pate na to deite
FANTASMA
20-01-2008, 15:51
Να μην παμε δηλαδη.
sfinotouvlaki
20-01-2008, 15:54
φάντασμα να σου ψοφήσει το δέντρο ρέι.
FANTASMA
20-01-2008, 16:03
Μου τη λεει ενα πολυεθνικο εμπορευματοποιησιμο κομματι απο πολυβινυλοχλωριδιο.
sfinotouvlaki
20-01-2008, 16:13
με λέει πολυεθνικο εμπορευματοποιησιμο κομματι απο πολυβινυλοχλωριδιο ένα καραφλό φάντασμα. σφινοτουβλάκια ενωθείτε μεταβολή και οπλιστείτε :gun:
eida to orfanotrofeio sto sinema kai an sas arese o lavyrinthos tou pana na pate na to deite
απο τα καλύτερα πρόσφατα θρίλερ πιστεύω εγώ.και λίγο σάπιο.
cyber_lingas
20-01-2008, 17:56
Atonement...καλό ήταν πανάθεμα το...
When Black Roses Bloom
21-01-2008, 10:31
Aliens VS Predator: Requiem.
Καφρίλα, θάνατος πράσινα αίματα, μοριακό οξύ, και αναλώσιμοι ηθοποιοί σε μια ταινία που κάνει αυτό που πρέπει: Σκοτώνει τους πάντες αδιακρίτως στις πιό άσχετες στιγμές. Παιδάκια, γέροι, σκύλοι, άστεγοι, γκαρσόνες, σερίφιδες, πολιτοφυλακή και πρεζόνια μετατρέπονται σε πίδακες αίματος και gore κάνοντας τα πάντα ένα χαρούμενο (για εμάς) κόκκινο πανιγύρι. Άντε και του χρόνου.
GuardianOfIvorytower
21-01-2008, 14:19
Ενδιαφέρον ακούγεται. Σεναριακά λέει τπτ? (όχι spoiler please - θέλω να το δω :D )
Raven Lord
21-01-2008, 14:29
1408
καλύτερο από ότι το περίμενα (λαμβάνοντας υπόψη τις μούφες που βασίζονται σε ιστορίες του king). βοήθησε και το καστ (δηλαδή ο τζον κιούζακ που έβγαλε την ταινία σχεδόν μόνος και ο σάμιουελ τζάκσον). είχε και λίγο χάσιμο μέσα. γενικά καλό.
When Black Roses Bloom
21-01-2008, 15:24
Ενδιαφέρον ακούγεται. Σεναριακά λέει τπτ? (όχι spoiler please - θέλω να το δω :D )
Όχι τόσο, ξεκινάει απο εκεί που μας αφήνει το AVP και ξεκινάει μια ανηλεής σφαγή. Η μόνη αληλουχία σεναρίου (ή background αν θές) είναι ότι δείχνει την (θύλη) Yutani δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι η εταιρία Wayland-Yutani ήταν κάποτε χωριστά πράματα.
statheretic
21-01-2008, 20:00
το επόμενο χρυσό βατόμουρο aka I am Legend
Lukather
21-01-2008, 20:12
gmt oloi tin vrizoun tin tainia, ego omos leo na pao na tin do gia na sas ti leo oti einai gamati
GuardianOfIvorytower
21-01-2008, 20:24
Όχι τόσο, ξεκινάει απο εκεί που μας αφήνει το AVP και ξεκινάει μια ανηλεής σφαγή. Η μόνη αληλουχία σεναρίου (ή background αν θές) είναι ότι δείχνει την (θύλη) Yutani δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι η εταιρία Wayland-Yutani ήταν κάποτε χωριστά πράματα.
Thanks for the info, θα δω με την πρώτη ευκαιρία :wink:
gmt oloi tin vrizoun tin tainia, ego omos leo na pao na tin do gia na sas ti leo oti einai gamati
Ε τι στενοχωριέσαι, εδώ οι άλλοι βλέπουν Alien vs Predator 2 και γουστάρουν και κάνουν και σχολιασμό επί του σεναρίου! Εγώ πάντως έχω ακούσει και κάποια καλά λόγια για το I Am Legend.
Kveldssanger
21-01-2008, 21:44
μα το σεναριο στο AvP είναι το παν! (η αλήθεια ειναι οτι ψηνομαι να το δω αλλα φοβαμαι με τα την υπερμαλακια που ταν το 1)
Raven Lord
21-01-2008, 21:54
Εγώ πάντως έχω ακούσει και κάποια καλά λόγια για το I Am Legend.
στην καλύτερη, μέτρια. δεν αξίζει για κινηματογράφο. το πολύ dvd
Nodoordonotthereisnotry
21-01-2008, 22:20
Σε Cinema της Ξάνθης, το Michael Clayton. Δεν ενθουσιάστηκα και πάρα πολύ να πω την αλήθεια.
Εμένα με άρεσε το I am legend. Δεν είναι σούπερ, αλλά τα λεφτά σου δε τα κλαις με την καμία.
Επίσης, πιστεύω ότι μετράει να τη δεις σε σινεμά λόγω ατμόσφαιρας, ήχου και εικόνας.
Υ.Γ. Επίσης, είδα και το A vs P 2 ... :D
Lukather
23-01-2008, 12:44
kai einai mlkia opos lene oloi?
Τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο αίμα βασικά. Δε βαρέθηκα βέβαια, οπότε αν δε λυπάσαι τα φράγκα και σου αρέσουν τα εγωγήινα αίματα και δεν έχεις κάτι καλύτετο να κάνεις και δεν έχεις πρόβα και βαριέσαι να παίξεις κιθάρα άντε να την δεις.
Lukather
24-01-2008, 01:57
ase kalitera, paizo guitar hero kai exo eksetastiki
FANTASMA
24-01-2008, 04:58
Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ο καλυτερος τροπος να χαλαρωσεις στο σινεμα μετα απο μια δυσκολη μερα σε δουλειες, σχολες και πορειες.
cyber_lingas
24-01-2008, 20:28
No country for old men.
Χαλαρά, η καλύτερη δουλειά των Κοέν εδώ και πολυυυυύ καιρό.
When Black Roses Bloom
25-01-2008, 11:13
Δέν είναι AVP 2 είναι AVP: Requiem. Αμάν. Και όχι, για όλους εσάς τους κακεντρεχείς, δεν έχει σενάριο. Απλά ένα αχνό θέμα στην βασική ιστορία. Αλλά δεν είναι ανάγκη να έχει σενάριο μια ταινία για να την δείς. Είναι σαν να μου λές δεν βλέπω το Braindead (Dead Alive) επειδή δεν έχει σενάριο. Μερικές ταινίες απλά έχουν πλάκα. Απλά τις βλέπεις για το σπλάττερ. Απλά χαίρεσαι να βλέπεις την *σποιλερ*
ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΕΙ ΤΟ RAZOR DISC ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ! ΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ΕΠΟΣ ΗΤΑΝ!!!
BURNIN AMBITION
25-01-2008, 20:28
No country for old men.
rto telos to katalaves? ti noima evgales?
cyber_lingas
26-01-2008, 01:11
[quote="cyber_lingas":eajjhjgp]No country for old men.
rto telos to katalaves? ti noima evgales?[/quote:eajjhjgp]
Αμα εννοείς για τα αυτοκίνητα, για τυχαίο ατύχημα το κατάλαβα εγώ. Μηδενισμός των Κοέν και έτσι... :P
Αν και περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σερίφη να εμφανιστεί καλπάζοντας και να φάει τον κακό, αλλα πού...
BURNIN AMBITION
26-01-2008, 13:34
[quote="BURNIN AMBITION":2asnv2sy][quote="cyber_lingas":2asnv2sy]No country for old men.
rto telos to katalaves? ti noima evgales?[/quote:2asnv2sy]
Αμα εννοείς για τα αυτοκίνητα, για τυχαίο ατύχημα το κατάλαβα εγώ. Μηδενισμός των Κοέν και έτσι... :P
Αν και περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σερίφη να εμφανιστεί καλπάζοντας και να φάει τον κακό, αλλα πού...[/quote:2asnv2sy]oxi re malaka ennoo tis malakies pou eipe o serifis sto telosde katalava mia. kai sto telos emeina me tin aporia. o rolos tou serifi giati uphrxe? tiprosefere stin tainia?
mporouse kalista na min uparxei...
cyber_lingas
26-01-2008, 15:11
Και αν δεν υπήρχε ο Σεριφης, ποιος θα φιλοσοφούσε στο τέλος, να πάρουμε και κανα όσκαρ;
Ed Tom Bell: Alright then. Two of 'em. Both had my father in 'em . It's peculiar. I'm older now then he ever was by twenty years. So in a sense he's the younger man. Anyway, first one I don't remember to well but it was about meeting him in town somewhere, he's gonna give me some money. I think I lost it. The second one, it was like we was both back in older times and I was on horseback goin' through the mountains of a night. Goin' through this pass in the mountains. It was cold and there was snow on the ground and he rode past me and kept on goin'. Never said nothin' goin' by. He just rode on past... and he had his blanket wrapped around him and his head down and when he rode past I seen he was carryin' fire in a horn the way people used to do and I could see the horn from the light inside of it. 'Bout the color of the moon. And in the dream I knew that he was goin' on ahead and he was fixin' to make a fire somewhere out there in all that dark and all that cold, and I knew that whenever I got there he would be there. And then I woke up.
Nodoordonotthereisnotry
27-01-2008, 03:34
Cinema: Είδα το Juno. Δεν με ενθουσίασε τόσο όσο οι κριτικές του ή η σχετική επιτυχία που έκαμνε στο αμέρικα ή ακόμα και το ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα για τη συγγραφέα σε κάποιο κυριακάτικο μαγκαζίνο. Δηλ. τα υλικά ήταν ωραία, είχε ωραίες στιγμές, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ μα πολύ καλύτερο.
Και κει που πάω να φύγω..χτυπάει το κινητό και πάω με άλλη παρέα στο "The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford". Αυτό, μάλιστα. Ήταν πιο εντυπωσιακό.Δε θα έλεγα πως κούρασε (πολύ) παρά πως ο σκηνοθέτης του προσπάθησε να προσεγγίσει τον παν μέγιστο Λαρς. Η αφήγηση ήταν το give away.
zihuatanejo
28-01-2008, 02:27
Planet Terror.
Αν αντέχεις να βλέπεις σκηνές με παραμορφωμένα ανθρώπινα σώματα και ωμή (ψηφιακή) βία, η ταινία είναι μια χαρούλα.
Αν δεν αντέχεις όμως (όπως εγώ πχ), τότε είσαι λίγο fucked up. :|
FANTASMA
28-01-2008, 05:36
Φλωρε, το μεταλ δε σου αξιζει.
zihuatanejo
28-01-2008, 12:50
:|
Δλδ οι σκηνές στην αρχή στο νοσοκομείο, που ήταν οι 2 οι γιατροί και έβλεπαν στο πισί δίαφορα ωραία (υποθέτω θυμάσαι) και μετά, που βγάζει τη γλώσσα ο τυπάς, να τον εξετάσουν και ήταν όπως ήταν αυτή.
Ε οκ. :D
Το φυσιολογικό μυαλό δεν τα αντέχει αυτά. Αηδιάζει υποθέτω. :oops:
distortionofperception
28-01-2008, 12:57
Το Ρόμπτοτς. παιδικό που ειναι.
εεε, ε, ε, δε μπορώ να πω οτι τρελάθηκα. είχε 2-3 αστείες σκηνές και μετά απλά ωραίους τρόπους αποδοσης του πραγματικού κόσμου σε ρομποτική
When Black Roses Bloom
28-01-2008, 14:07
Transformers :headbang: και Fracture.
Το Fracture συμπαθητικό ήταν, τίποτα τρομερό πάντως.
cyber_lingas
28-01-2008, 17:09
Mr. Magorium's Wonder Emporium
Δείτε, το trailer και είστε καλυμμένοι... δε γινετε και τίποτα άλλο σε όλη την ταινία.
Stormrider
30-01-2008, 04:14
"eksilewsi"
den eiani ergo na pate na to deite sto sinema , ligo argo ergo, koultoura polemos erwtas ..
freak brother
30-01-2008, 11:51
το τελευταιο τον Κοεν , μαρεσε αλλα μου καψε και τον εγκεφαλο , ασε που χωρις υποτιτλο δεν καταλαβαινα γρι τεξανα!
irreligious
30-01-2008, 17:05
Ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα για πρώτη φορά...παραδόξως μου άρεσε γιατι συνήθως τα σιχαίνομαι κάτι τέτοια..
έχω να δηλώσω δε, ότι τον σάιμποργκ αμα τον ξέρει κανείς απο εσάς να του πείτε ότι του κερνάω τα ποτά για ένα βράδυ και στην κοπελιά που έπαιζε στο έργον οτι είμαι πρόθυμος να φτάσουμε σε σημείο όμορφο, δηλαδή να την σπιτώσω,να είμαι το ερωτικό της κοπρόσκυλο,να μου τρώει τα λεφτά,να το χαίρομαι,και κάθε βράδυ να την ταίζω στο στόμα σοκολατάκια αποκαλώντας την ''μπουκίτσα μου''
Raven Lord
30-01-2008, 19:51
"οι κλέφτες" του μάκη παπαδημητράτου (τσίου)
πολύ καλή η ταινία (δε θα γίνει και αντεργκράουντ κίνημα όπως ο τσίου βέβαια) και θεός ο παπαδημητράτος ως πρωταγωνιστής (νώντας στο τσίου). με χάλασαν λίγο σε σημεία κάποιες ερμηνείες, αλλά δε λέω περισσότερα μην το σποϊλεριάσω. επηρροές από ταραντίνο μέχρι χάνεκε. αναμμένω συνέχεια από το σκηνοθέτη, μιας και δε βλέπουμε και πολλά καλά από έλληνες τώρα τελευταία.
GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 17:15
Elizabeth - The Golden Age, καλό ήταν, με κάποιες ωραίες στιγμές κ πολύ ωραία κουστούμια.
dead in magazines
31-01-2008, 17:50
Elizabeth - The Golden Age, καλό ήταν, με κάποιες ωραίες στιγμές κ πολύ ωραία κουστούμια.
Θέλω να το δω αυτό, έχει ενδιαφέρον ή τζάμπα λεφτά θα δώσω στο σινεμά?
FANTASMA
31-01-2008, 19:23
Θελω κι εγω να μου δωσεις τζαμπα λεφτα αν εχεις.
ασδσφδα
GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 21:12
Δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά καλό ήταν για το είδος του.
protonios
01-02-2008, 02:24
twra teleiwse to dead poets society, ti kavla pou htan
paw na diavasw karywtaki.
GuardianOfIvorytower
02-02-2008, 18:50
Ξαναείδα το Shawshank Redemption. Πόσο τεράστια ταινία.
dead in magazines
02-02-2008, 19:20
Δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά καλό ήταν για το είδος του.
Ωραία, θα τσεκάρω.
Οντόπικ τώρα, είδα χτες μετά από καιρό το Sin City. Μα τι ωραία ταινία.
fandango
02-02-2008, 22:34
Την είδα κι εγώ πριν κανα μήνα, για 4η φορά. Τι να λέμε τωρα.
το Philadelphia με Tom Hanks
καιρό είχα να κλάψω με ταινία
Διόρθωση: Το Sin City δεν είναι απλά μια ωραία ταινία. Είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Κι έχει μια από τις αγαπημένες μου περσόνες. Marv :pink:
statheretic
03-02-2008, 01:01
Την είδα κι εγώ πριν κανα μήνα, για 4η φορά. Τι να λέμε τωρα.
:thumpsup:
κύριοι συμφωνάτε ότι το season 1 του prison break είναι το Shawshank Redemption σε extended version?το γράφω εδώ για να μη φάω ξύλο :D
Fireknight
03-02-2008, 01:02
No Country for Old Men , den to polykatalava , malon 8a to ksanado.
Hitman , metrio , gia na pernaei i ora .
Shadowking
03-02-2008, 01:24
To "Coffee and Sigarettes" για 2ή φορά. Καταπληκτική ταινία, σε ωθεί να πίνεις καφέ να καπνίζεις και να ακούς Tom Waits.
Into the Wild. Para poli kalo.
Tonosalata
03-02-2008, 11:11
δε μαν χου γουοζντ δερ
μπιλι μπομπ χορτον κτλ. πολύ καλή, ήρεμη.. με απορρόφησε και την απόλαυσα...λίγο στο τέλος απλά με έπιασε νύστα και περίμενα να τελειώσει.
Δε σιτι οφ γκοντ
βία, ωμή βία και παιδάκια, ωραίο στόρι και σκηνοθεσία
μανώλη πούστη, να σου δώσω τις ταινίες.
τις είδα επιτέλους!
Fireknight
03-02-2008, 20:02
Δε σιτι οφ γκοντ
Poly kalh tainia :!: :!: :!:
When Black Roses Bloom
04-02-2008, 11:57
Blades Of Glory, Simpsons The Movie, Zoolander (ναι, ξέρω..), Live Free Or Die Hard (Die Hard 4.0), και Bourne's Ultimatum. Γαμήσανε όλα, το Ultimatum που περίμενα να δώ, πολύ καλύτερο απο το Supremacy.
Blades Of Glory, επικούρα του κερατά.
Simpsons The Movie ένα έχω να πω. Spider Pig! Spider Pig!
Die Hard 4.0 δηλαδή οκ, αυτός ο άνθρωπας δεν πεθαίνει και πατάει και γκόμενες.
Εγώ παιδιά χθες είδα το Μάικλ Κλέιτον και ήταν ωραίο. Δε ΓΑΜΗΣΕ αλλά ήταν ωραίο. Ήταν ΚΑΛΟ.
geologiko_karoto
05-02-2008, 18:55
Tenacious D in The Pick of Destiny (http://www.imdb.com/title/tt0365830/)
έπος απτα λίγα
Siga thn tainia.. oso ki an agapame Jack Black k Tenacious D
freak brother
05-02-2008, 19:40
dio re dio και τρελο τριπαρισμα.
γαμησε η ταινιουλα
Magellan
06-02-2008, 10:52
Vanessa Hessler
ο μοναδικος λογος να δεις το καινουργιο αστεριξ
αντε και για την αντριαννα
Raven Lord
06-02-2008, 11:27
γαμησε η ταινιουλα
όντως... δε λέει κανείς ότι είναι σταθμός στην 7η τέχνη, αλλά όπως κ να το κάνουμε, είναι γαμάτη 8)
enitharmon
06-02-2008, 13:52
το Into the Wild
ό,τι και να κάνετε δείτε το. Δεν ήξερα και τον τύπο που βασίζεται η ταινία και με πήρε λίγο από κάτω το τέλος
μουσική eddie vedder
.
When Black Roses Bloom
06-02-2008, 14:02
το Into the Wild
ό,τι και να κάνετε δείτε το. Δεν ήξερα και τον τύπο που βασίζεται η ταινία και με πήρε λίγο από κάτω το τέλος
μουσική eddie vedder
.
Είδα το διαφημιστικό. Πρέπει να γαμεί. Έχει βγεί σε δβδβδβ?
enitharmon
06-02-2008, 14:06
οχι ρε, πρωτη βδομαδα εδωπερα στα σινεμα
ποτε βγαίνει ή αν βγήκε ήδη ελλάδα δεν ξέρω
Gamei ontws.Kikloforise sto net savato, cinema de xerw pote.Genika poles kales tenies mazemenes teleutaia...
enitharmon
06-02-2008, 14:16
οποιος μπορει ας το δει σινεμα, ομορφες εικόνες και η οθόνη του πισι μικρη
Sigoura axizei cinema de to sizitame.Alla ok se 32'' TV palevete.Episis i dianomi autwn twn teniwn stin ellada einai ligo a8lia tis perisoteres fores.
PS: Ektos an diafimistei os " H nea tenia tou sean penn" :)
geologiko_karoto
06-02-2008, 15:17
ως ταινία του Έντι Βέντερ πρέπει να διαφημιστεί - το soundtrack γαμάει
η ταινία είναι και υποψήφια για 2 Όσκαρς,γυρίστηκε κυρίως στον Καναδά γιαυτό κ τα υπέροχα τοπία
κ βγαίνει Ελλάδα στις 14 Φεβρουαρίου,τη μέρα του Αγίου Κουβαλεντίνου
cant wait :spin:
Raven Lord
07-02-2008, 10:59
el orfanato
καλό... όχι και "λαβύρινθος" αλλά καλό. ίσως ήθελα κάτι πιο κακόβουλο.
ego eida to shoot em up kai itan katapliktiko.
Phantom Duck
07-02-2008, 13:41
The Life of David Gale
Σπέισι :pink:
fandango
07-02-2008, 13:56
και το μελαχρινάκι που παίρνει στο μπάνιο, ε
:pink:
enitharmon
07-02-2008, 19:28
επειδή στο οφφτοπικ πιάσανε τα σοβαρά, η σειρά μαύρα μεσάνυχτα έχει καμιά σχέση με την αμερικάνικη σοπρανοζ;
Dark_Angel
07-02-2008, 20:25
Cloverfield
&
Sweeny Todd The Demon Barber Of Fleet Street
To prwto htan moufa,to deutero gameuse.
The Life of David Gale
Σπέισι :pink:
gamaei auto!!
ως ταινία του Έντι Βέντερ πρέπει να διαφημιστεί - το soundtrack γαμάει
to akoume edw oloi.
http://www.youtube.com/watch?v=O3SxCph5I1Q
freak brother
07-02-2008, 21:55
επειδή στο οφφτοπικ πιάσανε τα σοβαρά, η σειρά μαύρα μεσάνυχτα έχει καμιά σχέση με την αμερικάνικη σοπρανοζ;
οχι , καμια.
In the Valley of Elah. Poli kalo, deite to osoi de to xete dei.Polles kales tenies teleutaia..
enitharmon
07-02-2008, 21:58
θενξ
επειδή φέτος είπαν ότι ξεπατήκωσαν ένα σωρό ξένες σειρές και κάποια σημεία του μαυρα μεσανυχτα μου φάνηκε κάπως
statheretic
08-02-2008, 01:49
Equilibrium
τζίφος,για όσους ενδιαφέρονται Blade meets Matrix
eida to persepolis. sympathestato, alla varethika ligo pros to telos.
geologiko_karoto
08-02-2008, 21:52
Cloverfield (http://www.imdb.com/title/tt1060277/)
στο κινηματογράφο γαμάει 1000 φορές περισσότερο απότι στο ταπεινό υπολογιστή - τοίχοι,οθόνες,καθίσματα να τρίζουν κ ο Κθούλου να καταβροχθίζει ότι βρει μπροστά του
άσε που άμα περιμένεις μέχρι το τέλος των credits θα δεις το τέλος του LOST :shock:
γενικά μια πολύ γαμάτη και έξυπνη ταινία με πολύ έξυπνο μάρκετινγκ
BURNIN AMBITION
08-02-2008, 22:47
eida to big lebowski.
vriset me oloi sas alla de mou arese
Phantom Duck
09-02-2008, 01:39
Sweeney Todd
Χαχαχ οκ μιούζικαλ με τις χειρότερες σπλατεριές έβερ. Και παίζει ποιος;
ΣΑΣΑ ΜΠΑΡΟΝ ΚΟΕΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
ouarg gamo to mouni mou re karote. eixa dei dyo trailer tou cloverfield entelos tyxaia, sta opoia de deixnei KATHOLOU ti paizei me olo to xamo kai apefeuga na diavaso otidipote exei na kanei me tin tainia, mexri na ti do sinema entelos anypopsiastos. :|
geologiko_karoto
09-02-2008, 02:00
ε σιγά μωρε φαλακροκόρακα,δεν αποκάλυψα τίποτα
ίσα ίσα σε προέτρεψα να πα να το δεις στο σινεμά κ όχι στον υπολογιστή σου
κ επίσης ψεύδεσαι,στα τρέιλερς δείχνει κομμάτια του μακελειού πχ κεφάλι αγάλματος ελευθερίας να πέφτει στο δρόμο,μια έκρηξη στο βάθος,κόσμος να τρέχει αλαλάζοντας
κ να κατεβάσετε όλοι το σάουντρακ ε,Μάικολ Γκιατσίνο,αυτός που έκαμε το σάουντρακ ΛΟΣΤ,κ Ρατατάτ κ άλλα ωραία
tha to vlepa sto sinema etsi ki allios re sixama :!:
xm to trailer mou xe kanei apisteuti entyposi giati edeixne psiloxamo alla oxi ti ton prokalouse. oute kan yponoia.
den eimai falakrokorakas!!!
geologiko_karoto
09-02-2008, 02:10
χμου,νε έχεις δίκιο
σόρυ για το σπόιλερ περί Κθούλου :oops:
αλλά κ πάλι μαλακίες λέω,καμία σχέση με ΤΟΝ κθούλου,δες κ θα καταλάβεις
με προκατέβαλε αρνητικά το αβατάρ
Lethargica
09-02-2008, 02:11
Eδώ που τα λέμε, είσαι(^^) λίγο..
υγ. "Frida" γι 6362342 φορά. $%$#^$%^ εργασία.. :|
enitharmon
09-02-2008, 02:13
τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από τέρας;
i alitheia einai oti ilpiza na einai kati pou den eksigeitai telika oute stin tainia :shock:
Ο τίτλος καραφλοκόρακας είναι κατοχυρωμένος σε μένα και απο δω και πέρα θα πρέπει να μου αποδίδετε πνευματικά δικαιώματα μετά την κάθε αναφορά του. Ρωτήστε και τον πάνκι :P
geologiko_karoto
09-02-2008, 02:19
τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από τέρας;
ε νταξει,χίλια δυο πράματα μπορείς να σκεφτείς
όπως κ οι πρωταγωνιστές της ταινίας...
κ δεν εξηγεί απολύτως τίποτα,με την απορία θα μείνεις
εκτός αν μας απαντήσει στη δεύτερη ταινία που απότι διάβασα θα γυριστεί
Η. εγώ το άκουσα πριν χρόνια - έτσι αποκαλούν το Ραπτόπουλο
Lethargica
09-02-2008, 02:21
Ερώτηση κρίσεως: Ποιος μπορεί να αμπελοφιλοσοφήσει με τις ώρες πάνω στο Dogville?
Help me :|
Pitsadoros
09-02-2008, 02:43
to dogville exei konsept tin ameriki k poso gia to mpoutso einai. de to thimamai kala gia na ipothesi poia skini mporei na simainei ti alla panw s auto to konsept vasizontai ola
Lethargica
09-02-2008, 02:53
Ερώτηση κρίσεως: Ποιος μπορεί να αμπελοφιλοσοφήσει με τις ώρες πάνω στο Dogville?
Τι να την κάνω τη 1,5 γραμμή ρε συ?
Pitsadoros
09-02-2008, 03:00
The film is set in the 1930s, and the small dead-end town of Dogville can be a symbol for any similar town in the United States. As the fifteen citizens and the children of Dogville are introduced to Grace, they are put to a moral test: Are they willing to save a woman on the run who might be a criminal, and to potentially risk their own lives for her, receiving little more than kindness in return? Grace too, is faced with a test: when faced with cruelty from the people of Dogville, can she forgive them, or will she seek revenge?
Critics have accused Dogville of having strongly anti-American messages. Ebert and Roeper repeatedly expressed this sentiment during their television review citing, for example, the closing credits sequence with images of poverty-stricken Americans accompanied by David Bowie's song "Young Americans." However, others feel that the message is much broader: the human species is just naturally inclined toward evil and that, like a dog who cannot help but behave in a dog-like fashion, humans simply cannot be expected to live up to their own high ideals.
edit: iparxei k to mandalay e pou einai to deutero meros tis trilogias. oxi toso kalo oso to dogville vevaia
Lethargica
09-02-2008, 03:55
ΕΡΘ ΤΟ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ: Αμπελοφιλοσοφίες σε στυλ Φραγκoύλη θέλω, όχι περιλήψεις. Και δε θέλω σάιτ κτλ. Θέλω να υπάρξει διάλογος. Μπλα μπλα.
Μ'έσκασες! :P
υγ. Πράκα? πλιιιιζ? :oops:
enitharmon
09-02-2008, 04:11
θρεντ
ikonoklast
09-02-2008, 14:11
Παιδιά εγώ μπορώ αλλά δε 8α το κάνω!!
Lethargica
09-02-2008, 14:23
Το ξέρω ότι μπορείς.
Γι αυτό εξάλλου στο ζήτησα.
Και θα το κάνεις :*
FANTASMA
09-02-2008, 14:44
Θα μπορουσα κι εγω Πενυ, μιας και η ταινια ΓΑΜΑΕΙ οπως αλλωστε οτιδηποτε του Φον Τριερ (περιμενουμε το τριτο μερος, θα γινει τελικα?) αλλα ουτε εγω θελω. Αλλωστε τι να αμπελοφιλοσοφησεις. Και εκτος απο αυτο, αν κανεις search, 100% υπαρχει ξεχωριστο θρεντ για το Dogville.
χτές που λέτε είδα το rounders με ματ ντειμον και εντουαρντ νορτον
πολύ ωραία ταινία με πόκερ στοιχήματα και κλεψίματα :)