View Full Version : H teleutaia teleutaia tainia pou eidate
Buddy Lackey
02-11-2007, 00:09
Ζοντιακ,23, λεηντι ιν δε γουοτερ
Ahahah ti leei re aytos
enitharmon
02-11-2007, 01:03
Δυστυχώς το ίδιο βράδυ είδα το "EDUARD", μια ελληνο-αλβανική αηδία, όπου ένας κακομοίρης Αλβανός φιλοδοξούσε να γίνει rockstar στην Ελλάδα.
Δε θα ξεπεράσω ποτέ το ψυχικό τραύμα που έπαθα :(
to eduard ηταν καλο λεγανε
BURNIN AMBITION
02-11-2007, 01:41
ti malakes eiste edo oi manowar tha paizoun ola ta album tous re kai milate gia tainies?
Pastor_Of_Muppets
02-11-2007, 03:25
[quote="Pastor_Of_Muppets":2slpp2nf]Ζοντιακ,23, λεηντι ιν δε γουοτερ
Ahahah ti leei re aytos[/quote:2slpp2nf]
κριμαι και σε συμπαθουσα.
Shadowking
02-11-2007, 11:48
Το Eduart ήταν καλό.
geologiko_karoto
02-11-2007, 20:30
για το Eduart ο Παναγιωτης Τιμογιαννακης υποστηριζει οτι αν το στελναμε στο Αμερικα,ανετα θα εμπαινε στη πενταδα των Οσκαρς :!:
edit:
Greece's Official Submission to the Best Foreign Language Film Category of the 80th Annual Academy Awards (2008)
On Topic: Saw IV (http://imdb.com/title/tt0890870/)
αν κ σαφως κατωτερο απο τα αλλα 3,γαμησε κωλους κ εκαψε μυαλα
αναμενουμε το 5 κ ισως κ το 6 :behead: :rip: :headbang2:
σοβαρολογεις για το 4; το 3 ηταν γτπ
geologiko_karoto
02-11-2007, 21:33
ε ναι,μια χαρα ηταν
το 3 γαμησε πιο πολυ ομως
αυτο μου φανηκε λιγο γλυκαναλατο για τα δεδομενα του Saw
δλδ ρε παιδι το κανανε ψιλο αστυνομικο θριλερ,μας δειχνουν τον Τζιγκσο αισθηματια δλδ ποσο πιο χαμηλα...
επισης δεν εχει πολλα "παιχνιδια" - αλλα οσα εχει ειναι ΑΑΑ κ οσο τα βλεπεις εισαι 'on the edge of your sit',για αυτα αλλωστε αγαπαμε τα Saw
Pastor_Of_Muppets
03-11-2007, 04:46
return to house on haunted hill.
καλυτερο κατ εμε απο το πρωτο ,αν και με τρυπες στο σεναριο και αυτο,ρηχη ιδεα,τελειο make up,και γενικα ευχαριστο(οσο ευχαριστο ειναι να βλεπεις πνευματα/νεκρους κλπ)
περασε ευχαριστα η μολις 1 ωρα και 20 λεπτα που κρατει ολο και ολο.
και OST Mushroomhead.αμε.
FANTASMA
03-11-2007, 12:16
Το Saw III ηταν ανετα καλυτερο απο το ΙΙ. Για το IV δεν εχω και πολλες απαιτησεις μιας και ειναι απο αλλον δημιουργο.
Μια χαρα ηταν το 23, ειχα καταλαβει κι εγω βεβαια που το παει σιγα σιγα, αλλα δε με χαλασε, δεν ειναι και καμια ταινια που θα αφησε εποχη βεβαια.
Ειδα Χοστελ 2, γαματη καφριλα, μακαρι να βγαινουν καθε χρονο τετοιες ταινιες. Και ειδα και το The Painted Veil με Edward Norton, Naomi Watts. Ταινιαρα απο τις λιγες. Πολυ ανθρωπινη, δειχνει ποσο πολυπλοκες, περιεργες, δυσκολες και αναπαντεχες ειναι οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων, σε αντιθεση με τις περισσοτερες του ειδους που το πιο δυσκολο που θα συμβει σε μια σχεση ειναι να απορροφηθει ενας απο τους δυο με τη δουλεια του.
Το Saw III ηταν ανετα καλυτερο απο το ΙΙ.
:fear:
FANTASMA
03-11-2007, 12:51
Ελα ρε, η ολη ιδεα του Saw ειναι να πεθαινουν απο τα παιχνιδακια του ψυχανωμαλου, στο δευτερο τους ξεπαστρεψε ολους ο μαλακας το ζωον και δεν ειχε φαση. Ασε που στο ΙΙΙ ειχε την ανεκτιμητη φαση με τα γουρουνια και την εισαγωγη που δειχνει πως εβγαλε ο αλλος το ποδι του απο την παγιδα... :shock:
Pastor_Of_Muppets
03-11-2007, 13:44
Saw Franchise παιζει να ειναι η χειροτερη horror/splatter ever.
χωρις να χω δει το 4-που ποσο διαφορετικο να ειναι απο τα αλλα 3- η σειρα ειναι 0.
και μερικοι τολμησαν και το συγκριναν με το Se7en.
ακους εκει.
symposium_lexotanil
03-11-2007, 14:20
ki emena maresei perissotero to tria apo to dyo!!! fixxxer anisyxo.
to painted veil tha mporouse na itan oreo alla telika to kourase ligo kai exase ti mpala o skinothetis.
geologiko_karoto
03-11-2007, 14:49
Saw Franchise παιζει να ειναι η χειροτερη horror/splatter ever.
χωρις να χω δει το 4-που ποσο διαφορετικο να ειναι απο τα αλλα 3- η σειρα ειναι 0.
:moutza:
Pastor_Of_Muppets
03-11-2007, 14:53
[quote="Pastor_Of_Muppets":50ja6rrw]Saw Franchise παιζει να ειναι η χειροτερη horror/splatter ever.
:moutza:[/quote:50ja6rrw]
oποιος σας θιξει τις ταινιαρες σας,αρχιζουν τα φασκελα?
αμα ειστε γκασμαδες και δεν πηρατε πρεφα τι γινοταν στο πρωτο εντος 10 λεπτων δεν φταιω εγω.
FaithFails
03-11-2007, 16:23
Δυστυχώς το ίδιο βράδυ είδα το "EDUARD", μια ελληνο-αλβανική αηδία, όπου ένας κακομοίρης Αλβανός φιλοδοξούσε να γίνει rockstar στην Ελλάδα.
Δε θα ξεπεράσω ποτέ το ψυχικό τραύμα που έπαθα :(
to eduard ηταν καλο λεγανε
Εμένα με εκνεύρισε αρκετά. Υπόθεση άθλια, ηθοποιοί της πλάκας, εντελώς low-budget, σκηνές βιασμού του αλητάκου και επιπλέον προσπαθούν να μας κάνουν να συμπαθήσουμε έναν λεχρίτη απλώς επειδή θέλει να γίνει rock-star...αει στο διάολο...με στοιχειώνει...
enitharmon
03-11-2007, 17:05
η σκηνη βιασμου;
FaithFails
03-11-2007, 18:21
Γενικά οι επιλογές και οι εμπειρίες του πρωταγωνιστή με στοιχειώνουν. Τεσπα άθλια ταινία μου φάνηκε. Πάντως το γεγονός ότι μου αποτυπώθηκε στη μνήμη αν και ξεχνάω ταινίες πανεύκολα ίσως την καθιστά σημαντική. Την τοποθετώ στην τριλογία των πιο εκνευριστικών ταινιών που έχω δει στη ζωή μου, μαζί με την Φρίντα του Αλμοδοβάρ & το SinCity.
dead in magazines
03-11-2007, 19:02
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, το Cube πάντως είναι η υπέρτατη ψυχολογική θριλεράρα. Όποιος δεν το έχει δει, να πράξει άμεσα. Δεν ξέρει τι χάνει. Ξεφεύγεις τελείως...
Vangelis
03-11-2007, 21:41
Φρίντα του Αλμοδοβάρ
?
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, το Cube πάντως είναι η υπέρτατη ψυχολογική θριλεράρα. Όποιος δεν το έχει δει, να πράξει άμεσα. Δεν ξέρει τι χάνει. Ξεφεύγεις τελείως...
Αν όμως οι διάλογοι ήταν πιο προσεγμένοι και η ηθοποια λίγο πιο "επαγγεματική'' θα μιλάγαμε σε άλλη βάση. όντως θείλα σκέτη αλλά αυτό το σκρινπλει ρε πούστη....
Pastor_Of_Muppets
04-11-2007, 14:40
δημοψηφισμα.
cube :
1,2 ή 0?
freak brother
04-11-2007, 15:44
Γενικά οι επιλογές και οι εμπειρίες του πρωταγωνιστή με στοιχειώνουν. Τεσπα άθλια ταινία μου φάνηκε. Πάντως το γεγονός ότι μου αποτυπώθηκε στη μνήμη αν και ξεχνάω ταινίες πανεύκολα ίσως την καθιστά σημαντική. Την τοποθετώ στην τριλογία των πιο εκνευριστικών ταινιών που έχω δει στη ζωή μου, μαζί με την Φρίντα του Αλμοδοβάρ & το SinCity.
frida tou almodovar !!! siga mh thn gyrise kai o nikolaidhs!!
to sin city sthn idia kathgoria me to saw (pou den exw dei kanena apta 3-4)
eisai pragmatika ampalh!
carheart
04-11-2007, 15:53
ούτε καν.
geologiko_karoto
04-11-2007, 17:42
χτες στον Αλφα ειχε μια συμπαθητικη ταινια
At First Sight (http://imdb.com/title/tt0132512/) το ονομα αυτης
επαιζε ο θεουλης Βαλ Κιλμερ κ η Μιρα Σορβινο :pink:
τπτ το ιδιαιτερο κατα τα αλλα
επισης στην ΕΤ1 ειχε το Αληθινη Ζωη (http://imdb.com/title/tt0387823/)
το οποιο φαινοταν μια μαλακια κ μιση αλλα ειδα 2 σκηνες οπου επαιζε η Αννα Μουγκλαλις κ ηταν πανεμορφη κ αυτο :pink:
Dark_Angel
04-11-2007, 18:24
O Xamenos Ta Pairnei Ola
BURNIN AMBITION
04-11-2007, 23:06
O Xamenos Ta Pairnei Olagamisteri taineia tin eixa dei 3 fores sto cinema. ti mia stin patra pou eixame mpei sto cinema stin omonois me souvlakares
FANTASMA
05-11-2007, 05:59
ki emena maresei perissotero to tria apo to dyo!!! fixxxer anisyxo.
to painted veil tha mporouse na itan oreo alla telika to kourase ligo kai exase ti mpala o skinothetis.
Εγω στο χω πει, στα πραγματα που σου αρεσουν, εχουμε το ιδιο γουστο, δηλαδη μας αρεσουν με τον ιδιο τροπο. Απο κει και περα, εμενα υπαρχουν ελαχιστες ταινιες που δε μου αρεσουν, οποτε λογικο ειναι να διαφωνουμε, μιας και εσυ εισαι λιγο πιο κανονικος ανθρωπος και απορριπτεις. Οσον αφορα το πειντιντ βειλ, ισως γιατι εγω ειμαι λιγο περισσοτερο γκει.
FANTASMA
05-11-2007, 06:03
eisai pragmatika ampalh!
Ακυρο ψαρα. Για το εντουαρτ μιλαει η κοπελια (...).
Παστορ Οφ Μαπετς, ρε συ μιας και εισαι τοσο αστερι εξηγησε μου το Inland Empire, γιατι εγω το θεωρησα απλα μια αηδια του Λιντς, ο οποιος ενω εφτιαξε ταινιαρες με Lost Highway, Mulholland Drive, μας κοροιδευει στα μουτρα μας με το τελευταιο. Και πες μου και την υποθεση του Σοπεντε.
Zoonchild
05-11-2007, 14:06
Control
συμπαθητικο, αλλα δεν με ενθουσιασε. Περιμενα κατι καλυτερο. Παντως ειναι καλογυρισμενο και δυσκολα δεν θα αρεσει σε καποιον
Ford Prefect
05-11-2007, 14:17
Metal: A Headbanger's Journey.
Ωραίο, πλούσιο σε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και συγκινητικό να βλέπεις ΜΕΤΑΛ.
Στα κατά το ότι ο τύπος είναι κλασικός αμερικάνος και από Ευρώπη σκαμπάζει λίγα πράγματα, στα είδη τα έκανε λίγο πουτάνα και φυσικά το γεγονός ότι όλη η ταινία επικεντρώθηκε σε όλα εκτός από την ίδια την μουσική. Δηλαδή ο άσχετος δεν παίρνει μια ιδέα του τι υπάρχει κάτω από την ομπρέλα του είδους.
Συστήνεται πάντως. Η Άντζελα από Arch Enemy τρελή σκατόφατσα στο φακό.
Λέμυ :pink:
freak brother
05-11-2007, 15:31
eisai pragmatika ampalh!
Παστορ Οφ Μαπετς, ρε συ μιας και εισαι τοσο αστερι εξηγησε μου το Inland Empire, γιατι εγω το θεωρησα απλα μια αηδια του Λιντς, ο οποιος ενω εφτιαξε ταινιαρες με Lost Highway, Mulholland Drive, μας κοροιδευει στα μουτρα μας με το τελευταιο. Και πες μου και την υποθεση του Σοπεντε.
re o fixxxer eisai re? :p
Pastor_Of_Muppets
05-11-2007, 16:13
[quote="freak brother":31bnp7o0]to sin city sthn idia kathgoria me to saw (pou den exw dei kanena apta 3-4)
eisai pragmatika ampalh!
re o fixxxer eisai re? :p[/quote:31bnp7o0]
λες?
δεν τα χω δει ακομα.
σορυ.
MoRmEnGiL
05-11-2007, 16:45
Αν όμως οι διάλογοι ήταν πιο προσεγμένοι και η ηθοποια λίγο πιο "επαγγεματική'' θα μιλάγαμε σε άλλη βάση. όντως θείλα σκέτη αλλά αυτό το σκρινπλει ρε πούστη....
to cube to 1 htanoreo.
ta ypoloipa htan emetoulhs.
BURNIN AMBITION
06-11-2007, 00:58
popo ti malakas imoun eida simera kai bourne supremacy. popo kaules. ante na do kai to ultimatum na goustaro., kai o mobys sto telos itan gamisteros
χτες στον Αλφα ειχε μια συμπαθητικη ταινια
At First Sight (http://imdb.com/title/tt0132512/) το ονομα αυτης
επαιζε ο θεουλης Βαλ Κιλμερ κ η Μιρα Σορβινο :pink:
τπτ το ιδιαιτερο κατα τα αλλα
επισης στην ΕΤ1 ειχε το Αληθινη Ζωη (http://imdb.com/title/tt0387823/)
το οποιο φαινοταν μια μαλακια κ μιση αλλα ειδα 2 σκηνες οπου επαιζε η Αννα Μουγκλαλις κ ηταν πανεμορφη κ αυτο :pink:
Μεγάλη σαχλαμπούχλα μου φάνηκε το At First Sight! Η Αληθινή Ζωή είναι καλύτερη και είναι και σχετικά μέτρια ταινία.
Raven Lord
06-11-2007, 13:48
τι λέτε ρε! χτες είχε στο ΝΕΤ την υπερcult "επίθεση στο σταθμό 13" του κάρπεντερ. με πουρνάρια θα ασχολούμαστε? 8)
BURNIN AMBITION
07-11-2007, 05:16
ravencult xereis apo mp[ala. kai to remake gamouse. ego eida tora bourne ultimatum. antena koimithoume tora kaulosa. epos. kaula epos kaula manowar
cyber_lingas
07-11-2007, 19:03
ΣΑΡΚΟΒΟΡΕΣ ΑΡΑΧΝΕΣ (ARACHNIA) στο Star, χθές...
B-μουβιά ελλεινή και τρισάθλια...
:D
Εγώ παιδιά είδα το control και μου άρεσε :!:
BURNIN AMBITION
08-11-2007, 01:12
ΣΑΡΚΟΒΟΡΕΣ ΑΡΑΧΝΕΣ (ARACHNIA) στο Star, χθές...
B-μουβιά ελλεινή και τρισάθλια...
:Dan einai auto pou nomizo to eixa dei cinema kai gamouse
epishs mo9lis eida to dead silence i kapos etsi kai gamouse. polu oraio
cyber_lingas
08-11-2007, 15:24
Μπα, δεν ειναι αυτο που νομίζεις....direct to dvd...:P
Μάλλον το arachnophobia σκέφτεσαι..
BURNIN AMBITION
09-11-2007, 02:05
Μπα, δεν ειναι αυτο που νομίζεις....direct to dvd...:P
Μάλλον το arachnophobia σκέφτεσαι..ego leo mia tainia me terasties araxnes re pou se khnugousan kai tyupakia pigan se ena emporiko kentro. treli tainia
cyber_lingas
09-11-2007, 02:11
Χε, όχι ούτε αυτή ήταν :-o
Dark_Angel
09-11-2007, 02:46
american history x
BURNIN AMBITION
09-11-2007, 11:06
eklasa sto gelio me to i now pronounce you chuck and larry
paidia deite ti taxista gameuse apisteuta treli komodiara de mprousa na stamatiso na gelao leme
Pinatero
09-11-2007, 15:32
SAW IV σε σκατα προβολη στα πανεπιστημια, απ'οτι καταφερα να διακρινω απο την χαλια εικονα, ειναι το χειροτερο ολων και μαλλον γλιτωσα 2ευρω την ενοικιαση dvd!
..βασικα μετα το 1ο συνεχιζει η φθινουσα "ποιοτικη" πορεια των sequels!
ενώ το πρώτο ήταν η καλλιτεχνική εμπροσθοφυλακή του παγκόσμιου κινηματογράφου =p
When Black Roses Bloom
09-11-2007, 16:48
Κάποιος απο δω μέσα έγραψε για το House On The Haunted Hill, και κατέβασα να το δω.
ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.
Dark_Angel
09-11-2007, 17:23
Stranger than Fiction (paizei na to exw ksanagrapsei edw tespa dn peirazei efoson einai tainiara.)
Pinatero
09-11-2007, 17:47
ενώ το πρώτο ήταν η καλλιτεχνική εμπροσθοφυλακή του παγκόσμιου κινηματογράφου =p
..γι'αυτο και τα εισαγωγικα στο "ποιοτικη" μωρε Ταρκοφσκι!
freak brother
09-11-2007, 19:00
se eipe tarkovsky filarako!
bary
pali kala pou den se eipe kai aggelopoulo.
:shock:
FANTASMA
09-11-2007, 20:19
Σοτεσσερα. Αξιοπρεπες.
BURNIN AMBITION
10-11-2007, 03:25
popopo eida to super big sto cinema ti malakia thee mou. skato amerikania kai elega oti thanai kalo. milame eida xtes to i now pronounce u chuck and larry kai i sugrisi einai xaodis. ti malakia eida simera gamo ta 14 euro mou gamo
Shadowking
10-11-2007, 17:41
Βurnin, αυτό που λες, είναι το Ε-Π-Ι-Κ-Ο "8ποδα Φρικιά". Μεγάλη ταίνια. Ταίνιες με αράχνες, αγάπη. Πάω να βρω το Αrachnia λοιπόν!
BURNIN AMBITION
10-11-2007, 19:05
Βurnin, αυτό που λες, είναι το Ε-Π-Ι-Κ-Ο "8ποδα Φρικιά". Μεγάλη ταίνια. Ταίνιες με αράχνες, αγάπη. Πάω να βρω το Αrachnia λοιπόν!thanx re file
Shadowking
10-11-2007, 22:04
Είδα και 'γω το Land & Freedom του Ken Loach. Ταινιάρα. Aπλά και όμορφα. Και τα 'χώνει και κανονικότατα στους σταλίνες, που δεν το περιμένα ομολογώ.
Negras tormentas agitan los aires
nubes oscuras nos impiden ver.
Aunque nos espere el dolor y la muerte
contra el enemigo nos llama el deber.
El bien mas preciado
es la libertad
hay que defenderla
con fe y con valor.
Alza la bandera revolucionaria
que llevara al pueblo a la emancipacion
En pie obrero a la batalla
hay que derrocar a la reaccion
A las Barricadas!
A las Barricadas!
por el triunfo
de la Confederacion.
Blindgeo
12-11-2007, 00:11
Pses eida to "The Exorcist: The Beginning". Kaloutsiko htan.
perfectly flawed
12-11-2007, 00:54
death proof
BURNIN AMBITION
12-11-2007, 03:02
resident evil extinction gamise
Raven Lord
12-11-2007, 12:34
Είδα και 'γω το Land & Freedom του Ken Loach. Ταινιάρα. Aπλά και όμορφα. Και τα 'χώνει και κανονικότατα στους σταλίνες, που δεν το περιμένα ομολογώ.
:thumbsup:
είδα το the wind that shakes the barley. στο ίδιο επίπεδο με το land and freedom, ίσως λίγο κατώτερο, αλλά γάμησε. πολύ καφρίλα, επίσης.
Hellbound
Chuck Noris enantia ston Antixristo (me karafloxaiti ala Fernando Ribeiro twn Moonspell). To apotelesma profanes...
Tin anazitousa maniwdws kairo.
Ti vrika se videokaseta.
Tetoies cult tainies-stathmoi einai 'katadikasmenes' na min vgoun pote se dvd.
FaithFails
12-11-2007, 13:50
Είδα χτες το Salvador (Puig Antich) και το Braindead.
Και τα δύο πολύ καλά. Ειδικά το 2ο είναι απίστευτα τραγικό χιουμοριστικό και συλλεκτικό με άθλια ζόμπι κ.λπ., όποιος το βρει να το πάρει αμέσως!
GuardianOfIvorytower
12-11-2007, 13:54
Το οποίο Braindead παίζει κ να είναι κ η καλύτερη ταινία του Peter Jackson. Μέχρι κ ζόμπυ μωρό έχει, απίστευτες ατάκες κ γενικά τα σπάει.
Pastor_Of_Muppets
12-11-2007, 14:22
Το οποίο Braindead παίζει κ να είναι κ η καλύτερη ταινία του Peter Jackson. Μέχρι κ ζόμπυ μωρό έχει, απίστευτες ατάκες κ γενικά τα σπάει.
+1.
BURNIN AMBITION
12-11-2007, 14:30
Hellbound
Chuck Noris enantia ston Antixristo (me karafloxaiti ala Fernando Ribeiro twn Moonspell). To apotelesma profanes...
Ti vrika se videokaseta.
Tetoies cult tainies-stathmoi einai 'katadikasmenes' na min vgoun pote se dvd.malaka einai teneiara kai me kavloses eixa pathei plaka na xonei ntolio sto kefali tou antixristou epos.
den ixera omos pos legetai tha psaxo se kana tracker na ti vro
http://chud.com/nextraimages/hellbound1.jpg
Duskolo na vreis tracker kai an vreis tha kaneis aiwna na to katevaseis. Tha prospathisw na to anevasw egw. Me ti dunami tou moustakalh Chuck :gun:
To Braindead einai epos.Exei kai ton 8eo papa karateka me ti 8eiki ataka
I Kick ass for the Lord :rofl:
Egw eida mia moufa to superbad pantws...Diavaza kala sxolia se forum, alla apodeixtike oti oi amerikanoi einai vlakes gia alli mia fora.Komodia tou kolou.Me vlepw na to girnaw kai gw sta 80s
When Black Roses Bloom
12-11-2007, 16:04
Hellbound
Ti vrika se videokaseta.
Tetoies cult tainies-stathmoi einai 'katadikasmenes' na min vgoun pote se dvd.
Πόσο είχε γαμίσει αυτή η ταινία. Ο Τσάκ έδειρε το Άβαταρ του Σατανά στην Γή και μετά του ξερίζωσε την καρδία!~
Ον τόπικ The Reaping. Ωραίο ήταν, μάρεσε. Και ωραία εφέ!
BURNIN AMBITION
13-11-2007, 05:38
http://chud.com/nextraimages/hellbound1.jpg
Duskolo na vreis tracker kai an vreis tha kaneis aiwna na to katevaseis. Tha prospathisw na to anevasw egw. Me ti dunami tou moustakalh Chuck :gun:tha se latrepso einai panmegisti tainia. mono o chuck kaio arnie exoun palepsei me diaolo. i siera tou seagal
BURNIN AMBITION
13-11-2007, 05:45
To Braindead einai epos.Exei kai ton 8eo papa karateka me ti 8eiki ataka
I Kick ass for the Lord :rofl:
Egw eida mia moufa to superbad pantws...Diavaza kala sxolia se forum, alla apodeixtike oti oi amerikanoi einai vlakes gia alli mia fora.Komodia tou kolou.Me vlepw na to girnaw kai gw sta 80stop grapsa kai parapano gia to peos. des i now pronounce u chuck and larry kai tha me thumitheis
"Zoun Anamesa Mas"
Kaltila late 80's apo Karpenter.
Wraio senario, pragmatikos hair-metal hero o prwtagwnistis.
Motley Crew-Ratt-Tuff k Cinderella re!
auti tin eixa dei mexri ti mesi otan imoun peripou 12 kai pote de tin ksanapetuxa na mathw to telos alla mou eixan kanei megali entupwsi ta gualia pou eixe o tupas k tous eblepe.
pou tin petuxes?
Raven Lord
14-11-2007, 18:48
:lol: και μποντιμπιλντεράς... κορυφαία η σκηνή που πλακώνονται κανα μισάωρο με το μαύρο μέχρι να τον πείσει να φορέσει τα γυαλιά :lol:
GIA EKEINH TH SKHNH me esteile o pateras mou gia upno gt leei tainia me toso ksulo den einai pote kali.
hvilelos?
15-11-2007, 03:21
Το eastern promises ειναι πολυ ωραιο.Επεκτεινει τις θεματικες του history of violence,εχει ταιριαστο ρυθμο,συναρπαστικη εικονογραφια,υπερπετυχημενο καστ και τη σφραγιδα ενος πολυ πολυ μεγαλου καλλιτεχνη πανω σε ολα του.
Μια γκανστερικη ταινια πριν ξεκινησει,που ομως παιρνει πολλες στροφες κατα τη διαρκεια της και στο φιναλε καταληγει πολιτικο θριλερ!
Χμ,ισως οχι τοσο πολλες με μια δευτερη σκεψη
auti tin eixa dei mexri ti mesi otan imoun peripou 12 kai pote de tin ksanapetuxa na mathw to telos alla mou eixan kanei megali entupwsi ta gualia pou eixe o tupas k tous eblepe.
pou tin petuxes?
To eixe dwsei prin kairo mia efhmerida..
Pote den tou eixa dwsei tin prepousa shmasia mexri pou evala kai gw ta gualia kai ta eida kwlliomena
8)
Mitsmann
15-11-2007, 12:22
το Ζουν αναμεσα μας, ειναι υπερεπικη ταινια. Πολυ μπροστα.
Raven Lord
15-11-2007, 13:01
planet terror
οκ, επιτηδευμένα αηδιαστική. τίποτα σπουδαίο κι αυτή. στη γωνία παρέα με τον ταραντίνο κι ο ροντρίγκεζ μέχρι να συνέλθουν. :?
BURNIN AMBITION
19-11-2007, 04:05
partehnos eton 40
ta gamise ola
BURNIN AMBITION
19-11-2007, 04:07
partehnos eton 40
ta gamise ola
Dark_Angel
19-11-2007, 04:42
Superman Returns. m'arese! perimenoume to epomeno to 2009 :P
When Black Roses Bloom
19-11-2007, 13:55
They Live ρε μουνηά!
Με την γκόμενα που πηδιέται στο τέλος με τον εξωγήινο και της κάνει ο τύπος "What's wrong babe?!"
Και με τους φακούς επαφής για να βλέπουν έγχρωμους τους εξωγήινους γιατί με τα γυαλιά τα βλέπαν όλα ασπρόμαυρα :P
geologiko_karoto
19-11-2007, 16:57
όντως τρελό έπος το "They Live"
αλλά το "Crash" ρε παιδάκι μου...δλδ γιατί πήρε το Όσκαρ ?
perfectly flawed
19-11-2007, 18:41
23...kollimatiki tainia..sto telos epsaxna k egw to 23 se ola...
νύχτα στο μουσείο.
πολύ αμερικλανιά, αλλά είχε ενδιαφέρον το φιλοσοφικό υπόβαθρο περί τέλους της ιστορίας και μετατροπής του κοινωνικού/ιστορικού γίγνεσθαι σε ένα α-ιστορικό στατικό πολύχρωμο πανηγύρι υπό την εποπτεία/ηγεμονία της pax americana,
τα έσπασε ο Αττίλας όπου με fastfood ψυχανάλυση απέβαλε την βαρβαρότητά του όταν ανακάλυψε την καταπίεση της παιδικής του ηλικίας :lol:
Raven Lord
20-11-2007, 12:52
"the devil's backbone" ή αλλιώς "el spinazio del diablo" του ντελ τορο.
πρέπει να είχα δει και παλιότερα κάποιες σκηνές γιατί κάτι θυμόμουν υποσυνείδητα. στο ίδιο σκοτεινό και αλληγορικό στυλάκι με το "λαβύρινθο", ίσως πιο σκοτεινό και λιγότερο αλληγορικό. ωραίο όπως και να'χει.
"- πώς θα τους νικήσουμε? είναι μεγαλύτεροι, δυνατότεροι και έχουν όπλα...
- εμείς όμως είμαστε περισσότεροι" 8)
geologiko_karoto
21-11-2007, 15:00
Little Miss Sunshine (http://www.imdb.com/title/tt0449059/)
Νταξει,ευχάριστο αλλά όχι τίποτα το φοβερό
γούσταρα παππού πρεζάκι και χαρλεά παιδέρα
Dark_Angel
21-11-2007, 15:09
Dreamcatcher Psilomoufa
οντως,το χα δει και σινεμα...
Dark_Angel
21-11-2007, 15:46
Ntaks exei merikes wraies skhnes re paidi m opws ekei pou h mlkia tou trwi ta daxtula sto pi k fi..
hunted by a Freak
23-11-2007, 00:35
δειτε το Persepolis.
απλο αλλα συναμα καλοσχεδιασμενο,συγκινιτικο,χαριτωμενο,based on true story.βασιζετε στο ομονυμο comic
δειτε το Persepolis.
απλο αλλα συναμα καλοσχεδιασμενο,συγκινιτικο,χαριτωμενο,based on true story.βασιζετε στο ομονυμο comic
Einai sta amesa sxedia ;)
geologiko_karoto
23-11-2007, 14:04
Και έτσι όπως θα το βλέπετε,να ΜΗΝ δείτε το Resident Evil: Extinction (http://www.imdb.com/title/tt0432021/)
MastodontoideaPliokenous
23-11-2007, 17:19
Γιατι ρε,αφου κοιμηθηκα.
freak brother
23-11-2007, 17:31
νύχτα στο μουσείο.
πολύ αμερικλανιά, αλλά είχε ενδιαφέρον το φιλοσοφικό υπόβαθρο περί τέλους της ιστορίας και μετατροπής του κοινωνικού/ιστορικού γίγνεσθαι σε ένα α-ιστορικό στατικό πολύχρωμο πανηγύρι υπό την εποπτεία/ηγεμονία της pax americana,
τα έσπασε ο Αττίλας όπου με fastfood ψυχανάλυση απέβαλε την βαρβαρότητά του όταν ανακάλυψε την καταπίεση της παιδικής του ηλικίας :lol:
esy mporeis na vreis nohma kai se diafhmhsh gia kalson.
BURNIN AMBITION
23-11-2007, 17:37
Little Miss Sunshine (http://www.imdb.com/title/tt0449059/)
Νταξει,ευχάριστο αλλά όχι τίποτα το φοβερό
γούσταρα παππού πρεζάκι και χαρλεά παιδέραmono i skhnh sto telos axizei alla einai toso kali pou kanei opli tin taineia na gamaei
Pastor_Of_Muppets
23-11-2007, 17:44
Και έτσι όπως θα το βλέπετε,να ΜΗΝ δείτε το Resident Evil: Extinction (http://www.imdb.com/title/tt0432021/)
ελα ρε.σημερα λεω να το δω.
dvdscreener κιετς.
το trailer ηταν καλο.
αν το βλεπεις παντως λογω γκεημς,
ειναι λογικο να ξενερωνεις.
γιαυτο οι γαματοι σχιστοματηδες θα βγαλουν
ΝΕΟ resident ολο CGI σε στυλ Advent Children
που θα ειναι βασισμενο στο γκεημ.
αμε.[/list]
When Black Roses Bloom
23-11-2007, 17:49
Το έχω δεί εδώ και καιρό, μόνο οι σκηνές δράσεις αξίζουν και η Γιόβοβιτς. Τίποτ'άλλο...
Dark_Angel
23-11-2007, 18:15
oti eipe o wbrb.
on topic: Tenshi No Tamago
νύχτα στο μουσείο.
esy mporeis na vreis nohma kai se diafhmhsh gia kalson.
η υποβολιμιαία φιλοσοφία της Νέας Τάξης βρίσκεται παντού, ακόμα και στα ρολά χαρτιού υγείας όπου έχεις την ελευθερία να επιλέξεις μεταξύ απλού λευκού , διπλού, γκοφρέ, ροζέ, με πεταλούδες, κλπ
Mitsmann
23-11-2007, 19:27
οταν ειδα ποστ του Καντιρου στο "τελευταια ταινια που ειδατε" νομιζα οτι ειδε τον Καπτεν Πλανετ και χαρηκε.
geologiko_karoto
23-11-2007, 21:41
[quote="geologiko_karoto":1j22psux]Και έτσι όπως θα το βλέπετε,να ΜΗΝ δείτε το Resident Evil: Extinction (http://www.imdb.com/title/tt0432021/)
dvdscreener κιετς.
το trailer ηταν καλο.
αμε.[/list][/quote:1j22psux]
μπα δεν έχω παίξει κανένα resident evil - πάντως σε κάποιες σκηνές μοιάζει σαν να παίζεις video game
κ για τους Γιαπωνέζοι που λες,απότι φαίνεται η 4η ταινία θα διαδραματίζεται στην Γιαπωνία
αλλά η ταινία γενικώς είναι μούφα - αφού να φανταστείς ο MastodontoideaPliokenous κοιμήθηκε κιόλας
πολύ αργή,πολύ μικρή διάρκεια,υποκριτική 0,η Μίλα δεν δείχνει έστω κ λίγο βυζούδι,τα ζόμπι άθλια κ πολύ λίγα,κλεμμένες (σχεδόν) σκηνές απτο Mad Max 3....
ε τι άλλο να πω,απλά ανούσια ταινία - στον σινεμά ήμασταν 13 άτομα μετρημένα
BURNIN AMBITION ούτε που θυμάμαι την τελευταία σκηνή - είναι τόσο μα τόσο κλασικά αμερικάνικη ταινία ρε γμτ,χάπι έντ κιέτσι
MastodontoideaPliokenous
23-11-2007, 22:21
ε καλα εχω κοιμηθει κ στον αρχοντα.
geologiko_karoto
23-11-2007, 22:34
ε καλα εχω κοιμηθει κ στον αρχοντα.
εδώ έχεις κοιμηθεί παίζοντας Manager :!:
dead in magazines
23-11-2007, 23:14
Είδα Crank και Chaos (με Jason Statham και τα 2). Ωραία ήταν. Το Crank ξεφεύγει τελείως. Στο Chaos ο πιτσιρικάς ντεντέκτιβ τα έσπασε κανονικότατα. Ωραία κομπίνα πήγαν να κάνουν και τους βγήκε, ωραίο φιλμάκι.
Pastor_Of_Muppets
24-11-2007, 04:06
[quote="Pastor_Of_Muppets":3b2fcx0z][quote="geologiko_karoto":3b2fcx0z]Και έτσι όπως θα το βλέπετε,να ΜΗΝ δείτε το Resident Evil: Extinction (http://www.imdb.com/title/tt0432021/)
dvdscreener κιετς.
το trailer ηταν καλο.
αμε.[/list][/quote:3b2fcx0z]
μπα δεν έχω παίξει κανένα resident evil - πάντως σε κάποιες σκηνές μοιάζει σαν να παίζεις video game
κ για τους Γιαπωνέζοι που λες,απότι φαίνεται η 4η ταινία θα διαδραματίζεται στην Γιαπωνία
αλλά η ταινία γενικώς είναι μούφα - αφού να φανταστείς ο MastodontoideaPliokenous κοιμήθηκε κιόλας
πολύ αργή,πολύ μικρή διάρκεια,υποκριτική 0,η Μίλα δεν δείχνει έστω κ λίγο βυζούδι,τα ζόμπι άθλια κ πολύ λίγα,κλεμμένες (σχεδόν) σκηνές απτο Mad Max 3....
ε τι άλλο να πω,απλά ανούσια ταινία - στον σινεμά ήμασταν 13 άτομα μετρημένα
1 ωρα και 20 λεπτα.
πωπω ποτε περασε η ωρα...
καλα η clair 0.
το Resident Evil στον τιτλο δεν τους ελεγε τιποτα?
νταξ μου κανε εντυπωση τα ζομπια μερα μεσημερι .
πολυ καλο μεηκ απ/ηφεκτς κλπ.
ο ταηραντ φωφησε πολυ ξενερωτα.
και ναι θελω μια alice κλωνο σπιτι μου.
βλεποταν.
δεν ηταν επος αλλα οκ.
BURNIN AMBITION ούτε που θυμάμαι την τελευταία σκηνή - είναι τόσο μα τόσο κλασικά αμερικάνικη ταινία ρε γμτ,χάπι έντ κιέτσι[/quote:3b2fcx0z]
solution_AK-47
25-11-2007, 03:39
Joy Division (http://www.cinematical.com/2007/09/09/tiff-review-joy-division/), eksairetiko ntokumanter gia to sugkrothma, sto festibal. Pses eida (pali sto festibal) to "Berlin", Lou Reed, megalh kaila.
hvilelos?
25-11-2007, 06:14
Πατε φεστιβαλς αλλα δεν λετε τπτ
solution_AK-47
25-11-2007, 12:45
K tis 2 fores eixan teleiwsei ta eisithria k mphkame "re file eimaste 2 k exoume mia prosklhsh 8a kameis mia eksuphrethsh?" :D
Pinatero
25-11-2007, 13:50
Joy Division (http://www.cinematical.com/2007/09/09/tiff-review-joy-division/), eksairetiko ntokumanter gia to sugkrothma, sto festibal.
ηταν να ερθω και γω, αλλα ντεν βρηκα εισητηριο! :|
solution_AK-47
25-11-2007, 20:53
E fusika :!:
K EIXE O POYSTOXONTROS O MALAKAS O PARADIPLA POY ROXALIZE GAMW TH 8EIA TOY :!:
Gamw tous dh8en tou festibal, ante re mounia spitia sas!
sfinotouvlaki
25-11-2007, 20:59
:rofl:
τους χοντρούς που ροχαλίζουν, τους κλείνουμε τη μυτούλα
Shadowking
26-11-2007, 01:44
Mystic River, πολύ καλό. Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Eastwood, τελικά.
zihuatanejo
26-11-2007, 01:46
Πήρες Θέμα; :P
Constant Gardener.
Πολύ ωραία ταινία. Και αρκετά συγκινητική θα έλεγα. :dsorry:
Shadowking
26-11-2007, 01:47
Πήρανε κάτι φίλοι και τους έκλεψα, ομολογώ.
Persepolis.
Theiko. Gamato. Korufaio. Sou afhnei ena melagxoliko xamogelaki sto telos k den ksereis an eisai luphmenos h xaroumenos. Polles asteies skhnes kai polla koinwnikopolitika mhnumata. To susthnw anepifulakta. Exei polla na dwsei.
Dark_Angel
26-11-2007, 02:37
xmm skeftomai na to dw edw k kairo alla dn ekatse akomh. Kapoia stigmh.
on topic: aderfoi Grim...
Zoonchild
26-11-2007, 13:30
Gamw tous dh8en tou festibal, ante re mounia spitia sas!
πεστα ρε πουστη μου!
ενας απο τους λογους που το εχω κοψει. Πασαρελα δηθενισμου και κουλτουρας το εχουν κανει πλεον. 1000 φορες κατι φεστιβαλ ντοκυμαντερ που μαζευουν σχετικα λιγοτερο κοσμο :x
When Black Roses Bloom
26-11-2007, 13:35
The Prestige
Smοkin' Aces (2η φορά)
Babel
Έπος. Και τα τρία. Αν και για να πώ την αλήθεια το Babel με ψιλοέχασε στην αρχή.
Nodoordonotthereisnotry
26-11-2007, 13:54
Resident Evil : Extinction, στο cinema, αλλά το είδα αργά και νύσταζα.
metamelia3
26-11-2007, 14:27
Εγώ είδα τα "Τρία Τραγούδια Για Τον Λένιν" του Djiga Vertov. Ωραίο ήταν, αλλά πολλή προπαγάνδα ρε παιδάκι μου, τι πράματα είναι αυτά.
Shadowking
26-11-2007, 16:59
Επίσης για το φεστιβάλ, γαμώ την μπαναγία, 6€ η ταινία, ούτε φοιτητικό, ούτε τίποτα. Προάγουμε πολιτισμό κατά τα άλλα, κάνουμε τον κόσμο να ενδιαφερθεί για την τέχνη και λοιπές πίπες. Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης Α.Ε. Η ξαδέρφη μου ήταν να δουλέψει, είναι 9 μέρες, 11ώρο την μέρα, 80€ σύνολο η πληρωμή.
Εγώ, πήγα όμως στο "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα" σε σπέσιαλ προβολή του αφιερώματος κ' ήταν :touched:
metamelia3
26-11-2007, 17:12
Κάτι διάβασα ότι έχει μια έκθεση του Νικολαΐδη στο Μουσείο Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Τσεκάρετε οι βούλγαροι γιατί παίζει να έχει κι ενδιαφέρον.
statheretic
27-11-2007, 19:53
apocalypto,όλοι στο έργο μοιάζουν με τον μήτρογλου.
enitharmon
27-11-2007, 19:59
Η ξαδέρφη μου ήταν να δουλέψει, είναι 9 μέρες, 11ώρο την μέρα, 80€ σύνολο η πληρωμή.
με γρηγορους μαθηματικούς υπολογισμούς (χωρίς κομπιουτερακι!) βγαίναι λιγότερο από ευρώ/ώρα! :?
Nodoordonotthereisnotry
28-11-2007, 02:29
Beowulf στο cinema. Είχα ξεχάσει ότι πέρυσι είχα δει το Beowulf & Grendel στο ίδιο cinema..παραγωγής 2005.
cyber_lingas
28-11-2007, 04:59
Spiderman 3 : Ο Σπάϊντερμαν και η σατανική φράντζα.
:(
BURNIN AMBITION
28-11-2007, 05:08
kung pow megali malakia
freak brother
28-11-2007, 07:01
Persepolis.
Theiko. Gamato. Korufaio. Sou afhnei ena melagxoliko xamogelaki sto telos k den ksereis an eisai luphmenos h xaroumenos. Polles asteies skhnes kai polla koinwnikopolitika mhnumata. To susthnw anepifulakta. Exei polla na dwsei.
ama exeis diavasei to comic axizei na pas na to deis?
sabbattack
28-11-2007, 09:18
kung pow megali malakia
burnin molis epapsa na pisteuw oti eisai o 8eos mou.
den exei oute arkoudaki
de mporei na mh sou arese to epos tou aiwna.
apla de mporei
When Black Roses Bloom
28-11-2007, 10:52
IOY-MPIOY-IOY-IOY!!!
CHOSEN ONE!
I'M COMMING!
CHOSEN ONE!
I'M COMMING!
CHOSEN ONE!
I'M COMMING!
BURNIN AMBITION
28-11-2007, 14:18
kung pow megali malakia
den exei oute arkoudaki
apla de mporeivasika ithela na do to shoot em up kai eida otan to evala oti itan skata ekdosi kai prpei na vro alli kai eixa xenerosei. giauto den mporous ana eimai antikeimenikos. oti kai na evlepa tha to evriza
When Black Roses Bloom
28-11-2007, 14:30
[quote="BURNIN AMBITION":2xcaa83w]kung pow megali malakia
den exei oute arkoudaki
apla de mporeivasika ithela na do to shoot em up kai eida otan to evala oti itan skata ekdosi kai prpei na vro alli kai eixa xenerosei. giauto den mporous ana eimai antikeimenikos. oti kai na evlepa tha to evriza[/quote:2xcaa83w]
Δεν έβαζες και εσύ να δείς το Resident Evil το 3?
Raven Lord
29-11-2007, 11:57
SPUN !!!
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 882#740882 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=740882#740882)
BURNIN AMBITION
29-11-2007, 15:07
[quote=sabbattack][quote="BURNIN AMBITION":1ltkfany]kung pow megali malakia
den exei oute arkoudaki
apla de mporeivasika ithela na do to shoot em up kai eida otan to evala oti itan skata ekdosi kai prpei na vro alli kai eixa xenerosei. giauto den mporous ana eimai antikeimenikos. oti kai na evlepa tha to evriza[/quote:1ltkfany]
Δεν έβαζες και εσύ να δείς το Resident Evil το 3?[/quote:1ltkfany]ennoeitai pos to exo idi dei kai gamaei
When Black Roses Bloom
29-11-2007, 22:54
Το Amadeus ξανά μετά απο χρόνια.
metamelia3
30-11-2007, 01:43
Γιατί βλέπετε μόνο μαλακίες;
FANTASMA
30-11-2007, 03:25
Το Amadeus ΓΑΜΑΕΙ.
geologiko_karoto
30-11-2007, 14:21
Big Fish (http://www.imdb.com/title/tt0319061/)
συμπαθητικιά ταινία,ωραίο παραμυθάκι
άραγε υπάρχει καμιά ταινία του Μπάρτον που να μην έχει στοιχειωμένο,σκοτεινό δάσος ?
When Black Roses Bloom
30-11-2007, 15:03
Big Fish (http://www.imdb.com/title/tt0319061/)
συμπαθητικιά ταινία,ωραίο παραμυθάκι
άραγε υπάρχει καμιά ταινία του Μπάρτον που να μην έχει στοιχειωμένο,σκοτεινό δάσος ?
Το Batman :P
Nosferatu με Isabele Adjani και Claus Kinski..
Τι απίστευτη ταινία, γαμώ την κοινωνία?! :touched:
Και το soundtrack συγκλονιστικό.
freak brother
30-11-2007, 17:21
panemorfh h adjani :wink:
~ladykiller~
01-12-2007, 05:16
prosoxh po8os.
kalh.
den lew alla omws, giati oi provlimatismoi ke oi antidraseis mou exoun na kanoun me to telos.
pantos ixe orea ikona, rouxa [logo epagkelmatos ta prosexoume auta], fotografia ke genika itan kali.
geologiko_karoto
01-12-2007, 13:27
την υπογραφή του House Of Low Culture . (http://www.imdb.com/title/tt0120669/)
έπος από τα λίγα
Raoul Duke: I wouldn't dare go to sleep with you wandering around with a head full of acid, wanting to slice me up with that goddamn knife.
Dr. Gonzo: Who said anything about slicing you up, man? I just wanted to carve a little Z on your forehead.
Rispekt karote. Ypertainiara.
Blindgeo
01-12-2007, 18:14
Dr. Dolittle.
EDIT: X8es eida kai ta Scream Awards, opou epaiksan liva kai o Ozzy oi Avenged Sevenfold kai oi Alice Cooper/Slash/Rob Zomby (mazi). :headbang2:
metamelia3
01-12-2007, 18:28
γενικά ο Herzog είναι απ' τα καλύτερα που έχουν συμβεί στο σινεμά.
Εγώ είδα το Ugetsu Monogatari του Kenji Mizoguchi. Παρ' ότι ο γιαπωνέζικος κινηματογράφος δεν είναι τόσο του γούστου μου ("άντε γαμήσου ρε φασίστα" αλλά αυτοί ήταν στον Άξονα) το συγκεκριμένο ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό. Να το δείτε. Αυτοί που δεν βλέπετε Ράμπο εννοώ.
dead in magazines
01-12-2007, 19:01
Λοιπόν. Το Revolver ξεφεύγει τελείως κι ο Statham είναι θεός. Fact.
Radienergo_Skoulhki
02-12-2007, 01:35
Πέτα τη μαμά απ'το τρένο :P
Φοβερή ατμόσφαιρα. Την έχω τιμήσει τουλάχιστον 3 φορές.
perfectly flawed
02-12-2007, 02:38
halloween by rob zombie!
ola ta lefta!!!
When Black Roses Bloom
02-12-2007, 03:58
Phantom Of The Opera, το καινούριο, όχι με την Sarah Brightman. Συμπαθητικό, δεν έκαψα και το σουτιέν μου..
dead in magazines
02-12-2007, 05:38
Rocky 6. Εξαιρετικότατο.
BURNIN AMBITION
02-12-2007, 05:49
Λοιπόν. Το Revolver ξεφεύγει τελείως κι ο Statham είναι θεός. Fact.evgale tainia alli o statham? ton karagoustaro lege info
BURNIN AMBITION
02-12-2007, 05:57
Rocky 6. Εξαιρετικότατο.me sugineis.eisai theos kai skepsou oti se antipathousa. mega lathos mou
dead in magazines
02-12-2007, 05:59
Εδώ (http://www.imdb.com/title/tt0365686/) για αρχή. Του 2005 είναι ρε, δεν είναι καινούρια. Γκάνγκστερς, σκάκι, παιχνίδια του μυαλού. Στο τοπ-10 των υπέρτατων μπαφοταινιών πολύ χαλαρά. Ξεφεύγει.
fandango
02-12-2007, 20:04
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/113/003_MAYBEBAAOS~Maybe-Baby-Posters.jpg
Την πέτυχα χθες στο "ΕΝΑ", κανάλι της Λαμίας αν δεν κάνω λάθος, καθώς έκανα ζάπιγκ. Γάμησε πάλι ο Hugh Laurie.
Shadowking
03-12-2007, 01:58
88 λεπτά με τον Al Pacino. Ωραιότατο αστυνομικό θριλλεράκι.
Pastor_Of_Muppets
03-12-2007, 03:25
Shaun Of The Dead.
μα ποσο γαμησε.
Shadowking
04-12-2007, 00:16
88 λεπτά με τον Al Pacino. Ωραιότατο αστυνομικό θριλλεράκι.
Έχω τυπωμένο σε μπλουζάκι "remove the head or destroy the brain". Έπος.
BURNIN AMBITION
04-12-2007, 05:37
Εδώ (http://www.imdb.com/title/tt0365686/) για αρχή. Του 2005 είναι ρε, δεν είναι καινούρια. Γκάνγκστερς, σκάκι, παιχνίδια του μυαλού. Στο τοπ-10 των υπέρτατων μπαφοταινιών πολύ χαλαρά. Ξεφεύγει.thank youuuuuuuuu
geologiko_karoto
05-12-2007, 02:35
Cannibal Holocaust (http://www.imdb.com/title/tt0078935/)
η λέξη ΕΠΟΣ αποκτά νέο νόημα μετά την θέαση αυτής της ταινίας...
95 λεπτά gore σφαγής και καφρίλας - απλά ένα έπος ακραίου κινηματογράφου
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9f/CannibalHolocaustimpale.jpg
ρε μαλάκα σκοτώσαν τη χελώνα ας πούμε.
Χθές είδα το 'Airheads'..με αγαπημένο Steve Buscemi σε cult-ρόλο.Must-see αν δεν την έχετε δει ήδη!
Διαλογος-Σταθμός:
-Who would win in a wrestling match?Lemmy or God?
-God?
-No
-Lemmy?
-Wrong..Trick question, Lemmy IS god!
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MG/197892~Airheads-Posters.jpg
geologiko_karoto
05-12-2007, 12:28
ναι ρε γαμώτο,αυτό το έμαθα μετά,ότι όλα τα ζώα που σκοτώνουν στην ταινία ήταν αληθινά :|
δεν έπιασες το νόημα όμως - εμείς οι "πολιτισμένοι" ήμεθα πιο κανίβαλλοι από τους ιθαγενείς
αυτοί μπορεί να σκοτώνουν ζώα ή και ανθρώπους αλλά το κάνουν για λόγους επιβίωσης
ενώ οι "πολιτισμένοι" απλά για διασκέδαση
Ω θεέ μου,τι πολυεπίπεδη ταινία !
airheads τρελη καλτια,που το ξεθαψες;μιλαμε για πανω απο δεκαετια ταινια
airheads τρελη καλτια,που το ξεθαψες;μιλαμε για πανω απο δεκαετια ταινια
1994. Από το σατανικό κόσμο του web 8)
το ειχα δει στο σινεμα,φαντασου
GuardianOfIvorytower
05-12-2007, 14:48
ναι ρε γαμώτο,αυτό το έμαθα μετά,ότι όλα τα ζώα που σκοτώνουν στην ταινία ήταν αληθινά :|
δεν έπιασες το νόημα όμως - εμείς οι "πολιτισμένοι" ήμεθα πιο κανίβαλλοι από τους ιθαγενείς
αυτοί μπορεί να σκοτώνουν ζώα ή και ανθρώπους αλλά το κάνουν για λόγους επιβίωσης
Έτσι για να μη μας τη λένε εμάς που μας αρέσουν τέτοιες ταινίες
When Black Roses Bloom
08-12-2007, 18:33
Hot Fuzz. Εντάξει τι να λέμε.
Και στα καπάκια Bourne Supremacy. Το Hot Fuzz γάμησεεεεεεεε. Έσκισε κώλους. Το Bourne Supremacy πολύ καλό, αλλά σε καμια περίπτωση Bourne Identity. Τώρα περιμένουμε να δούμε το Ultimatum. Και απόψε έχει Hannibal Rising.
carheart
08-12-2007, 19:04
Έτσι για να μη μας τη λένε εμάς που μας αρέσουν τέτοιες ταινίες
Aν το να ανοίξεις μια χελώνα υπό εξαφάνιση είναι ωμός συμβολισμός το λέτε τέχνη, εγώ το λέω καθυστερημένο καπρίτσιο και splatter-ικό κολπάκι ώστε να έχουμε λόγο να θυμόμαστε όλοι μια συγκεκριμένη splatter μαλακία έναντι των δεκάδων χιλιάδων άλλων υπόλοιπων.
GuardianOfIvorytower
08-12-2007, 19:19
Δεν αναφερόμουν μόνο στη χελώνα όμως. Anyway γούστα.
Πριν από 2 βράδια ξαναείδα From Dusk Till Dawn και ξαναπροσκύνησα.
When Black Roses Bloom
08-12-2007, 19:25
Δεν αναφερόμουν μόνο στη χελώνα όμως. Anyway γούστα.
Πριν από 2 βράδια ξαναείδα From Dusk Till Dawn και ξαναπροσκύνησα.
Έτσι ρε μουνηά. \m/ Sex Machine και καπότες με αγιασμό. :headbang:
GuardianOfIvorytower
08-12-2007, 19:35
Γενικά η όλη παρουσία Σαβίνι στην ταινία :!: :!: :!:
spiderman 3 kai kala sas gamise.
When Black Roses Bloom
09-12-2007, 13:29
Hannibal Rising.
Ντάξ', καλόοοο... Ψιλοαδιάφορο πάντως.
Pitsadoros
09-12-2007, 15:39
eida to balls of fury auto me to paranomo tournoua pingk pongk. oti xeirotero
BURNIN AMBITION
10-12-2007, 04:28
eida to balls of fury auto me to paranomo tournoua pingk pongk. oti xeiroteroremalaka ego molis to eida eisai malakas?
malakes uperepiki taineia leme re seis.(btw exo faei kollima einai tainia i taineia?)
re malakes akougame kai def leppard uperkaltia. de ginetai na mi sas aresei re epos
FANTASMA
10-12-2007, 05:00
Εχοντας δει το τρειλερ, αποκλειται να ειναι μαλακια. Σε ντιβιντι μονο ομως ε. Μην πω τορεντ.
Pitsadoros
10-12-2007, 08:29
malakia itan i tainia. xioumor miden. provlepsimo tou kerata (oles oi kwmwdies tetoiou stil einai provlepsimes, alla auti itan TOU KERATA) k ektos autou itan sa na vlepeis tin ploki se fast forward prokeimenou na ginoun me ti seira tous oles oi provlepsimotites pou "eprepe" na ginoun, romatza, nikes, straves, proponiseis klpm xwris aparaitita na exoun sinoxi i noima. k mi mou peite "e ti perimenes apo tetoiou eidous tainia" giati sta kapakia eida to talladega nights pou itan k diwro k de varethika oute ligo k itan kwloepos. to pio simantiko einai omws oti xioumor miden. oute xamogelaki den eskasa
episis o tipos prospathei para poli na ginei o neos tzak mplak alla einai MHDEN. auto itan ontws asteio
Vals Sentimentale της Κωνσταντίνας Βούλγαρη εψέ το βράδυ σε αβάν πρεμιέρ γιατί είμαι πολύ κουλ τυπάκι και τέτοια.
Να πάτε όμως να το δείτε τώρα που θα βγει κανονικά στις αίθουσες γιατί είναι πολύ όμορφο, απλό και δυνατό συνάμα.
Πάρτε και τρέιλερ:
http://www.youtube.com/watch?v=oyR81G1DUjQ
cyber_lingas
10-12-2007, 20:51
Beowulf.
Εντυπωσιακό το 3D, δε μπορώ να πώ....για μιά φορά τα άξιζε τα €12...
The Nerd
11-12-2007, 02:40
Lost Empire - Jim Wynorski
When Black Roses Bloom
11-12-2007, 11:53
Το Kill Bill στο STAR χτες το βράδυ.
Ρε! Τι μαλακία ήταν αυτή? Τι παπαριά? Πάλι καλά που δεν έδωσα χρήματα να το δώ σινεμά αλλά και ούτε να το πάρω σε DVD αλλά ούτε να ξοδέψω χρόνο να το κάνω d/l. Μ'άρεσε που στην σκηνή με την σφαγή βάλαν και ασπρόμαυρο φίλτρο για να μην φαίνεται το gore και καλά. Έλεος, οι περισσότεροι ήταν αλειμένοι με νερό και απλά πιτσιλούσαν. Άσε δε τα ακροβατικά που ήταν σαν να βλέπεις ταινία με νίτζα απο το μπόλιγουντ. Ευτυχώς που είχαν αφαιρέσει τα σχοινιά που κάνανε suspend για να μην είναι τελείως καραγκιόζηδες. Απογοήτευση Ταραντίνο.
Dark_Angel
11-12-2007, 12:13
nai,kiegw to eida gia 3h fora an dn kanw la8os. ntaks psilomoufa einai. Den einai tou tarantino omws. apla autos evale ta fraga apo oti thimamai dld...
LokiTricksterGod
11-12-2007, 12:20
ναι ναι η θέρμαν το σκηνοθέτησε! μη σου πω ότι κιαυτή συμμετείχε στην παραγωγή και υπεύθυνος τελικά γι'αυτό το αίσχος είναι ο sonny chiba.
(η ασπρόμαυρη σκηνή κανονικά δεν είναι καθόλου ασπρόμαυρη, στις περισσότερες χώρες προβλήθηκε έτσι για να 'ναι πιο εύπεπτο φαντάζομαι. στα τζαπόνια προβλήθηκε κανονικότατα τρικολορέ κλπ. άλλα κορόιδα αυτοί! νόμιζαν ότι είδαν την καινούρια ταινία του ταραντίνο! αμ που να ξεραν...)
enitharmon
11-12-2007, 14:01
Άσε δε τα ακροβατικά που ήταν σαν να βλέπεις ταινία με νίτζα απο το μπόλιγουντ.
αυτό ήταν το νόημα
και πρεπει να εχεις δει αρκετες καμμένες ασιατικές ταινίες
When Black Roses Bloom
11-12-2007, 14:09
Άσε δε τα ακροβατικά που ήταν σαν να βλέπεις ταινία με νίτζα απο το μπόλιγουντ.
αυτό ήταν το νόημα
και πρεπει να εχεις δει αρκετες καμμένες ασιατικές ταινίες
Πόσο χαίρομαι που δεν έχω δεί καμία...
enitharmon
11-12-2007, 14:34
α, οκ, πασο τότε =ρ
βσκ από ό,τι κατάλαβα, αυτός ήταν ο σκοπός του "tribute" στις καμμενες ασιατικες πολεμικών τεχνών. Και η θερμαν φοράει τη φορμίτσα του μπρουςλι (απότι με πληροφόρησαν)
e nai, auto akrivws itan to concept apo oti eixe pei o tarantino.Kai malista eixe anaferei kai kamenes asiatikes tenies apo ta 70s ws epiroi gia to sigekrimeno.Ola ta akrovatika, ixitika effe, splatter simeia einai apo kei...Emena pantws, xerontas vevea ti na perimenw, mou eixe aresei para poli :) To 2 vevea itan pio xamilwn tonwn, se fasi spaghetti western se simeia, alla genika auto pou 8elane na petixoun to petixan imho...
Idou kai i original formitsa :)
http://www.imdb.com/gallery/ss/0077594/ ... =nm0000045 (http://www.imdb.com/gallery/ss/0077594/Ss/0077594/086162612435_z_gameiccu.jpg.html?hint=nm0000045)
metamelia3
13-12-2007, 18:36
τις τελευταίες μέρες:
* Bitter Moon (Τα Μαύρα Φεγγάρια του Έρωτα) (http://www.imdb.com/title/tt0104779/) του Πολάνσκι. Νταξ, μετριότητα. Ίσως να φταίει και το ότι έπαιζε ο Χιου Γκραντ.
* Clash By Night (http://www.imdb.com/title/tt0044502) του Φριτζ Λανγκ απ' την αμερικάνικη περίοδό του. Κλασσική αμερικάνικη μαλακία εποχής. Κρίμα. Έχωνα Μέριλυν.
* Baby Of Macon (http://www.imdb.com/title/tt0106335/) του Peter Greenaway που δε βλεπόταν, επίσης κρίμα γιατί εκτός απ' την Κοιλιά του Αρχιτέκτονα (που γαμάει) έχει κάνει και το:
* The Cook, The Thief, His Wife And Her Lover (http://www.imdb.com/title/tt0097108/) που ήταν α-ρ-ι-σ-τ-ο-ύ-ρ-γ-η-μ-α. Ψιλοφουτουριστικό - όχι σίγουρα όμως, βάρβαρο, απίστευτη σκηνοθεσία και εξαιρετική μουσική του Michael Nyman. Σε ατμόσφαιρα μου φάνηκε πολύ κοντά με το "Μπραζίλ" του Γκίλλιαμ, ε.
* Και ξαναείδα την Κρυφή Γοητεία της Μπουρζουαζίας (http://www.imdb.com/title/tt0068361/) μετά απο χρόνια. :pink:
Βαριέμαι :(
freak brother
13-12-2007, 20:09
Το Kill Bill στο STAR χτες το βράδυ.
Ρε! Τι μαλακία ήταν αυτή? Τι παπαριά? Πάλι καλά που δεν έδωσα χρήματα να το δώ σινεμά αλλά και ούτε να το πάρω σε DVD αλλά ούτε να ξοδέψω χρόνο να το κάνω d/l. Μ'άρεσε που στην σκηνή με την σφαγή βάλαν και ασπρόμαυρο φίλτρο για να μην φαίνεται το gore και καλά. Έλεος, οι περισσότεροι ήταν αλειμένοι με νερό και απλά πιτσιλούσαν. Άσε δε τα ακροβατικά που ήταν σαν να βλέπεις ταινία με νίτζα απο το μπόλιγουντ. Ευτυχώς που είχαν αφαιρέσει τα σχοινιά που κάνανε suspend για να μην είναι τελείως καραγκιόζηδες. Απογοήτευση Ταραντίνο.
καταλαβαινω εννοειται οτι μπορει να μην αρεσει σε καποιον.. σιγουρα.. αλλα να το λεει και μαλακια? προφανως δεν εχει γουστο. Δλδ ακομα και αν αγαπημενος σου σκηνοθετης ειναι ο Ταρκοφσκι δεν μπορεις να πεις την ταινια μαλακια.. εστω και αν μπορεις να πεις οτι δεν σαρεσε το σεναριο εστω.. οτι ειχε πολυ αιμα για τα γουστα σου και ασκοπη βια , φτηνα τρικ εντυπωσιασμου και ξερω γω τι αλλο. η ταινια μιλαμε ειναι απιστευτα αρτια αισθητικα παιρνει μια αισθητικη 70ς ψιλο B movie και την απογειωνει . Πραγματικα σκηνοθετικα η ταινια ειναι αψογη για να μη μιλησουμε για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσικη και μια καταπληκτικη Ουμα Θερμαν . τεσπα
Shadowking
14-12-2007, 19:40
Κατεβάζω Cannibal Holocaust, γαμιώντας.
solution_AK-47
14-12-2007, 21:32
To Cannibal Holocaust (to opoio den exw dei) exei ena apisteuta teleio mousiko 8ema tou Riz Ortolani.
Apodeiksh (http://www.youtube.com/watch?v=kf1Vt6r-sj8)
hvilelos?
15-12-2007, 03:03
Πεταχτηκα να δω το elizabeth:golden age κυριως γιατι το πρωτο μου ειχε προκαλεσει τρομακτικη εντυπωση στα sweet thirteen και παραμενει ταινιαρα.Εδωσα τιτανια μαχη να διατηρησω την ψυχραιμια μου(και δεν ειμαι καποιος που ταραζεται ευκολα)μπροστα σ'αυτο το κρεσεντο κρετινισμου και απαραδεκτοσυνης.Ενα μηδενικο Μηνυμα επικαλημενο απο ενα υπερφιαλο Μεσο(τα κοστουμια ομολογουμενως εντυπωσιακα),μια τραγικα μονοπλευρη και διαστρεβλωμενη αντιληψη των καταστασεων και ενα εμψυχωτικο speech πριν την μαχη μπροστα στο οποιο ακομη και ο Graham Chapman του Holy Grail υπηρξε σοβαροτερος
Τουλαχιστον ειδα τρειλερ καινουργιου Γουορ-Καρ-Γουαι
hvilelos?
15-12-2007, 03:11
Δεν με απασχολει και πολυ να ξοδευω 6,5ε σε μια ασκοπη ταινια μια στις τοσες,ισα ισα το αναζητω και καποιες φορες,αλλα οχι και να συγχυζομαι κιολα
dead in magazines
15-12-2007, 04:33
Beowulf & Grendel. Καλούλα ήταν. Ούτε μούφα ούτε ταινιάρα, ένα ενδιάμεσο στάδιο.
enitharmon
16-12-2007, 20:35
Πεταχτηκα να δω το elizabeth:golden age κυριως γιατι το πρωτο μου ειχε προκαλεσει τρομακτικη εντυπωση στα sweet thirteen και παραμενει ταινιαρα.Εδωσα τιτανια μαχη να διατηρησω την ψυχραιμια μου(και δεν ειμαι καποιος που ταραζεται ευκολα)μπροστα σ'αυτο το κρεσεντο κρετινισμου και απαραδεκτοσυνης.Ενα μηδενικο Μηνυμα επικαλημενο απο ενα υπερφιαλο Μεσο(τα κοστουμια ομολογουμενως εντυπωσιακα),μια τραγικα μονοπλευρη και διαστρεβλωμενη αντιληψη των καταστασεων και ενα εμψυχωτικο speech πριν την μαχη μπροστα στο οποιο ακομη και ο Graham Chapman του Holy Grail υπηρξε σοβαροτερος
μα μη λες τετχια και περιμενα πως και πως! :(
Raven Lord
16-12-2007, 22:18
the last legion
διασκεδαστική, ωραίο το μουνί, αλλά τίποτα σπουδαίο και τελείως άκυρη ιστορικά. φαντάζομαι βέβαια, ότι δεν ήταν αυτός ο στόχος της
Raven Lord
17-12-2007, 01:07
first blood
το καλό ράμπο δηλαδή :D
είδα και το willow προχτές. έπρεπε να το 'χα δει πιτσιρικάς :P
dead in magazines
17-12-2007, 02:53
Για το καλωσόρισμα, μετά το φαγητό, τα μικρά εξαδελφάκια ήθελαν να δουν Αστερίξ & Κλεοπάτρα, ε και το είδαμε. Πολύ γέλιο και η Μόνικα υπερκαύλα για ακόμα μια φορά.
hvilelos?
17-12-2007, 03:18
μα μη λες τετχια και περιμενα πως και πως!
Ααα δεν θελω να αποθαρρυνω,μονο τη αποψαρα μου ειπα και θα προτεινα την σολομωντια λυση του dvd αλλα μιας και δειχνεις και συ φαν του πρωτου παραμερισε την "κριτικη" μου,δες το και το συζηταμε μετα.
enitharmon
17-12-2007, 05:27
μα οχι, απο αυτα που λες ακουγεται φρικαλεο, αλλα θα το δω και θα κανουμε θρεντ και θα τα λεμε
* The Cook, The Thief, His Wife And Her Lover (http://www.imdb.com/title/tt0097108/) που ήταν α-ρ-ι-σ-τ-ο-ύ-ρ-γ-η-μ-α. Ψιλοφουτουριστικό - όχι σίγουρα όμως, βάρβαρο, απίστευτη σκηνοθεσία και εξαιρετική μουσική του Michael Nyman. Σε ατμόσφαιρα μου φάνηκε πολύ κοντά με το "Μπραζίλ" του Γκίλλιαμ, ε.
:!: :!:
paroimiwdws kaki tainia omws, mono mia frasi sigkratisa.
magka mou, eida auto http://en.wikipedia.org/wiki/Image:The_Mist_poster.jpg kai epezisa :!: sto cinema kiolas :!:
piga me tin prooptiki oti itan remake carpenter alla itan mia apisteuti paparia tou stephen king.
epaize ki auti edo i gay http://lh3.google.com/longma.poster/RxBPtzXX3YI/AAAAAAAAAAA/RpM0gDgsfQQ/U105P28T3D1521807F326DT20070416215641.jpg i marcia gay harden.
a pa pa.
Raven Lord
17-12-2007, 10:49
:!: :!:
paroimiwdws kaki tainia omws, mono mia frasi sigkratisa.
όχι ρεεε :( καλή ήταν
Nodoordonotthereisnotry
17-12-2007, 12:59
Straight Story.
When Black Roses Bloom
17-12-2007, 13:13
Shaun Of The Dead, Harry Potter and the Goblet of Fire, και....
:spoiler:
Hostel
Μετά το Dungeons & Dragons και το Γαλλικό "Them" πιάσαμε καινούριο πάτο.
BURNIN AMBITION
17-12-2007, 14:03
Shaun Of The Dead, Harry Potter and the Goblet of Fire, και....
Hostel
Μετά το Dungeons & Dragons και το Γαλλικό "Them" πιάσαμε καινούριο πάτο.stis tainies eisai ampalos
When Black Roses Bloom
17-12-2007, 14:12
Απλά ξέρω να ξεχωρίζω το καλό λάδι. Ακόμη και αυτή είναι πάτος.
FANTASMA
17-12-2007, 19:55
Ειδα το Vacancy, ενα μετριο θριλερακι κλασικης συνταγης με πρωταγωνιστες Luke Wilson, Kate Beckinsale. Μονω λογω ηθοποιων παιρνει αμεσως 3 μοναδες. Αν προσθεσεις και την αναπαντεχα καλη απροβλεπτη εξελιξη, τελικα ειναι μια χαρα, δε με χαλασε καθολου. Παιρνει ενα 7/10 γενικα, ενα 9/10 αν το βαθμολογουσα για το ειδος του.
Προσφατα leakαρισμενες φωτογραφιες του νεου Joker, απο το νεο Batman.. Τον υποδυεται ο Heath Ledger.
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker001.jpg
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker002.jpg
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker003.jpg
Pitsadoros
17-12-2007, 20:02
ma o xith letzer etrwge kaulia sto brokeback mountain pws tha paiksei to tzoker twra?
on topik
eida proxtes tin karakaltia in the mouth of madness pou eixe stigmatisei ta paidika mou xronia xestika panw mou koitaksa katw ap to krevati min einai kanenas k koimithika
eida xtes tin kaliteri tainia lynch to inland empire xestika panw mou koitaksa katw ap to krevati min einai kanenas proseuxithika gia ti swtiria tou mialou mou k koimithika
ma o xith letzer etrwge kaulia sto brokeback mountain pws tha paiksei to tzoker twra?
θα μπορεσει
εδω μπορεσε το καλυτερο sniper o jarhead ,oυ-α:P
freak brother
18-12-2007, 04:01
Ειδα το Vacancy, ενα μετριο θριλερακι κλασικης συνταγης με πρωταγωνιστες Luke Wilson, Kate Beckinsale. Μονω λογω ηθοποιων παιρνει αμεσως 3 μοναδες. Αν προσθεσεις και την αναπαντεχα καλη απροβλεπτη εξελιξη, τελικα ειναι μια χαρα, δε με χαλασε καθολου. Παιρνει ενα 7/10 γενικα, ενα 9/10 αν το βαθμολογουσα για το ειδος του.
Προσφατα leakαρισμενες φωτογραφιες του νεου Joker, απο το νεο Batman.. Τον υποδυεται ο Heath Ledger.
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker001.jpg
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker002.jpg
http://media.ebaumsworld.com/picture/stacey83/HeathLedgerJoker003.jpg
σαν τον the crow ειναι. και ποσο ψευτικες φαινονται αυτες οι ρυτιδες? καλα ουτως η αλλως την παρανοια του Τζακ δεν θα την αγγιζε-ξει κανεις.
FANTASMA
18-12-2007, 04:58
eida xtes tin kaliteri tainia lynch to inland empire
ΓΙΑΤΙ?!?! Μια μαλακια και μιση ειναι μπροστα στις ταινιαρες που εχει κανει.
Pitsadoros
18-12-2007, 15:54
dilladis malakies k mises sou fanikan ta mullholand dr. k lost highway. idia fasi einai einai to inland empire apla einai travigmeno ap ta mallia k gi auto akrivws gamaei. an s aresoun pio poli oi pio normal tou tainies tote paso
Nodoordonotthereisnotry
18-12-2007, 16:17
Αν και είναι ταινιάρες Lost Highway, Μullholland Dr. & Inland Empire, θαρρώ πως στο Lost Highway ο Lynch κατάφερε να δώσει κάτι παραπάνω ώστε να το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στην "αγία τριάδα" της παράνοιας.
FANTASMA
18-12-2007, 18:46
Βασικα θεωρω γαματες και φοβερες ταινιες τα Eraserhead, Blue Velvet, Lost Highway, Mulholland Drive. Το πρωτο λογω του οτι ειναι πραγματικα τρου και λογω της εποχης που βγηκε και γιατι εχει τα πλεον τρομακτικα σουρρεαλιστικα σκηνικα, το δευτερο γιατι απλα ειναι γαματο, αν και παιζει ο μαλακας σεξενδεσιτι, αλλα η Ιζαμπελα ειναι γαματη και γενικα δεν μπορω να το εξηγησω παραπανω, η ταινια σε τραβαει. Τα Lost Highway, Mulholland Drive ειναι με μια λεξη επιβλητικα, τρομακτικα και εχουν και μια υποθεση, εστω κι αν πρεπει να κατσεις να το σκεφτεις 5 ωρες για να τις βαλεις σε τοπικη, χρονικη, λογικη σειρα. Το Inland Empire το θεωρω απλα 3 ωρες χαμενες απο τη ζωη μου για να παρακολουθησω καθε μαλακια που σκεφτηκε ο Λιντς οτι θα φαινεται ωραια.
Magellan
18-12-2007, 19:20
dilladis malakies k mises sou fanikan ta mullholand dr. k lost highway.
ε νομιζω το αντιθετο ειπε :P
FANTASMA
18-12-2007, 19:31
Ξερει τι λεει ο παπακιας. Εννοει οτι δε γινεται να σου αρεσει καποια εκ των τριων και οχι οι αλλες και βαις βερσα. Ελα ομως που γινεται.
Magellan
18-12-2007, 19:45
α μαλισταααααααα...
Pitsadoros
18-12-2007, 19:47
egw pisteuw oti k to inland empire exei ipothesi k kapoia akira simeia ennoeitai. sto pws xrisimopoiei to mple to kokkino k to prasino, gia ta opoia pisteuw oti simainoun pseudaisthisi/oneiro, paranoia k pragmatikotita antistoixa (etsi gia na mathainete pws milane oi koultouriarides). paraplisio me to malxolant drive diladi sa konsept me ti diafora oti to inland empire fainetai na xei poli pio plousia ipothesi. dolofonies kerata steirotites karieres polwnies klp
:?
Nodoordonotthereisnotry
18-12-2007, 23:04
Πως τα καταφέρνει; πωωωως; Όπως και στο "The Office Christmas Special" έτσι και στο "Extras Christmas Special", o Gervais αποδεικνύει ότι μπορεί:
1. να γράφει σοβαρή κωμωδία με έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία.
2. να γράφει δράμα. Μιλάμε για δάκρυα. Μιλάμε για συναίσθημα.
3. να παίζει δράμα. Κάποιοι λένε ότι αυτό το special είναι προπομπός για μία "κανονική" ταινία. Good. Let's have it.
Μιάμιση ώρα παρακαλώ(1 ώρα και 23 λεπτά έστω) το special.
geologiko_karoto
19-12-2007, 02:06
666
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (http://imdb.com/title/tt0338013/)
γιατί και πως αρέσει σε πάααααρα πολύ κόσμο αυτή η ταινία?
και μάλιστα είναι και στις 50 καλύτερες ever...
για εμένα ήταν αρκετά βαρετή χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα
πείτε κάποιος,τι φταίει
μήπως είμαι ένας τιποτένιος και άκαρδος μπαμπουΐνος?
μήπως κρύβεται κάποιο βαθύτερο νόημα που ο υπανάπτυκτος εγκέφαλός μου αδυνατεί να συλλάβει?
τα μόνα θετικά ο Τζίμ Κάρεϊ και η Κέϊτ Γουΐνσλετ με το θεϊκό μαλλί της
και οι σκηνές στην παραλία του Μόντοκ
trio ths belville h opws alliws grafetai kaloutsiko
kai shmademeno gia pollosth fora, tairiazei kai ston ari8mo ths selidas
I kill a communist for fun kai \m/
metamelia3
19-12-2007, 03:16
Εγώ δεν είδα τίποτα αλλά ήθελα να είμαι κι εγώ στην 666
FANTASMA
19-12-2007, 05:13
666
πείτε κάποιος,τι φταίει
μήπως κρύβεται κάποιο βαθύτερο νόημα που ο υπανάπτυκτος εγκέφαλός μου αδυνατεί να συλλάβει?
Ειναι μια ταινια με τα εξης στοιχεια σε πολυ υψηλο επιπεδο που παντα συγκινουν.
1. Μουσικαρα
2. Φωτογραφια
3. Ρεαλισμο
4. Σουρρεαλισμο
5. Ερμηνειες
6. Συναισθηματα
metamelia3
19-12-2007, 05:19
3. Ρεαλισμο
4. Σουρρεαλισμο
απο αδύνατον εώς προσβλητικό να βρίσκονται μαζί αυτά.
solution_AK-47
19-12-2007, 09:50
Opws k enas gko8as sthn 666h selida.
Zoonchild
19-12-2007, 12:21
persepolis
Αριστουργημα
:touched:
persepolis
Αριστουργημα
σινεμα ή ντιβιντάδικο;
Zoonchild
19-12-2007, 13:07
cinema
το εχει στο Ολυμπιον.. :wink:
zihuatanejo
19-12-2007, 13:49
trio ths belville h opws alliws grafetai kaloutsik
Όχι και καλούτσικο το Τρίο της Μπελβίλ.
Μιλάμε για unbe-fuckin-lievable ταινία.
Ό,τι λέει ο Φάντασμας για το Eternal Sunshine κολλάει και εδώ.
Μη λέμε τα ίδια δηλαδή.
persepolis
Αριστουργημα
:|
αριστούργημα ιντίντ.- :|
πείτε κάποιος,τι φταίει
Ειναι μια ταινια με τα εξης στοιχεια σε πολυ υψηλο επιπεδο που παντα συγκινουν.
1. Μουσικαρα
2. Φωτογραφια
3. Ρεαλισμο
4. Σουρρεαλισμο
5. Ερμηνειες
6. Συναισθηματα
3. Ρεαλισμο
4. Σουρρεαλισμο
απο αδύνατον εώς προσβλητικό να βρίσκονται μαζί αυτά.
:|
Ακριβώς όπως τα είπε το φάντασμα. Ουσιαστικά πρόκειται για ρεαλιστική ταινία σε υπερρεαλιστικό πλαίσιο, ή/και το αντίστροφο.
[ρεαλισμός = ρουτίνα, φθορά σχέσης
υπερρεαλισμός = η όλη διαδικασία που παίζει στο μυαλό του Κάρευ ( :πινκ: ), διαγραφή αναμνήσεων κτλ]
'Οσο για το αν είχε κάποιο *βαθύτερο* νόημα, νομίζω πως προσφέρεται για φιλοσοφική ανάλυση, αλλά κάτι τέτοιο θα εξευτέλιζε το στόχο της ταινίας που ειν να αγγίξει κυρίως το συναίσθημα. :|
psychomaverick
19-12-2007, 19:30
http://www.warprecords.com/morverncallar/
Raven Lord
19-12-2007, 20:14
666
πείτε κάποιος,τι φταίει
+1000000
εγώ μαζί σου... και σκέψου ότι μου αρέσουν οι σουρεαλιστικές φάσεις
αυτή την ταινία ποτέ δεν τη χώνεψα
geologiko_karoto
20-12-2007, 15:21
Raven Lord Of The Rings
και εμένα με αρέσουν οι σουρεαλιστικές φάσεις μέσα σε ταινίες αρκεί να με κάνουν να νιώσω κάτι
ε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ένιωσα
τεσπά,πάμε παρακάτω
χτες στον Αλφα είχε το I Love Your Work (http://www.imdb.com/title/tt0322700/)
με τον Giovanni Ribisi,την Franka Potente και την Christina Ricci
πολύ συμπαθητική ταινία περί έλλειψης επικοινωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις και την προσωρινή,έντονη δημιότητα που αποκτούν οι καλλιτέχνες και κάποιες φορές τους οδηγεί στην παράνοια
ο Giovanni Ribisi είναι πολύ καλός ηθοποιός και αξίζει την προσοχή μας
επίσης οι σκηνές του με την Christina Ricci σε κάποια παραλία ήταν γαμάτες
sfinotouvlaki
20-12-2007, 16:30
Christina Ricci.
Wristcutters A Love Story .Poli oreo :)
Το Ορφανοτροφείο.
Αν σας αρέσουν τα υποβλητικά θρίλερ με αγωνία αλλά και σενάριο και λόγο ύπαρξης συνάμα να πάτε να το δείτε. Είναι αξιολάτρευτο.
Blindgeo
24-12-2007, 19:12
Children Of Men. Polu wraio, na to deite.
geologiko_karoto
25-12-2007, 01:03
Children Of Men. Polu wraio, na to deite.
το είδα λοιπόν
όντως πολύ ωραίο αλλά κάτι με λέει ότι το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο
κορυφαία σκηνή αυτή στο τέλος με την πάυση των πυρών εκατέρωθεν
με χάλασε που δεν παίζει πιο πολύ h Julian Moore
Blindgeo
25-12-2007, 02:41
Shmera eida to TRANSFORMERS pou einai kaloutsiko me polu kala efe kai to Number 23 pou einai polu kalh tainia. Isws h kalhterh pou exw dei fetos.