View Full Version : H teleutaia teleutaia tainia pou eidate
_UnHoLyMaRtYr_
09-10-2006, 13:41
Black Dahlia και εδώ. Μέτριο.
μεγαλη μαλακια ρε πουστη.
verdictdenied
09-10-2006, 14:45
Εγώ είδα χθές σε DVD το Syriana. Πολύ αργό και δύσκολο στην παρακολούθηση. Παίζουν πολλοί χαρακτήρες. Πιστεύω όμως ότι είναι από τις ταινίες που πρέπει να γυρίζονται....γιατί προσφέρουν κάποιο προβληματισμό.
Επίσης είδα το Καληνύχτα και Καλή τύχη. Αν δεν είσαι Αμερικάνος και γνώστης του τι συνέβαινε με τον Μακάρθυ την δεκαετία του 50 τότε παλεύεις να την παρακολουθήσεις και αυτή. Σαν αναμετάδοση του τι γινόταν τότε μου φάνηκε. Και εκεί έχει πολλούς χαρακτήρες και ονόματα.
Raven Lord
09-10-2006, 15:03
V for vendetta
καλό. πολύ καλό (για χολλιγουντ εννοείται :P )
verdictdenied
09-10-2006, 15:29
V for vendetta
καλό. πολύ καλό (για χολλιγουντ εννοείται :P )
Πές τα ρε Ζάχαρε. Το έχω σπίτι και θα το ξαναδώ σήμερα!!!! Έχω και μπλουζάκι εννοείται
CoRpSeMaKeR
09-10-2006, 18:52
Domino.
Τι παπαριά ήταν αυτό, θεέ μου.
Sotos_The_Tequiler
09-10-2006, 18:53
Domino.
ontws ki egw mprosta se afto pou perimena afto pou eida htan polu vareto!! h zwh ths gomenas mporei ontws na htan kati asunh8isto gia modelo alla h tainia ginotan kai kaluterh pistevw
CoRpSeMaKeR
09-10-2006, 19:04
Συμφωνώ. Εμένα μου φάνηκε φτηνιάρικη. Θα μπορούσε να είναι όντως ΠΟΛΥ καλύτερη.
verdictdenied
10-10-2006, 11:23
Domino.
ontws ki egw mprosta se afto pou perimena afto pou eida htan polu vareto!! h zwh ths gomenas mporei ontws na htan kati asunh8isto gia modelo alla h tainia ginotan kai kaluterh pistevw
Αυτό ακριβώς. Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να την είδα μέχρι το τέλος....και αυτό το κάνω σπάνια (εννοώ να μην τελειώσω ταινία)
Queen of the Hi-Ace
11-10-2006, 01:43
Modigliani. Η ζωή του ζωγράφου, άσχημα δωσμένη. Δεν μου άρεσε.
Mentally Yours
11-10-2006, 09:45
beowulf and grendel
metria/simpathitikula
Phantom Duck
11-10-2006, 12:08
The Road To Guantanamo. Κουλ.
Raven Lord
12-10-2006, 02:52
beowulf and grendel
metria/simpathitikula
με ρουντγκερ χαουερ?
kvlt 8)
Η εκδοση με Κριστοφ Λαμπερ του Μπεογουλφ (παραγοντας του Πανιωνιου λυκανθρωπος) ειναι γτπ καβαλα παντως. Το καινουριο τι λεει?
Zoonchild
12-10-2006, 09:43
Δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε τίποτα σπουδαίο. Σε σημεία μπορεί να το βρεις βαρετό(μην περιμένεις σπουδαίες σκηνές μάχης κτλ)+λίγο απλοϊκό στην πλοκή. Δεν θα το πρότεινα, τουλάχιστον όχι για σινεμά, γιατί μπορεί να κλαις τα ευρώ σου. Αν καιγεσαι να το δεις περίμενε να βγει σε DVD.
Υ.Γ.: Ναι είναι καλύτερο από αυτό με τον Λαμπέρ(που ήταν απίστευτα τραγικό....)
Mentally Yours
12-10-2006, 10:24
[quote="Mentally Yours":ujdllnjx]beowulf and grendel
metria/simpathitikula
με ρουντγκερ χαουερ?
kvlt 8)[/quote:ujdllnjx]
i tainia einai tou 2005...
den leme tin idia,etsi?
ontopic : underworld evolution , kapws kalitero apo to prwto
Queen of the Hi-Ace
12-10-2006, 11:33
World Trade Center του Oliver Stone.
το έχω κατεβάσει,έχω δει μονο την αρχή και κάτι μου λέει ότι θα σκυλοβαρεθώ αν το δω όλο
για συμβούλευσε :P
Raven Lord
12-10-2006, 12:46
[quote="Raven Lord":1xeek6el][quote="Mentally Yours":1xeek6el]beowulf and grendel
metria/simpathitikula
με ρουντγκερ χαουερ?
kvlt 8)[/quote:1xeek6el]
den leme tin idia,etsi?
[/quote:1xeek6el]
όχι ρε, την παλιά πατάτα με τον λαμπέρ εννοούσα :lol: (πώς είχα την εντύπωση ότι είναι ο χάουερ? :? )
verdictdenied
12-10-2006, 13:01
[quote="Mentally Yours":1kqv25qd][quote="Raven Lord":1kqv25qd][quote="Mentally Yours":1kqv25qd]beowulf and grendel
metria/simpathitikula
με ρουντγκερ χαουερ?
kvlt 8)[/quote:1kqv25qd]
den leme tin idia,etsi?
[/quote:1kqv25qd]
όχι ρε, την παλιά πατάτα με τον λαμπέρ εννοούσα :lol: (πώς είχα την εντύπωση ότι είναι ο χάουερ? :? )[/quote:1kqv25qd]
Aυτή με τον Lamber την έχω δεί και είναι ηρωική πατάτα. Παίζουν δύο μωρά όμως....
_UnHoLyMaRtYr_
12-10-2006, 13:29
Α, το Look Who's Talking Too λες;
Nodoordonotthereisnotry
12-10-2006, 14:19
Mulholland Dr. Tην είχα ξεκινήσει τον Αύγουστο, αλλά με την εξεταστική δεν πρόλαβα να την ολοκληρώσω μέχρι σήμερα. Αν και συγκράτησα κάποια πράματα πρέπει να σκεφτώ και λίγο για το πως θα μπορούσαν να συνέβουν τα γεγονότα. Βέβαια, απ'ότι βλέπω και στις συνεντεύξεις, οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν καταλάβαν τι παίχτηκε, και ο Lynch στη δικιά του έλεγε γενικόλογα και δεν επικεντρώθηκε στην πλοκή.
_UnHoLyMaRtYr_
12-10-2006, 15:47
Μιας και είπες λιντς, προχθές ξανάδα το Straight Story :touched:
cyber_lingas
12-10-2006, 16:17
Straight Story; :P
http://www.straightstory.gr/
Queen of the Hi-Ace
12-10-2006, 18:53
το έχω κατεβάσει,έχω δει μονο την αρχή και κάτι μου λέει ότι θα σκυλοβαρεθώ αν το δω όλο
για συμβούλευσε :P
Δες μιαν άλλη ταινία, δεν υπαρχει λόγος. Είναι παλι οι κακόμοιροι αμερικάνοι που τους χτυπησαν οι κακοί_με_τα_πυρηνικά, και ο καλός πεζοναύτης χριστιανός αμερικανός που στο όνομα της πατριδας φεύγει απο το χωριό του και σώζει απο τα χαλάσματα 2 θύματα, και μετά πάει στο Ιράκ για να σκοτώσει μερικά άλλα. In my humble opinion πάντα ;p
Pitsadoros
12-10-2006, 20:09
Μιας και είπες λιντς, προχθές ξανάδα το Straight Story :touched:
nai alla paraligo na kremastw pou edeixne sinexeia autes tis skines me ta dasi k tous lofous k tin kaoumpoiki kwlomousiki
_UnHoLyMaRtYr_
13-10-2006, 09:19
Και βέβαια! :moutza:
Πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι...
Ψιτ, ο Ιππότης της Λακούβας.
Είμαι στο πάτωμα.
Μου έσκισε τα καρμπυρατέρ Μάικλ...
Pinatero
13-10-2006, 11:06
"ΣΑΤΑΝΑΣ"
ειναι απο τις ταινίες που λες είχε προοπτικές για κάτι καλύτερο
Ο Κασέλ αφιερώνει και η γαλλίδόυλα αγαπούλες μιαμ μιαμ :oops:
verdictdenied
13-10-2006, 11:53
Ξαναείδα V For Vendetta. Γαμεί
Το ΣΚ έχουμε το Old Boy
sabbattack
13-10-2006, 12:42
Agapoulh, to Old Boy gamaei thn istoria tou Cinema!!
:pink:
verdictdenied
13-10-2006, 15:51
Θα το δώ οπωσδήποτε τότενες αγόραρε
"ΣΑΤΑΝΑΣ"
ειναι απο τις ταινίες που λες είχε προοπτικές για κάτι καλύτερο
Ο Κασέλ αφιερώνει και η γαλλίδόυλα αγαπούλες μιαμ μιαμ :oops:
Ακριβως αυτο ειπα κι εγω, ειχε προοπτικες για αρκετα καλυτερο βασικα, πολυ μετριο τελικα. Τεσπα. Το Ολντ Μποι ειναι απλα πινκ.
Phantom Duck
13-10-2006, 16:32
Team America =D
Lost_In_Cooperland
13-10-2006, 20:21
vforvendetta. αρκετά καλό, αν και αρκετά χολιγουντιανό σε σημεία.
Pitsadoros
13-10-2006, 23:19
to express tou mesonixtiou. kollimatara
When Black Roses Bloom
14-10-2006, 02:46
The DaVinci Code kai Final Destination 3. To prwto polu wraio. To deytero so and so.
Cadaveric_Incubator
14-10-2006, 03:42
xalia to davinci megalh apogohtefsh
metamelia2
14-10-2006, 14:00
Θεα τον κάνατε τον μουσακά.
1984.Gamato, alla se merika simeia poli koutsouremeno se sxesi me to vivlio.
γαμάει
δε το χω διαβάσει το βιβλίο αλλα όσοι το έχουν διαβάσει το ίδιο μου έχουν πει(ότι χάνει πολύ στη ταινία)
Raven Lord
14-10-2006, 18:16
είναι αρκετά ατμοσφαιρικό με πολύ καλούς πρωταγωνιστές, αλλά όντως δύσκολα αποδίδεται σε ταινία.
αξίζει πάντως και η ταινία
Not_saved
14-10-2006, 23:19
γαμάει
δε το χω διαβάσει το βιβλίο αλλα όσοι το έχουν διαβάσει το ίδιο μου έχουν πει(ότι χάνει πολύ στη ταινία)
diavase to :P
Queen of the Hi-Ace
16-10-2006, 00:43
"La regle du jue", Jean Renoir
freak brother
16-10-2006, 03:52
την 11η σεπτεμβρη του ολιβερ στοουν.. μη πατε να το δειτε αυτο το πραγμα.. ουτε για dvd δεν ειναι.
Parasight
16-10-2006, 10:54
Είδα επιτέλους Miami Vice. Ο Michael Mann σπέρνει πάλι, αν και δε φτάνει άλλα έπη του παρελθόντος (Heat, Insider). Ο τύπος είναι εγγύηση.
edit: Α, και ωραίες μουσικές στην ταινία, όπως σε κάθε ταινία του Mann άλλωστε. Mogwai και Audioslave μεταξύ άλλων! Ωραίος.
verdictdenied
16-10-2006, 13:17
vforvendetta. αρκετά καλό, αν και αρκετά χολιγουντιανό σε σημεία.
Remember, remember the 5th of November
Zoonchild
16-10-2006, 15:33
Είδα επιτέλους Miami Vice. Ο Michael Mann σπέρνει πάλι, αν και δε φτάνει άλλα έπη του παρελθόντος (Heat, Insider). Ο τύπος είναι εγγύηση.
edit: Α, και ωραίες μουσικές στην ταινία, όπως σε κάθε ταινία του Mann άλλωστε. Mogwai και Audioslave μεταξύ άλλων! Ωραίος.
:touched:
έχεις απόλυτο δίκιο και στα δύο μέρη του ποστ σου.... :thumbsup:
House Of Low Culture
16-10-2006, 23:06
Lucky Number Slevin.
"τζάμι" ήταν, ο πρωταγωνιστής ήταν κουλ τύπος.
sabbattack
17-10-2006, 02:28
Lucky Number Slevin.
HOLC sas po8w.
verdictdenied
17-10-2006, 10:28
Χθές είχε στο φίλμνετ το Kingdom Of Heaven....εμένα μου άρεσε αυτή η ταινιούμπα.....
Parasight
17-10-2006, 10:42
Καλό εργάκι γενικά, αλλά μου είχε φανεί κάπως "λίγο". Ξέρω γω, ίσως και λόγω πρωταγωνιστή.
Εγώ είδα χθες το Matchpoint. Χοντρό σοκ στη φάση που ο τύπος παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Άρτια γυρισμένη ταινία, της αξίζει να είναι αντικείμενο μελέτης από επίδοξους κινηματογραφιστές/σκηνοθέτες. Woody Allen ειν'αυτός βέβαια.
Cadaveric_Incubator
17-10-2006, 11:21
ergara to match point niwthw ntroph pou sthn mesh th tainias eipa oti eixa varethei :( oso gia thn scarlet ti na peis.... :D :D :shock: :shock:
Mitsmann
17-10-2006, 13:29
Lucky Number Slevin.
Καλη ταινια, ιντηντ.
την 11η σεπτεμβρη του ολιβερ στοουν.. μη πατε να το δειτε αυτο το πραγμα.. ουτε για dvd δεν ειναι.
to katevasa to vala na to dw. kai to vgala. to miden einai epiikeia.
episis final destination 3. to 2 pairnei oscar mprosta tou.
Groundhong Day (etsee?). apla teleio.
Pitsadoros
17-10-2006, 14:18
eida to anchorman gia xiliosti deuteri fora k o will ferrell einai enas theos k i tainia exei gamw ta gelia k ta asteia apo ta girismata einai episis theika
sabbattack
17-10-2006, 14:43
eida to anchorman gia xiliosti deuteri fora k o will ferrell einai enas theos k i tainia exei gamw ta gelia k ta asteia apo ta girismata einai episis theika
parata ton phantom duck k ela zhse mazi mou twra! :pink:
verdictdenied
17-10-2006, 15:44
parata ton phantom duck k ela zhse mazi mou twra! :pink:
Phantom Duck
17-10-2006, 15:52
Δικός σου.
Reservoir Dogs επιτέλους, χε.
Parasight
18-10-2006, 14:01
ergara to match point niwthw ntroph pou sthn mesh th tainias eipa oti eixa varethei :( oso gia thn scarlet ti na peis.... :D :D :shock: :shock:
Ναι ρε συ, σ'αυτήν την ταινία η Scarlet ήταν όλα τα λεφτά. Μεχρι τώρα (πχ Lost in Translation) την είχα στο μυαλό μου ως το γούτσου-γούτσου ομορφούλικο γκομενάκι με μια σέξι αθωότητα, στο Matchpoint καθιερώθηκε στη συνείδηση μου ως sex symbol πρώτου μεγέθους. Φωτιά και λάβρα το μωρό... :pink:
Pitsadoros
19-10-2006, 14:15
-You look for the person who will benifit, you know, and.. uh...
-I am the walrus?
.....
-I am the walrus.
.....
-I am the walrus.
-SHUT THE FUCK UP DONNY!!!!
-You look for the person who will benifit, you know, and.. uh...
-I am the walrus?
.....
-I am the walrus.
.....
-I am the walrus.
-SHUT THE FUCK UP DONNY!!!!
http://img154.imageshack.us/img154/9593/1111fr7.png (http://imageshack.us)
(συγγνώμη)
sabbattack
19-10-2006, 16:10
http://img154.imageshack.us/img154/9593/1111fr7.png (http://imageshack.us)
(συγγνώμη)
Ok, to skitso einai Dillon, alla poio einai auto to comic?
Phantom Duck
19-10-2006, 21:38
Η καρδία του κτήνους. Ευχάριστο αν και μετά από ένα σημείο απλά περίμενα να τελειώσει.
Cadaveric_Incubator
20-10-2006, 01:23
ton teleftaio samurai sto star shmera metria alla o ken kati den thymamai pws pou ekane ton arxhgo samurai kai ton ras algul sto batman begins gamaei tous pantes
καλά δεν παίζομαι! Απαρχές αλτσχάιμερ;
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς λένε την ταινία που είδα σήμερα το μεσημέρι;
Η υπόθεση αφορούσε την απαγωγη ενός κοριτσιού σε αεροπλάνο με τόσο καλό σχεδιασμό που κανένας δεν πίστευε τη μάνα ότι είχε μαζί της το παιδί.
Η ηθοποιός νομίζω ήταν η τζούντυ φόστερ
Πάντως πολύ καλή ταινία, και αγωνία και προβληματισμός όσο αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας.
Pitsadoros
21-10-2006, 00:02
eida to saw II k mou arese parolo pou den to perimena. ftiniariko alla me tragika poli aima k glikopioto sinama. i skini me tis sirigges ola ta xrimata
bleeding
21-10-2006, 01:03
my super ex-girlfriend
&
world trade center
sxedon 4 ores xamenes apo ti zoi mou. to wtc isos na itan kalytero an den epikentronotan se ena gegonos k mono to opoio gia sxedon 2 ores mou espase ta neura
Mentally Yours
21-10-2006, 12:38
silent hill
kaliteri apo oti tin perimena
Thank you for smoking και Final destination 3.
Το πρώτο μου είπαν πως θα με κάνει να θέλω να κόψω το κάπνισμα, αντίθετα με έκανε να γουστάρω που καπνίζω. :?
Ωραίο πάρα ταύτα.
Το δεύτερο, ε νταξ, παπαριά ξέρω, αλλά είχα δει τα δύο προηγούμενα και είχα όρεξη για ένα ωραίο κάψιμο.
lebowski
22-10-2006, 00:04
over the hedge
Αν και τα καρτουν-animation που βγαινουν τελευταια ειναι ολιγον τι για τον μπουτσο , το συγκεκριμενο μ'αρεσε αρκετα.
Pitsadoros
22-10-2006, 02:20
eida to arwma k tha sas dialisei olous. auton ton tipa pragmatika den kserw pou ton vrikane alla einai enas theos k kollaei apisteuta me to rolo. ama itane k to telos ligo perissotero splatteria tha itan kalitera alla k pali prokeitai peri tainiaras pou melletai na ginei klasigk
Mipws boreis na peis apo pio group itan i version pou eides (ef oson den exei vgei cinema apo ti xerw)? Exw vrei ta :
Perfume.The.Story.Of.A.Murderer.2006.FRENCH.TC.XviD-CiNEFOX.RE.ENC-RUNTiM
Perfume.The.Story.Of.A.Murderer.2006.FRENCH.TC.REPACK.1CD.XviD-SnowTigerS
kai telos auto pou einai 2 cd
Perfume.The.Story.Of.A.Murderer.FRENCH.XViD.
H piotita tou einai telecine i dvdrip an xereis, kai episis exei eng subs?
House Of Low Culture
22-10-2006, 05:49
Το Ρέκβιεμ Φορ Ε Ντριμ, ξανά.
can you hear me, can you see me? Ok for work.
...
Queen of the Hi-Ace
22-10-2006, 11:28
"Cries and Whispers" Ingmar Bergman
eida to arwma k tha sas dialisei olous. auton ton tipa pragmatika den kserw pou ton vrikane alla einai enas theos k kollaei apisteuta me to rolo. ama itane k to telos ligo perissotero splatteria tha itan kalitera alla k pali prokeitai peri tainiaras pou melletai na ginei klasigk
λέμε για το άρωμα σε σκηνοθεσία Tikwer τώρα? που το είδες?
Pitsadoros
22-10-2006, 13:26
nai weiss tou tykwer einai to kainourio k to eida sto sinema sti germania.
den kserw cynic giati to eida sto sinema sti germania.
α οκ, δεν ήξερα καν πως έχει κυκλοφορήσει σε κάποιες αίθουσες. άντε να έρθει κι από εδώ λοιπόν.
np pitsadore.katevasa xtes auto
Perfume.The.Story.Of.A.Murderer.FRENCH.XViD.
Pou distixws einai tc, kakis piotitas kiolas, +den exei subs ka8olou.
Opote delete kai anamoni gia kati kalitero i cinema.
psychotron
23-10-2006, 09:50
Syriana.
Good, very good.
all kings men-metrio(dystyxws)
illusionist-kalo(ekane mia omorfh mpyrokoilia sth mesh omws)
:)
ΜΙΒ-άτε να τη δειτε
ΜΙΙΒ-άτε να τη δείτε
metamelia3
24-10-2006, 04:35
a scanner darkly
αρκετά διαφορετικό απ'το waking life αλλά και πάλι εξαιρετικό
άτσα!
είναι πολύ ωραίο, να το δείτε.
invisistoned
24-10-2006, 09:02
Beowulf and Grendel
0
Pinatero
24-10-2006, 09:31
Winter Passing
(πολύ συμπαθητικό ταινιάκι πάιζουν Εντ Χάρις, Ζόυ Ντεστσάνελ (έπαιζε σε "All the real girls", "Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστόπ" + ήταν η αδεφή του μικρού στο "almost famous" και είναι ερωτεύσιμη μιαμ μιαμ :oops: )
The Island
μετά από καιρό, ε εντάξει ήταν :|
Kveldssanger
24-10-2006, 09:39
Winter Passing
(πολύ συμπαθητικό ταινιάκι πάιζουν Εντ Χάρις, Ζόυ Ντεστσάνελ (έπαιζε σε "All the real girls", "Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστόπ" + ήταν η αδεφή του μικρού στο "almost famous" και είναι ερωτεύσιμη μιαμ μιαμ :oops: )
Πολύ πολύ πολύ όμορφη ταινία.
DarkOmeN
25-10-2006, 03:05
a scanner darkly
αρκετά διαφορετικό απ'το waking life αλλά και πάλι εξαιρετικό
Waking Life! Ένα μήνα προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο!Απίστευτο ήτανε.. Tο a scanner darkly αξίζει όντως?
metamelia3
25-10-2006, 04:41
μπλε
DarkOmeN
25-10-2006, 05:23
αχά
Raven Lord
25-10-2006, 10:46
προχτες στο μέγκα, αδελφός εξ αίματος του κιτάνο.
ότι και να λένε μερικοί μερικοί ( :P ) γαμάει την υπόλοιπη φιλμογραφία του :twisted:
the_kindly_one
25-10-2006, 12:06
Η κληρονομιά (Arven) στον κινηματογράφο (σκανδιναβική συμπαραγωγή)
Καλό για δίωρη έξοδο στο σινεμά αλλά πολύ τετριμμένο θέμα (πώς καταστρέφονται οι διαπροσωπικές σχέσεις όταν μπαίνει στη μέση πίεση από τη δουλειά και την οικογένεια...) χωρίς πρωτότυπη παρουσίαση
Και σε dvd:
The big Lebowski
Τα σχόλια περιττεύουν...
Pitsadoros
25-10-2006, 12:07
eida to syriana k katalava elaxista
Parasight
25-10-2006, 14:11
Είδα χθες το Terminal. Ο Hanks είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιός, αν και έχω την αίσθηση ότι ίσως εδώ να μην είναι πολύ δημοφιλής :P
Phantom Duck
25-10-2006, 14:31
"Το Τσεκούρι" του Γαβρά.
Έχω ψυχοπλακωθεί αβέρτα.
_UnHoLyMaRtYr_
25-10-2006, 15:32
A Streetcar Named Desire.
Ουάο!
Beowulf and Grendel
0
Ρε συ, γιατί κάνει τόσο μεγάλες μαλακίες η Sarah Polley ; Δηλαδή την έχω δει σε ταινιάρες και είναι γενικά και γαμώ αλλά το Beowulf and Grendel ήταν τελείως 0 όπως είπες.
Επίσης το Winter Passing είναι όντως εξαιρετικό.
Pitsadoros
25-10-2006, 19:17
Είδα χθες το Terminal. Ο Hanks είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιός, αν και έχω την αίσθηση ότι ίσως εδώ να μην είναι πολύ δημοφιλής :P
to terminal einai wraia tainia. aneksartita ap auto o tom hanks imo einai enas apisteuta aniaros ithipoios k me midamini poikilia sto apisteuta aniaro paiksimo tou pou exei ginei prwti firma epeidi ekane kala ton kathisterimeno k epeidi exei mia fisika ilithia, mizeri k apisteuta aniari vlakofatsa pou ton kathista katallilo gia drama (mias k to drama einai panta favori gia oskar ithipoiias). pisteuw oti o tom hanks einai gia to mpoutso
sabbattack
26-10-2006, 04:09
to terminal einai wraia tainia. aneksartita ap auto o tom hanks imo einai enas apisteuta aniaros ithipoios k me midamini poikilia sto apisteuta aniaro paiksimo tou pou exei ginei prwti firma epeidi ekane kala ton kathisterimeno k epeidi exei mia fisika ilithia, mizeri k apisteuta aniari vlakofatsa pou ton kathista katallilo gia drama (mias k to drama einai panta favori gia oskar ithipoiias). pisteuw oti o tom hanks einai gia to mpoutso
se parakalw pantrepsou me. 8a akoume olh mera zao, face down in shit k disturbed! :pink:
eipes megalh alh8eia.
_UnHoLyMaRtYr_
26-10-2006, 04:11
Ο Τομ Χανκς και ο Νίκολας Κέιτζ που τους βρίζετε είναι και οι δύο συμπαθέστατοι. Τουλάχιστον. Άντε τώρα.
invisistoned
26-10-2006, 11:55
Ρε συ, γιατί κάνει τόσο μεγάλες μαλακίες η Sarah Polley ; Δηλαδή την έχω δει σε ταινιάρες
για πες καμια.
sabbattack
26-10-2006, 15:58
Ρε συ, γιατί κάνει τόσο μεγάλες μαλακίες η Sarah Polley ; Δηλαδή την έχω δει σε ταινιάρες
για πες καμια.
Dawn of the Dead
.&-
για πες καμια.
Dawn of the Dead
.&-
Σαφώς.&-
Οπως επίσης και Don't Come Knocking του Wenders, το My Life Without Me που είναι απλά απίστευτο, το eXistenZ του Cronenberg και το Last Night του Don McKellar (στο τελευταίο έχει ένα μικρό ρόλο κι ο Cronenberg).
Queen of the Hi-Ace
26-10-2006, 18:18
Broken Flowers
Angrafan
26-10-2006, 18:24
mperdeveis ton hanks me ton nikolas cage filos
Pitsadoros
26-10-2006, 19:06
o cage exei paiksei sto wild at heart opote lamvanei to aparaitito respect
on topik:
take the money and run
gamato
_UnHoLyMaRtYr_
26-10-2006, 20:04
o cage exei paiksei sto wild at heart opote lamvanei to aparaitito respect
Και με μια γρήγορη σκέψη, σε Leaving las vegas και adaptation.
V for vedeta
αν και είχε πολλά λογικά κενά μου άρεσε πολύ, άλλωστε αυτά μάλλον δίνουν μια σουρεάλ όψη στην υπόθεση.
nomizw oti vlepoume tainies gia na ksefevgoume apo tin pragmatikotita e. an den s'aresei etsi na koitas eksw apo to para8iro sou.
nomizw oti vlepoume tainies gia na ksefevgoume apo tin pragmatikotita e. an den s'aresei etsi na koitas eksw apo to para8iro sou.
πάντως η ταινία αποτελεί την ονειρική φαντασίωση του κάθε καταπιεσμένου και τον εφιάλτη της εξουσίας: η τεχνολογία του απόλυτου ελέγχου να παραβιάζεται σαν ανοιχτή πόρτα και η σωματική αντοχή να είναι τόσο ακλόνητη όσο μια ιδέα
Queen of the Hi-Ace
27-10-2006, 12:46
wtf
wtf
ευκαιρία να το δεις, αξίζει, είναι του σκηνοθέτη του μάτριξ
Το V for Vendetta γαμάει (mind my french).
Kveldssanger
27-10-2006, 19:55
βασικά μέχρι κάνα τρυφερό φιλί φτάνει
βασικά μέχρι κάνα τρυφερό φιλί φτάνει
ενώ το μάτριξ είχε και ένα γαμήσι σε tribal ατμόσφαιρα στο (2 ή 3)
Kveldssanger
27-10-2006, 20:23
......
Nodoordonotthereisnotry
28-10-2006, 00:48
Children of Men. Αριστούργημα :worship:
House Of Low Culture
28-10-2006, 15:51
Άλλη μια φορά το About Schmidt. Ξαναήταν "όμορφο".
Pitsadoros
28-10-2006, 16:05
oli i tainia einai ta teleutaia 3 lepta tis
When Black Roses Bloom
28-10-2006, 16:34
Chronicles of Riddick
:headbang:
Pwpw epos.
Kveldssanger
29-10-2006, 00:18
Sympathy for lady vengeance
ουλτραπινκ!
Pitsadoros
29-10-2006, 01:10
nacho libre
apla pethana sto gelio
The Black Dahlia.Sto telos tou 1ou cd to kleisa, kimi8ika gia kamia ora kai meta evala to 2o.Ntaxei pros to telos pige na ta mazepsei ligo alla kai pali....nista.
Pinatero
29-10-2006, 20:24
Tideland
απ΄τις πιο σκοτεινές του Γκίλλιαμ αλλά όχι απο τις καλύτερες!
το κοριτσάκι ταλεντάκι
Jarhead
poly Full Metal Jacket alla wraio
Kveldssanger
29-10-2006, 23:57
Hawaii, Oslo. Εντάξει, την έχω αγαπήσει ήδη παράφορα. Απίστευτα όμορφη ταινία.
Αδερφοί Γκριμμ.
Πολύ έξυπνο ανακάτεμα παραμυθιών, αλά shrek, αλλά με ηθοποιούς.
enitharmon
30-10-2006, 01:13
μα ήταν αληθινή ιστορία!!!
Kveldssanger
30-10-2006, 01:14
σα να λέμε τα σαγόνια του καρχαρία ήταν μια εκδοχή του finding nemo αλλά με πρωταγωνιστές τους καρχαρίες!
sabbattack
30-10-2006, 17:43
five fingers.
gameuse to sympan. De kserw an emena mou ekane parapanw ais8hsh apo oso eprepe alla to ksanablepw kamia 10aria fores aneta.
Fishburn 8eoulhs.
"Baraca"
Phantom Duck
30-10-2006, 18:03
Ακριβώς τόση αίσθηση έπρεπε να σου κάνει :thumbsup:
Matando Cabos
apistefro epos... soureal se olo to megaleio
deite th asap
Matando Cabos
deite th asap
γκαμεί. :dfinger:
Matando Cabos
deite th asap
γκαμεί. :dfinger:
Αρκετά καλό indeed!
Thomas_G
31-10-2006, 12:31
Jacob's Lader
Gamei i taineia deite tin OPOSDIPOTE!
Eida kai to Ice Age 2.Moufa...Poli kalitero to 1....
Chronicles of Riddick
:headbang:
Pwpw epos.
Εννοειται.-
Ον τοπικ. Children Of Men σε πρωτη προβολη του Κις Εφεμ, γαματο ηταν, για τζαμπα αριστουργημα. XMen3 ξανα, τελειο απλα.
Nodoordonotthereisnotry
31-10-2006, 16:18
Three Extremes.
Zoonchild
31-10-2006, 16:50
Matando Cabos
deite th asap
more info please(σκηνοθέτης/συντελεστές, πότε βγηκε κλπ κλπ)
ευχαριστώ
Phantom Duck
31-10-2006, 16:58
25th Hour
Ε με Νόρτον και Λη δεν περίμενα κάτι χειρότερο.
sabbattack
31-10-2006, 17:08
25th Hour
Ε με Νόρτον και Λη δεν περίμενα κάτι χειρότερο.
:thumbsup:
euge nee mou, h tainia auth einai gia para polla :pink: s
Matando Cabos
deite th asap
more info please(σκηνοθέτης/συντελεστές, πότε βγηκε κλπ κλπ)
ευχαριστώ
http://www.imdb.com/title/tt0380538/
Zoonchild
01-11-2006, 10:20
Βασιλιάς
Ελληνική, που την είχε την Τρίτη το βράδυ στην ΕΤ1
Η υπόθεση είναι με έναν πρωην κρατούμενο που αφου αποφυλακίζεται πάει να ζήσει σε ένα μικρό χωριό της Αχαίας+τις δυσκολίες που συναντά στην προσπάθεια του να ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία.
Πολύ μαυρο, πολύ δυνατό, πολύ όμορφο-το φινάλε τραγικό.
Queen of the Hi-Ace
01-11-2006, 10:25
Και με ωραία μουσική.
Βασιλιάς
Ελληνική, που την είχε την Τρίτη το βράδυ στην ΕΤ1
Η υπόθεση είναι με έναν πρωην κρατούμενο που αφου αποφυλακίζεται πάει να ζήσει σε ένα μικρό χωριό της Αχαίας+τις δυσκολίες που συναντά στην προσπάθεια του να ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία.
Πολύ μαυρο, πολύ δυνατό, πολύ όμορφο-το φινάλε τραγικό.
tragikos o rolos tou zouganeli.
όπως έχω κσαναπεί, ίσως η καλύτερη ελληνική ταινία κατα με. αν δε το προλάβατε χθες, νοικιάστε το.
Pinatero
01-11-2006, 17:31
Βασιλιάς
quote]
tragikos o rolos tou zouganeli.
όντως!
α και μουσική Θανάσης Παπακωνσταντίνου
When Black Roses Bloom
02-11-2006, 00:12
The Omen - aka - The Omen 666.
:spoiler:
Xestika ekei pou petaxthke h ntanta panw ston tupo pou koureye ton gio tou. :fear:
Lady In The Water.
Χαρίεν αν και με λίγο παραπάνω μπλα μπλα ίσως απ'όσο θα ήθελα. Μου άρεσε πάντως. Εκτός από όλα τ'άλλα ο κύριος Σιάμαλαν έβγαλε και το άχτι του για τους κριτικούς κινηματογράφου. :)
Run Ronnie Run!
Ατελείωτο respect. Μόνο αυτό λέω. Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι όλων των soundtracks ήταν εκεί.
zihuatanejo
03-11-2006, 02:11
Les Triplettes de Belleville.
Κατάφερα και το βρήκα σε dvd, μιας και το έψαχνα πολύυυ καιρό. Φήμες λένε ότι το είχε κάποια Κυριακάτικη, πριν 2 χρόνια. Τέλος πάντων.
Απίστευτο κινούμενο. Καταπληκτικό.
wraithgr
03-11-2006, 18:39
the departed
Gamato an kai to telos mou fanike ligo deus ex machina... Paw spiti se ligo na dw to antistoixo asiatiko, infernal affairs
Queen of the Hi-Ace
03-11-2006, 18:51
Les Triplettes de Belleville.
Κατάφερα και το βρήκα σε dvd, μιας και το έψαχνα πολύυυ καιρό. Φήμες λένε ότι το είχε κάποια Κυριακάτικη, πριν 2 χρόνια. Τέλος πάντων.
Απίστευτο κινούμενο. Καταπληκτικό.
Απίστευτο indeed
House Of Low Culture
03-11-2006, 20:23
Το "Α Scanner Darkly" ποιος το είδε?
Pinatero
03-11-2006, 23:11
TEMPORADA DE PATOS
Ασπρόμαυρο, καλό και χαλαρό
House Of Low Culture
04-11-2006, 05:13
λίδα τα Jabberwocky και Α Σψαννερ Δαρκλυ.
δεν μπορώ να περγιγράω.\
:D
spheare
αρκετά καλό αν και ολοφανερα επηρρεασμένο από το solaris, πάιζουν και μεγάλα ονόματα (Νταστιν χόφμαν, σάρον στοουν)
Sympathy for mr vengeance. πολύ καλό κ πολύ ακραίο. δε μαρεσε οσο το oldboy παντως.
x-men3. καταπληκτικό. ένα trash αριστούργημα που όλοι πρέπει να δείτε. ένα φωσκολικό tribute στους power rangers με μερικές επιρροές από τις τηλεοπτικές σειρες του sam raimi (ηρακλής, ζήνα, κλπ) με ατάκες που ακούς και δεν πιστεύεις. πιο αστείο απ'οτιδήποτε έχω δει φέτος.
Kveldssanger
04-11-2006, 21:24
το έσκισες και ψοφησε ελαφρώς. μια χαρα αψογο μπλοκμπαστερ ήταν το xmen3. εκτός βέβαια αν πήγες να δεις τον εξολοθρευτή αγγελο και είχε λαθος ντιβιντι η θηκη δηλαδής οπότε πασο.
κάνεις πλάκα. σε όλη τη ταινία με είχε σχεδόν πιάσει νευρικό γέλιο. δε ξέρω πω γινεται να στριμώχτηκαν τόσα κλισέ σε τοση λιγη ωρα. αλλά τι να λέμε οι δυο τυποι που το εγρψαν εχουν γραψει ο ένας τα xxx, xxx2 και mr & mrs smith, ο άλλος το last action hero (αυτό το εποσ με το ΣΒΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡΡ) και τωρα γραφει το sequel του hulk.
Kveldssanger
04-11-2006, 22:26
ναι ρε παιδί μου αλλα εβαλες να δεις ταινία με σουπερηρωες, δηλαδή τι επαναστατικό και καινοτόμο περίμενες από το σενάριό της ακριβώς?
_UnHoLyMaRtYr_
04-11-2006, 22:44
Είμαι με Κβελντ, αν και δεν ξεχνάω πριν καν γραφτώ στο ER, ότι όσον αφορά τα μπλοκμπάστερ, καθόσασταν κι εκθειάζατε το Terminator 3 εδώ πέρα και σας είχα σιχαθεί =(
χμου, εγω πιστευω οτι απο το συγκεκριμενο κομικ ανετα εβγαινε καλο σεναριο. αλλα ακομα και τα προηγουμενα που επισης δεν ηταν τπτ το σοβαρο δε σου εβγαζαν τοσο γελιο. και δε στεκομαι μονο στο σεναριο.
δλδ ελεος, οι κακοί ήταν "goth" με πιρσινγκ και τατουάζ και οι καλοί "φλώροι" με εξαίρεση τον ατίθασο/σκληρό Λόγκαν.
όλα τα λεφτα ο Ιαν Μακελεν εκει που μπερδευεται και νομιζει οτι κανει το γκανταλφ και λεει ποιητικά και με τη γκανταλφ voice: "they will force the cure upon us......"
Kveldssanger
04-11-2006, 22:58
Είμαι με Κβελντ, αν και δεν ξεχνάω πριν καν γραφτώ στο ER, ότι όσον αφορά τα μπλοκμπάστερ, καθόσασταν κι εκθειάζατε το Terminator 3 εδώ πέρα και σας είχα σιχαθεί =(
Ε και συ το παρακανες. το terminator 3 ήταν βλακεία. δηλαδή η αλλη ηταν ρομποτ και εκανε γκριματσες
_UnHoLyMaRtYr_
04-11-2006, 23:01
αχαχαχαχαχ το μισώ και δεν το θυμάμαι καν.
Οντόπικ, το μισό About Shmidt μέχρι που κατέρρευσε ΚΑΙ το καλώδιο του βίντεό μου (αφού ο συνομώτης καλώδιος του ήχου του ντιβιντί πέθανε μια μέρα πριν.)
Οπότε από σήμερα ταινίες στο λάπτοπ , με σταυρωμένα δάχτυλα.
DarkOmeN
05-11-2006, 03:49
εξολοθρευτή αγγελο
:pink:
To terminator 3 ήταν μια απογοήτευση.
Raven Lord
05-11-2006, 04:31
wolf creek
κλισέ και ευχάριστο για να πιω τα ποτάκια μου πριν την βραδινή έξοδο
invisistoned
05-11-2006, 18:01
Corpse Bride :pink:
Sympathy for mr vengeance. πολύ καλό κ πολύ ακραίο. δε μαρεσε οσο το oldboy παντως.
x-men3. καταπληκτικό. ένα trash αριστούργημα που όλοι πρέπει να δείτε. ένα φωσκολικό tribute στους power rangers με μερικές επιρροές από τις τηλεοπτικές σειρες του sam raimi (ηρακλής, ζήνα, κλπ) με ατάκες που ακούς και δεν πιστεύεις. πιο αστείο απ'οτιδήποτε έχω δει φέτος.
proswpika to oldboy itan emetiko kai den to lew gia na sti spasw epeidi me eknevrizei to gegonos oti gelages sto xmen. kai genikotera einai poly prwtotypo na krazete blockbuster kai na ta vlepete mono gia na peite oti ta eidate. to xmen 3 mia xara itan. kai pisto sto senario tou comic.
diladi an o wolverine gamouse tin kori tou 8a sou arese perissotero?
όλα τα λεφτα ο Ιαν Μακελεν εκει που μπερδευεται και νομιζει οτι κανει το γκανταλφ και λεει ποιητικά και με τη γκανταλφ voice: "they will force the cure upon us......"
afto pali gamise :*
The Shipping News. Αυτο το αγορι τον Spacey, πολυ τον εκτιμω.
proswpika to oldboy itan emetiko kai den to lew gia na sti spasw epeidi me eknevrizei to gegonos oti gelages sto xmen. kai genikotera einai poly prwtotypo na krazete blockbuster kai na ta vlepete mono gia na peite oti ta eidate. to xmen 3 mia xara itan. kai pisto sto senario tou comic.
diladi an o wolverine gamouse tin kori tou 8a sou arese perissotero?
εγω γενικα δε πολυ-βλεπω/κραζω μπλοκμπαστερς. αυτο "υποχρεώθηκα" να το δω, ε και μου φάνηκε πολυ αστείο. έχω κάνει 3 ποστς οπου εξηγω γιατι, εσυ λες ενα σκετο "μια χαρα ηταν". =)
παντως δε καταλαβαινω γιατι τοσες αντιδρασεις. δλδ κοντευουμε να αρχισουμε να μιλαμε σοβαρα για το χμεν3 :!:
oxi filaraki apla skeftomai oti an sto fernan antigrafi kai sou legan oti einai enos zoulou skino8eti kai iparxoun 10 antitipa ston kosmo 8a to ek8eiazes. apla exei paraginei to kako me to na 8avontai tainies apla kai mono epeidi einai xoligount.
Phantom Duck
05-11-2006, 18:47
Νομίζω ότι κι εγώ που αγαπώ το χόλυγουντ θα έσκαγα στα γέλια με αυτό =(
e ti na pw. emena mou arese arketa. oxi tpt tromero,alla oxi na gelas kiolas.
re. mikroi mplek diavate?
εντόπισα τη ρίζα του κακού.
προβληματική παιδική ηλικία.
ακου μπλεικ.
oxi egw diavaza x-men (afta pou o wolverine itan portokali)
geia sas lew.
kai re mlks dld to xmen gamaei (oxi to 3 sigekrimena)
8imaste tin fasi sto 1o pou foraei o logan tin stoli kai psilwstravwnei me to xrwma ,kai to leei o scott (?) "ti ,mipws protimouses kamia kitrini kolliti me mple ?"
:|
SpiritCrusher
05-11-2006, 20:04
Black Dahlia.
Ωραία ταινία που περιστρέφεται όμορφα γύρω από τη συγκεκριμένη δολοφονία. Film Noir feeling και γυρνάει ωραία την υπόθεση ώστε να να σε μπερδέψει (τουλάχιστον προσπαθεί να έχει ενδιαφέρον το μυστήριο). Η Scarlett Johansson είναι πινκ όπως πάντα και η Hilary Swank για άλλη μια φορά έχει ρόλο που σχετίζεται με λεσβίες.
Αξίζει imo.
Angrafan
05-11-2006, 22:24
vlepw to charlie and the chocolate factory alla thn palia ekdosh. Polla narkwtika...
Open Season.
Απογοήτευση. Περίμενα έστω 3 στιγμές που να χαμογελάσω. Μία κι αυτή με το ζόρι.
Ξεμένουν από ιδέες.
Fireknight
06-11-2006, 01:05
Five Fingers ...
etsi ki etsi
_UnHoLyMaRtYr_
06-11-2006, 01:06
Thank you for smoking, πολύ ωραίο.
Και επίσης, ξανά και ξανά και ξανά το αριστούργημα How to get Ahead in Advertising. ( http://imdb.com/title/tt0097531/ )
babality
06-11-2006, 12:30
τσιλντρεν οφ μεν. Φιασκο!!!
the_kindly_one
06-11-2006, 13:20
τσιλντρεν οφ μεν. Φιασκο!!!
Δεν θα έλεγα φιάσκο, με απογοήτευσε ωστόσο, ίσως επειδή περίμενα να μου πει περισσότερα -επηρεασμένη και από κριτικές. Πολύ ωραία και ρεαλιστική η σκηνοθεσία και η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε, κατά τα άλλα μάλλον επιφανειακή προσέγγιση ενός θέματος που θα μπορούσε να αναπτυχθεί περισσότερο.
Επίσης:
I Heart Huckabees
Από τις πιο ανόητες ταινίες που έχω δει! Κυριολεκτικά: χωρίς νόημα. Και προσπαθεί τραγελαφικά να μας πείσει ότι έχει...
Zoonchild
06-11-2006, 14:00
Επίσης:
I Love Huckabees
Από τις πιο ανόητες ταινίες που έχω δει! Κυριολεκτικά: χωρίς νόημα. Και προσπαθεί τραγελαφικά να μας πείσει ότι έχει...
:cry:
the_kindly_one
08-11-2006, 13:57
3-iron
πολύ όμορφη ταινία
αν και μεγάλο μέρος της αρχής με έκανε να πιστεύω ότι δεν είχε και πολύ νόημα, ωστόσο αξίζει για τις εικόνες και την ατμόσφαιρα
και γίνεται αρκετά σουρεαλιστική προς το τέλος (+1)
Pitsadoros
08-11-2006, 14:02
3-iron
πολύ όμορφη ταινία
αν και μεγάλο μέρος της αρχής με έκανε να πιστεύω ότι δεν είχε και πολύ νόημα, ωστόσο αξίζει για τις εικόνες και την ατμόσφαιρα
k oi atakes tou prwtagwnisti itan episis gamw
3-iron
πολύ όμορφη ταινία
k oi atakes tou prwtagwnisti itan episis gamw
ώρες ώρες πιστευω σταληθεια οτι θα πας μπροστα καποτε
Kveldssanger
09-11-2006, 10:05
The DaVinci Code. Συμπαθες για αυτό που ήταν αν και αρκετά βαρετό από ενα σημείο και μετά (δεν βοηθούσαν και οι 2,5 ωρες σε αυτό), η Τautou ευκολα πιο γοητευτική από ποτε (αλλά με απίστευτα σπαστική προφορά), ο Hanks ήταν ανεκτός, ο McKellen είχε πλάκα. Για σινεμα θα κλαιγα τα λεφτά μου μαλλον, αλλά για dvd δεν ήταν ασχημο. Και αν εξαιρέσεις το ολο hype, τελικά ήταν μια καλοφτιαγμενη αστυνομική ταινία.
Ξανά το El Dorado. Από τις καλύτερες ταινίες του θεού, κι ας μην είχε ινδιάνους.
Ρισπέκτ.
Lost_In_Cooperland
09-11-2006, 13:08
Είπα να δω κι εγώ το 6th sense επιτέλους αλλά μετά πήρα χαμπάρι ότι σε κάποιο κρατικό είχε το Hable con ella και ξαναείδα αυτο και ξανασυγκινήθηκα.
Kveldssanger
09-11-2006, 17:52
Keeping Mum. Άκρως πινκ, ο Atkinson μορφή, η Thomas απίστευτη θεα, η Smith κλασσικα απίστευτη και η κόρη χάρμα οφθαλμών. Γενικά πολύ ωραία ταινία, αρκετά πρωτότυπη και το τέλος τα εσπασε πολυ ομορφα.
Χθες βράδυ είχε το Amores Perros :pink: :pink: :pink:
Πολλά πινκ για τα τρία τελευταία posts. :D
Χθες επίσης είχε το Der Krieger und die Kaiserin (aka The Princess and the Warrior) του Tykwer στη τιβι και το ξαναείδα. :D :D :D
Kveldssanger
10-11-2006, 13:02
γμτ, και είχα κοιταξει στο προγραμμα αλλα δε το λεγε πουθενα
και τελικα κατεληξα να δω το Italian job που ήταν τραγικα βαρετό.
When Black Roses Bloom
10-11-2006, 13:32
Silent Hill
Kala, entaksei, merikes tainies, lupamai pragmatika pou den tis exw dei sto cinema....
House Of Low Culture
10-11-2006, 21:33
Είδα τον "κώδικα Νταβίντσι". Η Όντρεϊ Τοτού ήταν πανέμορφη, το ίδιο και η σπαστή προφορά της. Η ταινία δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο, σε κάποια σημεία γέλασα, σε άλλα έπλενα πιάτα. Εν τέλει, έβρισα τους φίλους μου που την έφεραν για να τη δούμε και το ίδιο έκαναν και αφτοί για τα λεφτά που έδωσαν για το ντιβιντί. Αν η εκπομπή του Λιακόπουλου γυριζόταν στο Χόλιγουντ με γυαλιστερούς καλεσμένους, θα ήταν πιο φιγουρίνι.
hunted by a Freak
11-11-2006, 01:09
Eternity and a day.
deite to
Nodoordonotthereisnotry
11-11-2006, 02:17
I want to play a little game. saw III. ( με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση).
πως σου φάνηκε,γιατί το έχω να περιμένει στον σκληρό?
Eternity and a day.
deite to
+1
Να ΜΗΝ δει κανείς το The wayward cloud. Ειλικρινά! Θέλω τα 2 ευρώ μου πίσω.
πήγαν τα dvd 2 euro και δε το πήρα πρέφα?
Στη Χαλκιδική τόσο έχουν. Μας κλέβουν λέμε.
εγώ τα παιρνω στη σαλαμικονο με 1.5 και πάλι ακριβό μου φαίνεται,ειδικά όταν ακούω για αλλα στο κέντρο της αθηνας με 1 euro κτλ
Αχ κι ένας Βόρρειος! Πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω μοναξιά!
... βιάστηκα και διάβασα σαλόνικα. :?
Nodoordonotthereisnotry
11-11-2006, 17:15
πως σου φάνηκε,γιατί το έχω να περιμένει στον σκληρό?
Το είχα και γω στο σκληρό, αλλά τελικά πήγα cinema. Άλλη φάση. Αξίζει πάντως, ίσως καλύτερο και από το Ι και σίγουρα αιώνες μπροστά από το ΙΙ.
When Black Roses Bloom
11-11-2006, 19:42
Matrix Revolutions meta apo polu kairo. Porwsh, polla rounds apo sfaires \m/
Saw III kai itan apla :worship:
cyber_lingas
11-11-2006, 23:17
Borat
Μα πολύ γέλιο,όμως... :)
κάτι μου λέει ότι θα κάτσω απόψε να τα δω both
hunted by a Freak
12-11-2006, 02:07
Paris,je t'aime.
ρομαντισμοι,παρισια και τετοια.για τους λατρεις του ειδους.
Not_saved
12-11-2006, 04:36
Flags of our fathers
Tou Clint Eastwood,apla koryfaio.
borat
γέλιο μέχρι δακρύων
Το τέλος της βίας.
Πολύ ωραίο, σε μια ειρηνική οικογένεια με μη βίαιες τακτικές κάποια ατυχή γεγονότα αναγκάζουν πατέρα και γιο να βιαιοπραγήσουν, ο πατέρας, ξυπνώντας άθελά του ένα απωθημένο παρελθόν στο οποιο για να θέσει τέλος στη βία, πρέπει ή να πεθάνει ή να σκοτώνει συνεχώς.
Kveldssanger
12-11-2006, 13:07
Paris,je t'aime.
ρομαντισμοι,παρισια και τετοια.για τους λατρεις του ειδους.
βγήκε σινεμα τουτο δω?
Magellan
12-11-2006, 15:24
nai
zihuatanejo
12-11-2006, 16:30
Flags of our fathers
Tou Clint Eastwood,apla koryfaio.
Ψήνομαι να πάω να το δω. Αξίζει άι γκες.
Not_saved
12-11-2006, 17:41
Nai,aksizei pisteuw.Diladi kai oi 3 tainies pou exei skinothetisei o Clint kai exw dei (Skoteino potami,Million dollar baby kai auto) einai para poly kales kai kyriws exoun apopsi.
metamelia3
13-11-2006, 05:55
Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο και Άνοιξη, καλοκαίρι, χειμώνας, φθινόπωρο... και άνοιξη (γιά 2η φορά).
Του Κιμ Κι-Ντουκ και τα δύο.
Είναι αριστουργήματα.
Αλλά βαριέμαι να συζητάω.
Να πάτε να πνιγείτε.
Cocaine Cowboys.Ntokimanter gia to miami epoxis 70s-80s.Gamato leme.
Nodoordonotthereisnotry
13-11-2006, 22:52
Borat.
Tην τελευταία του Ρομέρο με ζόμπι.
solution_AK-47
15-11-2006, 19:30
Tis proalles "Bittersweet Life" polu kalo, pses bradu "Motorcycle Diaries"...
:touched:
Yperanw kritikhs, apla deite to (osoi den to exete hdh kanei).
Tonosalata
15-11-2006, 19:37
wraio to bitersweet. to eida prosfatws.
prin ligo teleiwsa to pornostar.
arketa kalo kias to eida apospasmatika logw ipnilias. oxi de ftaiei h tainia.
Angrafan
15-11-2006, 22:07
Το τέλος της βίας.
Πολύ ωραίο, σε μια ειρηνική οικογένεια με μη βίαιες τακτικές κάποια ατυχή γεγονότα αναγκάζουν πατέρα και γιο να βιαιοπραγήσουν, ο πατέρας, ξυπνώντας άθελά του ένα απωθημένο παρελθόν στο οποιο για να θέσει τέλος στη βία, πρέπει ή να πεθάνει ή να σκοτώνει συνεχώς.
re afto ellhniko tou 80 me to galano den einai?
Cadaveric_Incubator
16-11-2006, 04:26
kamia sxesh to telos ths vias exei vasistei kai se comic me to idio onoma prwth fora omws pou h tainia iena ikalyterh apo to comic gamath
fandango
16-11-2006, 19:08
SAW III.
Αρρώστια.
Tι είναι μαύρο και στρίβει;
Ο Τίμοθι Γιανγκ. χαχ.
_UnHoLyMaRtYr_
18-11-2006, 16:31
Φτηνά τσιγάρα.
Έσπειρε τον πανικό.
atom_smasher
19-11-2006, 04:08
volver.wraio.to fxarisththika.perissotero apo to kakh ekpaideush.
Not_saved
19-11-2006, 04:18
Casino Royale
carheart
19-11-2006, 04:30
Casino Royale
πόσο γάμησε;
Pinatero
19-11-2006, 04:33
Φτηνά τσιγάρα.
Έσπειρε τον πανικό.
Το No Budget Story του Χαραλαμπίδη έιναι απο τις καλύτερες ελληνικές ταινίες ever και τα φτηνά τσιγάρα απο τις πιο συμπαθητικές! Η καρδιά του κτήνους έτσι κι έτσι
Silent Hill, quite nice. :)
saw 3
μετριοτητα,καμμια σχεση με τα 2 προηγουμενα επη
Tahara (God's Sandbox). Μπρρρρ, ισραηλινή ταινία με θέμα την κλειτοριδεκτομή (πράγμα που δε γνώριζα όταν έβαζα να το δω). Και επίσης Walk the Line :)
Raven Lord
19-11-2006, 18:28
"16 χρόνια αλκοόλ". οφθαλμοφανέστατες επηρροές από κουρδιστό πορτοκάλι - ο σκηνοθέτης δεν κρύβει το θαυμασμό του για την ταινία άλλωστε αφού μέχρι και αφίσα φαίνεται σε ένα πλάνο. παρόλα αυτά δεν πήρα αυτό που ήθελα. νομίζω ότι δεν έδωσε τη σημασία που έπρεπε στις βίαιες στιγμές.
"bad guy". κορεάτικη. καλούτσικη με παρακμιακούς ήρωες. όχι κάτι που δεν έχει ξαναπαιχτεί όμως.
zihuatanejo
19-11-2006, 20:30
Casino Royale.
Τα έσπασε υπέρ το δέον.
Γιατί δεν υπάρχει ακόμα thread?
When Black Roses Bloom
19-11-2006, 22:27
Click me ton Adam Sandler. Anapantexa omorfo kai me petuxhmena asteia :)
Not_saved
19-11-2006, 22:47
Casino Royale
πόσο γάμησε;
Poly.Mou arese arketa perissotera apo tis teleutaies me ton Pierce Brosnan :)