View Full Version : A1 Basket 2010 - 2011.
Amnesiac.
14-07-2010, 00:01
Καιρός ήταν να γίνει νέο τόπικ.
Νωρίς ακόμα για προγνωστικά, για εμάς καλά πράγματα ακούγονται, ελπίζω να μη μαλακιστούν οι Αγγελόπουλοι μετά το Σπανούλη και μείνουμε με τους Νίλσενς.
Το ότι έφυγε ο Τσίλντρες είναι καλό μόνο αν τα λεφτά του πάνε σε νέα συμβόλαια, αν απλά έφυγε για να μειωθεί το μπάτζετ τη γκάτσαμε. Εγώ πολύ τον αγαπούσα πάντως, οκ δεν άξιζε 1000000000 δισεκατομμύρια που έπαιρνε αλλά ήξερε ασύλληπτο μπάσκετ, ήρθε Ευρώπη για να παίξει και όχι να μαλακιστεί, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι πέθανε ο πατέρας του και έκατσε Ελλάδα για να παίξει με το βάζελο και ήταν και MVP, γενικά με κάποιο σοβαρό προπονητή σίγουρα θα άφηνε εποχή.
Ο Κλέιζα είναι σχεδόν αδύνατο να αναπληρωθεί.
Για Σόφο, οκ καλός και άγιος, αλλά καλά κάνουν οι Αγγελόπουλοι και δε του κάνουν πρόταση ανανέωσης, ας μη ξεχνάμε ότι είναι 5-6 χρόνια στην ομάδα και μπάσκετ έπαιξε μόνο τις 2 χρονιές που έληγε το συμβόλαιο του. Τις υπόλοιπες τον ψάχναμε στους Μερακλήδες. Και οκ, έχει χαρακτηριστικά μοναδικά για παίκτη, αλλά δεν είναι και λίγο μαλακία να έχει απαιτήσεις για υψηλό συμβόλαιο; Λες και τα δούλεψε τα προηγούμενα λεφτά που πήρε.
Πείτε και οι βάζελοι γνώμες. Ο κάρχαρτ να μας πει εκ των έσω :rofl: :rofl:
πιστευω με ντουντα θα κανει ουσιαστικες μεταγραφες ο ολυμπιακος!καλυτερα πουφυγε ο κλειζα για μενα...οταν δεν πηγαινε το ματς ή
δεν του εδιναν τα φαουλ αρχιζε τις μλκιες...κακη νοοτροπια ιμο.Ο αφανας γαματος αλλα καλυτερα να παει αλλου το μπατζετ για 2 παιχτες πιο
ταιριαστους στο ευρωπαικο μπασκετ!
Νιλσεν αξιο εργαλειο αλλα οχι βασικος,επισης δεν θα τον κυνηγουσα τον σχορτσιανιτη να μεινει αλλα δεν με χαλαγε καθολου αν εμενε!
κουβεντα του ντουντα οταν ειδε σοφο..."Μπρεε αυτο ειναι χοντροοοο"
γενικα προβλεπω καλες μεταγραφες για γαυρο αλλα παλι σκατα Α1 θα δουμε,,,ολες οι αλλες ομαδες πανε για φουντο...Πανελληνιος 4ος φετος με μπατζετ 1,2 εκ...
το μισο απο περυσι..μαρουσι χρωσταει 7 μηνες απο περσι κ θα τους ξεπληρωσει σε 26 δοσεις....δεν γινονται αυτα...ξεφτιλα...
jack the ripper
19-07-2010, 02:26
Σχορτσιανιτης σε εμας λεει..
χμμμμμμμ
Ρισκο ειναι παντα αυτος ο παιχτης..βασιζομαστε σε ομπραντοβιτς..
jack the ripper
19-07-2010, 02:31
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/93719-big-green
http://www.leoforos.gr/article/835/shortsianites-o-epomenos
νταξ οκ λολ τα σαιτς..αλλα κατι μου λεει οτι παιζει ασχημα
Entrancemperium
19-07-2010, 03:22
O χοντρός δε γίνεται να είναι ο αντι-Πέκοβιτς. Ο Μάριτς είναι καλύτερη λύση, όχι ότι με χαλάει ο χονδρός αλλά είναι λύση για 5 λεπτά, έχει να βγάλει ματς ολόκληρο από τότε που δεν είχε βγάλει μουστάκι ακομα..
Εγώ επιμένω ότι χρειάζεται άσσος + Σαρας εκτός αν αλλάξει εντελώς η φιλοσοφία της ομάδας, με δεδομένου οτι ο Σάτο είναι 2-3αρο, ή εκτός αν προωθηθούν τα 2 πιτσιρίκια (Βεργίνης-Καλάθες).
Amnesiac.
19-07-2010, 09:15
Για πείτε για Κελάτι που ακούγεται. Τι πρέπει να ξέρουμε πέρα από το ότι είναι ένας Νίκολας στο χειρότερο;
Καλά αυτός ο άνθρωπος ψήνεται να έρθει ύστερα από τα περσινά;
Βάζελοι, θέλετε το χοντρό στην ομάδα σας;
Raven Lord
22-07-2010, 12:39
δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά ελπίζω στον ομπράντοβιτς
jack the ripper
22-07-2010, 12:41
δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά ελπίζω στον ομπράντοβιτς
Cookie Monster
22-07-2010, 22:25
Εγώ δεν τονε θέλω γιατί το μόνο που κάνει σταθερά και αξιόπιστα είναι να φαρδαίνει και να ξεφαρδαίνει.
jack the ripper
23-07-2010, 01:56
Μαριτς στην Παναθα :touched:
χαρισμα σας ο χοντρος
pistevw oti den pame gia sofo...isws gia na deiksoun stin partizan oti exoun alli lusi etoimi to kanane!
allwste o sofo leei oti paei gia valenthia...ispania genika...
ante maric k saras k telos.anteeeeeeeee
kelati einai ligo aprovleptos alla me kalo proponiti isws strwsei..einai sigoura paixtaras
edit:kelati pige ximki..
episis ena mnma gia spanouli apo gavro...
αγαπητέ βασίλη,
πρέπει σιγά σιγά να πέρνεις χαμπάρι πως εδώ που ήρθες,κουραση,ντεφορμαρισματα και άσχημα ξυπνήματα δεν χαρίζονται λόγω των τίτλων που έχεις προσφέρει στο παρελθόν.κάπου εδώ ξεκινάς απο το 0.δεν έχεις προσφέρει τίποτα και έτσι θα αντιμετωπιστείς στην πρώτη στραβή.
χρονιές σαν την περσινή που μέχρι την 4η περίοδο του τρίτου τελικού δεν υπήρχες όχι απλά τελείωσαν αλλά αν γίνει κάτι ανάλογο φέτος,το πιθανότερο είναι να μην φτάσεις να παίξεις 3ο τελικό..
επίσης μην νευριάσεις αν στα γνωστά σου ντράιβ ,σου κατεβάζουν τα χέρια στο παρκέ και σου σφυράνε βήματα αντί για φάουλ.get used to it...
επίσης φέτος το πιθανότερο είναι να ανακαλυφθεί πως αυτά τα σπασίματα που κρατιέσαι πολύ ώρα στον αέρα,είναι επίσης βήματα μιας και προσγειώνεσαι πριν σουτάρεις.
α και η άμυνα σε όλο το γήπεδο που παίζεις πλέον σφυρίζεται φάουλ...
και πολλά άλλα που το πιθανοτερο είναι να χάσεις το 50% του παιχνιδιού σου.δεν πειράζει,δες και εσύ λίγο τη γλύκα...
έυχομαι καλή διαμονή.
Tyler_Durden
24-07-2010, 11:24
Σαν παίχτης δεν μου λέει τιποτα ιδιαίτερο έτσι όπως είναι τώρα. Με τον Ομπράντοβιτς όμως μπορεί να γίνει παιχταράς. Παρ' όλα αυτά όμως ΔΕΝ τον θέλω. Αφενώς γιατί θα είναι κίνηση "μας πήρατε σπανούλη σας πήραμε χοντρό" :puke:και αφετέρου γιατί δεν μου αρέσει να δω οπαδούς μας που εκεί που έφτυναν τώρα να γλύφουν. Δεν είναι Λέτο και Ρότζερς που δεν πρόλαβαν να βαφτούν κι έφυγαν. Εδώ ο τύπος έχει ακούσει τα εξ'αμάξης τόσα χρόνια κι έχει προκαλέσει κι ο ίδιος αρκετά από αυτά.Όχι λοιπόν εκτός κι αν κάνει τέτοια χρονιά κι έχει τέτοια εξέλιξη που από μόνες τους βουλώνουν στόματα (=απίθανο δηλαδή).
Entrancemperium
24-07-2010, 20:30
Σαν παίχτης δεν μου λέει τιποτα ιδιαίτερο έτσι όπως είναι τώρα. Με τον Ομπράντοβιτς όμως μπορεί να γίνει παιχταράς. Παρ' όλα αυτά όμως ΔΕΝ τον θέλω. Αφενώς γιατί θα είναι κίνηση "μας πήρατε σπανούλη σας πήραμε χοντρό" :puke:και αφετέρου γιατί δεν μου αρέσει να δω οπαδούς μας που εκεί που έφτυναν τώρα να γλύφουν. Δεν είναι Λέτο και Ρότζερς που δεν πρόλαβαν να βαφτούν κι έφυγαν. Εδώ ο τύπος έχει ακούσει τα εξ'αμάξης τόσα χρόνια κι έχει προκαλέσει κι ο ίδιος αρκετά από αυτά.Όχι λοιπόν εκτός κι αν κάνει τέτοια χρονιά κι έχει τέτοια εξέλιξη που από μόνες τους βουλώνουν στόματα (=απίθανο δηλαδή).
+1000
Επίσης ο χοντρός πάντα θα είναι ένας ρολίστας πολυτελείας του 5λεπτου. Και νομίζω ότι τα φράγκα που ζητάει είναι απλά ΠΟΛΛΑ!! Αν θέλουμε ρολίστα δεν χρειαζονται συμβόλαια 1500000 Ε το χρόνο.. Και επίσης το "είναι χοντρός είναι και πουτάνας γιος" δε λέει να λέγεται από κόκκινα στόματα. Ανάγκη δεν υπάρχει στο 5 πλέον μετά την απόκτηση του Μάριτς. Πλειμεικερ άμεσα όμως!
απλα τσουρεκια με τον μπιελιτσα-τετοιο σηριαλ ουτε ο φωσκολος
οι αγγελοπουλοι κλασικα πραγματα
περιμενουν nba και αν στραβωσει το πραγμα θα τρεχουν τελ.στιγμη να κλεισουν οτι εχει απομεινει
san katoxo diarkeias ta teleytaia 3 xronia m'afhnete na pw th mlkia mou e.
loipon o sxortsianiths beltiw8hke ais8hta persy.exei ena pxiotiko tetarto.
s'ayto to tetarto 8a parei 4 foul twn apenanti pshlwne kapxoia rebound kai
8a balei kamnia 10ria pontakia.8a pasarei (sxetika kala) sto double team sto 3ponto kai mnia xara.mhn lete pipes loipon oti den tone 8eloume klp.
kalos einai an den 8ysiastei o saras.an den katsei 8a antimetwpistei opws o papanikolaou.kai an paei xeirotera 8a tou petame sakoules (sklabenith), sandwich, kai bonus pitogyra.
den katalabainw giati den agapate thn aplh, agnh diaskedah.
to poly poly na ton kanoume cheerleader kai na ton dysoume elefandaki.
eiste xenerwtoi 8arrw.
Kelldorain
25-07-2010, 19:07
Ναι, το θέμα είναι ότι με κλεισμένο πλέον Μάριτς ο Παναθηναικός έχει ήδη 3 σέντερ και 3 4άρια. Αν πάρει και Σκορτσιανίτη θα αναγκαστεί είτε να αφήνει Βουγιούκα εκτός 12αδας (δύσκολο, υποθέτω για να υπογράφει θα του 'χουν υποσχεθεί κάποιο χρόνο συμμετοχής) είτε να κατεβάζει 7 ψηλούς σε κάθε ματς που δεν το 'χει κάνει ποτέ. Αν τελικά γίνει υποθέτω θα 'ναι λόγω της αλλαγής του τριπόντου κλπ, θα φορτώσει τη ρακέτα και στην περιφέρεια θα 'χει μόνο σουτέρ και για άμυνα.
Entrancemperium
25-07-2010, 21:11
Εγώ συνεχίζω να λέω ότι πλέον το θέμα του Ζοτς είναι ο άσσος. Είμαστε με 2 παίχτες μείον. Και ο Μακάλεμπ π.χ. υπέγραψε λέει Σιένα ως αντι Μακινταιρ. Μήπως αλλάζει φιλοσοφία ο Ζοτς και από καθαρά περιεφεριακή ομάδα (ίσως και λόγω νέων κανονισμών δλδ 6.75 τρόποντο) πάει να το γυρίσει σε ομάδα με έμφαση στην φροντ λαιν; Δηλαδή και ο χοντρός μέσα; Και ουσιαστικός μπόμπερ μόνο ο Ντρου;
Δημήτρης Βεργίνης
Δημήτρης Διαμαντίδης
Νίκ Καλάθης
Σάτο
Καϊμακόγλου
Ντρού Νίκολας
Μάριτς
Στράτος Περπέρογλου
Μιλένκο Τέπιτς
Σκορτσιανίτηs*
Γιώργος Μπόγρης
Κώστας Τσαρτσαρής
Αντώνης Φώτσης
Βουγιούκαs
Μάικ Μπατίστ
Γκεόργι Σερμαντίνι
16 paixtai.ek twn opoiwn berginhs gelaei o kozmos,bogrhs GTP KABALA,sermantini daneikos mpas kai den ginei sakota.mas menoun 13.
makari na meinei kai o saras.as palepsoun na mpoun sthn 12da.
na doume posa @@ exoun tepic,kala8hs,vuyukas,kaimakoglou klp.
den einai kako na exeis 14 paixtai.persy mas xadakwsan oi ligoi.
epanalambanw ennoeitai oti an ti8etai 8ema saras h xondros.protimaw saras.
1)saras,mhtsos,(nik kala8hs)
2)nicholas,tepic
3)perp.,sato,(kai/lou)
4)fotsis,batiste,tsartsa.
5)maric,xondros,(vuyukas).
aytia.
Εγώ συνεχίζω να λέω ότι πλέον το θέμα του Ζοτς είναι ο άσσος. Είμαστε με 2 παίχτες μείον. Και ο Μακάλεμπ π.χ. υπέγραψε λέει Σιένα ως αντι Μακινταιρ. Μήπως αλλάζει φιλοσοφία ο Ζοτς και από καθαρά περιεφεριακή ομάδα (ίσως και λόγω νέων κανονισμών δλδ 6.75 τρόποντο) πάει να το γυρίσει σε ομάδα με έμφαση στην φροντ λαιν; Δηλαδή και ο χοντρός μέσα; Και ουσιαστικός μπόμπερ μόνο ο Ντρου;
apo to 1-4 pou egrapsa oloi ma oloi soutaroun.
plz&thx.ok ektos tou batiste pou den to polyexei alla...
Ενώ ο Τέπιc είναι μπόμπερ.
o tepic den exei paixei tpt.
"kanonika" to exei to 3ponto.an synexisei etsi 8a gyrisei me to kalo opws o kecman.
Kelldorain
25-07-2010, 21:50
O Καλάθης στο κολλεγιακό είχε όντως καλό σουτ, στην Ευρώπη δεν το 'χει δείξει προς το παρόν. Του Τέπιτς το θέμα είναι ψυχολογικό, αλλά όπως και να 'χει για άσσος (υποθέτω εκεί θα παίξει φέτος, με Καλάθη, Διαμαντίδη αφού ο Σάτο είναι τριάρι) δεν είναι κάτι το τρομερό το σουτ του. Ο Καιμακόγλου είναι καθαρά 4αρι και εκεί θα παίζει, ειδικά αν ο Τσαρτσαρής έχει τραυματισμούς πάλι. Όπως είναι το ρόστερ χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον που να παίζει 1 και 2. Σάρας για μένα πλέον δεν κάνει, αλλά προτιμότερος από το να μην πάρει κανέναν σίγουρα.
IMO o saras einai ayto pou exei graftei parapanw gia to xondro.5-10 lepta.
bebaia apo olous aytoys an hmoun proponhtaras(pou eytyxws den eimai)
mono se ayton 8a edina th mpala gia to teleytaio sout.
warlord mkII
26-07-2010, 09:29
Εγώ θέλω να μην πάρει τον Σοφο (χοντρό δεν έχω δικαίωμα να τον πω από τα 120 κιλά μου).
Τα sites, οι φυλλάδες και τα οπαδικά fora λένε ότι πρέπει να πάρει ένα 2ρι με καταπληκτικό σουτ και φοβερό drive, να παίζει τέλεια το Pick 'n' roll, να πασάρει σα τον Magic Johnson και να παίζει άμυνα σεμιναρίου.... Υπάρχει αυτός ο παίχτης? Ούτε καν Ντράζεν Πέτροβιτς και Γκάλης δεν τα είχαν όλα αυτά...
Ο Ζοτς φέτος πάει ν΄αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας λόγω των αλλαγών (τρίποντο), φυγής Σπανούλη - Πέκοβιτς (καί κατά πάσα πιθανότητα Σάρας, αν κι εγώ τον θέλω λόγω σουτ/πάσας και χαρακτήρα) και επειδή παίζαμε αρκετά χρόνια με το ίδιο στυλ και συστήματα και μας είχαν μάθει...
Τί παίχτη θα πάρει (και αν), δεν έχω ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Ζέλικο. Τα περί Ρούντι είναι νομίζω όνειρα οπαδών και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Τουλάχιστον σε σας κάτι κινείται. Εμείς νέκρα, χτες έγραφαν για ΠΡΙΝΤΕΖΗ.
warlord mkII
26-07-2010, 12:44
Απάντησε ο gg πιο πάνω:
οι αγγελοπουλοι κλασικα πραγματα
περιμενουν nba και αν στραβωσει το πραγμα θα τρεχουν τελ.στιγμη να κλεισουν οτι εχει απομεινει
lene oti paei decolo tis valenthia o pao...akoma k o manager tou paixti milise oti exei eukairia zwis o paixtis tou!
kalos paixtis...kalos paser'kai sto 1on1 alla sto sout thelei douleia!
mas eixe valei to buzzer beater me tin ethniki gallias to perasmeno kalokairi an thumaste
verginis einai adikimenos e...otan epaize me paok itan polu kalos...den kanei gia pao alla eipame..
daneikos na paiksei kapou opws k bogris..
tha kanei to mpam k o gavros kapoia stigmi..
Παιχτούρα ο Ντε Κολό. Εγώ δεν τον ήξερα, και γενικά δε σκαμπάζω από Ευρώπη, τον είδα σε ένα βιντεάκι και έπαθα πλάκα.
τελος και ο μπιελιτσα παμε γι'αλλα
καλα που λογω ιβκοβιτς το ειχαμε σιγουρο:?
Μόνο χυλόπιτες.
Φέρτε Σακίλ που είναι ακόμα ελεύθερος
τα αγγελοπουλακια οσα λεφτα εχουν τοσο μυαλο τους λειπει
τωρα διαβαζω οτι παμε για αντερσον της μακαμπι
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Καλός παίχτης αυτός, αλλά εγω προτιμώ ΓΟΥΝΤΣ στο 3.
ολοι τον μπαφακια θελουμε
αλλα σε 20 μερες θα εχει γινει πουτανα με τον ιβκοβιτς
Amnesiac.
29-07-2010, 18:22
Ουφ. Το φετινό καλοκαίρι είναι c/p του περσινού. Τέτοια εποχή πέρυσι κράζαν όλοι τους Αγγελόπουλους που κοιμούνται, οι Οντονιάνς του τόπου γράφαν για τους Αγγελόπουλους που θα παρατήσουν το μπάσκετ και θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ο Πρίντεζης είχε φύγει, χάναμε παίκτες τύπου Χόλντεν για 100 χιλιάρικα και ξαφνικά τον Αύγουστο σκάσαν οι Κλέιζα και Ουέιφερ και όλοι τρελάθηκαν και αποθέωναν κτλ.
Δεν έχει σημασία αν ο Ουέιφερ έφυγε μετά από λίγο και αν τελικά πήραμε ένα Κύπελλο μόνο, γεγονός είναι ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και πέρυσι μιλούσαμε για το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας κτλ
Φέτος συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια με τη διαφορά ότι έχουμε ήδη Ίβκοβιτς και Σπανούλη (και Νίλσεν, οκ), ενώ έχουν περισσέψει και λεφτά από τους Τσίλντρες, Κλέιζα, Βούισιτς (+ κάτι ψηλά από τους υπόλοιπους). Ε δεν είμαι μάντης αλλά η λογική λέει ότι αφού τα σκάσαν που τα σκάσαν για τους δυο πρώτους, δύσκολα θα αφήσουν την ομάδα όπως είναι. Λογικά οι Αγγελοπουλίβκοβιτς περιμένουν να τελειώσουν οι ανταλλαγές στο ΝΒΑ και να βρουν κάτι καλό. Και μιας και φέτο θα πάει και το τρίποντο στα 6,75, είναι ακόμα πιο λογικό να ψάξουν για έτοιμους σουτέρ.
Μόνη ανησυχία ότι δεν έχουμε γεμίσει τις θέσεις των αναπληρωματικών, ας πούμε τον Μπιέλιτσα τον ήθελα πολύ, αλλά γενικά μη τρελαίνεστε, δεν υπάρχει κάποιο σημάδι ότι οι Αγγελόπουλοι τάχουν παρατήσει, λογικά θα φέρουν 1-2 παικταράδες. Το αν θα βγουν βέβαια είναι άλλη ιστορία.
Οι Οντόνιανς έχουν σταματήσει να σας ενοχλούν, κάντε το ίδιο. Τα Αγγελοπουλάκια μια χαρά ήθελαν να μπουν στη μπάλα, δεν τους άφησε ο μπαμπάς τους.
Amnesiac.
29-07-2010, 19:29
Πού χάθηκες εσύ; Το αθλέτιξ δεν είναι το ίδιο.
warlord mkII
29-07-2010, 19:51
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/95294-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C
Ε ρε γλέντια που θα γίνουν... Θα παίξουν μάπες Σπανούλης - Παπαλουκάς για μια χούφτα δολλάρια! Μπράβο Βασίλη, έκανες σωστή επιλογή!
βαζελετα.gr και ανυπογραφο :-?
δηλαδη να ποσταρω και εγω τις μαλακιες του redplanet οτι και καλα θα κανατε προταση στον μπλακνει??
Amnesiac.
29-07-2010, 20:12
Επίσης άκουσα ότι θα ζητήσουν λεφτά πίσω και από τους Ντόμερκαντ, Βούισιτς, Άκερ, Σεϊμπούτις, Τσακαλίδη και κάποιους άλλους (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιους). Και επειδή τα περσινά διαρκείας ήταν φτηνά θα ζητήσουν 30% της αξίας τους αναδρομικά. Αλήθεια είναι!!
(δεν έχει καμία σημασία που τα νέα -μειωμένα- συμβόλαια θα φορολογούνται με το νέο καθεστώς, θα είναι τόσο μεγάλες οι μειώσεις που θα αξίζει!)
warlord mkII
29-07-2010, 20:12
βαζελετα με μπλογκς προεδρου, γεωργακοπουλου, ντουντου, τζουριτς?
Moonspellheim
29-07-2010, 20:13
Αληθεια που ειναι αυτη η παιχτουρα ο Σειμπουτις?
(χωρις ειρωνια ε)
nothingman
29-07-2010, 20:35
Οι Οντόνιανς έχουν σταματήσει να σας ενοχλούν, κάντε το ίδιο. Τα Αγγελοπουλάκια μια χαρά ήθελαν να μπουν στη μπάλα, δεν τους άφησε ο μπαμπάς τους.
αυτό προέκυψε από κάπου ή επειδή το έγραψαν διάφοροι πανούτσοι εκείνο τον καιρό;
Τι να σου πω, η δικιά σου πληροφόρηση έρχεται απευθείας από τους ίδιους; Το έγραψαν τα "μέσα" γενικά. Όπως και να 'χει, όπως πολύ εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που δε βαριέται να κοιτάξει το τότε thread, τα σχόλιά μου περί εγκατάλειψης του μπάσκετ από τους Αγγελόπουλους ήταν στοχευμένος χαβαλές - άσχετα αν αστόχησα και πέτυχα τον Αμνίζιακ. Φταίει που έχει πάρει λίγα κιλά.
Πού χάθηκες εσύ; Το αθλέτιξ δεν είναι το ίδιο.
Δε μπορώ να συνέλθω από τα απανωτά χτυπήματα του μαρινακη.
nothingman
29-07-2010, 22:30
Τι να σου πω, η δικιά σου πληροφόρηση έρχεται απευθείας από τους ίδιους; Το έγραψαν τα "μέσα" γενικά. Όπως και να 'χει, όπως πολύ εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που δε βαριέται να κοιτάξει το τότε thread, τα σχόλιά μου περί εγκατάλειψης του μπάσκετ από τους Αγγελόπουλους ήταν στοχευμένος χαβαλές - άσχετα αν αστόχησα και πέτυχα τον Αμνίζιακ. Φταίει που έχει πάρει λίγα κιλά.
α οκ, εγώ δεν έχω πληροφόρηση, γι'αυτό και δεν αρχίζω να λέω απ'εδώ κι απ'εκεί ότι γουστάρουν αλλά δεν τους αφήνει ο μπαμπάς απλά και μόνο επειδή το έγραψαν τα "μέσα". μου φαίνεται δε κάπως αστείο ότι βάζεις εισαγωγικά στα Μέσα, αναφέρεσαι συνέχεια στους ΑΡΔ, αλλά αναπαράγουμε ό,τι λένε γενικά. θέλω να πω, φάνηκε από κάπου ότι όντως θέλανε και ήρθε και κόλλησε η φιλολογία περί μπαμπά Αγγελόπουλου; γιατί η δική μου εντύπωση ήταν ότι οι τύποι είναι καθαρά μπασκετικοί και έτσι κι αλλιώς δε θα είχαν ιδιαίτερη όρεξη να παίξουν και με την μπάλα, ακόμα και αν η παε ήταν σε καλή κατάσταση, απόδειξη ότι Καραϊσκάκη ζήτημα είναι αν έχουν πάει μια-δυο φορές όσο καιρό έχουν το μπάσκετ, έστω και για ΠιΑρ. εξάλλου, Μαρινάκης και Λαυρεντιάδης (αρχικά τουλάχιστον) που ήθελαν να μπούνε, δεν ντράπηκαν ιδιαίτερα να το φωνάξουν.
αυτά, να ζητήσεις συγνώμη λοιπόν για την παραπάνω ακατάσχετη παπαρολογία/πουτσοειρωνεία σου και να το σκεφτείς διπλά πριν ξανακάνεις χαβαλέ με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Δεν το έγραψαν ένας δυο εγκάθετοι (!), αλλά μεγάλο μέρος του Τύπου. Δεν βάζω όλους τους δημοσιογράφους στο ίδιο καζάνι. Κι εσύ αν ψαχτείς λίγο, θα δεις ότι ενημερώνεσαι με τον ίδιο τρόπο, απλά διαλέγεις να πιστεύεις αυτά που θες. Δικαίωμά σου.
nothingman
29-07-2010, 23:39
θα ψαχτώ, σ'ευχαριστώ.
βαζελετα με μπλογκς προεδρου, γεωργακοπουλου, ντουντου, τζουριτς?
απο ποτε ο γιαννακοπουλος τζουνιορ εγινε γαβρος και δεν το ξερω?
καλα ο κυρ-προεδρος για μια τυροπιτα ραφει και στο αστρα και οραμα
παντως αν ισχυουν οι περικοπες εγω συμβιβαζομαι να μας πληρωσει ηθικη αποζημιωση ο βασιλοπουλος και να δειρουμε τον παπαλουκα
και ας μοιραστουν τα λεφτα ο σλουκας με τον παπανικοαλου
Αφήστε τον τσάρο ήσυχο και ρίξτε καμια μάπα στο χαλβά το Μπουρούση.
Amnesiac.
31-07-2010, 13:59
Όλοι αεροδρόμιο! Πήραμε Νεστέροβιτς!
Κρατάμε Μπέβερλι, παίρνουμε και ενα δυαροτριάρι και έκλεισε το ρόστερ σύμφωνα με το ρεντπλάνετ. :|
το μονο θετικο ειναι οτι εχει ελληνικο διαβατηριο
αλλα οταν πληρωνεις 2 χρονιες τον συμπαθη αλλα πρωην μπασκεμπολιστα βουισιτς
και φερνεις παλι παιχτη 34 ετων,τι να πω...
μπεβερλι εκλεισε στους μαιαμι για 1συν1 αλλα δεν ειναι εγγυημενο συμβολαιο...παει για πρωταθλημα νβα ο μικρος!!
καλος ο νεστεροβιτς αλλα τι διψα ναχει για πρωταθλημα...κ με μπουρουση-γλυνιαδακη-νεστεροβιτς γινεται ομαδα δεινοσαυρων...αντε να μεινει κ ο ερτσεγκ ετσι πως παει! α κ πελεκανος μενει! γουαου
gelane ki oi petres me glyniadaki kai pelekano.
anarotiemai poios eksipnos tous eipe na afisoun eleuthero to vougiouka kai na kratisoun ton shit-for-hands
σκατα και οι 2 ειναι
ο πελεκανος θα εμεινε στην ομαδα μετα απο απαιτηση των τσιρλιντερς
http://www.sport.gr/files/news/2008-06-30/1214840146_pelekanos_250x.jpg
ΜΕΓΑΣ ΓΟΗΣ
Οι νέοι κανονισμοί με μια καλούτσικη ανάλυση:
http://www.sport-fm.gr/article/285909
regularpaul
05-08-2010, 13:31
φτιαγμενοι για το Σοφο λες και ειναι
μεχρι και θεση του ζωγραφισαν στο παρκε :p
Γενικά ναι, ευνοούνται ξανά τα βαριά 5άρια, οι καλοί σουτέρ, αλλά και περισσότερος χώρος για δυνατά μπασίματα.
fandango
05-08-2010, 20:01
Σχορτσανίτης στην Μακάμπι.
Γενικά ναι, ευνοούνται ξανά τα βαριά 5άρια, οι καλοί σουτέρ, αλλά και περισσότερος χώρος για δυνατά μπασίματα.
thelw na dw vasilopoulo na soutarei triponto...exoume na doume airball fetoooos
epeidi den exo polykatalabei ki epeidi psilobariemai
gia peite ligo
ti ginetai me to roster tou gaurou sto basket?
feugei o kleiza kai pairneis nielsen, as poume ok.
feugei o sofo kai poion exeis 3o senter? to gliniadaki?
feugei o childress kai sinexizeis na psaxneis mono gia assodyo bomber, ante kai gia antikatastati tou beverley. sto 3 poios 8a nai basikos? o vasilolpoulos h o pelekanos?
akougotan oti 8a prow8i8ei kai o papanikolaou gia to 3 alla ti vgazeis me autous tous 3? oi 2 prwtoi einai gia allou.
ginan 2 kales antikatastaseis me nesterovic anti vujsic kai spanouli anti halperin alla kati leipei apto puzzle. peite giati mexei faei i agwnia.
Kelldorain
06-08-2010, 01:01
Σέντερ έχει Μπουρούση, Νεστέροβιτς, υποθέτω ότι ο Γλυνιαδάκης θα πάρει ελάχιστο χρόνο. Εξάλλου και ο Νίλσεν παίζει και σέντερ αν χρειαστεί για λίγο χρόνο, όπως και ο Μαυροκεφαλίδης.. Για 3αρι ακούγεται ότι πάνε για παίκτη από nba, εξάλλου υπάρχουν 2 κενές θέσεις αμερικάνων. Τώρα για πάγκο θα 'χει Παπανικολάου και Βασιλόπουλο αν είναι καλά. Ασσόδυο με έναν (στη χειρότερη δυο) παίκτη νομίζω είναι μια χαρά, το πρόβλημα προς το παρόν είναι με Χαλπερίν που δεν βρίσκει ομάδα και τελικά ίσως μείνει. Για μένα το θέμα είναι στο 4, ο Νίλσεν για βασικός σε τέτοιο επίπεδο είναι λίγος. Προς το παρόν το ρόστερ πάντως φαίνεται χειρότερο από πέρυσι.
ο γαυρος εχει παντως τεοντοσιτς-σπανουλη-παπαλουκα-χαλπεριν-σλουκα συν καποιο αμερικανακι καλο θαρθει αρα πολυ καλη περιφερεια...χαλπεριν μαρεσει και θαπρεπε να τον χρησιμοποιησουν και οχι να λενε αντε να φυγει λες κ ειναι αχρηστος...στις θεσεις 3-4 πασχει μονο! κατι θα βρει ο ντουντα ομως.
παντως περυσι η πρωτη βοβμα εσκασε 11 αυγουστου ε,,,Γειφερ(ασχετα αν δεν επιασε) κ μετα κλειζα κλπ...αρα υπομονηη
ο χαλπεριν ειναι ο ορισμος του παιχτη-χεστης
αλλη μια προσφορα του coach γιαννακη στον ολυμπιακο
Τι είναι αυτός ο Κέσελι, τον ξέρει κανένας;
enas akoma ertseg.........tuxeroi...plaka kanw...elpizw.
off topic...reeeeee ti naftaaaaa
yglNvKCCZfI&feature=player_embedded
Amnesiac.
19-08-2010, 12:08
Χαλπερίν γενικά δε θα με χάλαγε να μείνει, αν και ισχύει ότι είναι όντως χέστης, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε ΤΡΙΑΡΑΡΑ για να έχουμε πρόβλημα μόνο στο 4 (γιατί να πάρουμε και γαμάτο τεσσάρι αποκλείεται). Έτσι όπως είναι η ομάδα θα χρειαστεί μπασκετικό θαύμα για να πάρουμε τίτλο φέτος.
Γενικά δε τα βλέπω καλά τα πράγματα, ακόμα και τα νέα από τον ξάδερφο δεν είναι αισιόδοξα, ειδικά αν κάνει καμιά υπέρβαση ο βάζελος και πάρει και Ρούντι (δε νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) άστα να πάνε, επιστρέφουμε σε εποχές προ Αγγελόπουλων όσον αφορά στο ενδιαφέρον.
Ο Ρούντι θέλει Ευρώπη λέει σήμερα.
jack the ripper
19-08-2010, 12:23
μπορει να κανετε εσεις το μπαμ..
Σιγά μην έρθει Ισπανός στην Ελλάδα που μας θεωρούν και υπερπελάτες τα σιχάματα!
Σε καμμια μπάρτσα ή ρεάλ τον βλέπω.
Tyler_Durden
19-08-2010, 12:32
αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και πάρουνε ρούντι οι γαυροι πάντως , καλοί μαλάκες θα είμαστε ....
Raven Lord
19-08-2010, 12:33
Σιγά μην έρθει Ισπανός στην Ελλάδα που μας θεωρούν και υπερπελάτες τα σιχάματα!
Σε καμμια μπάρτσα ή ρεάλ τον βλέπω.
θα τους ξεκωλιάσουμε φέτος :P
jack the ripper
23-08-2010, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=COD7EDPgRG4&feature=fvw
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΩΡΗ Π Α Ι Χ Τ Ο Υ Ρ Α
:touched:
aaaaaaaaaaax latreia apla...
klaps''mi fugeis saras''klaps
το οτι χτες παρακαλαγε ο μανατζερ του σαν πουτανα για συμβολαιο μας κανει να κλαιμε
ευτυχως που οι ΜΑΛΑΚΕΣ αγγελοπουλοι δεν προσθεσαν μια πατατα ακομα στο βιογραφικο τους
Μπαμ με Λούκας.
τι είναι αυτός;
Amnesiac.
25-08-2010, 13:02
Δε μπάμε καλά.
Kelldorain
25-08-2010, 13:06
Τώρα τέλος οι μεταγραφές; Εκτός αν φύγει ο Έρτσεγκ βασικά, πάντως Ρούντυ νομίζω πλέον αποκλείεται.
eksipni metagrafi o lucas...apla toxoun girisei stin oikonomia oi aggelopouloi...
blackie me apogoiteveis...marousara epaize persi k evgale matia :)
το οτι χτες παρακαλαγε ο μανατζερ του σαν πουτανα για συμβολαιο μας κανει να κλαιμε
ευτυχως που οι ΜΑΛΑΚΕΣ αγγελοπουλοι δεν προσθεσαν μια πατατα ακομα στο βιογραφικο τους
na paei marousi :p kapou vre paidia na ton vlepoume estw k koutso
Δεν ασχολούμαι με ευρωπαϊκό μπάσκετ, λίγο φ4 και ελληνικούς τελικούς είδα :P
Δεν ασχολούμαι με ευρωπαϊκό μπάσκετ, λίγο φ4 και ελληνικούς τελικούς είδα :P
θα μαθεις φετος τον Λουκας τοτε...εγω τον ηθελα και για τον παο...πολυ καλος!
το μονο θετικο ειναι οτι μεχρι τον δεκεμβρη δεν θα βλεπουμε τον καρπουζα τον βασιλοπουλο
ερτσεγκ αργα ή γρηγορα θα παρει πουλο-εδω τον εκοψε στην εθνικη ο γερος
τον χαλπεριν δεν βλεπω να το κουναει ομως...
25 | 08 | 2010 18:11
Οι τίτλοι του τέλους πέφτουν για Πανελλήνιο
Οι τίτλοι του τέλους πέφτουν για τον Πανελλήνιο. Ο άνθρωπος που «έτρεχε» την ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια ενημέρωσε σήμερα μια σειρά ανθρώπων του χώρου ότι αποσύρεται, κι αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει και την αποχώρηση του Μίνωα Κυριακού. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ο καναλάρχης δεν μεταπείστηκε, θεωρώντας πως ό,τι είχε να δώσει στο μπάσκετ το έδωσε (σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μη συμμετοχή του Πανελληνίου στα προκριματικά της Ευρωλίγκας), και η ΚΑΕ βαράει διάλυση! Το να αναλάβει κάποιος άλλος θεωρείται απίθανο και έτσι ο ιστορικός σύλλογος των «Ολυμπιονικών» επιστρέφει στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Από κει δηλαδή που είχε πάρει την ομάδα ο Κυριακού…
Εφόσον επισημοποιηθούν όλα αυτά (ως και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το προσωπικό της ΚΑΕ δεν είχε καμιά ενημέρωση), ο Πανελλήνιος περνάει στα χέρια του Ερασιτέχνη και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Με τι ρόστερ τώρα είναι μια άλλη ιστορία, αφού οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον Ερασιτέχνη μετά τη φυγή του Κυριακού, δεν έχουν την απαιτούμενη οικονομική άνεση.
Όπως και να έχει, και σε πείσμα πολλών, ο Πανελλήνιος δεν θα σβήσει από τον μπασκετικό χάρτη. Και άλλες φορές στο παρελθόν, οι «Ολυμπιονίκες» είχαν ζήσει ανάλογες καταστάσεις, όμως έβρισκαν πάντα τον τρόπο να ξεπερνούν τις κακοτοπιές και να στέκονται όρθιοι. Με τις δικές του δυνάμεις, λοιπόν, ο Πανελλήνιος θα παραμείνει ζωντανός…
K. TΣ.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/pgs-telos-.html
Stormrider
03-09-2010, 16:16
9 αγωνιστικες κεκλεισμένων λεει ε .
Amnesiac.
03-09-2010, 18:20
"Ποινή χάδι στον Ολυμπιακό"
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την απόφαση του αθλητικού δικαστή όσον αφορά την ποινή του Ολυμπιακού.
Οι πράσινοι υποστηρίζουν πως δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός και πως από ‘δω και πέρα δημιουργείται νέο δεδικασμένο στις διακοπές αγώνες. «Ο κανονισμός αναφέρει αφαίρεση βαθμών» λένε χαρακτηριστικά οι πράσινοι και υποστηρίζουν πως δεν έχει ξαναγίνει μια ανάλογη απόφαση στο παρελθόν. «Πλέον, θα διακόπτονται παιχνίδια, θα τιμωρούνται οι ομάδες με αγωνιστικές και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά», τόνιζαν κύκλοι της ΚΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή ο Παναθηναϊκός κράτησε ουδέτερη στάση στο θέμα και δεν μπλέχτηκε καν στη διαδικασία της εκδίκασης, παρότι είχαν το δικαίωμα…
Από τα πολυαγαπημένα μου prasinanea.gr
GuardianOfIvorytower
03-09-2010, 18:37
Ε δλδ τι ήθελαν, να τους δώσουν τιμής ένεκεν κ το επόμενο πρωτάθλημα?
Amnesiac.
03-09-2010, 18:48
Και ένα κείμενο με το οποίο (περιέργως) συμφωνώ απολύτως. (http://editorial.redplanet.gr/2010/09/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1/)
Ε δλδ τι ήθελαν, να τους δώσουν τιμής ένεκεν κ το επόμενο πρωτάθλημα?
οταν σε εχει καλομαθει ο σωληνας με αφαιρεση βαθμων
σου φαινεται χαδι η ποινη για 9 αγωνιστικες
geologiko_karoto
09-09-2010, 23:15
Όπως υποστηρίζεται στο κείμενο της ιστοσελίδας Bluearera, ο Άρης έστειλε πριν από λίγες ημέρες ένα έγγραφο σε όλους τους αρμόδιους φορείς με το οποίο ζητούσε να μην δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στη νεοσύστατη ΚΑΕ Ηρακλής. (http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Iraklis/to_eggrafo_toy_arh_anapse_fwties.518890.html)
http://www.youtube.com/watch?v=aIyWHWJzm_s
Υπάρχει μεν λόγος (βλέπε Σόφο και λεφτά), αλλά μαλακία κίνηση imo (Άν ισχύει βέβαια γιατί την πηγή δεν τη θεωρώ τόσο αξιόπιστη).
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Μίνως Κυριακού και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Γιώργος Κοτρωνιάς, οριστικοποίησαν σήμερα στη μεταφορά της έδρας της ομάδας μπάσκετ στη Λαμία και τη χρησιμοποίηση του Χαλκιοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου της πόλης στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup.
Παράλληλα μετά απο δεκαετίες ο σύλλογος των "Ολυμπιονικών" εγκαταλείπει την ιστορική έδρα του κλειστού της Κυψέλης.
lol
και ποιος χεστηκε
αντε να βαλει και κανα πουλμανακι στους υπαλληλους του ant1 για λαμια
http://www.redplanet.gr/ast/cov/tr/tria_2010_9_16_20_6_36_b.jpg
:puke:
fandango
16-09-2010, 20:41
ποιος είναι ο Αθανάσιος;
Zoonchild
16-09-2010, 22:13
Υπάρχει μεν λόγος (βλέπε Σόφο και λεφτά), αλλά μαλακία κίνηση imo (Άν ισχύει βέβαια γιατί την πηγή δεν τη θεωρώ τόσο αξιόπιστη).
ο μονος λογος που υπαρχει ειναι οτι εδω και πολλα χρονια ο αρης χρωσταει περιπου 300 χιλιαρικα για την μεταγραφη του Σοφο και τα οποια για καποιο λογο δεν τα πληρωσε οταν επρεπε(!?!?!). Τωρα, που θα ξανασυσταθει ΚΑΕ, θα ειναι αναγκασμενος να τα πληρωσει. Για αυτο και εχει βαλει λυτους και δεμενους να μην επιτρεψουν τον ηρακλη να ξαναπαιξει Α1. Οποτε και ο λογος που υπαρχει, δεν ειναι ουτε ηθικος, ουτε καν νομιμος(το νομιμο θα ηταν να ειχε ξεπληρωσει ηδη το χρεος-βτγ, εχει επιδικασθει το ποσο, ε,με εφεσεις κλπ αν ο Ηρακλης παιξει στην Α1 τοτε ο αρης πρεπει να το πληρωσει.&-)
Ναι οκ, δε λέω, αλλά άμα όντως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω ελλειπούς φακέλου ο ηρακλής δε φταίει ο άρης. Για να γλυτώσουν τα λεφτά κάτσαν και ξεψυρρίσαν το φάκελο του ηρακλή και το κατήγγειλαν.
Όπως και να'χει είμαι κατά αυτού, δλδ έχασες στο δικστήριο, πλήρωσε να είσαι σωστός.
Αλλά αν όντως δεν πληρεί της προϋποθέσεις ο φάκελος δεν είναι φταίξιμο του άρη.
Zoonchild
16-09-2010, 22:32
ουτε το οτι ΚΑΕ τύπου Αρης μπορεί επί 6 χρόνια να αγνοεί προκλητικά δικαστικές αποφάσεις(το ποσό αυτό έχει επιδικαστεί στον Ηρακλή σε αλλεπάλληλες περιστάσεις με αποκορύφωση την 27/10/2009 όπου ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τον Ηρακλή στην αντιδικία του με τον Άρη, για το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ενώ δημοσιεύθηκε η -με αριθμό 2055/2009- απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία δικαιώθηκε – και με απρόσβλητη απόφαση – η πλευρά του Ηρακλή) και να συμμετέχει επι ίσοις όροις σε επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι φταιξιμο του ηρακλη, αλλα κανενας δεν φαινεται να νοιαζετε, ε?
εδιτ: καλα, δεν χρειαζεται να απαντησεις, προφανως δεν ειναι δικη σου αποφαση η κινηση του δαμιανιδη. Πανε να γλεντησεις την σημερινη-δικαιοτατη-νικη και θα δουμε πως θα καταληξει το θεμα ;-)
Τσίμπα όμως ένα πινκ γιατί είσαι σωστός και τίμιος χρήστης :)
ti tattoo einai afto....athanasios?
an krinw apton aderfo tou poupaize patra A2...k eixe kanei tattoo tin fatsa tou patera tou(tragiko tattoo an to dei kaneis)...mallon afto einai :P
Amnesiac.
17-09-2010, 00:08
Ακούγεται τις τελευτίες μέρες ότι έχουμε κλείσει τεσσάρι. Ξέρουμε τίποτα συγκεκριμένο; Έχει βγει κανα όνομα στη φόρα;
Moonspellheim
17-09-2010, 00:24
Αφθαρτος στα αγγλικα μηπως?
Ακούγεται τις τελευτίες μέρες ότι έχουμε κλείσει τεσσάρι. Ξέρουμε τίποτα συγκεκριμένο; Έχει βγει κανα όνομα στη φόρα;
Ο Σαβάνοβιτς είχε ακουστεί, 4άρι είναι αυτός;
KoiliaSamprela
17-09-2010, 08:45
an krinw apton aderfo tou poupaize patra A2...k eixe kanei tattoo tin fatsa tou patera tou(tragiko tattoo an to dei kaneis)...mallon afto einai :P
είναι και λίγο μπλακμεταλάδικο ε?
SpiritCrusher
17-09-2010, 11:06
Μπα, για Athanasios Lightbridge το κόβω.
Ο Σαβάνοβιτς είχε ακουστεί, 4άρι είναι αυτός;
ναι λενε οτι θα πανε χαλπεριν και ερτσεγκ για ανταλλαγη στην βαλενθια για σαβανοβιτς.
fandango
17-09-2010, 14:25
[QUOTE=BlackiE;1037885]
είναι και λίγο μπλακμεταλάδικο ε?
τι μπλακμεταλάδικο, η γραμματοσειρά των evanescence είναι.
Μπα, για Athanasios Lightbridge το κόβω.
χαχαχα
Amnesiac.
22-09-2010, 09:24
Τελικά τον βρήκαμε τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα μας. Λουις Σκόλα λέγεται. Δεν έχει σημασία που έχει συμβόλαιο 9,5 εκατομμυρίων με τους Ρόκετς, εμείς θα τον πάρουμε.
Και Ρούντι μόνο για την Ευρώπη φαντάζομαι.
Μπούλο λέει το πρωτάθλημα.
Μόνο και μόνο γιατί ζητάνε να ασφαλίζονται στην Α2 και τη Β' όλα αυτά;
Raven Lord
15-10-2010, 12:17
ποιο πρωτάθλημα?
Μπούλο λέει το πρωτάθλημα.
Μόνο και μόνο γιατί ζητάνε να ασφαλίζονται στην Α2 και τη Β' όλα αυτά;
οπως ειπε ποιο πρωταθλημα...παρωδια ειναι πλεον!
οχι στη Β αλλα στη Α1 κ Α2
κ δεν ειναι μονο κ μονο...εσυ στη δουλεια σου δε θες ασφαλεια?
το ξερεις οτι αν φυγεις απο μια ομαδα στην ελλαδα μπορεις να παιξεις μονο στο εξωτερικο την ιδια χρονια?
οπως ο Βασιλειαδης οταν εφυγε απο παοκ πχ.
ενω ολοι οι ξενοι παιχτες μπορουν ναλλαξουν ομαδα μεσα στην κανονικη περιοδο.
σαν να σου λενε...μην φυγεις οτι και να γινει γιατι θα μεινεις ανεργος ολη τη χρονια!
μερικα απο τα αιτηματα
1) Ασφαλιστική κάλυψη των μελών μας.
2) Πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των παικτών.
3) Επαναλειτουργία του ταμείου αλληλοβοηθείας.
4) Δικαίωμα εργασίας σε περίπτωση που παραμένουμε απλήρωτοι από τις ομάδες που εργαζόμαστε.
5) Άμεσες αποφάσεις από τις Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
6) Κατάρτιση της συλλογικής σύμβασης εργασίας που καταγγέλθηκε από το 2008".
Εγώ ρώτησα αν είναι μόνο για την ασφάλεια και προφανώς βλέπω ότι όχι.
Καλύφθηκα.
Επίσης, σοβαρά τώρα, ο παναθηναϊκός και ο ολυμπιακός γιατί δε ζητάνε να μπούνε στην αδριατική λίγκα;
Το εγχώριο θα φτιάξει λόγω ανταγωνισμού πάλι.
Phantom Duck
16-10-2010, 02:42
ναι, θα ανταγωνίζεται το χαντμπωλ.
commissar
16-10-2010, 09:14
Μαινόμενος Θανάσης!
Ποιος είδε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επιτέθηκε φραστικά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το μπάσκετ είμαι εγώ που επί 15 χρόνια βάζω εκατομμύρια. Διαλύστε το αν θέλετε να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη μας. Θα πάρω την ομάδα και θα πάω σε άλλη λίγκα του χρόνου" τόνισε χαρακτηριστικά.
thanasis angry (http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/thanasis-angry.html)
ναι, θα ανταγωνίζεται το χαντμπωλ.
Αρχικά ίσως. Αλλά αν μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός σιγά σιγά θα ξανανέβει.
Έτσι κι αλλιώς οι θέσεις στην ευρωλίγκα πλέον είναι με συμβόλαια αν εξαιρέσεις μία.
Πρωταθλητής και ευρωλίγκα και μετά θέσεις για eurocup.
Εξ'άλλου όπως τα είπε και ο θανάσης μάλλον έτσι θα γίνει.
atom_smasher
16-10-2010, 20:57
Ειμαι με τον Λαζο και τους παιχτες. Ας παρει την ομαδα ο Γιαννακοπουλος και ας παει να παιξει αλλου.
ρε τυφωνα θαναση ουτε τα προσχηματα δεν κρατας πλεον :touched:
"Η απόφαση είναι ομόφωνη να πορευτούμε όλοι μαζί. Η ΕΟΚ συμπαραστέκεται.
Ο Βασιλακόπουλος είναι ο Θεός του μπάσκετ και θα δώσει τη λύση. Είμαστε όλοι στο πλευρό του."
Tispanagias tamatia
23-10-2010, 21:46
[...]Σε κόκκινο πανί εξελίχθηκε κι ο Γιάννης Μπουρούσης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων Παικτών, αλλά κι οι Σπανούλης, Παπαλουκάς, για να καταλήξουν οι φίλοι του Άρη τραγουδώντας εν χορώ: "με το έτσι, με το θέλω, καταντήσατε το άθλημα μπ...λο".
tsimpouklano
23-10-2010, 22:21
με 5 ξένους η μία, με τους ξένους και τους εφήβους η άλλη, απέναντι σε δύο πλήρεις αντιπάλους. δύο παιχνίδια παρωδία. σε κάτι τέτοια ειναι που φαίνεται το μεγαλείο των αγγελοπουλογιαννακόπουλων !
Οι αγγελογιαννακόπουλοι που είναι οι μόνοι που τα σκάνε και πληρώνουν και στην ώρα τους σε τι φταίνε;
Μήπως εννοούσες Βασιλακόπουλων;
Και επειδή πληρώνουν πρέπει να αντιτίθενται στα αιτήματα των καλαθοσφαιριστών και να πουλάει τσαμπουκά ο κοντός στον Λάζο; Ναι πληρώνουν, και πολλές φορές παίρνουν και παραπάνω από αυτά που τους αξίζουν. Τελικός κυπέλλου 2005.
Από την πλευρά του ναι, γιατί αυτός μια χαρά σωστός είναι απέναντι στους αθλητές του, και κάνει το μαλάκα τόσα χρόνια που τα σκαέι μόνο και μόνο για την ευρωλίγκα μπαίνοντας μέσα.
Προφανώς δεν είναι σωστό να τη λέει στον παπαδόπουλο, γιατί έχουν υπερδίκαια αιτήματα οι αθλητές, αλλά δε φταίνε οι αγγελόπουλοι και οι γιαννακόπουλοι για το πώς έγινε το μπάσκετ, η ομοσπονδία φταίει που αφήνει στην κατηγορία ομάδες που δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις αλλά έχουν το όνομα, που αφήνει τόσους ξένους, που έχει ανασφάλιστους τους έλληνες και άλλα.
tsimpouklano
24-10-2010, 02:56
Οι αγγελογιαννακόπουλοι που είναι οι μόνοι που τα σκάνε και πληρώνουν και στην ώρα τους σε τι φταίνε;
πραγματικά πιστεύεις ότι ο λόγος για να μη συμμετάσχουν στην απεργία οι έλληνες καλαθοσφαιριστές του παναθηναϊκού και ολυμπιακού είναι ο πόνος για τα (πάρα) ΠΟΛΛΑ λεφτά που παίρνουν;
ok οι κοντοι και ο αυγουλοματης μια χαρα τα χωνουν τα φραγκα και δεν φταινε για το καταντημα του μπασκετ στην ελλαδα(ή εστω φταινε λιγοτερο)
αλλα μπουρουσης και διαμαντιδης που ειναι και μελη του πσακ
για πολλες φαπες και οι 2
Από την πλευρά του ναι, γιατί αυτός μια χαρά σωστός είναι απέναντι στους αθλητές του, και κάνει το μαλάκα τόσα χρόνια που τα σκαέι μόνο και μόνο για την ευρωλίγκα μπαίνοντας μέσα.
Τι πάει να πει κάνει το μαλάκα και μπαίνει μέσα; Το χόμπι του κάνει, φυσικά δίνει ένα σκασμό λεφτά και εκ των πραγμάτων θα μπει μέσα. Και πως δε θα μπει αν με τον παοκ είχε 1000 άτομα μέσα.
Φυσικά και τα χρήματά του έκαναν καλό στο ελληνικό μπάσκετ, ποιος δε γούσταρε που έπαιξε εδώ ο Ντομινίκ ο Σκοτ κτλ. Αλλά βρε αδερφέ, δες λίγο και τη μεριά των καλαθοσφαιριστών που δεν παίρνουν τα μύρια και θέλουν να έχουν τα στοιχειώδη.
Όσον αφορά τους 2 που είπε ο GG που είναι και μέλη του πσακ, ο Παπαδόπουλος είπε οτι αισθάνεται προδωμένος από τα αδέλφια του, και κάπως έτσι ειναι.
Αλλά βρε αδερφέ, δες λίγο και τη μεριά των καλαθοσφαιριστών που δεν παίρνουν τα μύρια και θέλουν να έχουν τα στοιχειώδη.
Μόνο αυτή την πρόταση που έβαλες στο quote διάβασες από το ποστ μου;
πραγματικά πιστεύεις ότι ο λόγος για να μη συμμετάσχουν στην απεργία οι έλληνες καλαθοσφαιριστές του παναθηναϊκού και ολυμπιακού είναι ο πόνος για τα (πάρα) ΠΟΛΛΑ λεφτά που παίρνουν;
Αυτό έγραψα στο ποστ μου;
Ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας μου φαίνεται.
Είπα ότι οι τυπάδες ΔΕ φταίνε γιατί είναι οι μόνοι σωστοί εργοδότες επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, και για το πρόβληματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της Α1, Α2 κλπ φταίει η ελληνική ομοσπονδία που τόσα χρόνια τους γράφει στα αρχίδια της.
Αν υπονοείς ότι τους πίεσαν να παίξουν για να μη χάσουν τους βαθμούς της πρεμιέρας σορρυ, αλλά δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα αυτό.
Το γιατί κατέβηκαν οι σπανούληδες, μπουρούσηδες και διαμαντίδηδες δεν το ξέρω και ό,τι και να'ναι είναι αδικαιολόγητοι, γιατί αυτοί έχουν κονομήσει για μιά ζωή τη στιγμή που παίζουν με αντίπαλους στην ίδια κατηγορία που μπορείς να τους πεις μεροκαματιάρηδες.
tsimpouklano
24-10-2010, 14:17
Αυτό έγραψα στο ποστ μου;
Ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας μου φαίνεται.
Είπα ότι οι τυπάδες ΔΕ φταίνε γιατί είναι οι μόνοι σωστοί εργοδότες επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, και για το πρόβληματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της Α1, Α2 κλπ φταίει η ελληνική ομοσπονδία που τόσα χρόνια τους γράφει στα αρχίδια της.
Αν υπονοείς ότι τους πίεσαν να παίξουν για να μη χάσουν τους βαθμούς της πρεμιέρας σορρυ, αλλά δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα αυτό.
Το γιατί κατέβηκαν οι σπανούληδες, μπουρούσηδες και διαμαντίδηδες δεν το ξέρω και ό,τι και να'ναι είναι αδικαιολόγητοι, γιατί αυτοί έχουν κονομήσει για μιά ζωή τη στιγμή που παίζουν με αντίπαλους στην ίδια κατηγορία που μπορείς να τους πεις μεροκαματιάρηδες.
πιστεύω πως οι δοιηκήσεις δεν έμειναν αμέτοχες στην επιλογή τους αυτή. ΝΑΙ πληρώνουν στην ώρα τους, είναι οι εργοδότες που κάθε καλαθοσφαιριστής θα ήθελε, αλλά στην περίπτωση που πίεσαν καταστάσεις (λέω εγώ τώρα), είναι τόσο ματόσο αντισυναδελφικό να μπουν οι παίκτες στο παρκέ και να αγωνιστούν σαν να μην τρέχει τίποτα. η διάσταση που έχει πάρει το θέμα πια δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το αν οι απεργοσπάστες έπαιξαν με θέλω ή πρέπει. ο λάζος αισθάνεται προδομένος, ο κόσμος απογοητευμένος, το μπάσκετ είναι βαθιά πληγωμένο. Έως πότε?
Άρα για να καταλήξουμε κάπου:
-για τα χτεσινά τραγελαφικά φταίνε οι παίχτες που κατέβηκαν έστω και αν τους πίεσαν.
-για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ φταίνε κατά κύριο λόγο οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ (ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης) και έπειτα σε μικρό βαθμό κάποιοι διοικούντες ομάδων. Πρώτα απ'όλα όμως αυτοί που κρατάνε τους παίχτες ανασφάλιστους, επιτρέπουν τόσους ξένους στο πρωτάθλημα κλπ.
inb4:
UnPOeAdy_R8
Ο λαζος εφυγε απο παοκ...
γενικα
πεσανε απειλες σολους τους παιχτες που απεργουσαν απο τις διοικησεις!
και ειναι λογικο να κανουν πισω...λιγα λεφτα παιρνουν ετσι κιαλλιως και αν χασουν το συμβολαιο πρεπει να βρουν
ομαδα στο εξωτερικο...η να μεινουν ανεργοι...ξεχνατε εκτος απο 2-3 ομαδες οι αλλοι παιρνουν ψιχουλα και αν τα παιρνουν...
μην ξεχνατε το μαρουσι για περσυ οι παικτες του θα πληρωθουν σε 26 ατοκες δοσεις για τα οφειλομενα...και με μισθους μικρους για ομαδα ευρολιγκας...
tsimpouklano
24-10-2010, 16:50
Άρα για να καταλήξουμε κάπου:
-για τα χτεσινά τραγελαφικά φταίνε οι παίχτες που κατέβηκαν έστω και αν τους πίεσαν.
-για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ φταίνε κατά κύριο λόγο οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ (ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης) και έπειτα σε μικρό βαθμό κάποιοι διοικούντες ομάδων. Πρώτα απ'όλα όμως αυτοί που κρατάνε τους παίχτες ανασφάλιστους, επιτρέπουν τόσους ξένους στο πρωτάθλημα κλπ.
inb4:
UnPOeAdy_R8
νιώσε λίγο ρε φίλε, δεν είπα ότι φταίνε οι παίκτες για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά με τη στάση που τήρησαν δικαίως ο λάζος αισθάνεται προδομένος. δηλαδή να συμμετέχουν σε ένα όργανο το οποίο μάχεται για τα δίκαια των ελλήνων παικτών από την μία, και από την άλλη να τους αφήνουν ξεκρέμαστους στην ανάγκη.
και μαζί σου για τον βασιλακόπουλο τι λέμε ;)
Δεν είπα ότι είπες ότι φταίνε οι παίχτες, απλά συνόψισα λίγο το τι πιστεύω ότι εννοούμε και οι 2.
scarecrow
24-10-2010, 17:12
Πολλά :pink: στον Λάζο.
Pinatero
25-10-2010, 09:49
wA66DAbAWSw
KoiliaSamprela
25-10-2010, 10:05
γελάω με τον μπάτσο που τον έχει τυφλώσει ο ήλιος και φοράει το γυαλάκι ηλίου.
Οι παίχτες που αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την απόφαση του συνδικαλιστικού τους οργάνου είναι συν υπεύθυνοι για την όποια κατάντια όλων τον αθλητών. Μετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε είναι ξεκάθαρο ότι το όποιο τους αίτημα θα γίνετε δεκτό με γελάκι και ειρωνεία.
commissar
26-10-2010, 16:26
Είναι αδήριτη ανάγκη η δημιουργία υπερεθνικών πρωταθλημάτων, χωρίς ωστόσο να απαξιώσουμε τα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που επιβάλουν την δημιουργία μιας τέτοιας λίγκας. Το σχέδιο που προτάσσεται είναι η δημιουργία μιας «μεσογειακής λίγκας» με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και των ισχυρότερων ομάδων της Ιταλίας, της Τουρκίας, των χωρών της Αδριατικής (Παρτιζάν), του Ισραήλ (Μακάμπι) μεταξύ άλλων. Ακόμη το σχέδιο προβλέπει ότι οι ομάδες που συμμετέχουν στην μεσογειακή λίγκα θα επιστρέφουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, ώστε να συμμετέχουν στα πλέι οφ.
KoiliaSamprela
26-10-2010, 16:49
Είναι αδήριτη ανάγκη η δημιουργία υπερεθνικών πρωταθλημάτων, χωρίς ωστόσο να απαξιώσουμε τα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που επιβάλουν την δημιουργία μιας τέτοιας λίγκας. Το σχέδιο που προτάσσεται είναι η δημιουργία μιας «μεσογειακής λίγκας» με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και των ισχυρότερων ομάδων της Ιταλίας, της Τουρκίας, των χωρών της Αδριατικής (Παρτιζάν), του Ισραήλ (Μακάμπι) μεταξύ άλλων. Ακόμη το σχέδιο προβλέπει ότι οι ομάδες που συμμετέχουν στην μεσογειακή λίγκα θα επιστρέφουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, ώστε να συμμετέχουν στα πλέι οφ.
καρά λολ πιστεύω , τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν θα έχει και τόσο καλά αποτελέσματα
regularpaul
26-10-2010, 17:17
πάντως κάτι πρέπει να γίνει, κάτι νεωτεριστικό κι ας καταλήξει σε φιάσκο
η φάση η σημερινή (για το πρωτάθλημα μιλάω γενικώς) όχι για την απεργία
με ΠΑΟ/ΟΣΦΠ να είναι σε άλλη διάσταση από τους υπόλοιπους,
δεν φαίνεται να αλλάζει με κάποιο τρόπο
KoiliaSamprela
26-10-2010, 17:20
πάντως κάτι πρέπει να γίνει, κάτι νεωτεριστικό κι ας καταλήξει σε φιάσκο
η φάση η σημερινή (για το πρωτάθλημα μιλάω γενικώς) όχι για την απεργία
με ΠΑΟ/ΟΣΦΠ να είναι σε άλλη διάσταση από τους υπόλοιπους,
δεν φαίνεται να αλλάζει με κάποιο τρόπο
http://4.bp.blogspot.com/_VfdG9H2sHqo/TCBiSeoUIKI/AAAAAAAAKTs/YL_eACthitM/s400/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91+%CE%9A%CE%9A%CE%95.jpg
και ερασιτεχνικός αθλητισμός παντού :)
πέρα από την πλάκα έχεις μεγάλο δίκιο , όλοι ζουν για τα play offs , και ουσιαστικά την τελευταία 5άδα
regularpaul
26-10-2010, 17:39
μην ακουω για κκε και αθλητισμο!
2 φορες τον εχουμε ψηφισει τον πουστη τον μπενετατο
και μας εχει γραψει στα κοκκινα παπαρια του
[ακομα πιο οφφτοπικ]ασχετο αλλα το τι σαβουρα κατεβαινει σε αυτες τις δημοτικες εκλογες δεν περιγραφεται[/ακομα πιο οφφτοπικ]
atom_smasher
27-10-2010, 02:03
Εγω επιμενω. Ας παρουν τον Παο και τον Θρυλο τους και ας πανε στην Μεσογειακοαδριατικη λιγκα. Ας μεινουν τα ομαδακια και ας μαζεψουν ταλεντακια. Ας μπει και μια ταξη θεσμικα και να κατοχυρωθουν και τα εργασικα δικαιωματα των παιχτων και ας παρει το πρωταθλημα η αναγεννηση κατω δημητσανας. Αν λεει φυγουν απο την ομαδα τους που δεν τους πληρωνει κιολας πρεπει να παιξουν εκτος ελλαδος..τι λες ρε μαλακα ....
KoiliaSamprela
27-10-2010, 08:24
[ακομα πιο οφφτοπικ]ασχετο αλλα το τι σαβουρα κατεβαινει σε αυτες τις δημοτικες εκλογες δεν περιγραφεται[/ακομα πιο οφφτοπικ]
Νο σιτ
http://dl.dropbox.com/u/3525414/182564502.jpg
Δεν πάμε πουθενά φέτος, με το ζόρι κερδίσαμε τον Πανιώνιο.
Και είχαμε και το σπήκερ να λέει για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Γελάει ο κόσμος, ποιο ρόστερ ρε μεγάλε;
http://pepper.redplanet.gr/2011/01/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AC-%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82/
Εμετός
MaX Payne
11-01-2011, 20:04
http://www.katimagiko.gr/article/9378/ta-kokkina-gledia-sten-edra-tou-panathenaikou-videos
warlord mkII
11-01-2011, 20:17
πωπω διαβασα το αρθρο του κατιμαγικο και χεστηκα πανω μου!!! 30 ποντους θα μας ριξει η θρυλαρα παλι
MaX Payne
11-01-2011, 20:38
πωπω διαβασα το αρθρο του κατιμαγικο και χεστηκα πανω μου!!! 30 ποντους θα μας ριξει η θρυλαρα παλι
εχει συγκινητικο βιντεο κατω κατω που χανουμε γλυφαδα με τελευταιο σουτ χαμενο πασπαλιε :touched:
και με κοσμο και των 2 γλυφαδα
Amnesiac.
12-01-2011, 21:32
Εύκολη ήττα βλέπω για μας σήμερα. Είμαστε σε σκατά φάση γενικά και δε βλέπω να την ξεπερνάμε και σύντομα.
Και μου τη σπάει που βγαίνουν όλοι οι δικοί μας και λένε ότι ο βάζελος έχει το άγχος κτλ, νομίζω ότι για μας είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό το παιχνίδι απότι για τους άλλους.
KoiliaSamprela
12-01-2011, 21:59
λογικά κάνεις χαβαλέ .... παίζεις σε μια έδρα που στα χαρτιά σου το έχεις ως ήττα και μου λες ότι έχουν άγχος?
όπως και στον δεύτερο γύρο οι άλλοι , να μου πεις ότι υπάρχει φόβος για διασυρμό να προσπεράσω μιας και δεν κατέχω , αλλά όχι και άγχος ...
jack the ripper
12-01-2011, 22:53
υπερβολικα κακο ματς
Amnesiac.
12-01-2011, 22:56
Χμ ναι, να το εξηγήσω γιατί βιαζόμουν πριν.
Εμείς είμαστε σε μια φάση που ο κόσμος έχει παρατήσει εντελώς την ομάδα, εν μέρει δίκαια γιατί φέτος παίζουμε πολύ πιο βαρετό μπάσκετ απότι πέρυσι (αποκλειστικά λόγω ρόστερ και όχι προπονητή προφανώς), μεγάλο παιχνίδι δεν έχουμε κάνει ακόμα και γενικά πρέπει κάποια στιγμή να δείξει η ομάδα αν αξίζει να έχει προσδοκίες ο κόσμος ή όχι. Και τώρα είναι τεράστια ευκαιρία να το κάνει και γι'αυτό μου τη σπάει να ακούω για το άγχος του Παναθηναϊκού, ακόμα κι αν το λένε για λόγους τακτικής (πιάνει ποτέ αυτό άραγε; ). Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει τόση σημασία η νίκη όσο έχει για τον βάζελο (εκτός κι αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στο σκορ), αλλά νομίζω ότι είναι παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κυλήσει η χρονιά από το θέμα του ενδιαφέροντος του κόσμου ή και της ψυχολογίας της ομάδας.
KoiliaSamprela
12-01-2011, 23:11
Χμ ναι, να το εξηγήσω γιατί βιαζόμουν πριν.
Εμείς είμαστε σε μια φάση που ο κόσμος έχει παρατήσει εντελώς την ομάδα, εν μέρει δίκαια γιατί φέτος παίζουμε πολύ πιο βαρετό μπάσκετ απότι πέρυσι (αποκλειστικά λόγω ρόστερ και όχι προπονητή προφανώς), μεγάλο παιχνίδι δεν έχουμε κάνει ακόμα και γενικά πρέπει κάποια στιγμή να δείξει η ομάδα αν αξίζει να έχει προσδοκίες ο κόσμος ή όχι. Και τώρα είναι τεράστια ευκαιρία να το κάνει και γι'αυτό μου τη σπάει να ακούω για το άγχος του Παναθηναϊκού, ακόμα κι αν το λένε για λόγους τακτικής (πιάνει ποτέ αυτό άραγε; ). Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει τόση σημασία η νίκη όσο έχει για τον βάζελο (εκτός κι αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στο σκορ), αλλά νομίζω ότι είναι παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κυλήσει η χρονιά από το θέμα του ενδιαφέροντος του κόσμου ή και της ψυχολογίας της ομάδας.
με κάλυψες , και πάσο :pink:
Amnesiac.
13-01-2011, 00:08
ΤΕΡΑΣΤΙΟ FML που κόπηκε το ρεύμα σε όλο το τετράγωνο 5 (αγωνιστικά) λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και επανήλθε ακριβώς όταν έληξε το ματς. Δε γίνονται αυτά.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ MLR για τους γνωστούς λόγους.
Καταρχάς ψόφος κακός στα 3-4 μαλακισμένα με τις φωτοβολίδες.Πραγματικά ένιωσα ντροπή για το σκηνικό που έγινε με τη λήξη.Κακό πράγμα να είσαι υπάνθρωπος.Μπράβο και στο τέρας εξυπνάδας που χάρισε μια βολή στο Νεστέροβιτς.Αισχρός Παναθηναικός,ο χειρότερος των τελευταίων 5 ετών σίγουρα και τραγικότερο παιχνίδι Διαμαντίδη όσο τον θυμάμαι να παίζει μπάσκετ.
jack the ripper
13-01-2011, 00:19
καλα τα ειπε ο νασουμ..αλλα οταν ειναι αρρωστος δε γινεται να κανει τα παντα...
ο νικολας μονος του επαιζε..
φωτσης τσαρτσαρης χαλια...ο ερτσεγκ εβαλε τοσους ποντους ελεος δλδ..
τι να κανεις..παμε για το σεφ τωρα
Magellan
13-01-2011, 00:23
οτι θα κερδιζαμε μεσα στο οακα χαρις σε 3-4 πικενρολ προς στο τελος δε το φανταζομουν
απιστευτο κακο ματς
Amnesiac.
13-01-2011, 00:27
Δεν είδα τα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά νομίζω σε εμάς ήταν εμφανής η διαφορά στο πώς κατέβηκε η ομάδα, τόσο από ψυχολογία όσο κυρίως από κοουτσάρισμα. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνεται ποιος είναι ο Ίβκοβιτς και ποιος ήταν ο Γιαννάκης.
Ο Διαμαντίδης φαινόταν ότι δε μπορούσε να ανταποκριθεί λόγω πυρετού και φέτος ειδικά είναι η μισή ομάδα σας.
Για εμάς νομίζω ήταν η κατάλληλη νίκη την κατάλληλη στιγμή.
Tyler_Durden
13-01-2011, 00:30
απιστευτο κακο ματς
μα γιατί το λες αυτό;;; οι φωστήρες του σχολιασμού είπαν οτι ωραίο μπάσκετ μπορεί να είναι και το παρτσακλό μπάσκετ, εφόσον ξαναδούμε στο βίντεο το ματς, και αποκωδικοποιησουμε τις οδηγίες των προπονητών. Κατά τα άλλα, μαζί με τον Μήτσο σήμερα ήταν άρρωστος και ο υπόλοιπος ΠΑΟ. Συγκέντρωση 0.
scarecrow
13-01-2011, 00:42
^Μάλιστα ο Χατζηγεωργίου έκανε λόγο τουλάχιστον 3 φορές για συγκλονιστικό ματς....
warlord mkII
13-01-2011, 00:51
τα είπε ο nasum.
χειρότερο παο επί Ομπράντοβιτς δεν θυμάμαι.
και ΠΑΟ είσαι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για πυρετούς, μάριτς κλπ.
Κακό ματς και μπράβο στους διαιτητές που το διέκοψαν αμέσως με τη φωτοβολίδα (όσο και αν μας χάλασε). Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα.
Στα δικά μας, ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την έλλειψη του ψηλού, 2 παίκτες με πυρετό και τον 1 που είχε κέφια με πάγο στη μέση. Ο γαυρος το πήρε με τσαμπουκά και ξυλίκι στη ρακέτα και μαγκιά του, αλλά δε νομίζω ο ιβκοβιτς να το δοκιμάσει ξανά σε ματς που είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.
Στον αποπάνω να πω ότι λέει πίπες. Μπάσκετ παίζουμε, όχι ποδόσφαιρο. Αν έχεις 2-3 παίκτες εκτός, η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά.
warlord mkII
13-01-2011, 01:04
ναι ρε οντονιαν, είναι ποστ οπαδικης τυφλωσης το αποπανω, στη νοοτροπια "και νεκρός να είμαι, πρέπει να το κερδίσω αυτό το ματς".
jack the ripper
13-01-2011, 01:05
καθυστερημενος φιξερ που μπηκε να γραψει για τη νικη της ομαδας του σε ματς που δεν εχει δει και ενω εκραζε στο τσατ "τους σκατοφλωρους που βλεπουν ΓΑΜΩΜΠΑΣΚΕΤ" οπως ανεφερε
χαλια ματς..
ο παο που τοοοοοσα χρονια παιζει με πικ ν ρολ δεν εκανε ενα καλο πικ σε ολο το ματς....ουτε εξτρα πασες για ελευθερα σουτ ουτε τπτ απτο γνωστο καλο μπασκετ του παο....
στην αμυνα κριθηκε για μενα παντως...κακες επιθεσεις κ οι 2 ομαδες εκαναν αλλα στο τελος η αμυνα του παο κακη!
Άλλο ένα ποστ "δεν είδα το ματς αλλά..."
Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο γαυρος μπήκε καλύτερα μετά τη διακοπή. Τη μεγαλύτερη διαφορά του παιχνιδιού την έκανε μετά και ενώ έχανε με έναν πόντο πριν (+ τους πόντους από τις βολές Μπατίστ αμέσως μετά, αν θυμάμαι καλά).
Εμένα από αυτό το ματς μου έλειψε ο Σάρας. Όταν ο ΠΑΟ ρολάρει, κανένας γαυρος δεν τον έχει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως το ματς πάει όπως αυτό, θα ήταν υπερπολύτιμα και τα σουτ του και η δημιουργία του.
ειπα να παω μια φορα στο μπασκετ μετα απο τοσα χρονια και καναμε το χειροτερο παιχνιδι που θυμαμαι...καπως πηγαν να το σωσουν σατο και ντρου κυριως αλλα μεχρι εκει.
μακαρι να ισχυει η φημη οτι γυριζει ο σισκα.
ασχετο αλλα χαζευα τον σισσε που κοιτουσε αποσβολομενος στο τελος και απορω τι θα σκεφτοταν βλεποντας ολο το γηπεδο να χειροκροτα την ομαδα μετα απο ηττα στο ντερμπυ...τεραστια διαφορα στα 2 τμηματα.
Entrancemperium
13-01-2011, 02:19
O Σάρας έπρεπε να έχει μείνει, αυτό έχω να πω, θα ήταν το κατάλληλο μπακ απ του Μήτσου όταν δεν τραβάει ή όταν η μπάλα καίει ή ο Καλάθες μαλακίζεται ή ο Τέπιτς είναι χαμένος στην άβυσσο του πάγκου..
Στο Σεφ θα έχει πλάκα πάντως..
Επίσης για άλλη μια φορά εμετός Τεόντοσιτς καταντάει γραφικός ο παπάρας.
Φίξξξερ σοβαρέψου λες ΠΙΠΕΣ.
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη θεωρεί λάθος την μη ανανέωση Σάρας το καλοκαίρι.Είναι δεδομένο το πρόβλημα που έχει στα γόνατα καθώς και η ηλικία του,αλλά τα δέκα λεπτά τουλάχιστον ποιοτικού μπάσκετ τα είχε.Πόσο μάλλον σε κάποια παιχνίδια σαν το σημερινό,που έχεις τον Διαμαντίδη με αντιβίωση χωρίς προπονήσεις και τους Μπατίστ,Νίκολας να επανέρχονται τώρα από τραυματισμούς.Η εικόνα του Ζοτς να προσπαθεί να συνεφέρει τον ζαλισμένο Διαμαντίδη ήταν άκρως αντιπροσωπευτική.Φυσικό επακόλουθο είναι να μην καταφέρεις να κοντρολάρεις το παιχνίδι και το εξαιρετικά επιπόλαιο μπάσκετ ανά διαστήματα.Ούτε ένα πικ εν ρολ δεν παίχτηκε σωστά.
Στα μη αγωνιστικά τώρα,ρε βλάκα Χατζηπαπαρίου μας έπρηξες.Οι μαλακίες που έλεγες παρέα με τον άλλο ειδικό της καραπουτσακλάρας σε συνδυασμό με τους κάγκουρες που κάναν τους κρετινισμούς στο τέλος μου δημιούργησαν απίστευτα νεύρα.Φέρτε Kyle Montgomery για περιγραφή,νισάφι πια με τους επιδέξιους μπασκετάνθρωπους που πιάνουν ένα μικρόφωνο και ανοίγει το στόμα τους σαν βόθρος.
Phantom Duck
13-01-2011, 02:57
πέθανα με γλωσσομαθή σχολιαστή να λέει "ακούστε λίγο το διάλογο ίβκοβιτς-ομπράντοβιτς, ακούστε".
Kyle Montgomery xaxaxaxaxaxaxa με τοσο θεαμα θαχε πολλα να πει :P
Φέρτε Kyle Montgomery για περιγραφή
:pink:
warlord mkII
13-01-2011, 04:18
Εμενα το αγαπημενο μου ηταν εκει που ο παπαρας ο ρεπορτερ λεει να εδω παταει ο νικολας τη γραμμη, μετα βλεπει οτι δεν τη παταει τη γραμμη ο νικολας και λεει την ειχε πατησει πιο πριν (που ερχοταν 1 μετρο παραλληλα με τη γραμμη) και μετα ξαναλλαζει γνωμη και (νομιζωντας οτι είναι εκτος αερα) λεει να ΡΕ, τη παταει (και φυσικα δεν τη παταει).....
Γαμω την ερτ σας και τους λογαριασμους της δεη που σας πληρωνουμε
KoiliaSamprela
13-01-2011, 10:12
οι φανατικοί μην διαβάσετε
επίσης να τονίσω ότι δεν είμαι μπασκετικός
Σήμερα ένιωσα την χαρά που κέρδισε ο Ολυμπιακός.
Έχω σίγουρα στο τέλος του πρωταθλήματος 2-3 τραπεζόματα.
Τα στοιχήματα στο γραφείο πήραν φωτιά , και εδώ επειδή είναι κάφροι, τα τραπεζώματα αφορούν και τους γύρω γύρω , όχι μόνο γαυροβάζελους ...
Για την ιστορία πέρυσι φάγαμε στου Μουρούζη :)
Πείτε πως πρέπει να πάει το πρωτάθλημα για να βάλουν και "το γλυκό" στα bets
nothingman
13-01-2011, 13:40
έχουμε φωτογραφία της χθεσινής γραβάτας Γιαννακόπουλου;
chris_boss
13-01-2011, 13:44
Άλλο ένα ποστ "δεν είδα το ματς αλλά..."
Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο γαυρος μπήκε καλύτερα μετά τη διακοπή. Τη μεγαλύτερη διαφορά του παιχνιδιού την έκανε μετά και ενώ έχανε με έναν πόντο πριν (+ τους πόντους από τις βολές Μπατίστ αμέσως μετά, αν θυμάμαι καλά).
Εμένα από αυτό το ματς μου έλειψε ο Σάρας. Όταν ο ΠΑΟ ρολάρει, κανένας γαυρος δεν τον έχει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως το ματς πάει όπως αυτό, θα ήταν υπερπολύτιμα και τα σουτ του και η δημιουργία του.
Πως θα γίνει να βρούμε ένα Τεν Κάτε του μπάσκετ; :(
Moonspellheim
13-01-2011, 13:55
Εμενα το αγαπημενο μου ηταν εκει που ο παπαρας ο ρεπορτερ λεει να εδω παταει ο νικολας τη γραμμη, μετα βλεπει οτι δεν τη παταει τη γραμμη ο νικολας και λεει την ειχε πατησει πιο πριν (που ερχοταν 1 μετρο παραλληλα με τη γραμμη) και μετα ξαναλλαζει γνωμη και (νομιζωντας οτι είναι εκτος αερα) λεει να ΡΕ, τη παταει (και φυσικα δεν τη παταει).....
Γαμω την ερτ σας και τους λογαριασμους της δεη που σας πληρωνουμε
Οχι οτι διαφωνω σε αυτα που λες περι ΕΡΤ, απλα να πω οτι πατησε.
Amnesiac.
13-01-2011, 14:35
(που ερχοταν 1 μετρο παραλληλα με τη γραμμη)
(και φυσικα δεν τη παταει)
Πάμε στο 3:17 και βλέπουμε το δεξί πόδι του Νίκολας 1 μέτρο παράλληλα με τη γραμμή, για να μαθαίνει ο κόσμος.
nDsHVJUA7Zs
warlord mkII
13-01-2011, 14:48
:moutza:
Amnesiac: ο ευτυχισμένος θεατής της ΕΡΤ.
Amnesiac.
13-01-2011, 14:54
:(
SpiritCrusher
13-01-2011, 18:17
Όντως στο τέλος του αμνήζιακ-βίντεο φαίνεται λίγο η γραβάτα Γιαννακόπουλος. Τι διάολο είναι αυτό, μωβ με αστεράκια; sailormoon;
τουλαχιστον εδωσε απαντησεις ο ιαν ο βουγιουκας κατι ειναι και αυτο
να δωσουμε και ενα δικιο στον warlord που παραπονιεται για την διαιτησια(γνωστος ολυμπιακος ο τομι σχινας) και την ερτ με τον καρεδακια(αλλος αντιπαναθηναικος αυτος!!)
MaX Payne
13-01-2011, 18:54
οχι διαιτησια γενικα για τη φαση με νικολας λεμε και τον σπαζαρχιδορεπορτερ (οχι τον καρεδακια) που φωναζε τη παταει και τη παταει λες και ηταν σπιτι του και εβλεπε το ματς με γαυρους φιλους του
με (πρασινα) γυαλια βλεπω οτι δεν παταει γραμμη
κοιτάζοντας με το αριστερό μάτι, μου φάνηκε πως πατάει γραμμή
κοιτάζοντας λίγο καλύτερα με το δεξί, νομίζω δεν πατούσε
οταν το είδα και με τα δυο μου φάνηκε κάπως τρισδιάστατο
http://i149.photobucket.com/albums/s79/alaiah_the1/3dglasses2.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=8NvWscyVZ9I
Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ;
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Stormrider
13-01-2011, 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=OXF0YzpeXJU
νταξ, βασιλη βασιλη γαμα το τριφύλλι και τετοια..
στο 1:27 φωναζουν καποιοι "ντουσαν ντουσαν" ακούνε καλα τα αυτιά μου ?
Ρε είναι δυνατόν να συζητάμε γι' αυτή τη φάση; Συνέλθετε, μπάσκετ είναι. Η διαιτησία ήταν οκ γενικά και είχε και τα αρχίδια να διακόψει το ματς με πολύ λιγότερα σκηνικά από άλλες φορές.
Εγώ διασκέδασα με τη χαρά των κόκκινων εφημερίδων. Ειδικά με τον γαυρο που μειώνει τρομερά το μέγεθος της ομάδας που υποστηρίζει με το να γράφει τέτοιες πομπώδεις αηδίες για μια νίκη στη μέση της χρονιάς. Ειδικά το "τους κόψαΜΕ (!!) το μπάσκετ" ήταν τρομερό μέσα στη χαζομάρα του! Για το κολωνάκι δίπλα που μιλάει για "αίσχη στο ΟΑΚΑ", μετά τα περσινά στο ΣΕΦ, κανονικά θέλει εισαγγελέα, αλλά τέτοια (χ)ώρα, τέτοια λόγια.
warlord mkII
13-01-2011, 23:43
Ποια διαιτησια μωρε, τη τραγικοτητα του ρεπορτερ σχολιασα. Ναι για μενα μαλλον δεν παταει ο νικολας, αλλα στ αρχιδια μου κιολας, ο διαιτητης ειναι ακριβως μπροστα προφανως ειδε καλυτερα. Ο παπαρας ο ρεπορτερ με την ιδια οπτικη γωνια με μας, γκαριζε και πιο πριν και πιο μετα και να ρε παιδια αφου παταει. αυτα.
Απότι διαβάζω, εκτός από το ξύλο που έφαγε αυτός με τη φωτοβολίδα από τους οπαδοί ΠΑΟ, η αστυνομία έκανε συλλήψεις για τις ρίψεις και τα λέιζερ (!). Καλά νέα αυτά, αν και αμφιβάλω αν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σε αγώνα που πραγματικά γινόσαντο αίσχη.
carheart
14-01-2011, 02:16
http://www.youtube.com/watch?v=OXF0YzpeXJU
νταξ, βασιλη βασιλη γαμα το τριφύλλι και τετοια..
στο 1:27 φωναζουν καποιοι "ντουσαν ντουσαν" ακούνε καλα τα αυτιά μου ?
ντούντα ρε καμμένε
FIREWIND
14-01-2011, 02:56
thliveroi gavroi opadoi,apo8ewnoun ton iouda pou persi tou petagane kotronia
Tispanagias tamatia
14-01-2011, 03:23
Αποτυχημένη αποτύπωση πόνου. Και ο Ιησούς Χριστός θα τον αποθέωνε.
ΔΕΟΣ
προσπεραστε τα 40 δευτερα και απολαυστε
6kC2zT_Nk7A&feature=player_embedded
nothingman
14-01-2011, 16:07
δεν υπάρχει πιο γλοιώδης άθρωπας από τον Καρυάκατζη
commissar
26-01-2011, 22:28
"Το μήνυμα ελήφθη (ξανά). Μόνο δύο αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ χρειάστηκαν για να περάσει ξανά το μήνυμα από την Ελληνική Πολιτεία, αυτή την φορά διά των δικαστικών της οργάνων. Ίδια επεισόδια όταν γίνονταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι δυσφημιστικά για το άθλημα και επιβάλλονται τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ όταν τα ίδια επεισόδια γίνονται από οπαδούς ομάδων της Αθήνας, είναι μεμονωμένα και επιβάλλεται μία αγωνιστική.
Το ΑΣΕΑΔ νομολόγησε λοιπόν, ότι όταν οι κροτίδες προέρχονται από τα χέρια οπαδών του ΠΑΟΚ είναι πιο δυσφημιστικές για το δύσμοιρο το μπάσκετ, ενώ όταν πετυχαίνουν αντίπαλο αθλητή, το μπάσκετ προάγεται αφού πέτυχαν διάσημο αθλητή του Ολυμπιακού. Μετά τα πέτσινα πέναλτι στο ποδόσφαιρο, μπορείτε πλέον να τους δίνετε και συγχαρητήρια για την εύστοχη ρίψη κροτίδων τις οποίες προφανώς και οι διαιτητές θεωρούν μέρος του φαντασμαγορικού τελετουργικού της λήξης των αγώνων των ομάδων της Αθήνας και για το λόγο αυτό δεν τις αναφέρουν καν στο φύλλο αγώνος. Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της Ελληνικής Πολιτείας μην ψάχνετε μακριά για τα αίτια της βίας, όταν η ισονομία μένει στις διακηρύξεις και στα παχιά τα λόγια."
http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/BASKET_DIAFORA/epeisodia%204.jpg
:hippy:
commissar
31-01-2011, 00:06
Μετά το παιχνίδι αντιπροσωπεία των οπαδών του Ηρακλή μπήκε μέσα στο παρκέ και ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες τους και να τις αφήσουν στο κέντρο του γηπέδου. Έτσι και έγινε με αποτέλεσμα οι παίκτες των κυανολεύκων να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια ημίγυμνοι.
http://www.paok24.com/dbimg/news/5665_front.jpg
και τα σώβρακα έπρεπε να βγάλουν.
Ανακοίνωση με την οποία κάνει σαφές ότι δεν θα συνεχίσει να στηρίζει τον Άρη στο μπάσκετ εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη, Super 3.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054697955-%CE%A4%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%91%CE%9F
:!:
Amnesiac.
23-02-2011, 10:11
Το ότι έχει τριετές συμβόλαιο βέβαια δεν έχει σημασία.
Λοιπόν, οι πηγές μου μου λένε οτι έκλεισε.
commissar
01-03-2011, 23:31
γελάει ο κόσμος με αυτά που γίνονται για τον τελικό κυπέλλου.
Σε ημέρα χωρίς ποδοσφαιρικά νέα και με ντέρμπυ αιωνίων στο μπάσκετ, με δυσκολία βρίσκεις την αναφορά στον αγώνα στις κοκκινες εφημερίδες. Βέβαια αν γίνει η στραβή και χάσουν με ως 3 πόντους, θα γράφουν για τιτάνες.
priceless φατσα ομπραντοβιτς να εχει ζητησει παραταση για την διαφορα και να βλεπει διαμαντιδη να σουταρει στην εκπνοη.
Magellan
17-04-2011, 00:10
ε οκ
θα χασουμε στα πλει οφ
(λολ γιοταμ )
Τί μαλακία αυτή να μετράει η διαφορά στη παράταση για την ισοβαθμία (αντί για το 0 στη κανονική διάρκεια). Δηλαδή έπρεπε ο Ιβκοβιτς να ζητήσει αυτοκαλάθι στο τέλος να τέλειωνε εκεί η πρώτη θέση???
Αυτό που λες ισχύει και φέρνει τους προπονητές σε άσχημη θέση, αφού από τη μια υπάρχει η σκοπιμότητα, από την άλλη ομάδα που της λες να χάσει ματς της περνάς εντελώς λάθος νοοτροπία.
jack the ripper
17-04-2011, 11:58
καποιος να βρει βιντεακι και να το κανει gif με διαμαντιδη στο πισω μερος του πλανου και καθισμενο στον παγκο να κανει κατι περιεργες κινησεις με τα χερια
καποιος να βρει βιντεακι και να το κανει gif με διαμαντιδη στο πισω μερος του πλανου και καθισμενο στον παγκο να κανει κατι περιεργες κινησεις με τα χερια
Γάμησε :touched:
http://www.sportdog.gr/article/24915/houliganike-suberiphora-apo-aggelou
Μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε κατηγορηθεί από τους προπονητές του Ηλυσιακού ότι στο ματς που έγινε στο ΣΕΦ καθύβριζε τις οικογένειές τους επειδή έπαιζαν ζώνη και δεν επέτρεπαν στον Ολυμπιακό να παίξει τα συστήματά του εναντίον μαν του μαν ενόψει Σιένα.
χαχαχαχ
carheart
18-04-2011, 15:47
Αγγέλου/Τόμιτς/Ελληνιάδηδες στα μπάσκετς και Μητρόπουλοι στα ποδόσφαιρα είναι Σταθερές Ολυμπιακής Ιδέας
στο απυρόβλητο από εμένα, εκφράζουν πλήρως αυτό που πρέπει να εκφράζουν
nothingman
18-04-2011, 16:48
τουλάχιστον.
καλα που υπαρχει ο τυφωνας ο θανασακης,ο πλυτας,ο φιλιππιδης(ακομα τον δικαζουν για το ξυλοδαρμο ευθυμιαδη) και ο ρινγκο ο πιστολερο για να ισορροπουν το επιπεδο
jack the ripper
19-04-2011, 21:00
http://www.youtube.com/watch?v=0-vhDpPRIAY&feature=related
5.05 :touched:
regularpaul
20-04-2011, 19:00
Α2 η ΑΕΚ, λογικη εξελιξη με τα συνεχη προβληματα των τελευταιων ετων
αλλα κ παλι ειναι βαρυ
KoiliaSamprela
20-04-2011, 19:16
νομίζω η χειρότερή μου στιγμή σαν ΑΕΚτζης.
Πέρασαν οι εποχές που οι φανέλες έπαιζαν μόνες τους.
Για τον Ηλισιακό μαγκιά του, όσοι ξέρουν από Α1 (γαυροβάζελοι δεν πιάνονται γιατί απλά τι σχέση έχουν με την πλέμπα) ήξεραν ότι δεν έπεφτε, ιδικά μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη.
Τώρα, αν δεν ανέβεις άμεσα, μέχρι και που το διαλύεις (ή κάνεις μια αλχημεία συγχώνευσης)
etsi opws eimastan tosa xronia san na eixame pesei itan.... @@ magkia tou ilisiakou o kollosos ekatse kai exase sto telos. kai i katrakyla twra arxizei
KoiliaSamprela
21-04-2011, 12:56
etsi opws eimastan tosa xronia san na eixame pesei itan.... @@ magkia tou ilisiakou o kollosos ekatse kai exase sto telos. kai i katrakyla twra arxizei
μαγκιά του σου λέω ;)
τωρα το μαθαν οτι μανατζερ εχει τον Ηλυσιακο? αιωνες τωρα τον εχει και εχει το 70% των παικτων στην Ελλαδα το λαμογιο!
οταν εδιωξαν τον Μακ και Γκραντι μεστην χρονια παλι αυτος εφταιγε?
δεν φταιει αυτος που πεσε η ΑΕΚ - εδω δεν εχει διοικηση και λεφτα ποσο καιρο -
ολη την χρονια εξωδικα για το γηπεδο - απληρωτοι οι παικτες - τα λεφτα απο την τηλεραση πηγαν σε παλιες οφειλες και οχι παικτες - και ολο γυρω γυρω ολοι για τον Φιλιππου οτι επιστρεφει η οχι - ολο να παραιτουνται απτην διοικηση
ναρχονται αλλοι κ ενα σωρο μλκιες..
KoiliaSamprela
21-04-2011, 14:23
τωρα το μαθαν οτι μανατζερ εχει τον Ηλυσιακο? αιωνες τωρα τον εχει και εχει το 70% των παικτων στην Ελλαδα το λαμογιο!
ολη την χρονια εξωδικα για το γηπεδο - απληρωτοι οι παικτες - τα λεφτα απο την τηλεραση πηγαν σε παλιες οφειλες και οχι παικτες - και ολο γυρω γυρω ολοι για τον Φιλιππου οτι επιστρεφει η οχι - ολο να παραιτουνται απτην διοικηση
εγώ δεν διαφωνώ ότι μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας, αλλά ακόμα και έτσι δεν είχες ελπίδα , το ΓΣΠ έφαγε 22 πόντους από τον Παναθηναϊκό και 25 από τον Ηλυσιακό
Αγγέλου/Τόμιτς/Ελληνιάδηδες στα μπάσκετς και Μητρόπουλοι στα ποδόσφαιρα είναι Σταθερές Ολυμπιακής Ιδέας
στο απυρόβλητο από εμένα, εκφράζουν πλήρως αυτό που πρέπει να εκφράζουν
Να πούνε οι παρόμοιες γριές τι πρόβλημα έχουν ακριβώς με τον τιτάνα Μίλαν Τόμιτς.
εγώ δεν διαφωνώ ότι μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας, αλλά ακόμα και έτσι δεν είχες ελπίδα , το ΓΣΠ έφαγε 22 πόντους από τον Παναθηναϊκό και 25 από τον Ηλυσιακό
οταν εχασε η αεκ απο το μαρουσι και οσα εχασε στον ποντο δεν ταχασε ομως απο τον μανατζερ - οχι στημενα ακριβως αλλα αδιαφορια επιτηδες γινονται καθε χρονο - στην Α2 να δεις τι γινεται ...
tsimpouklano
23-04-2011, 21:02
Γελάει ο κόσμος: http://contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Aris_PAOK/319681.html
στα δικαστηρια οι θεσεις πλεον....
παντως ο μπαοκ εκανε πολυ καλη χρονια για την τραγικη του κατασταση οικονομικα και χωρις λαζο στο τελος!
οπως και το μαρουσι...ποιος το περιμενε...
tsimpouklano
25-04-2011, 15:42
Που διάβασες ότι οι θέσεις θα παιχτούν στα δικαστήρια;
Ο Άρης κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του μεταξύ μας κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μου μια επιστολή της ΚΑΕ Άρης προς τον ΕΣΑΚΕ που εστάλη την Μεγάλη Πέμπτη με την οποία ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ να πέσει στην 4η θέση με τον Άρη στην 3η.
pitchfork
26-04-2011, 21:53
Αντί να είναι ευχαριστημενοι που θα αναμετρηθούν με τον οσφπ και άρα έχουν ελπίδα για τελικούς οι κοιμισμένοι εκεί πάνω θέλουν τρίτη θέση.
Περαστικά τους.
Καταπληκτικό χιούμορ ρε πίτσφορκ, μέσα στα πλαίσια του "να βελτιώσουμε το ελληνικό μπάσκετ". Λες και δεν ξέρεις πόσες ελπίδες έχουν και οι μεν και οι δε απέναντι σε γαυροβάζελους του μπάσκετ. Ε και τώρα γελάνε σατανικά οι πίτσφορκς αυτού του κόσμου για το πόσο γαμάνε τον έναν και μοναδικό ανταγωνιστή τους σε ένα μη-πρωτάθλημα.
pitchfork
27-04-2011, 00:14
Σε πρώτη φάση το ότι βλέπεις τον εξάκις (προσεχώς) πρωταθλητή ευρώπης στο πρωτάθλημά σου είναι τιμή και χαρά σου, το να τον κατηγορείς που τον έχεις και τον χαίρεσαι επειδή όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι για το μπούτσο καβάλα, αποτελεί σαν γεγονός φυσικό παράδοξο και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου.
Να βελτιώσω εγώ προσωπικά το ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται, να το κάνει ο ΠΑΟ από μόνος του σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε και πάλι το βλέπω δύσκολο οπότε ας κοιτάξει καλύτερα ο καθένας τη πάρτη του και σταματήστε να περιμένετε από μας τα πάντα.
regularpaul
27-04-2011, 10:29
πες κάτι και για τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟ όμως Πιτς 8-)
(σε αλλο θρεντ εστω)
Stormrider
27-04-2011, 21:23
ας μας πει για το γυναικείο βόλεϋ . εκει μας εχει (!)
Πρίντεζη λέει ρε μαλάκα :?
Γαύρος, αλλά πολύ φιλότιμος.
Amnesiac.
27-04-2011, 22:37
Δε με χαλάει. Όχι ότι θα κάνει τη διαφορά, αλλά χειρότερος από το τίποτα που έχουμε τώρα δύσκολο να είναι.
Σε πρώτη φάση το ότι βλέπεις τον εξάκις (προσεχώς) πρωταθλητή ευρώπης στο πρωτάθλημά σου είναι τιμή και χαρά σου
Ούτε τον βλέπω, αν όμως τον έβλεπα δεν θα ήταν ούτε τιμή, πολύ δε περισσότερο ούτε χαρά μου
το να τον κατηγορείς που τον έχεις και τον χαίρεσαι επειδή όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι για το μπούτσο καβάλα, αποτελεί σαν γεγονός φυσικό παράδοξο και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου.
Και ξανά επαναλαμβάνω ότι δεν τον χαίρομαι, πρόκειται για συστατικό στοιχείο της καταστροφής του ελληνικού μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καθόλου για το μπούτσο καβάλα, αρκεί να δεις τις βαθμολογικές διαφορές τους. Το ότι δε μπορείς να ακολουθήσεις τη σκέψη μου φυσιολογικό το βρίσκω.
Να βελτιώσω εγώ προσωπικά το ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται, να το κάνει ο ΠΑΟ από μόνος του σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε και πάλι το βλέπω δύσκολο οπότε ας κοιτάξει καλύτερα ο καθένας τη πάρτη του και σταματήστε να περιμένετε από μας τα πάντα.
Ναι μπράβο καθυστερημένε, δεν κατάλαβες ότι δεν μιλάω προσωπικά στον πίτσφορκ αλλά στον μέσο οπαδό μπασκετοβάζελου τον οποίο αντιπροσωπεύεις, δεν λέω, έκανες επιχείρημα. Αυτό το μπουρδέλο που ζούμε δεν έχει καμιά σχέση με την Α1, όπως την γαμήσατε να την ξαναφτιάξετε.
Τι ακριβώς να περιμένουμε από εσάς? Ποια είναι τα πάντα που κάνατε?
Έτσι από περιέργεια, πώς οι γαυροβάζελοι γάμησαν την Α1;
Γαύρος, αλλά πολύ φιλότιμος.
τρελος γαυρος ο μογλης ο ακατεβατος......
regularpaul
28-04-2011, 09:52
Έτσι από περιέργεια, πώς οι γαυροβάζελοι γάμησαν την Α1;
προφανώς δεν είναι ευθύνη των γαυροβάζελων οι τεράστιες διαφορές μεταξύ των 2 και των υπολοίπων
ούτε καν για διαιτησία μπορεί να μιλήσει κανείς αφού είναι τεράστιες οι διαφορές, όχι σαν τη μπάλα
όμως και αυτή η κατάσταση όπου οι 2 ομάδες είναι αρκετά τυχερές ώστε να έχουν βρει μερικούς πλούσιους παράγοντες
και να μένουν σε αυτό το επίπεδο σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, δεν μπορεί να συνεχιστεί
θα έπρεπε να μπορεί ο Ηρακλής πχ να κρατησει Διαμαντίδη, Παπαδόπουλο, να βγαίνει κι αυτός πρωταθλητής πού κ πού
οπότε ή απλά βρίσκονται αντίστοιχοι παράγοντες για (κάποιες από) τις υπόλοιπες ομάδες
ή πάμε σε μια λύση τύπου NBA (...)
ή συνεχίζουμε με το παγερά αδιάφορο πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων
Stormrider
28-04-2011, 16:05
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Aek/dikaiwthhke_h_aek_-_apovalletai_o_hlysiakos.846124.html
ΝΑΙ ΡΕ ΑΕΚ.
regularpaul
28-04-2011, 16:13
τραγικα πραγματα
ας γινοταν νωριτερα αυτη η αποβολη
ας λιθοβολιστει ο Δελημπαλταδακης και ολοι οι μανατζερ του κοσμου μαζι του
αλλα οχι ετσι ρε πουστη μου, τα εχουν γαμησει ολα πια
δηλαδη καταλαβα καλα?
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Magellan
28-04-2011, 17:52
Σαν σήμερα (28/04) το 1993 στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς χτύπησε το κεφάλι του στην μπασκέτα και σόκαρε τον κόσμο...
κανονικά έπρεπε να πέσουν και Κολοσσός-Πανελλήνιος-Καβάλα για τις μαλακίες και το απίστευτο στήσιμο που έριξαν τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ώστε να σώζονται και σε τριπλή ισοβαθμία. Να πέφτεις όταν είσαι ο χειρότερος αγωνιστικά, όχι όμως όταν οι άλλοι είναι στημένοι.
Μη στεναχωριέστε οι αγνοί φίλοι του Ηλυσσιακού, η ΑΕΚ αποκλείεται να πάρει πιστοποιητικό για του χρόνου, μαζί και άλλες 4-5 καε της Α1.
ολοι στηθηκαν λοιπον εκτος απο την κατατρεγμενη την αεκ..στο ματσακι με τον ηρακλη κατι φωτα που εσβησαν η γενοπ φταιει?
στα χαρτια λοιπον και ο ηλισιακος ας κανει μια φιεστα ηθικης παραμονης στην α1
regularpaul
29-04-2011, 12:28
έχει ένα δικιο να σταζει ειρωνια ο επιστημονας
καθώς είναι ιδια υποθεση με αυτη της μπαλας ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-Καλαμαρια στην τελικη
οποτε οι ΑΕΚτζηδες εχουν 2 επιλογες ως οπαδοι,
δεν γουσταρουν να σωθουν (και το ζητανε καπως απο την διοικηση τους)
ή ακολουθούν τον δρομο "οι αλλοι ειναι οι εξυπνοι κι εμεις οι μαλακες?" κλπ
όπου όμως σβήνουν κάθε σκέψη περί κλεμμένου τίτλου πρόπερσι
κανονικά έπρεπε να πέσουν και Κολοσσός-Πανελλήνιος-Καβάλα για τις μαλακίες και το απίστευτο στήσιμο που έριξαν τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ώστε να σώζονται και σε τριπλή ισοβαθμία. Να πέφτεις όταν είσαι ο χειρότερος αγωνιστικά, όχι όμως όταν οι άλλοι είναι στημένοι.
ισχύουν κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά, αλλά ισχύουν εδώ και μερικά χρόνια
και ίσχυαν από τη αρχή του πρωταθλήματος
στημένοι ξεστημένοι, τα ματς έληξαν όπως έληξαν, η ΑΕΚ έπεσε
και δεν πρεπει αυτο να αλλαξει στα χαρτια
kseftylismos einai re kalytera na pesoume b para na meinoume etsi, gia mena poly xeirotero. alla me tetoia gamimeni doihkhsh ti perimeneis kai meta tou ftaei o kosmos.... ama akouge ti ithele o kosmos den tha itan edw to sa xronia