PDA

View Full Version : A1 Basket 2010 - 2011.

Pages : 1 2 [3]

R & R
23-06-2011, 21:40
Τηλεφωνικός διάλογος στις 17/4/11 ανάμεσα στον Γιάννη Μπουρούση και τον Μάκη Ψωμιάδη προκαλεί σοκ στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ ζητά κάποιο "φάρμακο" από τον Μάκη Ψωμιάδη, σαν "αυτό που του είχε δώσει" και "παίρνουν και οι δικοί του", ενώ αποκαλεί "βλάκες" τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και εργοδότες του, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά ο διάλογος Μπουρούση - Ψωμιάδη, όπως εμφανίζεται στις δικογραφίες:

"Μ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Ψ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Μ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ψ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Μ: Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Ψ: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Μ: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Ψ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Μ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Ψ: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Μ: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Ψ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Μ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Ψ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Μ: Μέσα Μαΐου.

Ψ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Μ: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Ψ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Μ: Έγινε, θα τα πούμε.

Ψ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου"

Death MD
24-06-2011, 11:53
nick lalkas

Ρε παιδια πατε καλα? Ο Μπουρουσης μπορει να υποστηριξει οτι το ''φαρμακο'' ηταν redbull. Μονο αν ομολογησει ο ιδιος οτι πηρε ντοπα, θα τιμωρηθει. Ελεγχος φυσικα μετα απο μηνες δεν υφισταται ,γιατι η ουσια δεν ανιχνευεται μετα απο 24ωρες. Η τιμωρια του θα ειναι ο διωγμος απο τον Ολυμπιακο. Απο εκει και περα η ομαδα δεχεται πυρα απο παντου. Το μπασκετ που ελεγχεται απο τους νανους και την πρασινη παραγκα αθωωνεται και ξαφνικα το μονο κακο στο Ελληνικο μπασκετ ειναι ο Μπουρουσης.....

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

KoiliaSamprela
24-06-2011, 14:36
nick lalkas

Ρε παιδια πατε καλα? Ο Μπουρουσης μπορει να υποστηριξει οτι το ''φαρμακο'' ηταν redbull. Μονο αν ομολογησει ο ιδιος οτι πηρε ντοπα, θα τιμωρηθει. Ελεγχος φυσικα μετα απο μηνες δεν υφισταται ,γιατι η ουσια δεν ανιχνευεται μετα απο 24ωρες. Η τιμωρια του θα ειναι ο διωγμος απο τον Ολυμπιακο. Απο εκει και περα η ομαδα δεχεται πυρα απο παντου. Το μπασκετ που ελεγχεται απο τους νανους και την πρασινη παραγκα αθωωνεται και ξαφνικα το μονο κακο στο Ελληνικο μπασκετ ειναι ο Μπουρουσης.....

http://panos1962.files.wordpress.com/2010/10/06.jpg

nothingman
27-06-2011, 14:15
Με βάση τα παραπάνω, και έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες που συμβαδίζουν με την ηθική, το νόμο και τη λογική, αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν, μας στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27293

Ace
27-06-2011, 14:24
wat.

Amnesiac.
27-06-2011, 14:25
Ωραία.

KoiliaSamprela
27-06-2011, 14:26
λολ να που βρήκαν να πουλήσουν οι Γιανακόπουλοι

Daffy
27-06-2011, 14:34
http://www.metropolisradio.gr/img/galatsopoulos1-480x270-400x220.jpg

proskiniste to neo megalo afentiko tou ellinikou mpaske :dfinger:

Odonian
27-06-2011, 15:40
Κρίμα που αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι, ήταν από άποψη συμπεριφοράς και προσφοράς στο μπάσκετ μια όαση σε σχέση με τον μέσο_έλλην_παράγοντα_αθλητισμού.

Κάποια από αυτά που γράφουν στην ανακοίνωσή τους βέβαια είναι λίγο αστεία, ειδικά αυτό για τον τελευταίο τελικό που δεν έπρεπε να ξεκινήσει κλπ, ενώ έχουμε πολύ πολύ πρόσφατα τα γεγονότα στον τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ που δεν τελείωσε ποτέ και ακόμα και οι νάθινμανς του γαυρου γνώριζαν από πριν τι ετοιμάζεται. Σαφώς και έχουν δίκιο για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι λίγο υποκριτικό να το αναφέρουν ως λόγο παραίτησης όταν ήταν τα αφεντικά της ομάδας στα περσινά αίσχη.

Ethereal
27-06-2011, 15:50
λολ να που βρήκαν να πουλήσουν οι Γιανακόπουλοι

rofl.
την κανουνε ολοι με ελαφρα.

nothingman
27-06-2011, 16:07
Κρίμα που αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι, ήταν από άποψη συμπεριφοράς και προσφοράς στο μπάσκετ μια όαση σε σχέση με τον μέσο_έλλην_παράγοντα_αθλητισμού.

Κάποια από αυτά που γράφουν στην ανακοίνωσή τους βέβαια είναι λίγο αστεία, ειδικά αυτό για τον τελευταίο τελικό που δεν έπρεπε να ξεκινήσει κλπ, ενώ έχουμε πολύ πολύ πρόσφατα τα γεγονότα στον τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ που δεν τελείωσε ποτέ και ακόμα και οι νάθινμανς του γαυρου γνώριζαν από πριν τι ετοιμάζεται. Σαφώς και έχουν δίκιο για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι λίγο υποκριτικό να το αναφέρουν ως λόγο παραίτησης όταν ήταν τα αφεντικά της ομάδας στα περσινά αίσχη.
από υποκρισίες άλλο τίποτα.
ακόμα και οι νάθινμανς του γαυρου;

GG*
27-06-2011, 16:18
στο καλο και να μας γραφουν
μετα απο 5 χρονια βαρεθηκαν να πληρωνουν για να τους πιανει τον κωλο ο συμεωνιδης και ο σωληνας
αντε να γυρισουμε παπαστρατειο ή κορυδαλλο να γουσταρουμε:pink:

Death MD
27-06-2011, 16:22
Με βάση τα παραπάνω, και έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες που συμβαδίζουν με την ηθική, το νόμο και τη λογική, αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν, μας στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27293

regularpaul
27-06-2011, 17:03
παραφωνία (με την καλή για αυτούς έννοια) ήταν οι Αγγελοπουλαίοι εδώ που τα λέμε και καλώς την έκαναν
το σοβαρό θέμα του μπάσκετ που προέκυψε μέσω Μπουρούση είναι το ανύπαρκτο ντόπα κοντρόλ
αλλά για την ώρα η μασσωνία λειτουργεί καλά (όπως πάντα) και κανείς δεν το σχολιάζει

el dopa fix me ok

Odonian
27-06-2011, 21:18

από υποκρισίες άλλο τίποτα.
ακόμα και οι νάθινμανς του γαυρου;

Τίτλος τιμής είναι! Αναφέρομαι στους κανονικούς_αθρώπους_οπαδούς_γαυρου και όχι στα ζώα που προκάλεσαν τη διακοπή. Ακόμα και εσείς λοιπόν (κι εμείς και όλοι) ξέρατε ότι το ματς δε θα έληγε αν ήταν μπροστά ο ΠΑΟ στο τελευταίο δεκάλεπτο, θυμάμαι μάλιστα να το συζητάμε στο αντίστοιχο τόπικ εδώ.

Το σχόλιο περί υποκρισίας το εννοείς κυριολεκτικά ή θα ήθελες να το αναλύσεις πιότερο;

jack the ripper
30-06-2011, 01:07
Η απόφαση είναι οριστική και μόνο ένα θαύμα μπορεί να την ανατρέψει... Ο Αντώνης Φώτσης, ο αγαπημένος Batman των οπαδών του Παναθηναϊκού θα είναι την επόμενη σεζόν κάτοικος Βαρκελώνης.

:/

BURNIN AMBITION
30-06-2011, 02:02
gamw thn m[panagia tous mh xalate to mpasket mas mwreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oxi re pousth vraduatika

neil_perry
30-06-2011, 09:25
Νεα προκληση για ομπραντοβιτς.Να παει στον οσφπ και να παρει ευρολιγκα με πριντεζη,σλουκα και με τα αλλα παιδια.

R & R
30-06-2011, 13:17
φωτσης στην μπαρτσα λεει...3 μυρια για 2 χρονακια...νοτ μπαντ!
παει ο καλυτερος απτους 3 που ηθελε να κρατησει ο ζοτς :P για να δουμε κα την συνεχεια!

BlackiE
30-06-2011, 14:14
Καλά πως κάνετε έτσι; Υπάρχουν και χειρότερα :!:

H.
30-06-2011, 17:15
mh xalate to mpasket mas mwreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Σε ποιον κόσμο ζεις ρε βλάκα μπέρνη?

Odonian
30-06-2011, 18:15
Καιρός δεν ήταν και το μπασκετάκι να πιάσει τα λογικά επίπεδα της υπόλοιπης χώρας;

Phantom Duck
30-06-2011, 18:20
επειδή ανταγωνιζόμασταν ΝΒΑ μέχρι τώρα.

Entrancemperium
30-06-2011, 18:28
gamw thn m[panagia tous mh xalate to mpasket mas mwreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oxi re pousth vraduatika

πωωωωω μαλάκα λέω να κάνεις απεργία πείνας μπας και μείνει το είδωλο!

Odonian
30-06-2011, 20:15
επειδή ανταγωνιζόμασταν ΝΒΑ μέχρι τώρα.

Αχρείαστο σχόλιο σε χρονιά που ελληνική ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα.

Phantom Duck
30-06-2011, 20:34
με ανύπαρκτο ελληνικό πρωτάθλημα που εμφανίζεται στις εφημερίδες τον απρίλιο (μαζί και η ευρωλίγκα).

Amnesiac.
30-06-2011, 21:25
Το σύνθημα "Για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι" που έβγαινε από τα χείλη των λίγο παραπάνω από 1000 αγνών φίλων του Ολυμπιακού δημιουργούσε ανατριχίλα και "έσκιζε" τον πειραϊκό ουρανό! Νέοι, ηλικιωμένοι, πατεράδες με τα παιδιά τους, άνθρωποι που προτίμησαν να χάσουν το μεροκάματο τους προκειμένου να παραβρεθούν σε αυτή την συγκέντρωση υπέρ της παραμονής των Αγγελόπουλων, έστειλαν το μήνυμα στα αδέρφια!

Θλίψη.

freak brother
30-06-2011, 21:28
πεθαινω για την στιγμη που θα γινει κατι αντιστοιχο με τον τζιγγερ :touched:

BlackiE
30-06-2011, 23:57
http://1.bp.blogspot.com/_ZQkmZ99ELjE/SwKEDogG1-I/AAAAAAAAAMs/qjywZO-b4SI/s1600/718125-173136487.jpg
:wave:

Odonian
01-07-2011, 15:02
με ανύπαρκτο ελληνικό πρωτάθλημα που εμφανίζεται στις εφημερίδες τον απρίλιο (μαζί και η ευρωλίγκα).

Δεν έχει περάσει καιρός που και άλλες ομάδες εκτός των δυο μεγάλων της Αθήνας πήγαιναν καλά στην Ευρώπη - και αυτό παράλογο ήταν. Κατέρρευσαν πρώτα αυτές και τώρα φαίνεται να ακολουθούν οι μεγαλύτερες που είχαν πιο βαθύ πορτοφόλι. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης για την Ελλάδα των 10 εκατομυρίων το ΝΒΑ, είναι πχ η Ιταλία και αυτούς τους ξεπερνούσαμε με ευκολία για πολλά χρόνια.

neil_perry
01-07-2011, 16:03
http://www.sport24.gr/Basket/menoyn_oi_giannakopoyloi_ston_panathhnaiko.1161155.html .Τελευταια χρονια Γιαννακοπουλων και Ομπραντοβιτς λογικα.. :( .

tsimpouklano
10-07-2011, 11:01
Μάρσαλ ο Καζάκος. (http://contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/332542.html) Μιλάμε για την εκτίναξη της καριέρας του.

Entrancemperium
10-07-2011, 23:48
Eνώ πρίν ήταν σα να έπαιζε στο ΝΒΑ

Ethereal
14-07-2011, 16:44
η αρμανι εχει βαλει στοχο να φτιαξει ομαδα μικτη παιχτων παο/οσφπ;

chris_boss
14-07-2011, 16:53
:cold:

"πρόκειται για ένα γερό χαρμάνι παικτών που έχουν διαπρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα"